Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

Επισκέπτης

Νοέμβριος του 1994 και στη Αγγλία ξεσπάει το σκάνδαλο των "στημένων" παιχνιδιών : Η Αγγλική εφημερίδα "The Sun" κατηγορεί και καταγγέλει ως κύκλωμα "στησίματος" παιχνιδιών τον γνωστό τερματοφύλακα (απ'τη θητεία του στη Λίβερπουλ) Μπρούς Γκρόμπελααρ, μαζί με τον γκολκίπερ της Γουΐμπλεντον Χανς Σέγκερς και τον επιθετικό της Άστον Βίλα Τζον Φάσανου. Στις μαραθώνιες εκπομπές και συζητήσεις περί διαφθοράς στην Αγγλική τηλεόραση, απευθύνεται ερώτημα στον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ Μαρκ Λόρενσον, "αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση". Ο Λόρενσον ρίχνει το... τούβλο και λέει : "Ναι, μια φορά πριν τον αγώνα για το κύπελλο Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό". Φυσικά η "Παναθηναϊκή οικογένεια" κάνει λόγο για "σκευωρία" και "διάτρητες κατηγορίες", λες και ο Λόρενσον - που μετά το ποδόσφαιρο έβγαζε το... παντεσπάνι του ως σχολιαστής/αρθρογράφος - είχε κανένα κέρδος να... κατηγορήσει την Πανάθα..κάζα είδες λοιπόν πως στην ευρωπη είχες μεγάλη ιστορία με στημένα ματς  ;) εγώ λοιπόν ειμαι μαθητούδι μπροστά σε αυτά που εχεις κανει εσύ όχι στην Ελλάδα αλλα και στην ευρωπη...και μάλιστα με συγκεκριμένες καταγγελίες ονομαστικά.

Επισκέπτης
Αρχές της νέας δεκαετίας και το νέου αιώνα. Ο πρώην διεθνής Άγγλος διαιτητής, Κέβιν Λιντς, οταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στα γήπεδα, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Σε αυτή την αυτοβιογραφία λοιπόν, ο Λίντς αποκαλύπτει οτι το 1992, πριν τον αγώνα Παναθηναϊκού - Άντερλεχτ στην Αθήνα, το έδειξαν τι σημαίνει... Ελληνική φιλοξενία.

Το 154 σελίδων βιβλίο ονομάζεται "Lynch The Ref" και κυκλοφόρησε απ'τον εκδοτικό οίκο Logicplan την 1η Αυγούστου του 2002, για τους ενδιαφερόμενους βάζελους και μη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλημέρα πουστροGAYροι.......

Επισκέπτης
Το ίδιο μπορεί να σου πει και αυτός ;)
όχι ρε μητσο αυτός λεει οτι αυτός δεν έχει μπλεχτεί ποτέ σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ  στημενα   :grin: και οι πέτρες γελάνε.το είπα ότι δεν εχει αποδειχθεί τιποτα....μα ούτε και για το μπεο έχει αποδειχθεί ούτε στην Ελλάδα ούτε στην ευρωπη...μάλιστα τώρα κάνει και μηνύσεις..

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
όχι ρε μητσο αυτός λεει οτι αυτός δεν έχει μπλεχτεί ποτέ σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ  στημενα   :grin: και οι πέτρες γελάνε.το είπα ότι δεν εχει αποδειχθεί τιποτα....μα ούτε και για το μπεο έχει αποδειχθεί ούτε στην Ελλάδα ούτε στην ευρωπη...μάλιστα τώρα κάνει και μηνύσεις..

Τα ίδια σκατά είμαστε όλοι μας εδώ όσο αφορά τον αθλητισμό.
Το πόσο σκατά αφορά το μέγεθος του καθενός.
Όλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι καθαροί η τουλάχιστον λιγότερο βρώμικοι.
Το ότι πάνω στην πλάτη μικρότερων σωματείων έχουν καταστρέψει τον αθλητισμό δεν τους λέει τίποτα γιατί η μόνη τους έγνοια είναι η πάρτη τους ασχέτως σε πόσα πτώματα θα πατήσουν για να τα καταφέρουν.
Αυτά αφορούν και τους δικούς μου σε όλα τα επίπεδα.

Επισκέπτης
Τα ίδια σκατά είμαστε όλοι μας εδώ όσο αφορά τον αθλητισμό.
Το πόσο σκατά αφορά το μέγεθος του καθενός.
Όλοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι καθαροί η τουλάχιστον λιγότερο βρώμικοι.
Το ότι πάνω στην πλάτη μικρότερων σωματείων έχουν καταστρέψει τον αθλητισμό δεν τους λέει τίποτα γιατί η μόνη τους έγνοια είναι η πάρτη τους ασχέτως σε πόσα πτώματα θα πατήσουν για να τα καταφέρουν.
Αυτά αφορούν και τους δικούς μου σε όλα τα επίπεδα.
αυτή ειναι η πιο σωστή κουβέντα που εχει ειπωθεί.η ουσία ειναι ακριβώς αυτό.τα υπόλοιπα όπως είπες λίγο πολύ όλοι κάτι έχουν κάνει.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Έχω την τύχη να μένω μόνιμα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, σαν λάτρης τους ποδοσφαίρου πηγαίνω κάθε εβδομάδα στο γήπεδο είτε μπορώ να πάω κάπου με την γιουναιτεντ είτε σε άλλες ομάδες μεγάλες η μικρότερων κατηγοριών...ευτυχώς έχει αλλάξει και η δικιά μου νοοτροπία όσο αφορά τον αθλητισμό εκεί έχοντας δει ο ίδιος πολλές περιπτώσεις που οι οπαδοί δυσανασχετούν σε εάν μουσαντένιο πεναλντι.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στημένα απλά οι περισσότεροι δεν γουστάρουν το αποτέλεσμα με το έτσι θέλω χωρίς να το αξίζουν και ότι ακόμα και ο οπαδός της έξετερ γουστάρει την μπάλα και όχι την νίκη, στεναχωριέται όταν η ομάδα σέρνεται και όταν νικήσει με τον ύποπτο τρόπο.
Εδώ υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί αλλά είναι η εξαίρεση εκεί είναι ο κανόνας!

Επισκέπτης
Έχω την τύχη να μένω μόνιμα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια, σαν λάτρης τους ποδοσφαίρου πηγαίνω κάθε εβδομάδα στο γήπεδο είτε μπορώ να πάω κάπου με την γιουναιτεντ είτε σε άλλες ομάδες μεγάλες η μικρότερων κατηγοριών...ευτυχώς έχει αλλάξει και η δικιά μου νοοτροπία όσο αφορά τον αθλητισμό εκεί έχοντας δει ο ίδιος πολλές περιπτώσεις που οι οπαδοί δυσανασχετούν σε εάν μουσαντένιο πεναλντι.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν στημένα απλά οι περισσότεροι δεν γουστάρουν το αποτέλεσμα με το έτσι θέλω χωρίς να το αξίζουν και ότι ακόμα και ο οπαδός της έξετερ γουστάρει την μπάλα και όχι την νίκη, στεναχωριέται όταν η ομάδα σέρνεται και όταν νικήσει με τον ύποπτο τρόπο.
Εδώ υπάρχουν τέτοιοι οπαδοί αλλά είναι η εξαίρεση εκεί είναι ο κανόνας!
για να γίνει αυτό εκεί άλλαξαν πολλά.καταρχήν ολοι παραδεχθήκαν ότι υπήρχε πρόβλημα και το έλυσαν.εδώ αντίθετα κανείς δεν έχει παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα.με ελάχιστες εξαιρέσεις ρωτά έναν οπαδό του ολυμπιακού αν πιστεύει οτι η ομαδα του έχει στήσει παιχνίδι..η απάντηση εκτός ότι θα ειναι οχι θα σου πει και ολας ότι λες μαλακίες.ακριβώς το ίδιο και για έναν οπαδό του παναθηναϊκού.υποτίθεται ότι έχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες και κανένας εδώ και 18 μήνες δεν έχει τιμωρηθεί...σορυ λάθος τον ένοχο τον έχουν μέσα....τσακογιαννης  :grin: από εκεί και πέρα τι να πούμε όταν στην Ελλάδα φοβούνται το πολιτικό κόστος που θα έχουν αν ακουμπήσουν τις μεγάλες ομάδες που έχουν προέδρους που ειναι μπλεγμένοι σε έργα και δουλειές του δημοσίου και οι πολιτικοί τα παίρνουν για να τους δίνουν τις μεγάλες δουλειές.θα κάνει κακό στο χέρι που τον ταΐζει;  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
καλά αυτο δεν αποδείχθηκε ποτέ..οσο για ευρωπαϊκό ματς ο πρώτος διδάξας και σε αυτό εσύ είσαι.1971 παναθηναϊκούς ερυθρός αστέρας..μέχρι και σήμερα και οι πετρες μιλάνε γιαυτο το ματς.θες και ενα πιο πρόσφατο.παναθηναϊκός -χοβεντ   ;) ;)οι διαιτητές έμεναν σε ξενοδοχείο της Συγγρού και τι ειχε ακολούθησε το προηγούμενο βράδυ του αγώνα είχε γίνει πρωτοσέλιδο τότε.γιαυτο όχι σε έμενα τα περί ευρωπαϊκών παιχνιδιών.πως δεν εχει αποδειχθεί απολύτως τιποτα όπως και στο ματς με ντιναμο.οσο για το νέος είδες να πω οτι δεν ευνοήθηκα.έκανα αυτο που εκαναν όλοι οι άλλοι για να επιβιώσω.ποια ομαδα δεν εχει ευνοηθεί από τέτοιες ρυθμίσεις; σχεδον όλες..αλλα όχι ότι δεν μπορώ να μιλάω επειδή είχα μπει σε μια ρύθμιση.  και για του λογους το αληθες δες τι είχε ακουστεί.1987-88. Πρώτος γύρος του κυπέλλου UEFA και κληρώνεστε με την Οσέρ. Νίκη με 2-0 για τον Παναθηναϊκό και με την Οσέρ να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Μετά το ματς, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Οσέρ δηλώνει πως είδε το Βαρδινογιάννη να μπαίνει στο γραφείο των διαιτητών με ένα περίστροφο στα χέρια....
Συνεχίζουμε, 2ος γύρος Π.Α.Ο. - Juventus. Το ματς μοιάζει χαμένο από χέρι μέχρι που βγαίνουν τα στοιχήματα..... Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν παιχτεί στην Ευρώπη πέφτει πάνω στη νίκη του Παναθηναϊκού..... Περνάει λοιπόν ο Π.Α.Ο.
3ος γύρος της διοργάνωσης και παίζετε στην Ουγγαρία με τη Χόνβεντ. Ενθουσιασμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού και με ψυχολογία στα ύψη πάτε Ουγγαρία. Εκεί προσγειώνεστε απότομα. 5-0 στο 65' η Χονβεντ. Το ματς λήγει 5-2 με 2 γκολ του Σαραβάκου και την Χονβεντ να σβήνει τις μηχανές. Επιστροφή στην Ελλάδα με τον Π.Α.Ο. να "θριαμβεύει" με 5-0 και να προκρίνεται.... Ο Ουγγρικός τύπος χαρακτηρίζει "τουλάχιστον ύποπτη η συμπεριφορά των παικτών της Χόνβεντ".
Μετά από μία εβδομάδα και σε μέρες έξω από μεταγραφική περίοδο, το Βάζελος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Φίτο..... από τη Χονβεντ. Παράλληλα στέλνει 2 παίκτες δανεικούς στου Ούγγρους.

οχι λοιπον οτι εσυ εισαι αθωα περιστερα στην ευρωπη... ;)

Περιμενω ΜΙΑ αποδειξη για ολα αυτα που εγραψες. ΜΙΑ. Εκατσες ολο το βραδυ κι εψαχνες πως θα γινει να κηλιδωσεις τα ματς του βαζελου στην ευρωπη?  :2funny:
Για το ματς το δικο σου εγινε ερευνα απο την ουεφα αγορινα μου. Οχι για τα δικα μου.
Αναμενω.
Εγω αν πατησω στο google πανιωνιος ντιναμο τιφλιδας ξερεις τι θα βγαλει το google?
Παταω και παναθηναικος χονβεντ και παναθηναικος αστερας και οτι γουσταρεις. Δεν βλεπω πουθενα κατι για στησιμο. Για δειξε μου εσυ το link.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....
Φυσικα και γελανε και τα τσιμεντα.... :2funny:
Κατα τ αλλα χτες εγραφες για τον βαζελο που το 1988 ειχε φτασει προημιτελικα ουεφα(αποκλειωντας και τη χονβεντ εκεινη τη σαιζον). Μαλλον χτες ηταν ολα οκ. Σημερα που θιχτηκε ο πανιωνιος εκεινη η πορεια...στηθηκε τελικα :2funny:

Θα σε περιμενω...με την ησυχια σου....ολη η ευρωπη λεει το συζηταγε.... :2funny:
Που ρε? Για δειξε μας τα link...eγω εχω να σου δειξω δεκαδες links απο το πανιωνιος ντιναμο...περιμενω. Θα γελασουμε τωρα. :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
αυτή ειναι η πιο σωστή κουβέντα που εχει ειπωθεί.η ουσία ειναι ακριβώς αυτό.τα υπόλοιπα όπως είπες λίγο πολύ όλοι κάτι έχουν κάνει.

Ναι? Μα αφου ο πανιωνιος δεν ειχε κερδος ποτε....εσυ δεν το λες αυτο?
Μονο ο βαζελος και ο γαβρος φταινε....ο πανιωνιος ειναι αθωος  :rolleyes:

Επισκέπτης
Περιμενω ΜΙΑ αποδειξη για ολα αυτα που εγραψες. ΜΙΑ. Εκατσες ολο το βραδυ κι εψαχνες πως θα γινει να κηλιδωσεις τα ματς του βαζελου στην ευρωπη?  :2funny:
Για το ματς το δικο σου εγινε ερευνα απο την ουεφα αγορινα μου. Οχι για τα δικα μου.
Αναμενω.
Εγω αν πατησω στο google πανιωνιος ντιναμο τιφλιδας ξερεις τι θα βγαλει το google?
Παταω και παναθηναικος χονβεντ και παναθηναικος αστερας και οτι γουσταρεις. Δεν βλεπω πουθενα κατι για στησιμο. Για δειξε μου εσυ το link.
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.....
Φυσικα και γελανε και τα τσιμεντα.... :2funny:
Κατα τ αλλα χτες εγραφες για τον βαζελο που το 1988 ειχε φτασει προημιτελικα ουεφα(αποκλειωντας και τη χονβεντ εκεινη τη σαιζον). Μαλλον χτες ηταν ολα οκ. Σημερα που θιχτηκε ο πανιωνιος εκεινη η πορεια...στηθηκε τελικα :2funny:

Θα σε περιμενω...με την ησυχια σου....ολη η ευρωπη λεει το συζηταγε.... :2funny:
Που ρε? Για δειξε μας τα link...eγω εχω να σου δειξω δεκαδες links απο το πανιωνιος ντιναμο...περιμενω. Θα γελάσουμε τωρα. :grin:
καλα καζα τώρα με τάπωσες   :2funny: :2funny: :2funny: έρευνα εχουν γίνει για χιλιάδες παιχνίδια...θελω να μου βρεις μια καταδικαστική απόφαση για τον αγώνα με την ντιναμο....προσεξε όχι δυο...μια..θα περιμένω με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία.αλλο ερευνά άλλο καταδίκη...οσο για τα δικά σας ύποπτα ματς φυσικά δεν υπήρξε τιποτα ολα ηταν καθαρά  :2funny: :2funny: :2funny: και από ότι είδες ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ...αλλα προσεξε ούτε εγώ καταδικάστηκα για τιποτα..αθώος ο μπεος  :2funny:

Επισκέπτης
Ναι? Μα αφου ο πανιωνιος δεν ειχε κερδος ποτε....εσυ δεν το λες αυτο?
Μονο ο βαζελος και ο γαβρος φταινε....ο πανιωνιος ειναι αθωος  :rolleyes:
τύπε το γαμάς τώρα.είδες ότι είπα ότι εκμεταλλεύτηκα το άρθρο που ίσχυε τότε όπως το εκαναν και άλλοι. η μόνη διαφορά εγώ το έκανα για να επιβιώσω ενώ εσύ αντίθετα όριζες ποιος θα ανεβεί ποιος θα πέσει και είχες τι δύναμη να κλέβεις παίχτες  ;) αυτή ειναι η διαφορά μας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376

Στις συνομιλιες που ακουστηκε ο μπεος στην ελλαδα...ηταν αλλος. Του χαν κανει clopyright την φωνη...... :2funny:
Δεν αποδεικνυεται τιποτα επειδη ειναι η φωνη του  :2funny:
Ρε μαλακα με δουλευεις? Κανει και μηνυσεις ε? Ε λογικο. Στην ελλαδα ειμαστε.
Κατα τα αλλα οι πανιωνιοι δεν στηριζετε τον μπεο...γιατι δουλευε για παρτη του  :2funny:
Κι ενταξει οι (σωστοι)βαζελοι και οι γαβροι θα σου πουν και για τον βαρδινογιαννη και για τον κοκκαλη...εσεις που δεν παραδεχεστε ΤΙΠΟΤΑ, παιξτε το αθωες περιστερες και συνεχιστε να μιλατε για παραγκες....οντως γελανε και οι πετρες oliver.......

Επισκέπτης
Στις συνομιλιες που ακουστηκε ο μπεος στην ελλαδα...ηταν αλλος. Του χαν κανει clopyright την φωνη...... :2funny:
Δεν αποδεικνυεται τιποτα επειδη ειναι η φωνη του  :2funny:
Ρε μαλακα με δουλευεις? Κανει και μηνυσεις ε? Ε λογικο. Στην ελλαδα ειμαστε.
Κατα τα αλλα οι πανιωνιοι δεν στηριζετε τον μπεο...γιατι δουλευε για παρτη του  :2funny:
Κι ενταξει οι (σωστοι)βαζελοι και οι γαβροι θα σου πουν και για τον βαρδινογιαννη και για τον κοκκαλη...εσεις που δεν παραδεχεστε ΤΙΠΟΤΑ, παιξτε το αθωες περιστερες και συνεχιστε να μιλατε για παραγκες....οντως γελανε και οι πετρες oliver.......
εχεις ακούσει να πω εγω οτι ο μπεος ειναι αθώα περιστέρα; οι συνομιλίες ξέρεις ότι δεν εμπλέκουν τον πανιώνιο; στα παπαρια μου τι έχει κάνει μπεος λαμογιο ειναι και το εχω πει από εδω πρώτος.στις κασέτες ομως ακουγόταν ο πατέρας που πηρε πρωτάθλημα ο μαρινακης που επίσης πηρε πρωταθλημα.εγω σαν πανιωνιος εχω ακουστεί πουθενά.όχι τώρα θα τα ισοπεδώνουμε και ολα.όποια πέτρα και να σηκώσεις είσαστε από κάτω στη ρεμούλα και στη  βρωμιά.ο ΜΠΕΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ  ;)

Επισκέπτης
ως ρε κάζα εχεις πλάκα.απο τι μια παραδέχεσαι οτι εχεις κάνει λαμογιες αλλα οταν στις αναφέρω λες δεν έχουν αποδειχθεί  :2funny: :2funny:μα φυσικά δεν έχουν αποδειχθεί αφου δεν έχει υπάρξει ποτέ καταδίκη....αλλωστε και οταν ο καπετάνιος κατέβαινε με τα όπλα στους διαιτητές δεν τους απειλουσε  :grin: νόμιμα ηταν και τα είχε απλώς πάνω του  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Εχω πλακα ε? Λαμογιες παραδεχτηκα μεγαλε αλλα οχι στην ευρωπη. Εκει που το πηγες εσυ γιατι δεν εχεις τι να πεις.
Μην ξεχνιομαστε.  :grin:

Κανα link θα βαλεις? Εγω λεω να ξεκινησω για πανιωνιος ντιναμο...υπαρχουν αρκετα. Αφου συζητηθηκε τοσο πολυ και ο βαζελος λοιπον(και το συζηταγε ολη η ευρωπη οπως λες) ειναι δεδομενο οτι θα εχεις πολλα διεθνη links και δεν θα τα λες απλα και μονο για να τα λες.....αναμενω.

2 σελιδες google μεχρι στιγμης...και συνεχιζουμε...για να δουμε τι συζητησε τελικα ολη η ευρωπη και τι οχι....συνεχιζουμε.

Επισκέπτης
Εχω πλακα ε? Λαμογιες παραδεχτηκα μεγαλε αλλα οχι στην ευρωπη. Εκει που το πηγες εσυ γιατι δεν εχεις τι να παεις.
Μην ξεχνιομαστε.  :grin:

Κανα link θα βαλεις? Εγω λεω να ξεκινησω για πανιωνιος ντιναμο...υπαρχουν αρκετα. Αφου συζητηθηκε τοσο πολυ και ο βαζελος λοιπον(και το συζηταγε ολη η ευρωπη οπως λες) ειναι δεδομενο οτι θα εχεις πολλα διεθνη links και δεν θα τα λες απλα και μονο για να τα λες.....αναμενω.

2 σελιδες google μεχρι στιγμης...και συνεχιζουμε...για να δουμε τι συζητησε τελικα ολη η ευρωπη και τι οχι....συνεχιζουμε.
ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΧΙ; αν δεν έχει τότε στα παπαρια μου...έρευνες εχουν υπάρξει πολλές αποδείξεις όμως καμία  ;) ;)βάλε όσα λινκ θες καταδικαστική απόφαση δεν έχει υπάρξει ποτέ...  αρα ειμστε αθωοι τελος  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΧΙ; αν δεν έχει τότε στα παπαρια μου...έρευνες εχουν υπάρξει πολλές αποδείξεις όμως καμία   ;) ;)βάλε όσα λινκ θες καταδικαστική απόφαση δεν έχει υπάρξει ποτέ...  αρα ειμστε αθωοι τελος  :grin:

Ρε ...ειπες οτι συζηταγε ολη η ευρωπη ΝΑΙ η ΟΧΙ? Περιμενουμε να το δουμε. Εμπρος. Ποσταρε τα links που το ειδες. Τα links που αποδεικνυουν οχι στησιμο(αφου το θες ετσι) αλλα ΣΥΖΗΤΗΣΗ για στησιμο. ΕΜΠΡΟΣ. Περιμενουμε. Με λαθος βαζελο τα βαλες ολιβερ.... ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Τωρα το ψαχνεις ολιβερ?  :grin:
Μα αφου συζηταγε ολη η ευρωπη...αρα τα χεις ετοιμα...αφου βρισκονται ευκολα τετοια πραγματα.
Η μηπως οχι?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom