ξερεις οτι λινκ απο εκεινη την εποχή δεν υπάρχουν δυστυχώς τοτε δεν υπήρχε ίντερνετ.μόνο μαρτυρίες.αυτά σου παραθέτω. αν δεν τα δέχεσαι..τότε σου ζητω συγνώμη εισαι αθώος και όλα ειναι σκευωρίες.εσύ λοιπόν εξοργίζεσαι επειδή δεν υπάρχουν λινκ απο την ουεφα; μα τοτε δεν είχαν κάνει για καμία ομαδα.από εκεί και πέρα το ματς με την ντιναμο το ξέρανε και οι πέτρες τι εχει παιχτεί.αυτός που οικονομούσε χοντρά ηταν ο μπεος και κάποιοι άλλοι που ήξεραν τι παίχτηκε.δεν καταδικάστηκε ούτε θα καταδικαστεί αφού δεν μπορούν να το αποδείξουν μόνο από τα χτυπήματα και τα πονταρίσματα.σε πείραξε οχι για τα στημένα αλλα επειδή είπα για την ευρωπη.δηλαδή έρευνα δεν έχει κάνει η ουεφα για το ξανθη -παο; αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι λες οτι εγω δεν μπορώ να μιλάω..μα είσαι σοβαρός εγω εχω κάνει ενα και εσυ 101 ειναι το ίδιο; εσυ έλεγχες τα πάντα ανέβαζες κατέβαζες και εγω για ένα ύποπτο ματς -στημένο στο λέω εγω δεν θα μπορώ να μιλάω;
Δεν υπαρχει αρχειο ειδησεων απο ξενες εφημεριδες για τετοια πραγματα? Πλακα μου κανεις? Ουτε για το 1988 που εγραψες? Εγω γιατι βρισκω αρχεια εφημεριδων σαν την mail και την guardian?
Δεν μιλαμε για αποτελεσματα διεθνων αγωνων απλα. Μιλαμε για βρωμες που εχουν ακουστει.
Αυτο δεν ειπες? Για το συζητιεται?
Μπορω να σου ποσταρω δεκαδες links απο σελιδες που ασχολουνται με αυτο ακριβως το πραγμα(τη συζητηση για στησιμο). Τα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν ολιβερ.
Οταν κατι συζητιεται οπως λες εξω στην ευρωπη(και δεν το λες για εσωτερικη καταναλωση) υπαρχουν αρχεια, links, τα παντα.
Και μην μου το γυριζεις τωρα στα ελληνικα τα οποια εχω παραδεχτει ισα με 10 φορες απο χτες.
Ξανθη-ΠΑΟ λεει....σου πε κανεις οτι δεν εχει στησει ο βαζελος ματς στην ελλαδα? ΠΟΥ?
Εσυ εκατσες κι εγραψες για ευρωπη ενα σωρο πραγματα. Γιατι ηθελες να αποδειξεις ...τι αραγε? Μονος σου εγραφες για την πορεια του βαζελου το 1988 προχτες, μονος σου πηγες να την κηλιδωσεις σημερα. Τι αλλαξε απο προχτες?
Απλουστατα. Μπηκε στη συζητηση ο πανιωνιος.....
Εγραψες πραγματα για τα οποια δεν μπορεις να ποσταρεις κατι τοσο απλο οσο ενα γαμημενο link. Στηθηκε και το παναθηναικος χονβεντ και το παναθηναικος γιουβεντους λοιπον...αφου το λες εσυ(γιατι link που να το λενε και αλλοι περα απο σενα, ακομα το αναμενουμε).
Και ηδη ειπα(μην με κανεις να παραθεσω αυτα που εγραψα, γιατι να μην εχεις αμφιβολια οτι θα το κανω) οτι δεν βαζω στο ιδιο καζανι κανενα. Δεν γουσταρω να ακουω δηλωσεις αθωοτητας, δηλωσεις για λαμογια και παραγκες και στημενα απο ομαδες που εχουν βαλει το χερακι τους στην μαρμιτα. Τοσο απλα. Εννοειται οτι δεν εχουν κανει τα ιδια βαζελος και πανιωνιος.
Αυτο ελειπε.
Δεν εχει ο πανιωνιος τον λαο που χει ο βαζελος(αρα και τη δυναμη) και δεν μπορει νααποδειξει ποσο διαφορετικος θα ηταν αν ηταν αυτος απο πανω. Τι να κανουμε τωρα?
Δεν φταιω εγω που ο πανιωνιος δεν εχει τοσο κοσμο. Ουτε κανεις.