Fullspoonmoon
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
Δεν του θυμίζει τίποτα. Αλλά την διάνοιξη την κουβαλά ακόμαμηπως σου θυμιζει το 7-0 με την γιουβεντους το 2003
Δεν του θυμίζει τίποτα. Αλλά την διάνοιξη την κουβαλά ακόμαμηπως σου θυμιζει το 7-0 με την γιουβεντους το 2003
Οι Κατσαρίδες ζουν για πάντα.
ενταξει η διωρυγα τις κορινθου ειναι λιγο μικροτερηΔεν του θυμίζει τίποτα. Αλλά την διάνοιξη την κουβαλά ακόμα
Τους έχουν μείνει και οι εμφανίσεις της Φιορεντίνα ρε μλκ που είχαν αγοράσει και ήρθαν Φιλαδέλφεια πέρσιΓνωστή ομάδα αυτή η Φιορεντίνα, τι μου θυμίζει????![]()
Τους έχουν μείνει και οι εμφανίσεις της Φιορεντίνα ρε μλκ που είχαν αγοράσει και ήρθαν Φιλαδέλφεια πέρσι
Karma is the bitch ρε κωλομπαράδες
Έπιασαν τόπο οι αγορές κασκόλ και εμφανίσεων .
Τώρα φορέστε τις καί
![]()
Για τόπι είναι η κουβέντα μαν
ρε ποιο τοπι στο ξαναειπα ομαδα με τον καραφλα δεν εχουμε οποτε πουτσα με το πορτοκαλι τοπιΓια τόπι είναι η κουβέντα μαν
Για την κρυφή καψούρα σας![]()
Κάτσε ρε μλκ , ΕΣΥ συγκεκριμένα πέρσι που το σήκωσα με την ΦΙΟΡΕΝΤΊΝΑ στον τελικό είχες γαμηθει στα μιλκομπούκαλα και την ειρωνεία ότι παίξαμε με πεθαμένουςρε ποιο τοπι στο ξαναειπα ομαδα με τον καραφλα δεν εχουμε οποτε πουτσα με το πορτοκαλι τοπι
Το κάρμα θα φανεί την ώρα που θα είναι παραταγμένες οι ομάδες και στον πίνακα θα εμφανίζεται η φώτο του κυπελλούχουΤους έχουν μείνει και οι εμφανίσεις της Φιορεντίνα ρε μλκ που είχαν αγοράσει και ήρθαν Φιλαδέλφεια πέρσι
Karma is a bitch ρε κωλομπαράδες
Έπιασαν τόπο οι αγορές κασκόλ και εμφανίσεων .
Τώρα φορέστε τις καί
![]()
ειπα εγω σας κατηγορησαΚάτσε ρε μλκ , ΕΣΥ συγκεκριμένα πέρσι που το σήκωσα με την ΦΙΟΡΕΝΤΊΝΑ στον τελικό είχες γαμηθει στα μιλκομπούκαλα και την ειρωνεία ότι παίξαμε με πεθαμένους
Τώρα δεν ασχολείσε![]()
Έχεις σηκώσει αρκετά από αυτά τα ασόβαρα και το υποτιμάςειπα εγω σας κατηγορησαρε παιρνεις κατι να μας δωσεις
ειπα οτι δεν σηκωσατε σοβαρο κυπελο αυτο ειπα
ρε μητσακο εγω δεν ξερω καν ποιος ειναι ο προπονητης μας... τελευταια φορα ασχοληθηκα οταν σας πηδαγε ο καραβιδας με τον καβουραΈχεις σηκώσει αρκετά από αυτά τα ασόβαρα και το υποτιμάς
Ρεεεεε η καψούρα σας είναι το ποδόσφαιρο όπως και σε όλους τους φιλάθλους της Ευρώπης , άσε τις παπαριές τώρα σε εμένα μιλάς![]()
Τύπε την ανταλλάσσω με συλλεκτική από Φιορεντίνα που φορούσε φίλος μου λαγός πέρσι το Μάιο
σωβρακα να αλλαξετε για τα εχετε χεσμεναΤύπε την ανταλλάσσω με συλλεκτική από Φιορεντίνα που φορούσε φίλος μου λαγός πέρσι το Μάιο
Έχει ακόμα τον ιδρώτα του πάνω![]()
μηπως τον φιλο σου τον λενε νεστορα γιατι την φοραγε περσι με την φιορεντινα και υποδεχοταν και την αποστολη α ρε πουσταραδες θα ψαξω να βρω υπαρχει και φωτοΤύπε την ανταλλάσσω με συλλεκτική από Φιορεντίνα που φορούσε φίλος μου λαγός πέρσι το Μάιο
Έχει ακόμα τον ιδρώτα του πάνω![]()
Κάτσε ρε φίλε ΤζωνΘα μπορούσε να ήταν και καλύτερη η κλήρωση.
Ίδωμεν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σκατά γίνεται, πριν λίγο ψέκασα...
εγω παρολο που ειμαι ασχετος ποδοσαφαιρικα να ρωτησω γιατι εχετε 5-6 αστερια στην φανελα σας??Κάτσε ρε φίλε Τζων
Πριν οκτώ μήνες ο τωρινός σας αντίπαλος ήταν ο Πανιώνιος της Ιταλίας
Ρε θα το πιείτε μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι![]()
Καλησπέρα κυρία ΜάγκιΛιαστά αρχιδια για τους καλεσμενους μας..![]()