Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Επισκέπτης
Δεν γραφω τιποτα. Βαριεμαι τωρα  :2funny:
Και θα τα διαβαζα και τα δικα σου αν δεν σε παρεσερνε ο οιστρος(και το δικιο  :grin:) και εβαζες και καμια παραγραφο  :grin:
πέρα απο την πλάκα πάντως αναρωτιέμαι ο πορτογαλος δεν έχει καθόλου εγωισμό; χθες κατσουρανης και φορναρολι του έριξαν τις μπηχτές.όχι οτι αυτοί μπορούν να μιλάνε αλλα όταν κατεβάζει μια ομαδα χωρίς αρχή στόχο και πλάνο λογικό ειναι κάποιοι άπαιχτες να εκνευριστούν.πάντως αν δεν κερδίσουν τον ατρόμητο βλεπω κορνεδες στη Παιανία.  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αλλα μου έλεγες όμως τύπε πριν λίγο καιρό.

Δηλαδη? Για παρεθεσε  :grin:
Υποψιν οτι αν ανοιξω το στομα μου θα φτασουμε 4 χρονια πισω. Και οι...δυο γραμμες που εγραψα ηταν ειρωνεια. 2 σελιδες απ το thread θα χρειαζομουν.  :grin:

Επισκέπτης
Δηλαδη? Για παρεθεσε  :grin:
Υποψιν οτι αν ανοιξω το στομα μου θα φτασουμε 4 χρονια πισω. Και οι...δυο γραμμες που εγραψα ηταν ειρωνεια. 2 σελιδες απ το thread θα χρειαζομουν.  :grin:
είχες μια υποστήριξη στον πορτογαλο αυτό εννοώ  :grin: προπονητηςπου δε δυο χρόνια δεν έχει δείξει τιποτα ειναι αποτυχημένος.τέλος  :grin:  ούτε δυο γραμμές  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
είχες μια υποστήριξη στον πορτογαλο αυτό εννοώ  :grin: προπονητηςπου δε δυο χρόνια δεν έχει δείξει τιποτα ειναι αποτυχημένος.τέλος  :grin:  ούτε δυο γραμμές  ;)

Διορθωση. ΕΧΩ μια υποστηριξη στον πορτογαλο  :grin:
Και θα την εχω ακομα κι αν τον απολυσουν. Οπως την ειχα και στον νιοπλια, οπως την ειχα και στον τεν κατε(ειδικα σε αυτον...). Εκει που δεν εχω καμια υποστηριξη ειναι στον οργανισμο του Παναθηναικου (διοικητικα, οργανωτικα) που δεν ξερει τι θελει να κανει και πως να το κανει. Και απο την στιγμη που ο ιδιος ο παναθηναικος δεν εχει ιδεα τι θελει να κανει(αφου δεν εχει ιδεα και ποιοι τον διοικουν την τελευταια 3ετια), οι τελευταιοι που θα κατηγορησω ειναι οι προπονητες του και οι παικτες του αυτα τα τελευταια χρονια. Και δεν γραφω αλλα γιατι παω για σεντονι και δεν λεει  :grin:

Επισκέπτης
Διορθωση. ΕΧΩ μια υποστηριξη στον πορτογαλο  :grin:
Και θα την εχω ακομα κι αν τον απολυσουν. Οπως την ειχα και στον νιοπλια, οπως την ειχα και στον τεν κατε(ειδικα σε αυτον...). Εκει που δεν εχω καμια υποστηριξη ειναι στον οργανισμο του Παναθηναικου (διοικητικα, οργανωτικα) που δεν ξερει τι θελει να κανει και πως να το κανει. Και απο την στιγμη που ο ιδιος ο παναθηναικος δεν εχει ιδεα τι θελει να κανει(αφου δεν εχει ιδεα και ποιοι τον διοικουν την τελευταια 3ετια), οι τελευταιοι που θα κατηγορησω ειναι οι προπονητες του και οι παικτες του αυτα τα τελευταια χρονια. Και δεν γραφω αλλα γιατι παω για σεντονι και δεν λεει  :grin:
για το νιομπλια συμφωνώ και εγώ.πες ομως τέτοια στήριξη ειχε αλλος προπονητής στον παναθηναϊκό; και όχι τα τελευταία 4 χρονια αλλα τα τελευταία 34; επιμενω οτι ο πορτογαλος είχε την απόλυτη στήριξη και τον απόλυτο έλεγχο σε παίχτες που θα πάρει και θα διώξει.εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει πλήρως.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Tο λοιπον λουλη επειδη κι εγω βαρεθηκα να μιλαω με μια αδερφουλα που δεν εχει καν τα αρχιδια να αναγνωρισει ποτε γραφει μια μαλακια θα σε τελειωσω με δυο τρεις κουβεντες και δεν ξανασχολουμαι.

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλη επιτυχια στην χειρονακτικη με την φωτογραφια του κριστιανο(ειναι και...ατριχος, μουρλια θα περασεις) :-* :-* :-*

"Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens".
Friedrich von Schiller

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
για το νιομπλια συμφωνώ και εγώ.πες ομως τέτοια στήριξη ειχε αλλος προπονητής στον παναθηναϊκό; και όχι τα τελευταία 4 χρονια αλλα τα τελευταία 34; επιμενω οτι ο πορτογαλος είχε την απόλυτη στήριξη και τον απόλυτο έλεγχο σε παίχτες που θα πάρει και θα διώξει.εκ του αποτελέσματος έχει αποτύχει πλήρως.

Γιατι ρε για τον τεν κατε ΔΕΝ συμφωνεις? Τωρα θα πλακωθουμε, χτυπησες ευαισθητη χορδη  :2funny:
Γιατι ρε αγορι μου μπορουσαν να μην τον στηριξουν με αυτα που εχει περασει 2 χρονια τωρα?
Που δεν ξερει ποιος ειναι διοικηση καθε 3 μηνες?
Πηγε να τους παρει ενα απιθανο πρωταθλημα περσυ εκει που ολοι τους ειχαν για 5ους.
Ολοι τον ηθελαν. Διοικηση(η οποια διοικηση τελοσπαντων  :2funny:), παικτες και φιλαθλοι.
Και καλα εκαναν.
Και αν τον εδιωχναν δηλαδη ποιον θα επαιρναν? Τον...βαζεχα πισω σαν 1ο?  :2funny:
Βαζελος=πιο για τον πουτσο οργανωση ομαδας πεθαινεις. Χαρη μας εκανε ο φερειρα που εμεινε, εγω αυτο ξερω.
Δεν ειναι σοβαρη ομαδα αυτη.

Επισκέπτης
Γιατι ρε για τον τεν κατε ΔΕΝ συμφωνεις? Τωρα θα πλακωθουμε, χτυπησες ευαισθητη χορδη  :2funny:
Γιατι ρε αγορι μου μπορουσαν να μην τον στηριξουν με αυτα που εχει περασει 2 χρονια τωρα?
Πηγε να τους παρει ενα απιθανο πρωταθλημα περσυ εκει που ολοι τους ειχαν για 5ους.
Ολοι τον ηθελαν. Διοικηση(η οποια διοικηση τελοσπαντων  :2funny:), παικτες και φιλαθλοι.
Και καλα εκαναν.
Και αν τον εδιωχναν δηλαδη ποιον θα επαιρναν? Τον...βαζεχα πισω σαν 1ο?  :2funny:
Βαζελος=πιο για τον πουτσο οργανωση ομαδας πεθαινεις. Χαρη μας εκανε ο φερειρα που εμεινε, εγω αυτο ξερω.
κάτσε γιατί εδώ διαφωνούμε.αν εξαιρέσουμε τον ολυμπιακό στην ελλαδα εχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ.δεν νομίζω ρε τύπε για τα φετινα να φταιει η διοίκηση.καλο το παραμύθι αλλα πλέον έχει ξεθωριάσει.  :grin: δεν είπα μα πάρεις πρωτάθλημα αλλα δεν μπορεί να τρως 3- 4 γκολ από απίθανες ευρωπαϊκές ομάδες τύπου οντενσε και μαριμπορ.δεν μπορεί να μην έχει καμία ευθύνη.δεν μπορεί να παρουσιάζει τέτοια τραγική εικόνα και να φταίει η διοίκηση.δηλαδή περσι που πήγε δυο μήνες καλά δεν υπήρχαν προβλήματα; δεν μπορεί να μην μπορεί να κερδίζει τν πανθρακικο και τα γιαννενα και να λέμε οτι φταίει η διοίκηση και το μπάτζετ.  ;)

Επισκέπτης
όσο για το ποιον να έπαιρναν.το δωνη.πιο φθηνός και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
κάτσε γιατί εδώ διαφωνούμε.αν εξαιρέσουμε τον ολυμπιακό στην ελλαδα εχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ.δεν νομίζω ρε τύπε για τα φετινα να φταιει η διοίκηση.καλο το παραμύθι αλλα πλέον έχει ξεθωριάσει.   :grin: δεν είπα μα πάρεις πρωτάθλημα αλλα δεν μπορεί να τρως 3- 4 γκολ από απίθανες ευρωπαϊκές ομάδες τύπου οντενσε και μαριμπορ.δεν μπορεί να μην έχει καμία ευθύνη.δεν μπορεί να παρουσιάζει τέτοια τραγική εικόνα και να φταίει η διοίκηση.δηλαδή περσι που πήγε δυο μήνες καλά δεν υπήρχαν προβλήματα; δεν μπορεί να μην μπορεί να κερδίζει τν πανθρακικο και τα γιαννενα και να λέμε οτι φταίει η διοίκηση και το μπάτζετ.  ;)

Κατ αρχην ποιος μιλησε μονο για μπατζετ? Κατα δευτερον το μπατζετ δεν ειναι μονο οι μεταγραφες. Ειναι και οι μισθοι των παικτων. Οι οποιοι ΔΕΝ πληρωνονταν(οπως αλλωστε και ο φερειρα).
Μου λες για την  στηριξη που ειχε και που δεν ειχε αλλος 34 χρονια τωρα. Γιατι αντιμετωπισε αλλος προπονητης του βαζελου τα τελευταια 34 χρονια αυτα τα προβληματα?
Ποτε αλλοτε στον παναθηναικο, αλλαζαν οι προεδροι καθε 3 μηνες, ποτε αλλοτε οι οποιοι μεγαλομετοχοι μια ...εμπαιναν μια ...εβγαιναν?
Ποτε αλλοτε οι οπαδοι τα εκανα γης μαδιαμ καθε 2 αγωνιστικες και ποτε αλλοτε οι παικτες εμειναν απληρωτοι?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
όσο για το ποιον να έπαιρναν.το δωνη.πιο φθηνός και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Μαλακα τωρα θα σε δειρω.  :grin:
Γυρνα μερικες σελιδες πισω. Εκει που σε ρωτησα για την διαφορα βιλας μποας και δωνη. Τον εναν τον θαβεις και τον αλλο τον εχεις σε υποληψη. Αφου δεν μου απαντησες προχτες, αλλα το αναφερεις παλι τωρα, πες μου γιατι ο μποας ειναι για τον πουτσο και ο δωνης ειναι καλος πχ.
Για μενα και οι δυο καλοι ειναι. Εσυ να μου πεις ποια ειναι η διαφορα τους.

Επισκέπτης
Κατ αρχην ποιος μιλησε μονο για μπατζετ? Κατα δευτερον το μπατζετ δεν ειναι μονο οι μεταγραφες. Ειναι και οι μισθοι των παικτων. Οι οποιοι ΔΕΝ πληρωνονταν(οπως αλλωστε και ο φερειρα).
Μου λες για την  στηριξη που ειχε και που δεν ειχε αλλος 34 χρονια τωρα. Γιατι αντιμετωπισε αλλος προπονητης του βαζελου τα τελευταια 34 χρονια αυτα τα προβληματα?
Ποτε αλλοτε στον παναθηναικο, αλλαζαν οι προεδροι καθε 3 μηνες, ποτε αλλοτε οι οποιοι μεγαλομετοχοι μια ...εμπαιναν μια ...εβγαιναν?
Ποτε αλλοτε οι οπαδοι τα εκανα γης μαδιαμ καθε 2 αγωνιστικες και ποτε αλλοτε οι παικτες εμειναν απληρωτοι?
αν υπαρχει προβλημα πληρωμων στο παναθηναικο τι να που οι υπόλοιποι εκτός ολυμπιακού; πανιώνιος πανθρακικος Γιάννενα αεκ παοκ.και στη τελική αφού ειναι έτσι γιατί κάθισε φέτος με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα.υπήρχε πρόταση να παει άλλους; σου λεω εγώ...ΟΧΙ. και σου ξαναλεω δεν νομιζω οτι χρειάζεται διοκηση για να κερδίσεις το πανθρακικο και τα Γιάννενα και να μην ξεφτιλίζεσαι απο μαριμπορ μακαμπι και οντενσε.  ;)ο παππούς δείχνει οτι εχει χάσει τον έλεγχο παντού.και αυτο δεν το λέω εγώ το λένε όσοι ειναι κοντά στον παναθηναϊκό.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
αν υπαρχει προβλημα πληρωμων στο παναθηναικο τι να που οι υπόλοιποι εκτός ολυμπιακού; πανιώνιος πανθρακικος Γιάννενα αεκ παοκ.και στη τελική αφού ειναι έτσι γιατί κάθισε φέτος με όλα αυτά τα οικονομικά προβλήματα.υπήρχε πρόταση να παει άλλους; σου λεω εγώ...ΟΧΙ. και σου ξαναλεω δεν νομιζω οτι χρειάζεται διοκηση για να κερδίσεις το πανθρακικο και τα Γιάννενα και να μην ξεφτιλίζεσαι απο μαριμπορ μακαμπι και οντενσε.  ;)ο παππούς δείχνει οτι εχει χάσει τον έλεγχο παντού.και αυτο δεν το λέω εγώ το λένε όσοι ειναι κοντά στον παναθηναϊκό.

Ειναι οι ιδιοι να υποθεσω που ελεγαν πως εχει χασει τον ελεγχο ο τεν κατε και ο νιοπλιας ε(τους οποιους οι ιδιοι αποθεωναν οταν προσληφθηκαν)?  :grin:
Και τι με νοιαζει εμενα τι να πουν οι υπολοιποι? Οι υπολοιποι μια ζωη τετοια προβληματα ειχαν, δεν ειναι νεα κατασταση γι αυτους. Ξερουν σε ποιες ομαδες υπογραφουν οπως και ξερουν τα προβληματα πριν υπογραψουν. Στον παναθηναικο αυτο δεν εχει ξαναγινει  ;)

Επισκέπτης
Μαλακα τωρα θα σε δειρω.  :grin:
Γυρνα μερικες σελιδες πισω. Εκει που σε ρωτησα για την διαφορα βιλας μποας και δωνη. Τον εναν τον θαβεις και τον αλλο τον εχεις σε υποληψη. Αφου δεν μου απαντησες προχτες, αλλα το αναφερεις παλι τωρα, πες μου γιατι ο μποας ειναι για τον πουτσο και ο δωνης ειναι καλος πχ.
Για μενα και οι δυο καλοι ειναι. Εσυ να μου πεις ποια ειναι η διαφορα τους.
ο μποας οπως και ο παππούς έδειξαν έργο στη πορτο.εκεί που θα έδειχνες και εσύ και εγώ.το ίδιο και στον ολυμπιακό εμείς οι δυο θα παίρναμε πρωτάθλημα  :grin: φεύγει λοιπόν και πάει στη τσελσι με τα γνωστά επακόλουθα.μετά πάει τοτεναμ όπου δεν ξέρω αν θα βγάλει Χριστούγεννα. ο παππούς έχει την ίδια πορεία πάει ισπανια και φεύγει νύχτα.έρχεται ελλαδα και δυο χρόνια δεν έχει δειξει τιποτα.ο δωνης τωρα παι λαρισα κάνει δυο πολυ καλες χρονιές παίρνει κύπελλο μετά πάει αεκ δεν κάνει κάτι.μετα πάει ατρομητο πάει δυο χρονιές τελικο και περσι κάνει μια καταπληκτική χρονιά παίζοντας πολύ καλό ποδοσφαιρο.το ιδο και στη λαρισα.αυτή ειναι η διαφορά.

Επισκέπτης
Ειναι οι ιδιοι να υποθεσω που ελεγαν πως εχει χασει τον ελεγχο ο τεν κατε και ο νιοπλιας ε(τους οποιους οι ιδιοι αποθεωναν οταν προσληφθηκαν)?  :grin:
Και τι με νοιαζει εμενα τι να πουν οι υπολοιποι? Οι υπολοιποι μια ζωη τετοια προβληματα ειχαν, δεν ειναι νεα κατασταση γι αυτους. Ξερουν σε ποιες ομαδες υπογραφουν οπως και ξερουν τα προβληματα πριν υπογραψουν. Στον παναθηναικο αυτο δεν εχει ξαναγινει  ;)
εντάξει γαμα τους αυτούς να μιλήσουμε με γεγονότα.αποβλήθηκε ο κατσουρανης και ο προπονητής δεν του λέει απολύτως τιποτα παρά μόνο μετά απο ενα μηνα τον στέλνει δήθεν για απολογία στη διοίκηση. αντί να του πει 6 εβδομάδες κάτσε και κανε προπόνηση με τους ερασιτέχνες. μετά έχουμε το περιστατικό λαζαρου μπουμσογκ μπουνιές κλωτσιές,ο γαλλος του λέει δεν γουστάρω να παίξω στη Κομοτηνή και ο πορτογαλος αντί να του πει αγόρι κάτσε αθηνα να δεις το ματς με τη μαριμπορ τον βάζει βασικό.θες και αλλα;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ο μποας οπως και ο παππούς έδειξαν έργο στη πορτο.εκεί που θα έδειχνες και εσύ και εγώ.το ίδιο και στον ολυμπιακό εμείς οι δυο θα παίρναμε πρωτάθλημα  :grin: φεύγει λοιπόν και πάει στη τσελσι με τα γνωστά επακόλουθα.μετά πάει τοτεναμ όπου δεν ξέρω αν θα βγάλει Χριστούγεννα. ο παππούς έχει την ίδια πορεία πάει ισπανια και φεύγει νύχτα.έρχεται ελλαδα και δυο χρόνια δεν έχει δειξει τιποτα.ο δωνης τωρα παι λαρισα κάνει δυο πολυ καλες χρονιές παίρνει κύπελλο μετά πάει αεκ δεν κάνει κάτι.μετα πάει ατρομητο πάει δυο χρονιές τελικο και περσι κάνει μια καταπληκτική χρονιά παίζοντας πολύ καλό ποδοσφαιρο.το ιδο και στη λαρισα.αυτή ειναι η διαφορά.

Ο μποας περα απο πρωταθληματα πηρε κι ενα ρημαδοουεφα ετσι? Δεν το παιρνει δα και καθε χρονο η πορτο. Την προηγουμενη φορα ηταν ο μουρινιο. Και τι μπαλα επαιξε η πορτο? 5αρες σε βιγιαρεαλ και τα ρεστα δεν εχει ξαναριξει........

Δευτερον παει στην τσελσι με ποια γνωστα επακολουθα? Ολοκληρωσε την σαιζον? Τι παει να πει πηγαινε χαλια η ομαδα? Να κατσουμε προχειρα να αναλυσουμε ποσοι προπονητες εχουν κανει χαλια πρωτη χρονια σε ομαδες και μετα ζωγραφισαν?

Τριτον ο δωνης θα βγαλει χριστουγεννα? Πως τον κοβεις τον παοκ? Ξεκινησε καλα?
Εγω ειμαι υπερ του να μεινει μεχρι το τελος. Οπως και με ολους τους προπονητες.
Εσυ ομως δεν γινεται να εισαι υπερ του δωνη πχ αλλα κατα του βιλας μποας. Δεν εχουν καμια διαφορα.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Και καλα εκαναν.
O τεντόπανας ήταν μεγάλος προπονητής αλλά και εντελώς ανισόρροπος. Δεν ξέρω τι ψυχολογική πάθηση ακριβώς είχε, αλλά αν ζούσε πχ στις ΗΠΑ κάποια στιγμή στη ζωή του σίγουρα θα τον είχαν περάσει μια βόλτα από ψυχιατρείο, με αμφίβολη την έξοδο από αυτό.
Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τον έχεις σε κλουβί σαν τρελό επιστήμονα, να δίνει τις οδηγίες του από εκεί χωρίς όμως να έρχεται σε επαφή με άνθρωπο.
Όσο για το τιμημένο γηρατειό, σε 30 χρόνια καριέρας το ζενίθ του ήταν ότι η μπράγκα έφτασε 3η θέση κάποια στιγμή και πήρε πρωταθλήματα με την Πόρτο. Για το κατά πόσον είναι προσωπική ή συστημική επιτυχία ο πρωταθλητισμός με την Πόρτο, ο καθένας ας έχει και τη γνώμη του, και κατά τη δική μου όσο μπορείς να πεις ότι Ματζουράκης, Προτάσοφ, Λεμονής κλπ ήταν καλοί προπονητές επειδή ευτύχησαν να βρεθούν στον Ολυμπιακό και να πάρουν τίτλο, άλλο τόσο μπορείς να το πεις και για τον σοφό γέροντα.
Χάρη θα έκανε αν είχε καλύτερες επιλογές αλλά προτίμησε να μείνει στη μπανανία. Αν υπήρχε έστω καμιά ομάδα βεληνεκούς Ακαντέμικα, Ρίο Άβε κτλ να τον πάρει (είχα κλάσει στο γέλιο όταν πάσαρε το χειμώνα την ιστορία ότι ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ) δεν θα του έδινε πάνω από 150-200 το χρόνο. Και όπου κι αν πήγαινε σίγουρα δεν θα ξανάβρισκε καλύτερο περιβάλλον και ασυλία από εδώ, όπου και πληρώνεται υπερβολικά για τα δεδομένα της εποχής και ποτέ δεν ευθύνεται για τίποτα ο ίδιος (το μόνο κοινό του με τον τρελό Τεν Κάτε), αλλά πότε οι παίχτες, πότε η φτώχεια και το ρόστερ, πότε η διαιτησία και πότε η τύχη.

Επισκέπτης
Ο μποας περα απο πρωταθληματα πηρε κι ενα ρημαδοουεφα ετσι? Δεν το παιρνει δα και καθε χρονο η πορτο. Την προηγουμενη φορα ηταν ο μουρινιο. Και τι μπαλα επαιξε η πορτο? 5αρες σε βιγιαρεαλ και τα ρεστα δεν εχει ξαναριξει........

Δευτερον παει στην τσελσι με ποια γνωστα επακολουθα? Ολοκληρωσε την σαιζον? Τι παει να πει πηγαινε χαλια η ομαδα? Να κατσουμε προχειρα να αναλυσουμε ποσοι προπονητες εχουν κανει χαλια πρωτη χρονια σε ομαδες και μετα ζωγραφισαν?

Τριτον ο δωνης θα βγαλει χριστουγεννα? Πως τον κοβεις τον παοκ? Ξεκινησε καλα?
Εγω ειμαι υπερ του να μεινει μεχρι το τελος. Οπως και με ολους τους προπονητες.
Εσυ ομως δεν γινεται να εισαι υπερ του δωνη πχ αλλα κατα του βιλας μποας. Δεν εχουν καμια διαφορα.
μα πως να ολοκληρώσει σεζόν όταν έχει μείνει πίσω 10 βαθμούς πίσω απο τις θέσεις που οδηγουν στο τσουλου τις πρώτες 18 αγωνιστικες; εκεί δεν ειναι πορτο.υπομονή δεν υπάρχει.είδες τι έπαθε ακόμα και ο μουρινιο.  ;)δεν λέω ότι συμφωνώ να  φεύγει κάποιος τους πρώτους μήνες αλλα όταν βλέπεις οτι ολόκληρη η ομαδα δεν τον θέλει τότε αναγκαστικά φεύγει ο προπονητής.αυτη ειναι η μοιρα του αφου δεν μπορούν να φύγουν όλοι οι παίχτες.όσο για το δωνη μέχρι τωρα βάση υλικού που έχει και μπάτζετ που ειναι πολυ μικρότερο απο του φερειρα πάει μια χαρά.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom