Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ναι,οπωσδήποτε.Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,προσπαθούμε να μειώσουμε τον άλλον.Μάστορα,αυτές τις πουτανιές τις έκανα επάγγελμα 35 χρόνια...Και εσύ πάνε πουθενά αλλού,μπας και δείς το φώς σου.Άντε καληνύχτα και περαστικά.
Ρε μεγάλε μπήκες σε θρεντ οπαδών και λες μαλακίες, αει τράβα φύγε από δω

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α γι' αυτό ξεφτιλιστήκατε φέτος από ομάδα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ; Απ' την πολλή χόρταση;

Ας γίνει ότι θέλει, ας σταματήσει και τώρα να υπάρχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Όταν θα μιλάμε για Ευρώπη μονο Παναθηναϊκές ιστορίες θα έχουμε να λέμε είτε αρέσει είτε όχι. 1 Ευρωπαϊκός τελικός, 2 φορες στους 4 και καμια 20ρια στους 16!

Όχι σαν κάτι άλλους που τρώνε 7άρες και γελάει το σύμπαν! Άκου πορείες στην Ευρώπη χαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαθήματα δε δέχομαι από εσένα. Είσαι 60 χρονών, όπως είπες, κανονικά θα πρέπει να έχεις και εγγόνια, και μπαίνεις σε σαιτ με κοπελίτσες που εκδίδονται....
Tο πως σε site με πουτανες οπως σωστα αναφερες και εσυ, παραδιδεις μαθηματα καθωσπρεπισμου, με ξεπερνα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
Ας γίνει ότι θέλει, ας σταματήσει και τώρα να υπάρχει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Όταν θα μιλάμε για Ευρώπη μονο Παναθηναϊκές ιστορίες θα έχουμε να λέμε είτε αρέσει είτε όχι. 1 Ευρωπαϊκός τελικός, 2 φορες στους 4 και καμια 20ρια στους 16!

Όχι σαν κάτι άλλους που τρώνε 7άρες και γελάει το σύμπαν! Άκου πορείες στην Ευρώπη χαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
121η θέση δικέ μου currently.
43 πρωταθλήματα εγώ - 20 εσύ. 27 κύπελλα εγώ - 18 εσύ. Είσαι δεύτερος.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο που λες, εχει ιχνος σοβαροτητας τωρα; Για ρωτα και τον υποτιθεμενο προεδρο σας αν θελει τα ...μυρια της ευρωπης. Μη λες λογια μικρων παιδιων. Σοβαρεψου. Αν δεν βγητε ευρωπη παλι μπουμαλαδες και ταυλαριδηδες θα εχετε για παιχτες.

Κάνετε το λάθος και ειρωνεύεστε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, εσείς που ούτε στα πιο τρελα σας όνειρα να πάτε σε ευρωπαϊκό τελικό και 2 φορες στους 4! Κάντε τα μισά από όσα έχουμε κάνει εμείς και μετά μιλάτε. Επισης περιμένετε να τελειώσει και η υπόθεση με τα στημένα της εγκληματικής οργάνωσης να δούμε που θα είστε εσείς μετά, μη σας πάνε σε καμια Γ εθνική ή A τοπικό.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Σήμερα δε φάνηκε καμιά μεγάλη διαφορά ποιότητας. Τραγικά λάθη του Ιταλού, πχ βάζει τον αργό Μαμούτε, αντί Κλωναρίδη, Καλτσά ή Βλαχοδήμου (τον οποίο είχε εκτός αποστολής) !!!!!!!!!!!!
Τα 300.000 για τον  Βλαχοδημο τα μαζεψατε; :2funny: :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ευρωπαϊκός τελικός και 2 φορες στους 4! Εσείς δεν υπάρχετε πουθενά, δεν έχετε ευρωπαϊκή ιστορία! Τέλος!

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γαυρούλη ξέχασες να πεις και για τα 2 ρεκόρ που έχεις. Ένα στην Ελλάδα με τα 8 γκολ που έφαγες απ τον ΠΑΟ και ένα στην Ευρώπη με τα 7 που έφαγες απ τη Γιουβέντους.

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Κάνετε το λάθος και ειρωνεύεστε τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη, εσείς που ούτε στα πιο τρελα σας όνειρα να πάτε σε ευρωπαϊκό τελικό και 2 φορες στους 4! Κάντε τα μισά από όσα έχουμε κάνει εμείς και μετά μιλάτε. Επισης περιμένετε να τελειώσει και η υπόθεση με τα στημένα της εγκληματικής οργάνωσης να δούμε που θα είστε εσείς μετά, μη σας πάνε σε καμια Γ εθνική ή A τοπικό.
Ο Μεγας Αλεξανδρος ξερεις μεχρι που εφτασε το π,χ.; Τι μας λες τωρα μωρε;;; Λες και εισαι κανας παππους και λες παραμυθια στα εγκονακια σου. Ξεκολλα λιγο...

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καποτε. Τωρα τρως πουτσους.
Στην χορτάτη ομάδα από επιτυχίες δεν μπορούν να μιλάνε οι πουθενάδες! Μια φορα μέχρι τους 8 είπαμε έχετε πάει? χαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τα τελευταία 20 χρονια που πάτε κάθε χρόνο μέχρι τους 16? χαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μεγας Αλεξανδρος ξερεις μεχρι που εφτασε το π,χ.; Τι μας λες τωρα μωρε;;; Λες και εισαι κανας παππους και λες παραμυθια στα εγκονακια σου. Ξεκολλα λιγο...

Εσείς ξεκολλάτε λίγο που τα ισοπεδώνεται όλα γιατί δεν έχετε ευρωπική ιστορία.  :jerking:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.133
Πόντοι
17.085
Γαυρούλη ξέχασες να πεις και για τα 2 ρεκόρ που έχεις. Ένα στην Ελλάδα με τα 8 γκολ που έφαγες απ τον ΠΑΟ και ένα στην Ευρώπη με τα 7 που έφαγες απ τη Γιουβέντους.
Είπαμε. Είσαι στην 121η θέση currently.
43 πρωταθλήματα εγώ - 20 εσύ. 27 κύπελλα εγώ - 18 εσύ.
Μεταξύ μας: νίκες εμείς 79 - νίκες εσείς 48.
Και το φρέσκο το χτεσινό τρίμπαλο που μου φαίνεται έτσουξε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom