- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Εσείς πάλι η δικιά μας. Χρόνια τώρα.Πας 20 χρόνια διορισμένος στους ομίλους του τσουλου και έχεις περάσει β γύρο μόνο τρεις φορές. Έχετε γίνει η πουτάνα της Ευρώπης.
Εσείς πάλι η δικιά μας. Χρόνια τώρα.Πας 20 χρόνια διορισμένος στους ομίλους του τσουλου και έχεις περάσει β γύρο μόνο τρεις φορές. Έχετε γίνει η πουτάνα της Ευρώπης.
Το πρώτο γκολ του εφταροστεφανομένου γκευ ήταν οφσαιντ, όμως η διαιτησία δεν έκρινε το ματς. Για μια ακόμα φορά, μετά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ο Στραματσιόνι έκανε τραγικές αλλαγές.
Όπως πρόπερσι στο λυόμενο με το 0-3 και πέρσι στη Λεωφόρο με το 2-1 ρούλη ?Εσείς πάλι η δικιά μας. Χρόνια τώρα.
Αυτή η 121 θέση μας στην Ευρώπη θα σας κάνει να δίνετε προκριματικά απ τον Ιούλιο γαυριέλες....Είπαμε. Είσαι στην 121η θέση currently.
43 πρωταθλήματα εγώ - 20 εσύ. 27 κύπελλα εγώ - 18 εσύ.
Μεταξύ μας: νίκες εμείς 79 - νίκες εσείς 48.
Και το φρέσκο το χτεσινό τρίμπαλο που μου φαίνεται έτσουξε.
Ενώ εσύ που μπαίνεις σε site με κοπελίτσες που εκδίδονται και ψάχνεις για αυταρχικά είσαι καλύτερος βαζελάκο...Μαθήματα δε δέχομαι από εσένα. Είσαι 60 χρονών, όπως είπες, κανονικά θα πρέπει να έχεις και εγγόνια, και μπαίνεις σε σαιτ με κοπελίτσες που εκδίδονται....
Προπολεμικό ήταν το περσινό ξεβράκωμα σας στη Λεωφόρο και το προπέρσινο στο λυόμενο?Πως καταφερνουν οι λαγοι και οταν τρωνε πουτσα γυριζουν την συζητηση στα προπολεμικα, με ξεπερνα.
Εδω, σημερα, εφαγες πουτσα, τι ιστοριες μου τσαμπουνας για το 1700π.χ
Πεφτουμε ομως και εμεις στην παγιδα τους και τους απανταμε.
Πως καταφερνουν οι λαγοι και οταν τρωνε πουτσα γυριζουν την συζητηση στα προπολεμικα, με ξεπερνα.
Εδω, σημερα, εφαγες πουτσα, τι ιστοριες μου τσαμπουνας για το 1700π.χ
Πεφτουμε ομως και εμεις στην παγιδα τους και τους απανταμε.
Εγκυρο και αντικειμενικο αρθρο...
Εγώ φίλε μου δεν είμαι 60 χρονών?Ενώ εσύ που μπαίνεις σε site με κοπελίτσες που εκδίδονται και ψάχνεις για αυταρχικά είσαι καλύτερος βαζελάκο...
πςςςςς η εκδίκηση του βάζελου!Αυτή η 121 θέση μας στην Ευρώπη θα σας κάνει να δίνετε προκριματικά απ τον Ιούλιο γαυριέλες....
Προκριματικά με Φλαμουρτάρι Τιράνων αρχές Ιούλη...... Αφού είστε τόοοοοοσο μεγάλη ομάδα και παίρνετε πανάξια τα πρωταθλήματα. περάστε 2 προκριματικούς γύρους για να μπείτε στους ομίλους. Αν το κάνετε θα σας παραδεχτώ.πςςςςς η εκδίκηση του βάζελου!
γελοίοι είστε πλέον.
Ρε σημερα επαιξαν Ελλαδα και εφαγαν πουτσα. Πες του για τον Μεγαλο Μαμουτε, και τον απιθανο Εσιεν, κτλ.ακου φιλε χαχα,ευρωπαικη ιστορια εχουν οι ομαδες με κουπες.οι ομαδες με συμμετοχες δεν εχουν πως να το κανουμε.εχετε κανει καλες χρονιες στην ευρωπη ειδικα οταν το ευρωπαικο ποδοσφαιρο δεν ειχε καμια σχεση με τη σημερινη εικονα,σας το δινω αυτο.τωρα πια ειστε καρναβαλια ειτε το δεχεσαι ειτε οχι και θα πεθαινες να ξανακουναγες σεντονι
Αποτέλεσμα ντροπή το σημερινό, να χάνουμε απ τις πουτάνες της Ευρώπης. "Στον περαία ήρθε στόλος..... "Ρε σημερα επαιξαν Ελλαδα και εφαγαν πουτσα. Πες του για τον Μεγαλο Μαμουτε, και τον απιθανο Εσιεν, κτλ.
Μην του κανεις την χαρη να πηγαινει την συζητηση εκει που γουσταρει.
ακου φιλε χαχα,ευρωπαικη ιστορια εχουν οι ομαδες με κουπες.οι ομαδες με συμμετοχες δεν εχουν πως να το κανουμε.εχετε κανει καλες χρονιες στην ευρωπη ειδικα οταν το ευρωπαικο ποδοσφαιρο δεν ειχε καμια σχεση με τη σημερινη εικονα,σας το δινω αυτο.τωρα πια ειστε καρναβαλια ειτε το δεχεσαι ειτε οχι και θα πεθαινες να ξανακουναγες σεντονι
[/quo
Όχι τόσο όσο πόνεσε εσάς αυτό.....