Λυπάμαι τύπε :'( , εγώ τελείωσα ΤΕΦΑΑ και εσύ χρειάζεσαι κάποιον με ιατρικές γνώσεις!
Τελευταία φορά λοιπόν γιατί με την τρόμπα και τον μπάφο έχεις κάψει φλάντζα!
Γράφουμε για τον Φερέιρα απαντάς για τον Αβραάμ Γκραντ!
Γράφουμε ότι τον "τυραννάς" απαντάς γουστάρω να ποστάρω και 500 πορνοσταρ!!!
Γράφεις ότι είπα "εγώ βλέπω γήπεδο" και παραθέτεις το "Όποιος βλέπει γήπεδο"
Εγώ προσωπική αντωνυμία
Όποιος αναφορική αντωνυμία
Μια και η συζήτηση γινόταν για αυτούς που έχουν την ευθύνη να πάρουν απόφαση να απολύσουν τον προπονητή!
Καλή επιτυχία στις χειρονακτικές! :-* :-*
Tο λοιπον λουλη επειδη κι εγω βαρεθηκα να μιλαω με μια αδερφουλα που δεν εχει καν τα αρχιδια να αναγνωρισει ποτε γραφει μια μαλακια θα σε τελειωσω με δυο τρεις κουβεντες και δεν ξανασχολουμαι.
-Γράφουμε για τον Φερέιρα απαντάς για τον Αβραάμ Γκραντ!
Οχι δεν γραφαμε για τον φερειρα εκεινη τη στιγμη. Λεγαμε για την τσελσι. Και για τον βιλας μποας πιο συγκεκριμενα. Εσυ βγηκες και αρχισες τις γνωστες παιδιαστικες μαλακιες(ειρωνιες του στυλ 'παλι καλα που δεν σ εχει συμβουλο ο αμπραμοβιτς'). Οταν σου ειπα οτι με βαση την λογικη σου τοτε ειχε...δικιο ο αμπραμοβιτς οταν ειχε απολυσει και τον μουρινιο και ειχε παρει τον γκραντ τι εκανες? Γαργαρα.....εξαφανιστηκες και ουτε καν απαντησες(κλασικη νεοελληνικη αντιδραση οταν μας μπουκωνει καποιος)
-Γράφουμε ότι τον "τυραννάς" απαντάς γουστάρω να ποστάρω και 500 πορνοσταρ!!!
Μαλακα πιο στοκος, πεθαινεις. Το ξερεις? Αγορινα μου εχεις καταλαβει που γραφεις? Ε? Συμφωνα με την λογικη σου οποιος ασχολειται με πορνο κλπ ειναι ...τι ακριβως? Γιατι μαλλον απευθυνεσαι οχι μονο σε μενα αλλα σε καμποσες εκατονταδες ατομα εδω μεσα που ποσταρουν links και μοιραζονται rapidshares. Αυτο το εγραψες για να μου την πεις?
Μην τσαντιζεσαι αγορακι. Ειρωνιες γουσταρες.
Παρεπιπτοντως για πορνοσταρ κλπ εχουν γραψει πολλα posts και καποιοι απο τους administrators. Εσυ που εχεις ...αρχιδια(εδω γελαμε) βγες και πες και σε αυτους την μαλακια που εγραψες και για μενα. Αντε ντε. Να σε καμαρωσουμε.....
Αλλα τι λεω? Συνεχισε να τον κοπανας με τον ...κριστιανο εσυ και ασε τους αλλους να ασχολουνται με πορνοσταρ. Ο καθενας τα γουστα του
- Γράφεις ότι είπα "εγώ βλέπω γήπεδο" και παραθέτεις το "Όποιος βλέπει γήπεδο"
Εγώ προσωπική αντωνυμία
Όποιος αναφορική αντωνυμία
...και κλεινουμε με τον απολυτο ορισμο του τι σημαινει 'αδερφη'. Δεν εννοουσες την παρταρα σου ε? Τωρα εγινε 'αναφορικη αντωνυμια' και αφορουσε 'αυτους που εχουν την ευθυνη...'....
Που τα πουλας αυτα ρε λουλη?
Αν ποτε στην ζωη σου βρεις αρχιδια, το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να μαθεις ειναι να εχεις το θαρρος και να λες 'ειπα μαλακια'. Δεν εγινε και τιποτα.
Οταν βρεις αρχιδια ξαναμιλαμε.
Καλη επιτυχια στην χειρονακτικη με την φωτογραφια του κριστιανο(ειναι και...ατριχος, μουρλια θα περασεις) :-* :-* :-*