Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φέτος θα σας στείλω το βρακί του Ελέ!
Άπλυτοοοοοοοοοοοοοοο!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τύπε σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι ο μπεος ειναι ο αρχηγός των στημένων; σοβαροί να είμαστε... και μιας και μιλησες για λαρισα   εδω γελάω..η λαρισα δεν ηταν που πηρε διπλό στο καραισκακη τελευταία αγωνιστική και σώθηκε; και μετα για τους γνωστούς λόγους αφου στήριξε παο την έριξαν στη Β; οχι και καθαρη η λαρισα.  :grin: τα ιδια έγινε και περσι με την κερκυρα και τον εργοτελη...μη τα ξεχνάμε.
Αν αρχίσουμε να μιλάμε γιά στημένα θα ανοίξουμε καινούριο θρέντ!
Παναθηναικός=στημένα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εδώ ο Μπέος ζητάει αποζημίωση που τον κουράσανε στα κρατητήρια!
Στείλανε τις ομάδες στην Δ΄Εθνική και τώρα τις ανεβάσανε στην Β΄!
Αυτά ούτε στην  Ουγκάντα δεν γίνονται,ειδικά και αν δεν μπει και κανένας άλλος φυλακή και μιλάμε για τον Παναθηναικό και παράγκα!
Στο Ελλαδιστάν είμαστε!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Α!!!!
Ξέχασα και την Παναχαική που είναι η μοναδική ομάδα που παραδέχτηκε δωροδοκία και έγινε το μοναδικό,να της αφαιρεθούν 6 βαθμούς από το να την ρίξουν κατηγορία όπως έχει γίνει σε πολλές εξελιγμένες χώρες όπως η Ιταλία π.χ. που έριξε κοτσάμ Γιουβέντους αλλά η ελλάδα έχει άλλους νόμους!
Απο΄κεί να καταλάβετε..........

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Και φέτος θα περάσετε καλά από τον Πανιώνιο!
Κάτσε να βλέπεις εσύ τον παππού και τον Αλαφούζο που τα βάζει κάθε βδομάδα με την διαιτησία!
Ρε ποιός μιλάει γιά διαιτησία.ο Π  Α  Ν  Α  Θ  Η  Ν  Α  Ι  Κ  Ο  Σ!
Ακόμα γελάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ποιος μιλησε για διατησια ρε νουμερο? Εγω?  :2funny:
Εσυ βγηκες κι αρχισες για παραγκες. Εγω δεν αρνουμαι οτι ο παναθηναικος εχει τεραστιες ευθυνες για τα χαλια του ποδοσφαιρου. Και δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη απο αυτες τις ομαδες οι οποιες οντως εχουν τραβηξει τα μυρια οσα τοσα χρονια.

Αλλα οχι και να βγει να μας το παιξει παρθενοπιπιτσα ο...πανιωνιος.
Μιλας για παραγκες εσυ ρε?  :2funny:
Που εβγαινε ο μπεος και ελεγε 'εγω τελιωσα την παραγκα' τοτε με τον θωμα? Και μετα εστηνε ματς στην ευρωπη(που εχει ξαναγινει αυτο ρε αστειε?  :2funny:) και εφτιαξε την παραγκα νο2?
Που εν μια νυκτι εκανε τον πανιωνιο....,νεο και τα χρεη τα ειχε πλεον ο....παλιος?  :2funny:
Το ξερουμε οτι εχει κι αλλους η κασετα. Γιατι ομως αραγε πανηγυρισε ολο το πανελληνιο συγκεκριμενα με τον μπεο? Γιατι αραγε?  :rolleyes:

Για κανε ενα προχειρο γκαλοπ. Ποιος ειναι ο πιο γλειωδης παραγοντας που χει περασει? Ο κοκκαλης? ο βαρδινογιαννης? ο μελισσανιδης? Μηπως ο ψωμιαδης ή ο μητροπουλος? Οχι αγορινα μου. Τον μπεο θα σου πει το 70%. Τον....εξυγιαντη  :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλας εσυ για δουλεμα,  αγνε και αθωε φιλαθλε  :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ποιος μιλησε για διατησια ρε νουμερο? Εγω?  :2funny:
Εσυ βγηκες κι αρχισες για παραγκες. Εγω δεν αρνουμαι οτι ο παναθηναικος εχει τεραστιες ευθυνες για τα χαλια του ποδοσφαιρου. Και δεχομαι οποιαδηποτε κριτικη απο αυτες τις ομαδες οι οποιες οντως εχουν τραβηξει τα μυρια οσα τοσα χρονια.

Αλλα οχι και να βγει να μας το παιξει παρθενοπιπιτσα ο...πανιωνιος.
Μιλας για παραγκες εσυ ρε?  :2funny:
Που εβγαινε ο μπεος και ελεγε 'εγω τελιωσα την παραγκα' τοτε με τον θωμα? Και μετα εστηνε ματς στην ευρωπη(που εχει ξαναγινει αυτο ρε αστειε?  :2funny:) και εφτιαξε την παραγκα νο2?
Που εν μια νυκτι εκανε τον πανιωνιο....,νεο και τα χρεη τα ειχε πλεον ο....παλιος?  :2funny:
Το ξερουμε οτι εχει κι αλλους η κασετα. Γιατι ομως αραγε πανηγυρισε ολο το πανελληνιο συγκεκριμενα με τον μπεο? Γιατι αραγε?  :rolleyes:

Για κανε ενα προχειρο γκαλοπ. Ποιος ειναι ο πιο γλειωδης παραγοντας που χει περασει? Ο κοκκαλης? ο βαρδινογιαννης? ο μελισσανιδης? Μηπως ο ψωμιαδης ή ο μητροπουλος? Οχι αγορινα μου. Τον μπεο θα σου πει το 70%. Τον....εξυγιαντη  :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλας εσυ για δουλεμα,  αγνε και αθωε φιλαθλε  :2funny:
Καλά και μετά ξύπνησες!!!

Επισκέπτης
εντάξει τώρα το γάμησες...ο μπεος τώρα χειρότερος απο καπετάνιο θείο..  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Καλά και μετά ξύπνησες!!!

Εγω ξυπνιος ειμαι. Αλλος ειναι ο στερημενος εδω μεσα που κουβαλει ενα σωρο κομπλεξ τα οποια δειχνει...στο thread της ομαδας σου θα γραψεις τιποτα ή δεν σου δινει κανεις σημασια? Κακομοιρε...σε νιωθω  :'(

Επισκέπτης
ο μπεος καθάριζε για πάρτι του..δεν βοήθησε κανένα πανιώνιο.ακόμα και το νεος που λες εκμεταλλευτήκαμε ενα άρθρο που εκείνη την εποχή υπήρχε.καλώς κακώς όλοι το εκαναν.απο εκεί και πέρα όχι ότι για το κακό του ποδοσφαίρου ειναι υπεύθυνος ο μπεος που ειναι 12 χρόνια στο ποδοσφαιρο..κανένας δεν σε πιστεύει καζα.  ;) κανε γκάλοπ και θα δεις ότι ο μπεος δεν θα ειναι ούτε στην πρώτη δεκάδα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ο μπεος καθάριζε για πάρτι του..δεν βοήθησε κανένα πανιώνιο.ακόμα και το νεος που λες εκμεταλλευτήκαμε ενα άρθρο που εκείνη την εποχή υπήρχε.καλώς κακώς όλοι το εκαναν.απο εκεί και πέρα όχι ότι για το κακό του ποδοσφαίρου ειναι υπεύθυνος ο μπεος που ειναι 12 χρόνια στο ποδοσφαιρο..κανένας δεν σε πιστεύει καζα.  ;) κανε γκάλοπ και θα δεις ότι ο μπεος δεν θα ειναι ούτε στην πρώτη δεκάδα.

Βαζεις στοιχημα?  :grin:
Δευτερον, αφου ο μπεος νοιαζεται μονο για την παρτη του εσεις γιατι τον υπερασπιζεστε?  :rolleyes:
Τριτον, εγω δεν ειπα οτι δεν τα εχουν κανει πολλοι και διαφοροι τα στησιματα και τις λαμογιες.
Ο βαζελος ειναι απ τους πρωτους(τους 2 πρωτους πιο συγκεκριμενα).
Το θεμα ειναι οτι η αλλη η παρθενοπιπιτσα βγηκε να μιλησει για ...λαμογια, παραγκες και στησιματα. Ο...αθωος  :2funny:
Τεταρτον και τελευταιον. Αν ο πανιωνιος ειχε τον κοσμο που χει ο γαβρος και ο βαζελος θα ηταν δικαιος, αγνος και θα πηγαινε το ποδοσφαιρο μονο μπροστα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ειχες την δυναμη tennis killer τα ιδια θα εκανες. Και φαινεται απ το οτι αρνεισαι και αυτα που εχεις κανει.  ;)

Επισκέπτης
Βαζεις στοιχημα?  :grin:
Δευτερον, αφου ο μπεος νοιαζεται μονο για την παρτη του εσεις γιατι τον υπερασπιζεστε?  :rolleyes:
Τριτον, εγω δεν ειπα οτι δεν τα εχουν κανει πολλοι και διαφοροι τα στησιματα και τις λαμογιες.
Ο βαζελος ειναι απ τους πρωτους(τους 2 πρωτους πιο συγκεκριμενα).
Το θεμα ειναι οτι η αλλη η παρθενοπιπιτσα βγηκε να μιλησει για ...λαμογια, παραγκες και στησιματα. Ο...αθωος  :2funny:
Τεταρτον και τελευταιον. Αν ο πανιωνιος ειχε τον κοσμο που χει ο γαβρος και ο βαζελος θα ηταν δικαιος, αγνος και θα πηγαινε το ποδοσφαιρο μονο μπροστα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν ειχες την δυναμη tennis killer τα ιδια θα εκανες. Και φαινεται απ το οτι αρνεισαι και αυτα που εχεις κανει.  ;)
όσο θες..όσο για το μπεο εμείς τον πετάξαμε με τις κλωτσιές εξω πριν γίνουν όλα αυτά.αλλα δεν μπορω να δεχτώ ότι ο μπεος ειναι το αρχιλαμογιο και ο παραγκαρχης.αν ηταν έτσι εμείς δεν θα κινδυνεύαμε να πέσουμε  Β εθνική.ο μπεος κοίταγε να οικονομήσει.οσο για τον αν είχαμε τον κόσμο του οσφπ η του παο; αν ειχαμε τον κοσμο και τα λεφτά που έχουν οι δυο θα μιλάγαμε τελείως διαφορετικά,αλλα με το αν..δεν κανεις τιποτα.το θεμα ειναι οτι αποδεδειγμένα επι 50 χρόνια 2 ειναι οι πρωταγωνιστές με διαφορετικούς ρόλους.και κάποια φορα είχαμε και γκεστ σταρ..ΑΕΚ.εμείς ήμασταν μια ζωή φτωχοί συγγενείς και μάλιστα δυο φορές μας ρίξατε και στη β εθνική για εξωαγωνιστικους λόγους...αυτα ειναι γνωστά καζα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
όσο θες..όσο για το μπεο εμείς τον πετάξαμε με τις κλωτσιές εξω πριν γίνουν όλα αυτά.αλλα δεν μπορω να δεχτώ ότι ο μπεος ειναι το αρχιλαμογιο και ο παραγκαρχης.αν ηταν έτσι εμείς δεν θα κινδυνεύαμε να πέσουμε  Β εθνική.ο μπεος κοίταγε να οικονομήσει.οσο για τον αν είχαμε τον κόσμο του οσφπ η του παο; αν ειχαμε τον κοσμο και τα λεφτά που έχουν οι δυο θα μιλάγαμε τελείως διαφορετικά,αλλα με το αν..δεν κανεις τιποτα.το θεμα ειναι οτι αποδεδειγμένα επι 50 χρόνια 2 ειναι οι πρωταγωνιστές με διαφορετικούς ρόλους.και κάποια φορα είχαμε και γκεστ σταρ..ΑΕΚ.εμείς ήμασταν μια ζωή φτωχοί συγγενείς και μάλιστα δυο φορές μας ρίξατε και στη β εθνική για εξωαγωνιστικους λόγους...αυτα ειναι γνωστά καζα.

Ολιβερ γνωστα ειναι οσο γνωστο ειναι και το ποιον του μπεου φιλε. Δεν μιλας τωρα με βαζελο που διαμαρτυρεται για παραγκες και μαλακιες. Και αν εχω μιλησει για διατησια και παραγκες, να μου δειξει καποιος που. Ψαξτε να δουμε αν θα βρειτε κατι.
Ο βαζελος εχει τεραστια ευθυνη για το ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτο οποιος μπορει να δει περα απο την μυτη του, πρεπει να το αναγνωριζει. Δεν δεχομαι ομως κηρυγμα ηθικης απο τυπο που οταν ειχε την ευκαιρια του να απλωσει το χερακι του στο βαζο με το μελι, το εκανε και το παραεκανε(και δεν μιλαω για σενα). Δειγμα του οτι αν μπορουσε θα το παιρνε και ολο το βαζο. Ποσως με ενδιαφερει αν αυτα τα 'εκαναν ολοι'. Αν καποιος θελει να λεει οτι ειναι διαφορετικος, τοτε να μην το απλωνει το χερακι του πουθενα. Ουτε σε ...νεες ομαδες σε μια νυχτα, ουτε σε στησιματα ευρωπαικων αγωνων, ουτε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ετσι ναι, να τον παραδεχτω, να του πω 'μπραβο εισαι ωραιος γιατι δεν εισαι σαν τους αλλους' και τελος.
Τωρα sorry αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να γελαω, οταν ακουω κλαψουρισματα περι λαμογιων και παραγκων απο...αθωους κατα τα λοιπα συλλογους.
Αυτα για να ξερουμε και τι λεμε.

Επισκέπτης
Ολιβερ γνωστα ειναι οσο γνωστο ειναι και το ποιον του μπεου φιλε. Δεν μιλας τωρα με βαζελο που διαμαρτυρεται για παραγκες και μαλακιες. Και αν εχω μιλησει για διατησια και παραγκες, να μου δειξει καποιος που. Ψαξτε να δουμε αν θα βρειτε κατι.
Ο βαζελος εχει τεραστια ευθυνη για το ελληνικο ποδοσφαιρο και αυτο οποιος μπορει να δει περα απο την μυτη του, πρεπει να το αναγνωριζει. Δεν δεχομαι ομως κηρυγμα ηθικης απο τυπο που οταν ειχε την ευκαιρια του να απλωσει το χερακι του στο βαζο με το μελι, το εκανε και το παραεκανε(και δεν μιλαω για σενα). Δειγμα του οτι αν μπορουσε θα το παιρνε και ολο το βαζο. Ποσως με ενδιαφερει αν αυτα τα 'εκαναν ολοι'. Αν καποιος θελει να λεει οτι ειναι διαφορετικος, τοτε να μην το απλωνει το χερακι του πουθενα. Ουτε σε ...νεες ομαδες σε μια νυχτα, ουτε σε στησιματα ευρωπαικων αγωνων, ουτε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ετσι ναι, να τον παραδεχτω, να του πω 'μπραβο εισαι ωραιος γιατι δεν εισαι σαν τους αλλους' και τελος.
Τωρα sorry αλλα το μονο που μπορω να κανω ειναι να γελαω, οταν ακουω κλαψουρισματα περι λαμογιων και παραγκων απο...αθωους κατα τα λοιπα συλλογους.
Αυτα για να ξερουμε και τι λεμε.
ειναι λάθος προσέγγιση όμως.σου ξαναλεω ο πανιώνιος σαν ομαδα τι κέρδος ειχε; μια ζωή και επί μπεου ήμασταν μετάξι φθοράς και αφθαρσίας.το νεος που αναφέρεις δεν το έκανα μόνο εγώ το έκανε ο αρης με το 44 η αεκ πιο παλιά με ρύθμιση ο ολυμπιακός φέτος εσύ και έχει συνέχεια.απο εκει και περα εγω ούτε πρωταθλήματα πήρα ούτε έριξα ομάδες .οτι ο μπεος ειναι λαμογιο κανείς δεν το αμφισβητεί.όσο για στησίματα ας μην μιλήσουμε ..έχει βουίξει η ευρωπη οτι στήσατε το ματς με την ξανθη και οικονόμησε ο δημητρακης μέτοχος της παε..μη λέμε και οτι θέλουμε τώρα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ειναι λάθος προσέγγιση όμως.σου ξαναλεω ο πανιώνιος σαν ομαδα τι κέρδος ειχε; μια ζωή και επί μπεου ήμασταν μετάξι φθοράς και αφθαρσίας.το νεος που αναφέρεις δεν το έκανα μόνο εγώ το έκανε ο αρης με το 44 η αεκ πιο παλιά με ρύθμιση ο ολυμπιακός φέτος εσύ και έχει συνέχεια.απο εκει και περα εγω ούτε πρωταθλήματα πήρα ούτε έριξα ομάδες .οτι ο μπεος ειναι λαμογιο κανείς δεν το αμφισβητεί.όσο για στησίματα ας μην μιλήσουμε ..έχει βουίξει η ευρωπη οτι στήσατε το ματς με την ξανθη και οικονόμησε ο δημητρακης μέτοχος της παε..μη λέμε και οτι θέλουμε τώρα.

Το ματς με την ξανθη ειναι ευρωπαικο ματς? Δεν ειναι ομαδα της Γεωργιας η Ξανθη...φυσικα και εχει στησει απειρα ματς ο βαζελος στην ελλαδα. Δεν νομιζω να υπαρχει (σοβαρος)ανθρωπος να το αρνειται. Αλλα γιατι μου το λες εμενα αυτο? Αρνηθηκα οτι ο βαζελος εχει κανει αισχη?
Οχι βεβαια. Ο τυπος ομως μιλησε λες και αυτος ειναι καθαρος και αθωος.

Ξαναλεω...ποσως με ενδιαφερει αν το 'νεος' το εκανε περα απο τον πανιωνιο, ο βαζελος, ο γαβρος, η περα παναγια και η δωθε ζαχαριτσα.
Το εκανε και ο πανιωνιος? Ναι. Συζητηση περι 'λαμογιων' λοιπον, τελος.

Επισκέπτης
Το ματς με την ξανθη ειναι ευρωπαικο ματς? Δεν ειναι ομαδα της Γεωργιας η Ξανθη...φυσικα και εχει στησει απειρα ματς ο βαζελος στην ελλαδα. Δεν νομιζω να υπαρχει (σοβαρος)ανθρωπος να το αρνειται. Αλλα γιατι μου το λες εμενα αυτο? Αρνηθηκα οτι ο βαζελος εχει κανει αισχη?
Οχι βεβαια. Ο τυπος ομως μιλησε λες και αυτος ειναι καθαρος και αθωος.

Ξαναλεω...ποσως με ενδιαφερει αν το 'νεος' το εκανε περα απο τον πανιωνιο, ο βαζελος, ο γαβρος, η περα παναγια και η δωθε ζαχαριτσα.
Το εκανε και ο πανιωνιος? Ναι. Συζητηση περι 'λαμογιων' λοιπον, τελος.
δηλαδή το στήσιμο που επέμβαινε η ουεφα ισχύει μόνο για την ευρωπη;  :idiot:και δεν λέω οτι ο πανιώνιος οπως το λες δε είχε μπλεχτεί αλλα εγώ εχω εμπλακεί σε ένα ματς και οχι εγω αλλα ο μπεος.σου ξαναλεω σαν ομαδα δεν είχα κέρδος ποτέ.και δε νομίζω να μπαίνουμε στο ίδιο καζάνι πανιώνιος με ολυμπιακό η παναθηναϊκό.είπαμε αλλα όχι και τέτοια ισοπέδωση.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
δηλαδή το στήσιμο που επέμβαινε η ουεφα ισχύει μόνο για την ευρωπη;  :idiot:και δεν λέω οτι ο πανιώνιος οπως το λες δε είχε μπλεχτεί αλλα εγώ εχω εμπλακεί σε ένα ματς και οχι εγω αλλα ο μπεος.σου ξαναλεω σαν ομαδα δεν είχα κέρδος ποτέ.και δε νομίζω να μπαίνουμε στο ίδιο καζάνι πανιώνιος με ολυμπιακό η παναθηναϊκό.είπαμε αλλα όχι και τέτοια ισοπέδωση.

Ρε μαλακα μην με τρελλαινεις τωρα...........δεν εβαλα κανενα στο ιδιο καζανι. Διαβασε τις 2 τελευταιες σελιδες. Σε ολα σχεδον τα  posts εχω γραψει για τα αισχη του παναθηναικου. Τρελλαινομαι ομως οταν το παιζετε τελειως αθωες περιστερες......δεν ειχες κερδος οταν εγινες ...νεος πανιωνιος? Τι ειχες? Ζημια?  :uglystupid:
Παιξτο ηθικη ομαδα οταν δεν εχεις κανει τιποτα. Οταν εχεις κανει, πως κανεις κηρυγμα στον αλλο? Επειδη εχεις κανει...λιγοτερα? Αυτο σε κανει περισσοτερο ηθικο? Δεν δειχνει οτι αν μπορουσες θα κανες πολλα περισσοτερα? Οχι? Μονο για τον βαζελο και τον γαβρο δειχνουν αυτα?

Και το σχολιο για το ματς με την ντιναμο τιφλιδας ειχε να κανει με το οτι κανεις αλλος δεν εχει στησει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ματς. Ξερεις εσυ κανενα? Και γραφτηκε επειδη ο πανιωνιος...δεν στηνει ματς.

Επισκέπτης
Ρε μαλακα μην με τρελλαινεις τωρα...........δεν εβαλα κανενα στο ιδιο καζανι. Διαβασε τις 2 τελευταιες σελιδες. Σε ολα σχεδον τα  posts εχω γραψει για τα αισχη του παναθηναικου. Τρελλαινομαι ομως οταν το παιζετε τελειως αθωες περιστερες......δεν ειχες κερδος οταν εγινες ...νεος πανιωνιος? Τι ειχες? Ζημια?  :uglystupid:
Παιξτο ηθικη ομαδα οταν δεν εχεις κανει τιποτα. Οταν εχεις κανει, πως κανεις κηρυγμα στον αλλο? Επειδη εχεις κανει...λιγοτερα? Αυτο σε κανει περισσοτερο ηθικο? Δεν δειχνει οτι αν μπορουσες θα κανες πολλα περισσοτερα? Οχι? Μονο για τον βαζελο και τον γαβρο δειχνουν αυτα?

Και το σχολιο για το ματς με την ντιναμο τιφλιδας ειχε να κανει με το οτι κανεις αλλος δεν εχει στησει ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ματς. Ξερεις εσυ κανενα? Και γραφτηκε επειδη ο πανιωνιος...δεν στηνει ματς.
καλά αυτο δεν αποδείχθηκε ποτέ..οσο για ευρωπαϊκό ματς ο πρώτος διδάξας και σε αυτό εσύ είσαι.1971 παναθηναϊκούς ερυθρός αστέρας..μέχρι και σήμερα και οι πετρες μιλάνε γιαυτο το ματς.θες και ενα πιο πρόσφατο.παναθηναϊκός -χοβεντ  ;) ;)οι διαιτητές έμεναν σε ξενοδοχείο της Συγγρού και τι ειχε ακολούθησε το προηγούμενο βράδυ του αγώνα είχε γίνει πρωτοσέλιδο τότε.γιαυτο όχι σε έμενα τα περί ευρωπαϊκών παιχνιδιών.πως δεν εχει αποδειχθεί απολύτως τιποτα όπως και στο ματς με ντιναμο.οσο για το νέος είδες να πω οτι δεν ευνοήθηκα.έκανα αυτο που εκαναν όλοι οι άλλοι για να επιβιώσω.ποια ομαδα δεν εχει ευνοηθεί από τέτοιες ρυθμίσεις; σχεδον όλες..αλλα όχι ότι δεν μπορώ να μιλάω επειδή είχα μπει σε μια ρύθμιση.  και για του λογους το αληθες δες τι είχε ακουστεί.1987-88. Πρώτος γύρος του κυπέλλου UEFA και κληρώνεστε με την Οσέρ. Νίκη με 2-0 για τον Παναθηναϊκό και με την Οσέρ να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Μετά το ματς, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Οσέρ δηλώνει πως είδε το Βαρδινογιάννη να μπαίνει στο γραφείο των διαιτητών με ένα περίστροφο στα χέρια....
Συνεχίζουμε, 2ος γύρος Π.Α.Ο. - Juventus. Το ματς μοιάζει χαμένο από χέρι μέχρι που βγαίνουν τα στοιχήματα..... Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν παιχτεί στην Ευρώπη πέφτει πάνω στη νίκη του Παναθηναϊκού..... Περνάει λοιπόν ο Π.Α.Ο.
3ος γύρος της διοργάνωσης και παίζετε στην Ουγγαρία με τη Χόνβεντ. Ενθουσιασμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού και με ψυχολογία στα ύψη πάτε Ουγγαρία. Εκεί προσγειώνεστε απότομα. 5-0 στο 65' η Χονβεντ. Το ματς λήγει 5-2 με 2 γκολ του Σαραβάκου και την Χονβεντ να σβήνει τις μηχανές. Επιστροφή στην Ελλάδα με τον Π.Α.Ο. να "θριαμβεύει" με 5-0 και να προκρίνεται.... Ο Ουγγρικός τύπος χαρακτηρίζει "τουλάχιστον ύποπτη η συμπεριφορά των παικτών της Χόνβεντ".
Μετά από μία εβδομάδα και σε μέρες έξω από μεταγραφική περίοδο, το Βάζελος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Φίτο..... από τη Χονβεντ. Παράλληλα στέλνει 2 παίκτες δανεικούς στου Ούγγρους.

οχι λοιπον οτι εσυ εισαι αθωα περιστερα στην ευρωπη... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom