Ρε μεγάλε μπήκες σε θρεντ οπαδών και λες μαλακίες, αει τράβα φύγε από δωΝαι,οπωσδήποτε.Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,προσπαθούμε να μειώσουμε τον άλλον.Μάστορα,αυτές τις πουτανιές τις έκανα επάγγελμα 35 χρόνια...Και εσύ πάνε πουθενά αλλού,μπας και δείς το φώς σου.Άντε καληνύχτα και περαστικά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Α γι' αυτό ξεφτιλιστήκατε φέτος από ομάδα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ; Απ' την πολλή χόρταση;
Ας γίνει ότι θέλει, ας σταματήσει και τώρα να υπάρχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Όταν θα μιλάμε για Ευρώπη μονο Παναθηναϊκές ιστορίες θα έχουμε να λέμε είτε αρέσει είτε όχι. 1 Ευρωπαϊκός τελικός, 2 φορες στους 4 και καμια 20ρια στους 16!
Όχι σαν κάτι άλλους που τρώνε 7άρες και γελάει το σύμπαν! Άκου πορείες στην Ευρώπη χαχαχαχαχαχ
Τα περαστικά αλλού μπάρμπαΡε μεγάλε μπήκες σε θρεντ οπαδών και λες μαλακίες, αει τράβα φύγε από δω
Tο πως σε site με πουτανες οπως σωστα αναφερες και εσυ, παραδιδεις μαθηματα καθωσπρεπισμου, με ξεπερνα.Μαθήματα δε δέχομαι από εσένα. Είσαι 60 χρονών, όπως είπες, κανονικά θα πρέπει να έχεις και εγγόνια, και μπαίνεις σε σαιτ με κοπελίτσες που εκδίδονται....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.133
- Πόντοι
- 17.085
121η θέση δικέ μου currently.Ας γίνει ότι θέλει, ας σταματήσει και τώρα να υπάρχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Όταν θα μιλάμε για Ευρώπη μονο Παναθηναϊκές ιστορίες θα έχουμε να λέμε είτε αρέσει είτε όχι. 1 Ευρωπαϊκός τελικός, 2 φορες στους 4 και καμια 20ρια στους 16!
Όχι σαν κάτι άλλους που τρώνε 7άρες και γελάει το σύμπαν! Άκου πορείες στην Ευρώπη χαχαχαχαχαχ
43 πρωταθλήματα εγώ - 20 εσύ. 27 κύπελλα εγώ - 18 εσύ. Είσαι δεύτερος.
Εσύ τώρα τι πετάγεσαιTο πως σε site με πουτανες οπως σωστα αναφερες και εσυ, παραδιδεις μαθηματα καθωσπρεπισμου, με ξεπερνα.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτο που λες, εχει ιχνος σοβαροτητας τωρα; Για ρωτα και τον υποτιθεμενο προεδρο σας αν θελει τα ...μυρια της ευρωπης. Μη λες λογια μικρων παιδιων. Σοβαρεψου. Αν δεν βγητε ευρωπη παλι μπουμαλαδες και ταυλαριδηδες θα εχετε για παιχτες.
Κάνετε το λάθος και ειρωνεύεστε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, εσείς που ούτε στα πιο τρελα σας όνειρα να πάτε σε ευρωπαϊκό τελικό και 2 φορες στους 4! Κάντε τα μισά από όσα έχουμε κάνει εμείς και μετά μιλάτε. Επισης περιμένετε να τελειώσει και η υπόθεση με τα στημένα της εγκληματικής οργάνωσης να δούμε που θα είστε εσείς μετά, μη σας πάνε σε καμια Γ εθνική ή A τοπικό.
Οταν γραφεις μαλακιες, να δεχεσαι και την κριτικη.Εσύ τώρα τι πετάγεσαι
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Τα 300.000 για τον Βλαχοδημο τα μαζεψατε;Σήμερα δε φάνηκε καμιά μεγάλη διαφορά ποιότητας. Τραγικά λάθη του Ιταλού, πχ βάζει τον αργό Μαμούτε, αντί Κλωναρίδη, Καλτσά ή Βλαχοδήμου (τον οποίο είχε εκτός αποστολής) !!!!!!!!!!!!
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
121η θέση δικέ μου currently.
Ευρωπαϊκός τελικός και 2 φορες στους 4! Εσείς δεν υπάρχετε πουθενά, δεν έχετε ευρωπαϊκή ιστορία! Τέλος!
Γαυρούλη ξέχασες να πεις και για τα 2 ρεκόρ που έχεις. Ένα στην Ελλάδα με τα 8 γκολ που έφαγες απ τον ΠΑΟ και ένα στην Ευρώπη με τα 7 που έφαγες απ τη Γιουβέντους.121η θέση δικέ μου currently.
Διάβασε το διάλογο απ την αρχή.Οταν γραφεις μαλακιες, να δεχεσαι και την κριτικη.
Δε ξέρω, πρέπει όμως να τα δώσουμε στο σωματείο του εφταροστεφανομένου, γιατί απ του χρόνου κόβεται το μπικικίνι απ το τσου λου.Τα 300.000 για τον Βλαχοδημο τα μαζεψατε;
Καποτε. Τωρα τρως πουτσους.Ευρωπαϊκός τελικός και 2 φορες στους 4! Εσείς δεν υπάρχετε πουθενά, δεν έχετε ευρωπαϊκή ιστορία! Τέλος!
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
kostas-mk37
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Ο Μεγας Αλεξανδρος ξερεις μεχρι που εφτασε το π,χ.; Τι μας λες τωρα μωρε;;; Λες και εισαι κανας παππους και λες παραμυθια στα εγκονακια σου. Ξεκολλα λιγο...Κάνετε το λάθος και ειρωνεύεστε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, εσείς που ούτε στα πιο τρελα σας όνειρα να πάτε σε ευρωπαϊκό τελικό και 2 φορες στους 4! Κάντε τα μισά από όσα έχουμε κάνει εμείς και μετά μιλάτε. Επισης περιμένετε να τελειώσει και η υπόθεση με τα στημένα της εγκληματικής οργάνωσης να δούμε που θα είστε εσείς μετά, μη σας πάνε σε καμια Γ εθνική ή A τοπικό.
Πας 20 χρόνια διορισμένος στους ομίλους του τσουλου και έχεις περάσει β γύρο μόνο τρεις φορές. Έχετε γίνει η πουτάνα της Ευρώπης.Καποτε. Τωρα τρως πουτσους.
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στην χορτάτη ομάδα από επιτυχίες δεν μπορούν να μιλάνε οι πουθενάδες! Μια φορα μέχρι τους 8 είπαμε έχετε πάει? χαχαχαχαχαχαΚαποτε. Τωρα τρως πουτσους.
Και τα τελευταία 20 χρονια που πάτε κάθε χρόνο μέχρι τους 16? χαχαχαχαχαχαχαχα
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο Μεγας Αλεξανδρος ξερεις μεχρι που εφτασε το π,χ.; Τι μας λες τωρα μωρε;;; Λες και εισαι κανας παππους και λες παραμυθια στα εγκονακια σου. Ξεκολλα λιγο...
Εσείς ξεκολλάτε λίγο που τα ισοπεδώνεται όλα γιατί δεν έχετε ευρωπική ιστορία.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.133
- Πόντοι
- 17.085
Είπαμε. Είσαι στην 121η θέση currently.Γαυρούλη ξέχασες να πεις και για τα 2 ρεκόρ που έχεις. Ένα στην Ελλάδα με τα 8 γκολ που έφαγες απ τον ΠΑΟ και ένα στην Ευρώπη με τα 7 που έφαγες απ τη Γιουβέντους.
43 πρωταθλήματα εγώ - 20 εσύ. 27 κύπελλα εγώ - 18 εσύ.
Μεταξύ μας: νίκες εμείς 79 - νίκες εσείς 48.
Και το φρέσκο το χτεσινό τρίμπαλο που μου φαίνεται έτσουξε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K