Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
δηλαδή τώρα όλα εντάξει; αυτο περίμενες.τελικα εισαι μεγάλος υποκριτής τύπε απο τι μια παραδέχεσαι απο την άλλη θες λινκ  :2funny: :2funny:αυτό περίμενες για να δεις οτι εισαι η πιο βρώμικη ομαδα όλων των εποχών σε στημένα ματς; φυσικά όπως εχω πει τιποτα δεν εχει αποδειχθεί

Τυπε το ποιος ειναι υποκριτης φαινεται 2 σελιδες τωρα. Μιλας εσυ για παντελονια.
Οταν λες 'πασο', εννοω 'πασο'. Αυτος απεδειξε οτι εχει γινει συζητηση για στησιμο αγωνα του βαζελου εξω. Εσυ...την μπαλα στην εξερδρα 2 σελιδες τωρα.
ΝΑΙ ΡΕ, αυτο περιμενα. Εσυ δεν ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ γι αυτα που γραφεις και απλα γραφεις χωρις να μπορεις να παραθεσεις τιποτα. Ο αλλος ...μπηκε για καφε, το ποσταρε, αντιο. Ετσι απλα.

Και ναι χαιρω πολυ οτι δεν αποδεικνυεται κατι  :uglystupid:
Συζητηθηκε ομως. Αυτο δεν λες 2 σελιδες τωρα? Αν δεν εμπαινε ο χρηστιδης η καποιος αλλος τι θ αλεγες τωρα? Για καζανια και ξανθες.
Την μπαλα στην εξεδρα ολιβερ. Βεντουζα λεγεται αυτο. Απλα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Πασο χρηστιδη. Αυτο οντως ειναι link. Και ναι, ετσι μπορω να συζηταω.
Σωστος, εσυ εκανες αυτο που δεν μπορει ο αλλος 2 ωρες τωρα.

τι πάσο ρε μεγάλε; Το διάβασες το άρθρο; Το Νάπολι - Πανιώνιος το θεωρούν ύποπτο γιατί κάποιοι πόνταραν μεγάλα ποσά στον... άσο. Χαχαχαχαχαχα. Πρέπει να είχαν γερές πληροφορίες για να πέτυχαν αυτόν τον άσο.
Και το ΠΑΟ - Ντιναμό, το ίδιο. Κάποιοι μάντεψαν επιτυχώς ότι θα έρθει άσος. χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Που να ξερω ρε? Πλακα μου κανεις? Ειμαι μπροστα? Διαβαζω σε εφημεριδες και sites και ετσι πληροφορουμαι. Ετσι συζηταω. Δεν γραφω οτι μου κατεβει 2 ωρες χωρις να κανω μια γαμημενη αναφορα στο που το διαβασα. ....παντελονατα λεει. Τι παντελονατα ρε? Εσυ μπορεις να μου πεις...παντελονατα οτι εχεις η δεν εχεις στησει ματς? Ησουν μπροστα?  :uglystupid:
για να καταλάβω στημένο για σένα τι σημαίνει; ενα ματς που συζητιέται από λινκ και την ουεφα οτι έχει στηθεί; ενα ματς που έχει γίνει έρευνα ; η ένα ματς που έχει αποδειχθεί ότι ειναι στημένο με ντοκουμέντα και καταδίκες; ας πούμε για μένα το περσινό ματς οσφπ -κερκυρα ηταν καραστημενο..αλλα αποδείξεις υπάρχουν; οχι ήμουν μπροστά να δω τι ελεγαν;οχι.υπήρξε έρευνα η λινκ που να το αναφέρουν; οχι..οι πιο πολλοί όμως αυτό που λέω εγώ σκέφτηκαν  ;) εκτός απο το χρηστιδη  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
τι πάσο ρε μεγάλε; Το διάβασες το άρθρο; Το Νάπολι - Πανιώνιος το θεωρούν ύποπτο γιατί κάποιοι πόνταραν μεγάλα ποσά στον... άσο. Χαχαχαχαχαχα. Πρέπει να είχαν γερές πληροφορίες για να πέτυχαν αυτόν τον άσο.
Και το ΠΑΟ - Ντιναμό, το ίδιο. Κάποιοι μάντεψαν επιτυχώς ότι θα έρθει άσος. χαχαχαχαχα

Η συζητηση δεν γινεται για το αν τα ματς ειναι οντως στημενα, aλλα για το αν συζητηθηκαν εξω. Βασει αυτου, ποστρε αυτο το link νομιζω. Ναι οκ δεν αποδεικνυει κατι. Και δεν με νοιαζει γιατι συζητηθηκε. Αυτο ηθελα ρε. Μια γαμημενη -εστω- υποψια. Κι ας ειναι λαθος. Μια γαμημενη συζητηση, ενα γαμημενο link.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αν δεν βρεις και για τον ερυθρό αστέρα μην ξαναμιλησεις   :2funny: :2funny: :2funny:οπως και για το παο-χοβεντ  :grin:..βεβαια δεν έχει αποδειχθεί τιποτα το τονίζω αυτό....μόνο υποψίες και τιποτα αλλο...αρα ειναι αθώος όπως αθώος είσαι και εσυ.  :grin: και όλα καλά και η ζωή συνεχίζεται
δεν υπαρχει τιποτα...δεν υπηρχε στοιχημα τοτε
οι ερευνες οι εισαγγελικες στηριζονται σε παιξιματα ''παραδοξα'' που δειχνει οτι καποιοι ειναι σιγουροι για καποια αποτελεσματα...
ετσι επιασαν και τον αλλο τον διαιτητη στην γερμανια και ομολογησε ....
δεν υπαρχουν αποδειξεις...μονο ενδειξεις βασει του στοιχηματισμου....
και μετα ξεκιναει εισαγγελικη ερευνα...αν δεν ξεκινησει δεν υπαρχουν λινκ...
για χονβεντ και αστερα ξεχνα το...μονο η γυναικα του δικτατορα δεν φτανει που ομολογει;;θες και αλλη αποδειξη;;
η πιο τρανη σελιδα στην ιστορια τους και αυτη λερωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τυπε το ποιος ειναι υποκριτης φαινεται 2 σελιδες τωρα. Μιλας εσυ για παντελονια.
Οταν λες 'πασο', εννοω 'πασο'. Αυτος απεδειξε οτι εχει γινει συζητηση για στησιμο αγωνα του βαζελου εξω. Εσυ...την μπαλα στην εξερδρα 2 σελιδες τωρα.
ΝΑΙ ΡΕ, αυτο περιμενα. Εσυ δεν ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ γι αυτα που γραφεις και απλα γραφεις χωρις να μπορεις να παραθεσεις τιποτα. Ο αλλος ...μπηκε για καφε, το ποσταρε, αντιο. Ετσι απλα.

Και ναι χαιρω πολυ οτι δεν αποδεικνυεται κατι  :uglystupid:
Συζητηθηκε ομως. Αυτο δεν λες 2 σελιδες τωρα? Αν δεν εμπαινε ο χρηστιδης η καποιος αλλος τι θ αλεγες τωρα? Για καζανια και ξανθες.
Την μπαλα στην εξεδρα ολιβερ. Βεντουζα λεγεται αυτο. Απλα.
ρε χέστηκα και είδες ότι δεν πατάω σε αυτο που ανέφερα.με ενοχλεί ομως που από τι μια λες οτι εχεις κάνει βρομιές και από την άλλη θες λινκ αποδείξεις.μα και αυτο που ποσταρε δεν ειναι αποδείξει.συζήτηση και έρευνά.οπως ακαι αυτα που είπες συζήτηση και έρευνα.καταδίκη .καμία.δηλαδή τι διαφορά εχει μια κουβεντούλα σε ενα σαιτ αθλητικό απο ενα ρουφιανοδημοσογραφο που λες από αυτά που λέμε εμείς.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ναι ακριβως...σε οσα ματς ερχονται ασσος ξεκιναει εισαγγελικη ερευνα  :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Η συζητηση δεν γινεται για το αν τα ματς ειναι οντως στημενα, aλλα για το αν συζητηθηκαν εξω. Βασει αυτου, ποστρε αυτο το link νομιζω. Ναι οκ δεν αποδεικνυει κατι. Και δεν με νοιαζει γιατι συζητηθηκε. Αυτο ηθελα ρε. Μια γαμημενη -εστω- υποψια. Κι ας ειναι λαθος. Μια γαμημενη συζητηση, ενα γαμημενο link.

για κάτσε ρε συ. Στο 2012 είμαστε. Για πρόσφατα παιχνίδια θα βρεις 500 λινκς. Για παλιότερα θέματα, μπορείς πάλι να βρεις, αλλά θέλει ψάξιμο. Π.χ. για την υπόθεση με τον Λόρενσον της Λίβερπουλ, δεν έχεις ακούσει τίποτα εσύ; Θες ντε και καλά λινκ;

Επισκέπτης
εσυ βλέπεις το δέντρο αλλα χάνεις το δάσος με αυτα που λες..δυστυχώς..δηλαδή θες ένα ρουφιάνο δημοσιογράφο να σου πει το αυτονόητο

Επισκέπτης
δεν υπαρχει τιποτα...δεν υπηρχε στοιχημα τοτε
οι ερευνες οι εισαγγελικες στηριζονται σε παιξιματα ''παραδοξα'' που δειχνει οτι καποιοι ειναι σιγουροι για καποια αποτελεσματα...
ετσι επιασαν και τον αλλο τον διαιτητη στην γερμανια και ομολογησε ....
δεν υπαρχουν αποδειξεις...μονο ενδειξεις βασει του στοιχηματισμου....
και μετα ξεκιναει εισαγγελικη ερευνα...αν δεν ξεκινησει δεν υπαρχουν λινκ...
για χονβεντ και αστερα ξεχνα το...μονο η γυναικα του δικτατορα δεν φτανει που ομολογει;;θες και αλλη αποδειξη;;
η πιο τρανη σελιδα στην ιστορια τους και αυτη λερωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:
υπηρχε στην αγγλια

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
για να καταλάβω στημένο για σένα τι σημαίνει; ενα ματς που συζητιέται από λινκ και την ουεφα οτι έχει στηθεί; ενα ματς που έχει γίνει έρευνα ; η ένα ματς που έχει αποδειχθεί ότι ειναι στημένο με ντοκουμέντα και καταδίκες; ας πούμε για μένα το περσινό ματς οσφπ -κερκυρα ηταν καραστημενο..αλλα αποδείξεις υπάρχουν; οχι ήμουν μπροστά να δω τι ελεγαν;οχι.υπήρξε έρευνα η λινκ που να το αναφέρουν; οχι..οι πιο πολλοί όμως αυτό που λέω εγώ σκέφτηκαν  ;) εκτός απο το χρηστιδη  :grin:

Τυπε και οι πιο 'πολλοι' λενε οτι η ρεαλ ειναι η ομαδα που τα πηρε ολα στημενα...και η γιουβεντους...και η μαντσεστερ...και παει λεγοντας. Αρα ολα ειναι στημενα,αφου το λεμε στα καφενεια. Ρε πλακα μου κανεις?
Εγραψες για συγκεκριμενους αγωνες οτι συζητηθηκαν(οκ αφηνουμε το αν οντως στηθηκαν που δεν αποδεικνυεται). Ναι ή ου? Δεν μπορεις να μου το αποδειξεις αυτο που λες? Ο αλλος δηλάδη πως μπορεσε(ασχετα αν ειναι σωστο ή λαθος)? Απεδειξε οτι συζητηθηκε ματς(για οποινδηποτε λογο, ας ηταν και για το στοιχημα). Εσυ?

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Υπαρχουν πιο στημενα παιχνιδια απο το οφη-παο των δεκαετιων 80 και 90;Τι συζητατε;Ομαδες με τον ιδιο ιδιοκτητη το βαλιτσογιαννη ,της αγιας οικογενειας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Υπαρχουν πιο στημενα παιχνιδια απο το οφη-παο των δεκαετιων 80 και 90;Τι συζητατε;Ομαδες με τον ιδιο ιδιοκτητη το βαλιτσογιαννη ,της αγιας οικογενειας.

εκεί έμεινες εσύ, γίγαντα; Και τώρα στη σούπερ λιγκ, 7-8 ομάδες τον ίδιο ιδιοκτήτη έχουν

Επισκέπτης
Τυπε και οι πιο 'πολλοι' λενε οτι η ρεαλ ειναι η ομαδα που τα πηρε ολα στημενα...και η γιουβεντους...και η μαντσεστερ...και παει λεγοντας. Αρα ολα ειναι στημενα,αφου το λεμε στα καφενεια. Ρε πλακα μου κανεις?
Εγραψες για συγκεκριμενους αγωνες οτι συζητηθηκαν(οκ αφηνουμε το αν οντως στηθηκαν που δεν αποδεικνυεται). Ναι ή ου? Δεν μπορεις να μου το αποδειξεις αυτο που λες? Ο αλλος δηλάδη πως μπορεσε(ασχετα αν ειναι σωστο ή λαθος)? Απεδειξε οτι συζητηθηκε ματς(για οποινδηποτε λογο, ας ηταν και για το στοιχημα). Εσυ?
πάλι τα ίδια..ρε το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν δεχεσαι χωρις λινκ απο τι μια..αλλα πο την αλλη λες οτι υπαρχουν στημένα.αποφάσισε..οσο για τι ρεαλ εδω γελάμε ο δικτάτορας και οι στρατιωτες ηταν με τα οπλα στο γηπεδο εκλεβαν αποδεδειγμένα παίχτες από την μπαρτσα αλλα αποδείξεις δεν υπάρχουν..ναι δεν ειπε κανένας οτι πήγαν με τα όπλα στο κεφαλι να τους απειλήσουν  :2funny:οσο για τι γιουβε εδω γελάμε πιο πολύ...μάλλον για αλλο λογο την έριξαν κατηγορία  :grin: αλλα αφου δεν παραθέτω λινκ δεν μπορώ και να μιλάω   :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ετσι...να ξεκαθαριζουμε τις εννοιες...
υπαρχουνν στημενα ματς που αποδεικνυονται ,με κασσετες (οπου οι αναμεμιγμενοι μιλανε ξεκαθαρα για ποσα για τροπο καταθεσης των χρηματων ),ανακρισεις κλπ...
υπαρχουν ματς που απο καποιες αποχρωσες ενδειξεις ξεκινανε εισαγγελικες ερευνες αλλα η δεν εχουν εκδικαστει η μπαινουν αρχειο λογω ελλειπων στοιχειων και
υπαρχουν ματς που ειναι υποπτα στα καφενεια αναμεσα σε ουζο και ταβλι οπου πεφτει τοννοι σαλτσα και λασπη και συνηθως ειναι απο καρπαζοεισπρακτορες οπαδους αντιπαλων ομαδων απο τον πρωτο (συνηθως) σε μια προσπαθεια να απαξιωσουν τον γαμια τους...
στην τριτη περιπτωση μαλιστα συνηθως χτιζονται και οι λεγομενοι ΄΄αστικοι μυθοι'' ...βλεπε παραγκες και λοιπα...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ρε χέστηκα και είδες ότι δεν πατάω σε αυτο που ανέφερα.με ενοχλεί ομως που από τι μια λες οτι εχεις κάνει βρομιές και από την άλλη θες λινκ αποδείξεις.μα και αυτο που ποσταρε δεν ειναι αποδείξει.συζήτηση και έρευνά.οπως ακαι αυτα που είπες συζήτηση και έρευνα.καταδίκη .καμία.δηλαδή τι διαφορά εχει μια κουβεντούλα σε ενα σαιτ αθλητικό απο ενα ρουφιανοδημοσογραφο που λες από αυτά που λέμε εμείς.

Ρε ΤΥΠΕ.....γυρνα 2 σελιδες πισω...εγω ξεκινησα να γραφω για αυτα που ολη η ευρωπη συζηταει? ΕΓΩ? Αφου τα συζηταει ολη η ευρωπη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ? Για αυτο σου ζητησα links. Να πω και γω τωρα 'ολη η ευρωπη συζηταει για παναθηναικος αγιαξ και τη βρωμα οτι οι ολλανδοι ηταν ντοπε?"
Και αυτο ακουστηκε. Γραφεται πουθενα? Ποιος το γραφει? Που? Ποιος το ειπε? Ο τασος ο 13, ο κωστας ο βαζελαρας και ο μινος τριφυλλαρχης? Και επειδη το ειπαν αυτοι, ειναι ετσι?...παντελονατα? Τι λες ρε φιλε? Φυσικα και θα θελω παντα links οταν τα λες αυτα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χαχαχαχα, τι παπάρας. Κάποιοι έπαιξαν μεγάλα ποσά. Δεν σημαίνει ότι τα έστησαν κιόλας.
εγω δεν ειπα οτι τα εστησαν...
εγω εβαλα ενα λινκ που δειχνει οτι υπαρχει εισαγγελικη ερευνα
εννοειται οτι αν δεν αποδειχθει οτι ειναι στημενα δεν τα εστησαν
το οτι εχει ξεκινησει ερευνα δεν σημαινει οτι και οι κατηγοριες ειναι αληθινες..

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εκεί έμεινες εσύ, γίγαντα; Και τώρα στη σούπερ λιγκ, 7-8 ομάδες τον ίδιο ιδιοκτήτη έχουν
Εχεις στοιχεια για αυτο που λες;Στις δεκαετιες που ανεφερα οι παιχτες ανεβοκατεβαιναν παιανια -ηρακλειο πιο γρηγορα και απο την ημερισια περιστροφη της γης.Ο ποδοσφαιριστης ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ του οφη σε δηλωσεις του πριν μερικα χρονια σε εφημεριδα της πατριδας του [χιλη] ειπε οτι στην ελλαδα ειχε παει για λογαριασμο του παο αλλα χωρις να το καταλαβει βρεθηκε στον οφη.Η μισθοδοσια του ομως οπως δηλωσε ενω ανηκε στον οφη πληρωνονταν απο τον παο.Τα συμπερασματα δικα σου .

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
εγω δεν ειπα οτι τα εστησαν...
εγω εβαλα ενα λινκ που δειχνει οτι υπαρχει εισαγγελικη ερευνα
εννοειται οτι αν δεν αποδειχθει οτι ειναι στημενα δεν τα εστησαν
το οτι εχει ξεκινησει ερευνα δεν σημαινει οτι και οι κατηγοριες ειναι αληθινες..

ναι, αλλά καλό είναι να ρίχνουμε και καμιά ματιά στα παιχνίδια και στα αποτελέσματα. Η ΟΥΕΦΑ μπορεί να τσουβαλιάζει ως ύποπτα καμιά 500αριά παιχνίδια επειδή κάποιοι πόνταραν μεγάλα ποσά εκεί. Δεν είναι διόλου απίθανο όμως, κάποιοι να τζόγαραν χοντρά επειδή πίστευαν απλώς στο αποτέλεσμα (το οποίο φυσιολογικά ήρθε κιόλας)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom