Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

Επισκέπτης
Τωρα το ψαχνεις ολιβερ?  :grin:
Μα αφου συζηταγε ολη η ευρωπη...αρα τα χεις ετοιμα...αφου βρισκονται ευκολα τετοια πραγματα.
Η μηπως οχι?  :rolleyes:
αυτα που σου ποσταρα δηλαδή τι ειναι; απο το μυαλό μου τ6α έβγαλα; αλλα θα σου και κατι εμείς λοιπόν ο πανιώνιος ειμαστε η ομαδα που εστηνε παιχνιδια στην ευρωπη  :grin: λογο του οτι ζητηθηκε να γινει ερευνα που δεν εχει αποδείξει τιποτα απολύτως.και έρχομαι να σε ρωστησω τωρα εσυ λες οτι ο παναθηναϊκός έχει κάνει λαμογιες...μα που τις έχει κάνει; έχει συζητηθεί πουθενά τιποτα..στην ελλαδα; στην ευρωπη; άσχετα αν το ματς με τον ερυθρο αστερα το έλεγε ολη η ευρωπη αλλα λέμε τώρα..άρα λοιπόν εσύ είσαι καθαρός και εγω ο πανιώνιος η βρώμικη ομαδα..τελικά ρε καζα δεν κατάλαβα γιατί λες οτι είσαι ομαδα που εχεις κάνει κακό στο ποδοσφαιρο...αφού δεν σε συζητάνε πουθενά  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
αυτα που σου ποσταρα δηλαδή τι ειναι; απο το μυαλό μου τ6α έβγαλα; αλλα θα σου και κατι εμείς λοιπόν ο πανιώνιος ειμαστε η ομαδα που εστηνε παιχνιδια στην ευρωπη  :grin: λογο του οτι ζητηθηκε να γινει ερευνα που δεν εχει αποδείξει τιποτα απολύτως.και έρχομαι να σε ρωστησω τωρα εσυ λες οτι ο παναθηναϊκός έχει κάνει λαμογιες...μα που τις έχει κάνει; έχει συζητηθεί πουθενά τιποτα..στην ελλαδα; στην ευρωπη; άσχετα αν το ματς με τον ερυθρο αστερα το έλεγε ολη η ευρωπη αλλα λέμε τώρα..άρα λοιπόν εσύ είσαι καθαρός και εγω ο πανιώνιος η βρώμικη ομαδα..τελικά ρε καζα δεν κατάλαβα γιατί λες οτι είσαι ομαδα που εχεις κάνει κακό στο ποδοσφαιρο...αφού δεν σε συζητάνε πουθενά  :grin:

.....και η μπαλα στην εξεδρα. Ετσι απλα.  :grin:
Τι ειναι αυτα που ποσταρες? Links? Που ειναι ρε? Εγω γιατι δεν τα βλεπω? Απλουστατα γιατι δεν υπαρχουν. Ολα αυτα που εγραψες, δεν εβαλες ΕΝΑ γαμημενο link να τα τεκμηριωσεις.

Το λοιπον για να τελειωνουμε μια και καλη.
Εχω γραψει δεν ξερω σε ποσα posts για αυτα που χει κανει ο βαζελος απο χτες βραδυ(για τον γαβρο δεν με ενδιαφερει δεν ειναι ομαδα μου, ας τα γραψουν γαβροι).
Αναγνωριζω ολες τις ευθυνες(και ακομα περισσοτερες) του βαζελου.
Δεχομαι κηρυγμα απο οπαδο ομαδας ο οποιος οντως θα τα χει δει ολα τοσα χρονια με τις συνεχιζομενες αδικιες σε βαρος της ομαδας του.....αδιαμαρτυρητα. Απλα δεν μιλαω. Τουμπεκι.
ΕΣΥ ΔΕΝ ανηκεις σε αυτην την κατηγορια.
Ο ΠΑΣ Γιαννινα πχ, ανηκει. Ας βγουν οι οπαδοι του και ας μας κραξουν ολους. Απο μεριας μου, απλα τουμπεκι.

Δευτερον, οταν μιλαμε για κατι καλο θαναι να μπορουμε να το τεκμηριωνουμε κιολας.
Απο την στιγμη που ο βαζελος στην ευρωπη λοιπον εκανε ολα αυτα που εγραψες και τα οποια-συμφωνα παντα με σενα- ειναι γνωστα και συζητιουνται και εξω, το ελαχιστο που ειχες να κανεις ειναι να βαλεις ΕΝΑ γαμημενο link απο ξενο μεσο ενημερωσης, που θα δικαιωνει αυτα που εγραψες. Οχι στησιμο? Οκ αφου δεν αποδεικνυεται. ΣΥΖΗΤΗΣΗ για στησιμο τοτε. ΕΝΑ link ρε. Oχι του τασου του θυρα13, ουτε του γιωργου του θρυλαρα, ουτε του μπαμπη του παοκαρα σε ...blog.
Μαλακιες και αρλουμπες μπορω να γραψω κι εγω εκατονταδες για να φαινεται οτι κατι λεω.
Ποσταρα και 3-4 γαμημενα links ομως τα οποια δεν εχουν γραφτει απο ελληνες αλλα απο ευρωπαιους(αφου συζηταμε για το τι συζητιεται εξω).
Για να μην γραφω απλα και μονο για να γραφω.

Επισκέπτης
ξερεις οτι λινκ απο εκεινη την εποχή δεν υπάρχουν δυστυχώς τοτε δεν υπήρχε ίντερνετ.μόνο μαρτυρίες.αυτά σου παραθέτω. αν δεν τα δέχεσαι..τότε σου ζητω συγνώμη εισαι αθώος και όλα ειναι σκευωρίες.εσύ λοιπόν εξοργίζεσαι επειδή δεν υπάρχουν λινκ απο την ουεφα; μα τοτε δεν είχαν κάνει για καμία ομαδα.από εκεί και πέρα το ματς με την ντιναμο το ξέρανε και οι πέτρες τι εχει παιχτεί.αυτός που οικονομούσε χοντρά ηταν ο μπεος και κάποιοι άλλοι που ήξεραν τι παίχτηκε.δεν καταδικάστηκε ούτε θα καταδικαστεί αφού δεν μπορούν να το αποδείξουν μόνο από τα χτυπήματα και τα πονταρίσματα.σε πείραξε οχι για τα στημένα αλλα επειδή είπα για την ευρωπη.δηλαδή έρευνα δεν έχει κάνει η ουεφα για το ξανθη -παο; αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι λες οτι εγω δεν μπορώ να μιλάω..μα είσαι σοβαρός εγω εχω κάνει ενα και εσυ 101 ειναι το ίδιο; εσυ έλεγχες τα πάντα ανέβαζες κατέβαζες και εγω για ένα ύποπτο ματς -στημένο στο λέω εγω δεν θα μπορώ να μιλάω;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ξερεις οτι λινκ απο εκεινη την εποχή δεν υπάρχουν δυστυχώς τοτε δεν υπήρχε ίντερνετ.μόνο μαρτυρίες.αυτά σου παραθέτω. αν δεν τα δέχεσαι..τότε σου ζητω συγνώμη εισαι αθώος και όλα ειναι σκευωρίες.εσύ λοιπόν εξοργίζεσαι επειδή δεν υπάρχουν λινκ απο την ουεφα; μα τοτε δεν είχαν κάνει για καμία ομαδα.από εκεί και πέρα το ματς με την ντιναμο το ξέρανε και οι πέτρες τι εχει παιχτεί.αυτός που οικονομούσε χοντρά ηταν ο μπεος και κάποιοι άλλοι που ήξεραν τι παίχτηκε.δεν καταδικάστηκε ούτε θα καταδικαστεί αφού δεν μπορούν να το αποδείξουν μόνο από τα χτυπήματα και τα πονταρίσματα.σε πείραξε οχι για τα στημένα αλλα επειδή είπα για την ευρωπη.δηλαδή έρευνα δεν έχει κάνει η ουεφα για το ξανθη -παο; αυτό που με ενοχλεί ειναι οτι λες οτι εγω δεν μπορώ να μιλάω..μα είσαι σοβαρός εγω εχω κάνει ενα και εσυ 101 ειναι το ίδιο; εσυ έλεγχες τα πάντα ανέβαζες κατέβαζες και εγω για ένα ύποπτο ματς -στημένο στο λέω εγω δεν θα μπορώ να μιλάω;

Δεν υπαρχει αρχειο ειδησεων απο ξενες εφημεριδες για τετοια πραγματα? Πλακα μου κανεις? Ουτε για το 1988 που εγραψες? Εγω γιατι βρισκω αρχεια εφημεριδων σαν την mail και την guardian?
Δεν μιλαμε για αποτελεσματα διεθνων αγωνων απλα. Μιλαμε για βρωμες που εχουν ακουστει.
Αυτο δεν ειπες? Για το συζητιεται?
Μπορω να σου ποσταρω δεκαδες links απο σελιδες που ασχολουνται με αυτο ακριβως το πραγμα(τη συζητηση για στησιμο). Τα ΠΑΝΤΑ υπαρχουν ολιβερ.
Οταν κατι συζητιεται οπως λες εξω στην ευρωπη(και δεν το λες για εσωτερικη καταναλωση) υπαρχουν αρχεια, links, τα παντα.

Και μην μου το γυριζεις τωρα στα ελληνικα τα οποια εχω παραδεχτει ισα με 10 φορες απο χτες.
Ξανθη-ΠΑΟ λεει....σου πε κανεις οτι δεν εχει στησει ο βαζελος ματς στην ελλαδα? ΠΟΥ?
Εσυ εκατσες κι εγραψες για ευρωπη ενα σωρο πραγματα. Γιατι ηθελες να αποδειξεις ...τι αραγε? Μονος σου εγραφες για την πορεια του βαζελου το 1988 προχτες, μονος σου πηγες να την κηλιδωσεις σημερα. Τι αλλαξε απο προχτες?
Απλουστατα. Μπηκε στη συζητηση ο πανιωνιος.....
Εγραψες πραγματα για τα οποια δεν μπορεις να ποσταρεις κατι τοσο απλο οσο ενα γαμημενο link. Στηθηκε και το παναθηναικος χονβεντ και το παναθηναικος γιουβεντους λοιπον...αφου το λες εσυ(γιατι link που να το λενε και αλλοι περα απο σενα, ακομα το αναμενουμε).

Και ηδη ειπα(μην με κανεις να παραθεσω αυτα που εγραψα, γιατι να μην εχεις αμφιβολια οτι θα το κανω) οτι δεν βαζω στο ιδιο καζανι κανενα. Δεν γουσταρω να ακουω δηλωσεις αθωοτητας, δηλωσεις για λαμογια και παραγκες και στημενα απο ομαδες που εχουν βαλει το χερακι τους στην μαρμιτα. Τοσο απλα. Εννοειται οτι δεν εχουν κανει τα ιδια βαζελος και πανιωνιος.
Αυτο ελειπε.
Δεν εχει ο πανιωνιος τον λαο που χει ο βαζελος(αρα και τη δυναμη) και δεν μπορει νααποδειξει ποσο διαφορετικος θα ηταν αν ηταν αυτος απο πανω. Τι να κανουμε τωρα?
Δεν φταιω εγω που ο πανιωνιος δεν εχει τοσο κοσμο. Ουτε κανεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
....Και αφου τελειωσαμε λοιπον, ας επιστρεψει το thread εκει που πρεπει(και sorry απο τους υπολοιπους αν ξεφυγε κατα πολυ). Στον παναθηναικο και μονο. Οι πανιωνιοι εχουν το δικο τους thread, ας πανε να γραψουν εκει. Ουτε με νοιαζει, ουτε το διαβαζω. Τα λεμε  ;)

Επισκέπτης
παραληρεις τυπε.μα ειναι δυνατον να εχεις επιχείρημα οτι επειδή δεν εχω τον ίδιο κόσμο δεν ξέρουμε τι θα κάναμε; ειναι σοβαρό επιχειρημα; σου παρεθεσα μαρτυριες απο ανθρώπους διαιτητές εκείνης της εποχής.αυτο τι ειναι; δηλαδή τι θες το λιν η το σαιτ;.ο άλλος έβγαλε ολόκληρο βιβλίο και λέει τι έγινε; αλλα αυτον εσύ περιμένεις να δις τι εγινε.δεν ξερεις οτι στο INTERCONTINETAL συμφέροντα Βαρδινογιάννη φιλοξενούνταν ολοι οι διαιτητές των ευρωπαϊκών ματς; δεν εχεις ακούσει για πουτάνες και δωρακια; δηλαδή για να επιβεβαιώσεις θες λινκ.οσο για αυτα που εγραψα εγω παρεθεσα γεγονοτα δεν ειπα αν ηταν στημένα η οχι.αυτο ειναι άλλο κομμάτι.δηλαδή αν εσυ πεις οτι πηρες πρωτάθλημα την τάδε εποχή θα πρέπει να αναφέρεις αν ηταν στημενο η όχι; αλλωστε η ιστορία εγραψε...αποδείξει δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και για το ντιναμο πανιωνιος.αυτο προπαθω να σου πω.όμως θα ήμουν αφελής να μην παραδεχτό οτι το συγκεκριμένο ματς ειχε παιχτεί.αντίθετα εσυ προσπαθείς με κάθε τρόπο να μου πεις ότι επειδή δεν σου παραθέτω λινκ ότι τα ματς που σου ανέφερα.δηλαδή..παο-ερυθρος παο-χοβεντ παο- Λίβερπουλ ρε πούστη και αυτό πήγατε να στίσετε  :2funny: είχαν ακουστεί και ειχαν μιλήσει διαιτητές παίχτες.όμως δεν έχει αποδειχθεί κάτι.αυτό σημαίνει ότι δεν ηταν στημένα; ακομα και για το ξανθη δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τιποτα ερευνά έγινε με μια τρυπά στο νερό.και τέλος όχι ρε φίλε δεν μπορούμε να μπούμε στο ίδιο καζάνι πανιώνιος παναθηναϊκός πως να το κάνουμε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Περιμενω ΜΙΑ αποδειξη για ολα αυτα που εγραψες. ΜΙΑ. Εκατσες ολο το βραδυ κι εψαχνες πως θα γινει να κηλιδωσεις τα ματς του βαζελου στην ευρωπη?  :2funny:
Για το ματς το δικο σου εγινε ερευνα απο την ουεφα αγορινα μου. Οχι για τα δικα μου.
Αναμενω.
Εγω αν πατησω στο google πανιωνιος ντιναμο τιφλιδας ξερεις τι θα βγαλει το google?
Παταω και παναθηναικος χονβεντ και παναθηναικος αστερας και οτι γουσταρεις. Δεν βλεπω πουθενα κατι για στησιμο. Για δειξε μου εσυ το link.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....
Φυσικα και γελανε και τα τσιμεντα.... :2funny:

Θα σε περιμενω...με την ησυχια σου....ολη η ευρωπη λεει το συζηταγε.... :2funny:
Που ρε? Για δειξε μας τα link...eγω εχω να σου δειξω δεκαδες links απο το πανιωνιος ντιναμο...περιμενω. Θα γελασουμε τωρα. :grin:
χαχαχαχχαχα εχεις πλακα τελικα...
κοιτα μην πατησεις κατα λαθος παο ντιναμο τυφλιδας...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω ρε καζαμπουμπουρα...
http://www.sportculture.gr/se-lista-me-sthmena-apo-thn-italia-panathinaikos-kai-panionios.html  :2funny: :2funny: :2funny:]  :2funny: :2funny: :2funny:[/url]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
παραληρεις τυπε.μα ειναι δυνατον να εχεις επιχείρημα οτι επειδή δεν εχω τον ίδιο κόσμο δεν ξέρουμε τι θα κάναμε; ειναι σοβαρό επιχειρημα; σου παρεθεσα μαρτυριες απο ανθρώπους διαιτητές εκείνης της εποχής.αυτο τι ειναι; δηλαδή τι θες το λιν η το σαιτ;.ο άλλος έβγαλε ολόκληρο βιβλίο και λέει τι έγινε; αλλα αυτον εσύ περιμένεις να δις τι εγινε.δεν ξερεις οτι στο INTERCONTINETAL συμφέροντα Βαρδινογιάννη φιλοξενούνταν ολοι οι διαιτητές των ευρωπαϊκών ματς; δεν εχεις ακούσει για πουτάνες και δωρακια; δηλαδή για να επιβεβαιώσεις θες λινκ.οσο για αυτα που εγραψα εγω παρεθεσα γεγονοτα δεν ειπα αν ηταν στημένα η οχι.αυτο ειναι άλλο κομμάτι.δηλαδή αν εσυ πεις οτι πηρες πρωτάθλημα την τάδε εποχή θα πρέπει να αναφέρεις αν ηταν στημενο η όχι; αλλωστε η ιστορία εγραψε...αποδείξει δεν υπάρχει όπως δεν υπάρχει και για το ντιναμο πανιωνιος.αυτο προπαθω να σου πω.όμως θα ήμουν αφελής να μην παραδεχτό οτι το συγκεκριμένο ματς ειχε παιχτεί.αντίθετα εσυ προσπαθείς με κάθε τρόπο να μου πεις ότι επειδή δεν σου παραθέτω λινκ ότι τα ματς που σου ανέφερα.δηλαδή..παο-ερυθρος παο-χοβεντ παο- Λίβερπουλ ρε πούστη και αυτό πήγατε να στίσετε  :2funny: είχαν ακουστεί και ειχαν μιλήσει διαιτητές παίχτες.όμως δεν έχει αποδειχθεί κάτι.αυτό σημαίνει ότι δεν ηταν στημένα; ακομα και για το ξανθη δεν έχει αποδειχθεί απολύτως τιποτα ερευνά έγινε με μια τρυπά στο νερό.και τέλος όχι ρε φίλε δεν μπορούμε να μπούμε στο ίδιο καζάνι πανιώνιος παναθηναϊκός πως να το κάνουμε;

...κι αλλες αποδειξεις απο τον ολιβερ. Εχει τιγκαρει την σελιδα με links. :grin:
Μεινανε στο ιντερκοντινενταλ λεει αρα αυτο δειχνει τα παντα. Το συζητανε και αυτο εξω(ολη η ευρωπη  :grin:), σαν αποδειξη.
Εχει ακουστει λεει...ΠΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ? ΔΕΙΞΕ ΜΑς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μεσα στην παπαντζα 1 ωρα τωρα. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ. Ταπωσε με ντε!
:2funny:
Το ποιος παραληρει ολιβερ, φαινεται απ το οτι στην φουρια σου, δεν μπορεις να αλλαξεις ουτε παραγαραφο.

και τέλος όχι ρε φίλε δεν μπορούμε να μπούμε στο ίδιο καζάνι πανιώνιος παναθηναϊκός πως να το κάνουμε;

Ρε...ελληνικα ξερεις να διαβαζεις?  :idiot:
Που γραφω εγω οτι θα μπουμε στο ιδιο καζανι? ΠΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?
Παραθεσε το. Εχεις χασει την μπαλα τελειως? Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις? Δειξε μου που γραφω οτι θα μπουμε στο ιδιο καζανι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
χαχαχαχχαχα εχεις πλακα τελικα...
κοιτα μην πατησεις κατα λαθος παο ντιναμο τυφλιδας...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
κλαιω ρε καζαμπουμπουρα...
http://www.sportculture.gr/se-lista-me-sthmena-apo-thn-italia-panathinaikos-kai-panionios.html  :2funny: :2funny: :2funny:]  :2funny: :2funny: :2funny:[/url]

Εγω δεν κλαιω ακομα...θα κλαψω σε λιγο.....για ανοιξε το εσυ αυτο. Οχι 404 not found. Ανοιξε το.
Για ποιο ευρωπαικο ματς του βαζελου λεει? Για πες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
....Και αφου τελειωσαμε λοιπον, ας επιστρεψει το thread εκει που πρεπει(και sorry απο τους υπολοιπους αν ξεφυγε κατα πολυ). Στον παναθηναικο και μονο. Οι πανιωνιοι εχουν το δικο τους thread, ας πανε να γραψουν εκει. Ουτε με νοιαζει, ουτε το διαβαζω. Τα λεμε  ;)
σε συγχωρουμε μην αγχωνεσαι :2funny: :2funny:
πατησες παναθηναικος δυναμο τυφλιδας;; :2funny: :2funny: :2funny:
η κοιλια μου καζαμπουμπουμπουρα σταματα...κλαιω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εγω δεν κλαιω ακομα...θα κλαψω σε λιγο.....για ανοιξε το εσυ αυτο. Οχι 404 not found. Ανοιξε το.
Για ποιο ευρωπαικο ματς του βαζελου λεει? Για πες....
σταματα ρε μαλακα θα σκασω...η κοιλια μου ελεος  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
...κι αλλες αποδειξεις απο τον ολιβερ. Εχει τιγκαρει την σελιδα με links. :grin:
Μεινανε στο ιντερκοντινενταλ λεει αρα αυτο δειχνει τα παντα. Το συζητανε και αυτο εξω(ολη η ευρωπη  :grin:), σαν αποδειξη.
Εχει ακουστει λεει...ΠΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ? ΔΕΙΞΕ ΜΑς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μεσα στην παπαντζα 1 ωρα τωρα. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ. Ταπωσε με ντε!
:2funny:
Το ποιος παραληρει ολιβερ, φαινεται απ το οτι στην φουρια σου, δεν μπορεις να αλλαξεις ουτε παραγαραφο.

Ρε...ελληνικα ξερεις να διαβαζεις?  :idiot:
Που γραφω εγω οτι θα μπουμε στο ιδιο καζανι? ΠΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?
Παραθεσε το. Εχεις χασει την μπαλα τελειως? Ελληνικα ξερεις να διαβαζεις? Δειξε μου που γραφω οτι θα μπουμε στο ιδιο καζανι.
με ταπωσες   :rockon: :rockon: :rockon:αρα δεν εχεις στίσει ποτέ κανένα ευρωπαϊκό ματς.το ιντερκοντινεταλ δεν στο ειπα για αποδειξει  :uglystupid: σου λέω τι γινόταν. και για να το τελειώνουμε αγορίνα μου εχεις στήσει ευρωπαϊκό ματς ναι η οχι..χωρίς λινκ χωρίς τιποτα..παντελονατα.ναι η όχι;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
με προεδρο τον μπουγαδα κολλητο τοτε του μπεου  ;) και κοινος παρανομαστης η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ;) ;)
ντιναμο τυφλιδας ;)
κλαιω καζαμπουμπου,,,,καλυτερα παρε μια τσιχλα και μασα παρα να μιλας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Πασο χρηστιδη. Αυτο οντως ειναι link. Και ναι, ετσι μπορω να συζηταω.
Σωστος, εσυ εκανες αυτο που δεν μπορει ο αλλος 2 ωρες τωρα.
πασο και εγω αφου αναγνωριζεις παντελονατα το λαθος σου  ;)

Επισκέπτης
Πασο χρηστιδη. Αυτο οντως ειναι link. Και ναι, ετσι μπορω να συζηταω.
Σωστος, εσυ εκανες αυτο που δεν μπορει ο αλλος 2 ωρες τωρα.
δηλαδή τώρα όλα εντάξει; αυτο περίμενες.τελικα εισαι μεγάλος υποκριτής τύπε απο τι μια παραδέχεσαι απο την άλλη θες λινκ  :2funny: :2funny:αυτό περίμενες για να δεις οτι εισαι η πιο βρώμικη ομαδα όλων των εποχών σε στημένα ματς; φυσικά όπως εχω πει τιποτα δεν εχει αποδειχθεί

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
με ταπωσες   :rockon: :rockon: :rockon:αρα δεν εχεις στίσει ποτέ κανένα ευρωπαϊκό ματς.το ιντερκοντινεταλ δεν στο ειπα για αποδειξει  :uglystupid: σου λέω τι γινόταν. και για να το τελειώνουμε αγορίνα μου εχεις στήσει ευρωπαϊκό ματς ναι η οχι..χωρίς λινκ χωρίς τιποτα..παντελονατα.ναι η όχι;

Που να ξερω ρε? Πλακα μου κανεις? Ειμαι μπροστα? Διαβαζω σε εφημεριδες και sites και ετσι πληροφορουμαι. Ετσι συζηταω. Δεν γραφω οτι μου κατεβει 2 ωρες χωρις να κανω μια γαμημενη αναφορα στο που το διαβασα. ....παντελονατα λεει. Τι παντελονατα ρε? Εσυ μπορεις να μου πεις...παντελονατα οτι εχεις η δεν εχεις στησει ματς? Ησουν μπροστα?  :uglystupid:

Επισκέπτης
με προεδρο τον μπουγαδα κολλητο τοτε του μπεου  ;) και κοινος παρανομαστης η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ;) ;)
ντιναμο τυφλιδας ;)
κλαιω καζαμπουμπου,,,,καλυτερα παρε μια τσιχλα και μασα παρα να μιλας...
αν δεν βρεις και για τον ερυθρό αστέρα μην ξαναμιλησεις   :2funny: :2funny: :2funny:οπως και για το παο-χοβεντ  :grin:..βεβαια δεν έχει αποδειχθεί τιποτα το τονίζω αυτό....μόνο υποψίες και τιποτα αλλο...αρα ειναι αθώος όπως αθώος είσαι και εσυ.  :grin: και όλα καλά και η ζωή συνεχίζεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom