Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.576
Πόντοι
5.506
download.jpeg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.261
Πόντοι
3.446
κάτι έχουν πάθει οι γαύροι σήμερα, ή τους έπιασε το φλιτ ή βγήκαν στ' ανοιχτά λόγω κρύου...:think:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.261
Πόντοι
3.446
...ελάτε, ενημερώνω ότι έχω ρίξει αλεύρια και ψίχουλα στις γωνίες για όποιον πεινάει

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.447
Πόντοι
1.706
κάτι έχουν πάθει οι γαύροι σήμερα, ή τους έπιασε το φλιτ ή βγήκαν στ' ανοιχτά λόγω κρύου...:think:
Ρίξαμε ένα πρωινό κατούρημα και φύγαμε.
Δεν καθαρίσατε και μυρίζει.
Τι άλλο να κάνουμε δηλαδής???

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.683
Πόντοι
28.246
Καλησπέρα, ναυαγοί (που μου θέλατε και πολο)

Κωλοτουμπα.
«Για να καταλάβετε την δυσκολία της κλήρωσης, αυτή την ομάδα την βρήκε στον τελικό της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός σε μονό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός την βρίσκει στους 16 της ίδιας διοργάνωσης και σε διπλό παιχνίδι» .
Και κλαψα
«Εντελώς… συμπτωματικά η ΟΥΕΦΑ μέσω των κληρώσεων συνεχίζει και στέλνει τον Παναθηναϊκό στους πιο δύσκολους αντιπάλους. Και από την άλλη τον Ολυμπιακό στους πιο εύκολους αντιπάλους, δηλαδή Μπόντο Γκλιμτ αντί Φενέρμπαχτσε»

Μαλλον η Λυων, Πορτο, Σελτικ ειναι μπυραρίες και η Μπραγκα βεβσιως βεβαίως, Τζον Τζον. Στο προηγουμενο αφθρο του μαλακα πουτανας γιου, η Μπραγκα ηταν η ανωτερη ομαδα της Πορτογαλιας.
Ελα τωρα, Τζον Τζον, να μου πεις οτι η καλυτερη ομαδα που αντιμετώπισα ηταν η Λυων γιατι μονο από αυτην έχασα. Ειδες; Σας δινω τις δικαιολογιες και τις κωλοτουμπες ετοιμες.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.131
Πόντοι
736
Καλησπέρα, ναυαγοί (που μου θέλατε και πολο)

Κωλοτουμπα.
«Για να καταλάβετε την δυσκολία της κλήρωσης, αυτή την ομάδα την βρήκε στον τελικό της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός σε μονό παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός την βρίσκει στους 16 της ίδιας διοργάνωσης και σε διπλό παιχνίδι» .
Και κλαψα
«Εντελώς… συμπτωματικά η ΟΥΕΦΑ μέσω των κληρώσεων συνεχίζει και στέλνει τον Παναθηναϊκό στους πιο δύσκολους αντιπάλους. Και από την άλλη τον Ολυμπιακό στους πιο εύκολους αντιπάλους, δηλαδή Μπόντο Γκλιμτ αντί Φενέρμπαχτσε»

Μαλλον η Λυων, Πορτο, Σελτικ ειναι μπυραρίες και η Μπραγκα βεβσιως βεβαίως, Τζον Τζον. Στο προηγουμενο αφθρο του μαλακα πουτανας γιου, η Μπραγκα ηταν η ανωτερη ομαδα της Πορτογαλιας.
Ελα τωρα, Τζον Τζον να μου οεις οτι η καλυτερη ομαδα που αντιμετωοισα ηταν η Λυων γιατι μονο αοο αυτην έχασα. Ειδες; Σας δινω τις δικαιολογιες και τις κωλοτουμπες ετοιμες.
και ποιος σου ειπε οτι εχουμε τα χουγια σας ...:2funny::2funny: πολυ μπανανα η κατασταση σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom