Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 147 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,8%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,5%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    372

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εχεις στοιχεια για αυτο που λες;Στις δεκαετιες που ανεφερα οι παιχτες ανεβοκατεβαιναν παιανια -ηρακλειο πιο γρηγορα και απο την ημερισια περιστροφη της γης.Ο ποδοσφαιριστης ΧΑΙΜΕ ΒΕΡΑ του οφη σε δηλωσεις του πριν μερικα χρονια σε εφημεριδα της πατριδας του [χιλη] ειπε οτι στην ελλαδα ειχε παει για λογαριασμο του παο αλλα χωρις να το καταλαβει βρεθηκε στον οφη.Η μισθοδοσια του ομως οπως δηλωσε ενω ανηκε στον οφη πληρωνονταν απο τον παο.Τα συμπερασματα δικα σου .

θα σου έγραφα πόσους παίχτες έχεις δανεικούς σε διάφορες ομάδες, αλλά έχω να πάω σε ένα μνημόσυνο αύριο το πρωί

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ναι, αλλά καλό είναι να ρίχνουμε και καμιά ματιά στα παιχνίδια και στα αποτελέσματα. Η ΟΥΕΦΑ μπορεί να τσουβαλιάζει ως ύποπτα καμιά 500αριά παιχνίδια επειδή κάποιοι πόνταραν μεγάλα ποσά εκεί. Δεν είναι διόλου απίθανο όμως, κάποιοι να τζόγαραν χοντρά επειδή πίστευαν απλώς στο αποτέλεσμα (το οποίο φυσιολογικά ήρθε κιόλας)

Δεν γινεται η συζητηση για το αν ηταν στημενο το ματς. Αλλα για το αν συζητηθηκε εξω...εστω και της πουτσας συζητηση αν εγινε καπου. Δεν ειπε οτι ηταν στημενο.
Εμενα με καλυψε παντως.

Αυτο λεμε 2 ολοκληρες γαμημενες σελιδες τωρα και ο αλλος(ολιβερ) εχει φαει σκαλωμα και δεν καταλαβαινει τιποτα.
Τι για ιντερκοντινενταλ εχω διαβασει, τι για χονβεντ και μεταγραφες εχω διαβασει(ο ιδιος εγραφε για την πορεια του '88 προχτες, μαλλον προχτες ηταν ολα οκ), τι για ξανθες και καζανια, τι για πιστολια και κουμπουρια......αχταρμας κανονικος.
Και ΟΛΑ αυτα για να μας πεις τι?
Οτι ο βαζελος εχει κανει χειροτερα απ τον πανιωνιο?
ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!
Λες και το αρνηθηκε κανεις.
Ξεκινας κατι? Μεινε στο γαμημενο θεμα που συζητας, τεκμηριωσε το καπως(ναι εστω με διεθνη links. Ειναι σαφως πιο αξιοπιστη συζητηση απ το καφενειο που μιλανε οι παππουδες μεταξυ τους) και τελος.
Να ξεκινησω και γω τωρα να γραψω κανα δυο τομους με το τι εχει ακουστει στο καφενειο του χωριου μου να ξημερωσουμε.

Επισκέπτης
Ρε ΤΥΠΕ.....γυρνα 2 σελιδες πισω...εγω ξεκινησα να γραφω για αυτα που ολη η ευρωπη συζηταει? ΕΓΩ? Αφου τα συζηταει ολη η ευρωπη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΑΜΙΔΙΑ? Για αυτο σου ζητησα links. Να πω και γω τωρα 'ολη η ευρωπη συζηταει για παναθηναικος αγιαξ και τη βρωμα οτι οι ολλανδοι ηταν ντοπε?"
Και αυτο ακουστηκε. Γραφεται πουθενα? Ποιος το γραφει? Που? Ποιος το ειπε? Ο τασος ο 13, ο κωστας ο βαζελαρας και ο μινος τριφυλλαρχης? Και επειδη το ειπαν αυτοι, ειναι ετσι?...παντελονατα? Τι λες ρε φιλε? Φυσικα και θα θελω παντα links οταν τα λες αυτα.
ρε μαλάκα εχεις κολλήσει με τον ορο ''ευρωπη''γάμα τον.δηλαδή αυτο σε πειραξε.σου ξαναλέω χάνεις την ουσια.αποδεδειγμένα στημένα ματς δεν εχουν υπαρξειβαση καταδικης.αρα τι συζηταμε.βαλε μου 1000 λινκ αποφάσεις υπάρχουν; οχι.οπότε άντε γεια  :grin: όμως εσυ ο βαζελος 13 εγω ο πανθηρας 3 ο αλλος γαυρος 7 ξερουμε αν έχουν στηθεί η οχι ματς.και χωρίς λινκ.

Επισκέπτης
Δεν γινεται η συζητηση για το αν ηταν στημενο το ματς. Αλλα για το αν συζητηθηκε εξω...εστω και της πουτσας συζητηση αν εγινε καπου. Δεν ειπε οτι ηταν στημενο.
Εμενα με καλυψε παντως.

Αυτο λεμε 2 ολοκληρες γαμημενες σελιδες τωρα και ο αλλος(ολιβερ) εχει φαει σκαλωμα και δεν καταλαβαινει τιποτα.
Τι για ιντερκοντινενταλ εχω διαβασει, τι για χονβεντ και μεταγραφες εχω διαβασει(ο ιδιος εγραφε για την πορεια του '88 προχτες, μαλλον προχτες ηταν ολα οκ), τι για ξανθες και καζανια, τι για πιστολια και κουμπουρια......αχταρμας κανονικος.
ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!
Ξεκινας κατι? Μεινε στο γαμημενο θεμα που συζητας, τεκμηριωσε το καπως(ναι εστω με διεθνη links. Ειναι σαφως πιο αξιοπιστη συζητηση απ το καφενειο που μιλανε οι παππουδες μεταξυ τους) και τελος.
Να ξεκινησω και γω τωρα να γραψω κανα δυο τομους με το τι εχει ακουστει στο καφενειο του χωριου μου να ξημερωσουμε.
συνεχίζεις να το γαμας.τα παραδείγματα που ανέφερα δηλαδή αν στα εγραφε ενα γαμολινκ θα ηταν έγκυρα.εσυ που εισαι βαζελος δεν τα ξέρεις; απο έμενα περίμενες να τα ακούσεις; οσο για την πορεία σου ξαναλέω άλλο αυτό και αλλο αν ηταν στημένα,δηλαδή αν σου που η ρεαλ ο ολυμπιακός έχει 40 πρωτάθλημα θα πρέπει να αναφέρω αν ειναι στημένα η οχι;ρε καζα σοβαρέψου.όπως ξαναείπα δεν έχει αποδειχθεί τιποτα για όλα αυτά οπότε τι συζητάμε;αν στα πει ένα λινκ τοτε τα δέχεσαι..τοτε βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εμενα με καλυψε παντως.

ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ!

όχι φίλε μου, λάθος κάνεις. Τη συζήτηση ΕΣΥ την πήγες στο αν συζητήθηκε ή όχι ένα ματς. Η βάση της κουβέντας ήταν αν ο ΠΑΟ έχει κάνει λαμογιές ή όχι στην Ευρώπη. Κοίτα εδώ τι γράφεις:

Εχω πλακα ε? [size=18pt]Λαμογιες παραδεχτηκα μεγαλε αλλα οχι στην ευρωπη.[/size] Εκει που το πηγες εσυ γιατι δεν εχεις τι να πεις.
Μην ξεχνιομαστε.  :grin:

Κανα link θα βαλεις? Εγω λεω να ξεκινησω για πανιωνιος ντιναμο...υπαρχουν αρκετα. Αφου συζητηθηκε τοσο πολυ και ο βαζελος λοιπον(και το συζηταγε ολη η ευρωπη οπως λες) ειναι δεδομενο οτι θα εχεις πολλα διεθνη links και δεν θα τα λες απλα και μονο για να τα λες.....αναμενω.

2 σελιδες google μεχρι στιγμης...και συνεχιζουμε...για να δουμε τι συζητησε τελικα ολη η ευρωπη και τι οχι....συνεχιζουμε.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
θα σου έγραφα πόσους παίχτες έχεις δανεικούς σε διάφορες ομάδες, αλλά έχω να πάω σε ένα μνημόσυνο αύριο το πρωί
[/quoteEγω δεν εχω να παω σε μνημοσυνο για αυτο διαβασε.Εκτος του οφη ο παο ειχε και αλλα παραμαγαζα οπως απολλων σμυρνης που καθε χρονο επαιζε με τη μιση του εντεκαδα απαρτιζομενη με δανεικους απο τον παο οπως καρουλιας δοντας μπεριος και πιο γνωστοι καραγουνης και μπασινας.Συνεχεια εχει η δοξα δραμας απο την οποια ο παο επαιρνε τους παιχτες με ψιχουλα οπως τους δυο γεωργιαδηδες.Σε προκαλω να μου πεις με στοιχεια και οχι λογια του αερα ποιες ομαδες εχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δορυφορους και ποιοι παιχτες που παιζουν εκει πληρωνονται απο αυτον.Τελος θα σου αναφερω τη μεγιστη πουστια που εκανε ο παο ο οποιος κατεθετε μηδενικα συμβολαια στην ΕΠΟ για να μην πληρωνει εφορια.αν θες εχω και αλλα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ρε μαλάκα εχεις κολλήσει με τον ορο ''ευρωπη''γάμα τον.δηλαδή αυτο σε πειραξε.σου ξαναλέω χάνεις την ουσια.αποδεδειγμένα στημένα ματς δεν εχουν υπαρξειβαση καταδικης.αρα τι συζηταμε.βαλε μου 1000 λινκ αποφάσεις υπάρχουν; οχι.οπότε άντε γεια  :grin: όμως εσυ ο βαζελος 13 εγω ο πανθηρας 3 ο αλλος γαυρος 7 ξερουμε αν έχουν στηθεί η οχι ματς.και χωρίς λινκ.

Ολιβερ οταν μιλας μαζι μου δεν εχει 'γαμα το ενα' και 'γαμα το αλλο'.
Οταν λες κατι, θα εμμενεις σε αυτο μεχρι να το στηριξεις καπως. Και οχι το τι λεγεται στην 'πιατσα' δεν ειναι στηριξη, ουτε ενδειξη ουτε καν σοβαρη συζητηση.
Αν δεν μπορεις να το στηριξεις καπως, μην το λες το γαμιδι.
Και κολλησα γιατι αν σε ενδιαφερει να μαθεις, για ενα απο τα πραγματα που ειμαι πολυ περηφανος ειναι η ευρωπη. Οσο κι αν εχω πεσει τωρα. Και αυτο φιλε μου για να το αμαυρωσει καποιος, θα πρεπει να προσπαθησει παρα μα παρα παρα πολυ......το τι λεγεται στα καφενεια το εχω γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι.
3 φορες(οχι 1) την εχω παρει την γιουβε σε ματς πχ, εγω αυτο ξερω, τιμη μου και καμαρι μου. Εγω και κανεις αλλος. Ας βγει καποιος να το αμαυρωσει, να γελαω μεχρι μεθαυριο.
Ναι κολλαω σε αυτα. Την γενικη συζητηση 'ολα γαμημενα και στημενα ειναι', ευχαριστω πολυ, δεν την κανω. Δεν με ενδιαφερει.

Και οχι εσυ, ο αλλος ο γαβρος κι εγω ο βαζελος δεν ξερουμε τιποτα, αν δεν εχει παρεμβει εισαγγελεας να ερευνησει και μετα να αποδειξει κατι.
Υποθεσεις κανουμε. Και δεν ειναι δυνατον να κρινουμε βαση των υποθεσεων, εγω αυτο ξερω τωρα τι μου λες εσυ τα ακουω βερεσε....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
όχι φίλε μου, λάθος κάνεις. Τη συζήτηση ΕΣΥ την πήγες στο αν συζητήθηκε ή όχι ένα ματς. Η βάση της κουβέντας ήταν αν ο ΠΑΟ έχει κάνει λαμογιές ή όχι στην Ευρώπη. Κοίτα εδώ τι γράφεις:

Λαθος. Ειχε προηγhθει αυτο.

καλά αυτο δεν αποδείχθηκε ποτέ..οσο για ευρωπαϊκό ματς ο πρώτος διδάξας και σε αυτό εσύ είσαι.1971 παναθηναϊκούς ερυθρός αστέρας..μέχρι και σήμερα και οι πετρες μιλάνε γιαυτο το ματς.θες και ενα πιο πρόσφατο.παναθηναϊκός -χοβεντ   ;) ;)οι διαιτητές έμεναν σε ξενοδοχείο της Συγγρού και τι ειχε ακολούθησε το προηγούμενο βράδυ του αγώνα είχε γίνει πρωτοσέλιδο τότε.γιαυτο όχι σε έμενα τα περί ευρωπαϊκών παιχνιδιών.πως δεν εχει αποδειχθεί απολύτως τιποτα όπως και στο ματς με ντιναμο.οσο για το νέος είδες να πω οτι δεν ευνοήθηκα.έκανα αυτο που εκαναν όλοι οι άλλοι για να επιβιώσω.ποια ομαδα δεν εχει ευνοηθεί από τέτοιες ρυθμίσεις; σχεδον όλες..αλλα όχι ότι δεν μπορώ να μιλάω επειδή είχα μπει σε μια ρύθμιση.  και για του λογους το αληθες δες τι είχε ακουστεί.1987-88. Πρώτος γύρος του κυπέλλου UEFA και κληρώνεστε με την Οσέρ. Νίκη με 2-0 για τον Παναθηναϊκό και με την Οσέρ να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Μετά το ματς, στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής της Οσέρ δηλώνει πως είδε το Βαρδινογιάννη να μπαίνει στο γραφείο των διαιτητών με ένα περίστροφο στα χέρια....
Συνεχίζουμε, 2ος γύρος Π.Α.Ο. - Juventus. Το ματς μοιάζει χαμένο από χέρι μέχρι που βγαίνουν τα στοιχήματα..... Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν παιχτεί στην Ευρώπη πέφτει πάνω στη νίκη του Παναθηναϊκού..... Περνάει λοιπόν ο Π.Α.Ο.
3ος γύρος της διοργάνωσης και παίζετε στην Ουγγαρία με τη Χόνβεντ. Ενθουσιασμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού και με ψυχολογία στα ύψη πάτε Ουγγαρία. Εκεί προσγειώνεστε απότομα. 5-0 στο 65' η Χονβεντ. Το ματς λήγει 5-2 με 2 γκολ του Σαραβάκου και την Χονβεντ να σβήνει τις μηχανές. Επιστροφή στην Ελλάδα με τον Π.Α.Ο. να "θριαμβεύει" με 5-0 και να προκρίνεται.... Ο Ουγγρικός τύπος χαρακτηρίζει "τουλάχιστον ύποπτη η συμπεριφορά των παικτών της Χόνβεντ".
Μετά από μία εβδομάδα και σε μέρες έξω από μεταγραφική περίοδο, το Βάζελος ανακοινώνει τη μεταγραφή του Φίτο..... από τη Χονβεντ. Παράλληλα στέλνει 2 παίκτες δανεικούς στου Ούγγρους.

οχι λοιπον οτι εσυ εισαι αθωα περιστερα στην ευρωπη... ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Eγω δεν εχω να παω σε μνημοσυνο για αυτο διαβασε.Εκτος του οφη ο παο ειχε και αλλα παραμαγαζα οπως απολλων σμυρνης που καθε χρονο επαιζε με τη μιση του εντεκαδα απαρτιζομενη με δανεικους απο τον παο οπως καρουλιας δοντας μπεριος και πιο γνωστοι καραγουνης και μπασινας.Συνεχεια εχει η δοξα δραμας απο την οποια ο παο επαιρνε τους παιχτες με ψιχουλα οπως τους δυο γεωργιαδηδες.Σε προκαλω να μου πεις με στοιχεια και οχι λογια του αερα ποιες ομαδες εχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δορυφορους και ποιοι παιχτες που παιζουν εκει πληρωνονται απο αυτον.Τελος θα σου αναφερω τη μεγιστη πουστια που εκανε ο παο ο οποιος κατεθετε μηδενικα συμβολαια στην ΕΠΟ για να μην πληρωνει εφορια.αν θες εχω και αλλα.

κάτσε μισό λεπτό φίλε, να βρω το λινκ. Έλα, εδώ σε έχω:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Tην κανω για δουλεια. Πλακωνομαστε παλι το βραδυ(προς ξημερωματα).
Enjoy  :rockon:

Επισκέπτης
Ολιβερ οταν μιλας μαζι μου δεν εχει 'γαμα το ενα' και 'γαμα το αλλο'.
Οταν λες κατι, θα εμμενεις σε αυτο μεχρι να το στηριξεις καπως. Και οχι το τι λεγεται στην 'πιατσα' δεν ειναι στηριξη, ουτε ενδειξη ουτε καν σοβαρη συζητηση.
Αν δεν μπορεις να το στηριξεις καπως, μην το λες το γαμιδι.
Και κολλησα γιατι αν σε ενδιαφερει να μαθεις, για ενα απο τα πραγματα που ειμαι πολυ περηφανος ειναι η ευρωπη. Οσο κι αν εχω πεσει τωρα. Και αυτο φιλε μου για να το αμαυρωσει καποιος, θα πρεπει να προσπαθησει παρα μα παρα παρα πολυ......το τι λεγεται στα καφενεια το εχω γραμμενο εκει που δεν πιανει μελανι.
3 φορες(οχι 1) την εχω παρει την γιουβε σε ματς πχ, εγω αυτο ξερω, τιμη μου και καμαρι μου. Εγω και κανεις αλλος. Ας βγει καποιος να το αμαυρωσει, να γελαω μεχρι μεθαυριο.
Ναι κολλαω σε αυτα. Την γενικη συζητηση 'ολα γαμημενα και στημενα ειναι', ευχαριστω πολυ, δεν την κανω. Δεν με ενδιαφερει.

Και οχι εσυ, ο αλλος ο γαβρος κι εγω ο βαζελος δεν ξερουμε τιποτα, αν δεν εχει παρεμβει εισαγγελεας να ερευνησει και μετα να αποδειξει κατι.
Υποθεσεις κανουμε. Και δεν ειναι δυνατον να κρινουμε βαση των υποθεσεων, εγω αυτο ξερω τωρα τι μου λες εσυ τα ακουω βερεσε....
συμπέρασμα ότι αφού ποτέ δεν έχει αποδειχθεί τιποτα σε Ελλάδα και ευρωπη όλοι είμαστε καθαροί.γιατι και εγώ τα λινκ και τις κουβέντες τις θεωρώ καφενειακου επιπέδου.αν δεν έχει υπάρξει δικαστική απόφαση ολα ειναι φήμες,άρα κανείς και ποτέ δεν έχει κάνει τιποτα...άρα το λύσαμε.  :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τα ιδια και τα ιδια.... :(

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Λαθος. Ειχε προηγhθει αυτο.

αυτό που παραθέτεις πάντως, δεν δείχνει ότι ο oliver έστρεψε την κουβέντα στο πόσο συζητήθηκε ένα ματς. Αλλά κι αν το έκανε, γιατί ντε και καλά η απόδειξη του πόσο συζητήθηκε να είναι το πλήθος των λινκς που υπάρχουν γι' αυτό στο ιντερνετ; Αφού εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ιντερνετ. Μήπως βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Μαλλον σε μπουκωσα και απαντας με μαλακιες.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ....... :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:[size=18pt]Αν ηξερες απο ποδοσφαιρο δε θα ησουν βαζελος[/size]..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

έτσι. Σε 8 λέξεις περιέλαβες όλη τη φιλοσοφία της ζωής σου. Τι θες και γράφεις για δανεικούς και συνιδιοκτησίες;

Επισκέπτης
αυτό που παραθέτεις πάντως, δεν δείχνει ότι ο oliver έστρεψε την κουβέντα στο πόσο συζητήθηκε ένα ματς. Αλλά κι αν το έκανε, γιατί ντε και καλά η απόδειξη του πόσο συζητήθηκε να είναι το πλήθος των λινκς που υπάρχουν γι' αυτό στο ιντερνετ; Αφού εκείνη την εποχή δεν υπήρχε ιντερνετ. Μήπως βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος;
+100000000000000000000000000000000000000000000000  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ναι, αλλά καλό είναι να ρίχνουμε και καμιά ματιά στα παιχνίδια και στα αποτελέσματα. Η ΟΥΕΦΑ μπορεί να τσουβαλιάζει ως ύποπτα καμιά 500αριά παιχνίδια επειδή κάποιοι πόνταραν μεγάλα ποσά εκεί. Δεν είναι διόλου απίθανο όμως, κάποιοι να τζόγαραν χοντρά επειδή πίστευαν απλώς στο αποτέλεσμα (το οποίο φυσιολογικά ήρθε κιόλας)
ρε τυπε τωρα εγω τι να κανω;;να απολογηθω για τακτικες της ουεφα;;απλα για ενημερωση σου να σου πω οτι υπαρχει συγκεκριμενη επιτροπη της ουεφα που σε συνενοηση με τις στοιχηματικες εταιριες παρακολουθει υποπτα ματς και προσπαθωντας να βρει και καποια αλλα στοιχεια ξεκιναει εισαγγελικη ερευνα ΑΝ η εισαγγελια θεωρει οτι επαρκουν τα στοιχεια
τωρα εγω τι να κανω;;
καταλαβαινω το αγχος σου να δικαιολογησεις το ''λερωμα'' της ομαδας σου ομως δεν ειναι στο χερι μου...τι να σου πω;;
ακουσες να πω εγω οτι ηταν στημενο το ματς;;
εγω ΞΑΝΑΛΕΩ απλα ποσταρα ενα λινκ που ζηταγε ο καζα και που δειχνει οτι συμμετειχες σε υποπτο ματς...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
σε συνεχεια του προηγπουμενου...
πχ υποπτο δεν ειναι απλα ο ογκος των στοιχηματων αλλα ο χρονος που πεφτουν υμεγαλα ποσα..
εννοω δηλ.οτι αν ενα ματς καθεται σε ρηχα νερα για δυο μερες πχ που ειναι ελευθερο σε στοιχηματισμο και ξαφνικα μεσα σε δυο ωρες αρχισουν και πεφτουν πακετα χοντρα και μαζεμενα σε ενα συγκεκριμενο πονταρισμα ,αυτο ειναι ενα στοιχειο για την ουεφα...
απο εκει και περα σου ξαναλεω εγω δεν ειπα οτι ο βαζελος ειναι ενοχος...
απλα οτι ασκηθηκε διωξη...
και αν δεν εχεις απορια γιατι η εισαγγελια της ναποληνα σου πω πως το αλαρμ δοθηκε γιατι παιχτηκαν πολλα λεφτα σε λιγες ωρες σε πρακτορεια της ναπολη που ανηκαν σε μαφιοζους που ασχολουνταν με στησιμο ποδοσφαιρικων αγωνων και ηταν υπο παρακολουθηση ;)
αυτα και ελπιζω να βοηθησα...
χρηστιδης...
ευχαριστω για την προσοχη σου...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
ρε τυπε τωρα εγω τι να κανω;;να απολογηθω για τακτικες της ουεφα;;απλα για ενημερωση σου να σου πω οτι υπαρχει συγκεκριμενη επιτροπη της ουεφα που σε συνενοηση με τις στοιχηματικες εταιριες παρακολουθει υποπτα ματς και προσπαθωντας να βρει και καποια αλλα στοιχεια ξεκιναει εισαγγελικη ερευνα ΑΝ η εισαγγελια θεωρει οτι επαρκουν τα στοιχεια
τωρα εγω τι να κανω;;
καταλαβαινω το αγχος σου να δικαιολογησεις το ''λερωμα'' της ομαδας σου ομως δεν ειναι στο χερι μου...τι να σου πω;;
ακουσες να πω εγω οτι ηταν στημενο το ματς;;
εγω ΞΑΝΑΛΕΩ απλα ποσταρα ενα λινκ που ζηταγε ο καζα και που δειχνει οτι συμμετειχες σε υποπτο ματς...

σε συνεχεια του προηγπουμενου...
πχ υποπτο δεν ειναι απλα ο ογκος των στοιχηματων αλλα ο χρονος που πεφτουν υμεγαλα ποσα..
εννοω δηλ.οτι αν ενα ματς καθεται σε ρηχα νερα για δυο μερες πχ που ειναι ελευθερο σε στοιχηματισμο και ξαφνικα μεσα σε δυο ωρες αρχισουν και πεφτουν πακετα χοντρα και μαζεμενα σε ενα συγκεκριμενο πονταρισμα ,αυτο ειναι ενα στοιχειο για την ουεφα...
απο εκει και περα σου ξαναλεω εγω δεν ειπα οτι ο βαζελος ειναι ενοχος...
απλα οτι ασκηθηκε διωξη...
και αν δεν εχεις απορια γιατι η εισαγγελια της ναποληνα σου πω πως το αλαρμ δοθηκε γιατι παιχτηκαν πολλα λεφτα σε λιγες ωρες σε πρακτορεια της ναπολη που ανηκαν σε μαφιοζους που ασχολουνταν με στησιμο ποδοσφαιρικων αγωνων και ηταν υπο παρακολουθηση ;)
αυτα και ελπιζω να βοηθησα...
χρηστιδης...
ευχαριστω για την προσοχη σου...

τον εαυτό σου ίσως τον βοήθησες, εγώ δεν χρήζω βοηθείας, τουλάχιστο στο συγκεκριμένο θέμα. Εσύ ενέπλεξες το θέμα σε μια κουβέντα για λαμογιές, αν μη τι άλλο για να λερώσεις λίγο ακόμα τον ΠΑΟ στο λέρωμα που έκανε ο ολιβερ. Το δικό μου σκεπτικό είναι απλό: Αρχίδια λέρωμα του έκανες, αφού στο δικό μου το μυαλό μοιάζει εξαιρετικά έως εντελώς απίθανο ο ΠΑΟ να συμμετείχε στο στήσιμο του συγκεκριμένου αγώνα. Και το ότι η πιθανή λαμογιά έγινε σε παράνομα γραφεία στη Νάπολη, τι πιο πιθανό να τάισαν οι μαφιόζοι τους πεινασμένους Γεωργιανούς με αντάλλαγμα να αρπάξουν 3 γκολάκια. Εκτός κι αν θεωρείς ότι τα άρπαξαν κι οι παίχτες του ΠΑΟ για να έχουν αυξημένη απόδοση

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
έτσι. Σε 8 λέξεις περιέλαβες όλη τη φιλοσοφία της ζωής σου. Τι θες και γράφεις για δανεικούς και συνιδιοκτησίες;
Μαλακιες μονο ξερεις να λες και λογια του αερα.Σε ξαναπροκαλω πες ονοματα ομαδων και παιχτων που πληρωνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom