Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
[quote author=brain_gamer  link=topic=2598.msg4078414#msg4078414 date=1348222530]
[size=20pt]την δευτερα που θα φατε & την πουτσα του βατραχα,μπορειτε ανετα να ψοφησετε στο διπλανο νεκροταφειο..[/size]
ερχεται πολυ κρυο λεμε..
η κυρια σουζη στο καναλι του τουιτερακια κλοουν,μιλαει για -10..
[size=30pt]ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..[/size]
[/quote]axaxaxaxaxaxax....τα νεφρα μου παλιοπουστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
2. Τιμη μου και καμαρι μου και οι μπαφοι. Και ειδικα οι πορνοσταρ. Ειμαι στο site που πρεπει για να ποσταρω και 500 πορνοσταρ αν γουσταρω(και δεν ειμαι ο μονος). Εσυ που εισαι υπερανω απο αυτα, αν δεν γουσταρεις μπορεις να πας και να γραφεις ολη μερα για αθλητικα στο sentragoal.

Λυπάμαι τύπε :'( ,  εγώ τελείωσα ΤΕΦΑΑ και εσύ χρειάζεσαι κάποιον με ιατρικές γνώσεις! :(
Τελευταία φορά λοιπόν γιατί με την τρόμπα και τον μπάφο έχεις κάψει φλάντζα!
Γράφουμε για τον Φερέιρα απαντάς για τον Αβραάμ Γκραντ! :headbang:
Γράφουμε ότι τον "τυραννάς"  απαντάς γουστάρω να ποστάρω και 500 πορνοσταρ!!! :headbang:
Γράφεις ότι είπα "εγώ βλέπω γήπεδο" και παραθέτεις το "Όποιος βλέπει γήπεδο"   :headbang:
Εγώ   προσωπική αντωνυμία   :uglystupid:
Όποιος αναφορική αντωνυμία   :uglystupid:
Μια και η συζήτηση γινόταν για αυτούς που έχουν την ευθύνη να πάρουν απόφαση να απολύσουν τον προπονητή!

Καλή επιτυχία στις χειρονακτικές! :-* :-*

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Λυπάμαι τύπε :'( ,  εγώ τελείωσα ΤΕΦΑΑ και εσύ χρειάζεσαι κάποιον με ιατρικές γνώσεις! :(
Γράφουμε ότι τον "τυραννάς"  απαντάς γουστάρω να ποστάρω και 500 πορνοσταρ!!! :headbang:
Γράφεις ότι είπα "εγώ βλέπω γήπεδο" και παραθέτεις το "Όποιος βλέπει γήπεδο"   :headbang:
Μια και η συζήτηση γινόταν για αυτούς που έχουν την ευθύνη να πάρουν απόφαση να απολύσουν τον προπονητή!

ΤΕΦΑΑΑΑΑΑΑΑ και ξέρεις τη διαφορά της προσωπικής απο την αναφορική αντωνυμία;

Θαύμα Θαύμα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μα είναι γνωστό ότι στα ΤΕΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δίνουν μεγάλο βάρος στο Συντακτικό και την Ορθογραφία.

Ειρωνεύεστε κάποιον επειδή γράφει σωστά τα ελληνικά;;;
Ε, ρε κατάντια ο νεοέλληνας!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειρωνεύεστε κάποιον επειδή γράφει σωστά τα ελληνικά;;;
Ε, ρε κατάντια ο νεοέλληνας!

Ειρωνευόμαστε κάποιον που δηλώνει Τεφατζής και γράφει άριστα ελληνικά.

Είσθε δικηγόρος κύριε;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ειρωνευόμαστε κάποιον που δηλώνει Τεφατζής και γράφει άριστα ελληνικά.

Είσθε δικηγόρος κύριε;

Δικηγόρος δεν είμαι. Απορώ πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Και ξαναλέω ότι είναι κατάντια για Έλληνα να ειρωνεύεται ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ γράφει σωστά ελληνικά, είτε είναι τεφατζής, είτε λοκατζής. Υποθέτω ότι θεωρείς πως μόνο οι φιλόλογοι και οι δάσκαλοι δικαιούνται να γράφουν να γράφουν σωστά ελληνικά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Tο λοιπον λουλη επειδη κι εγω βαρεθηκα να μιλαω με μια αδερφουλα που δεν εχει καν τα αρχιδια να αναγνωρισει ποτε γραφει μια μαλακια θα σε τελειωσω με δυο τρεις κουβεντες και δεν ξανασχολουμαι.

-Γράφουμε για τον Φερέιρα απαντάς για τον Αβραάμ Γκραντ! :headbang:

Οχι δεν γραφαμε για τον φερειρα εκεινη τη στιγμη. Λεγαμε για την τσελσι. Και για τον βιλας μποας πιο συγκεκριμενα. Εσυ βγηκες και αρχισες τις γνωστες παιδιαστικες μαλακιες(ειρωνιες του στυλ 'παλι καλα που δεν σ εχει συμβουλο ο αμπραμοβιτς'). Οταν σου ειπα οτι με βαση την λογικη σου τοτε ειχε...δικιο ο αμπραμοβιτς οταν ειχε απολυσει και τον μουρινιο και ειχε παρει τον γκραντ τι εκανες? Γαργαρα.....εξαφανιστηκες και ουτε καν απαντησες(κλασικη νεοελληνικη αντιδραση οταν μας μπουκωνει καποιος)  :headbang:

-Γράφουμε ότι τον "τυραννάς"  απαντάς γουστάρω να ποστάρω και 500 πορνοσταρ!!! :headbang:

Μαλακα πιο στοκος, πεθαινεις. Το ξερεις? Αγορινα μου εχεις καταλαβει που γραφεις? Ε? Συμφωνα με την λογικη σου οποιος ασχολειται με πορνο κλπ ειναι ...τι ακριβως? Γιατι μαλλον απευθυνεσαι οχι μονο σε μενα αλλα σε καμποσες εκατονταδες ατομα εδω μεσα που ποσταρουν links και μοιραζονται rapidshares. Αυτο το εγραψες για να μου την πεις?  :2funny: :2funny: :2funny: Μην τσαντιζεσαι αγορακι. Ειρωνιες γουσταρες.  :2funny: :2funny: :2funny:
Παρεπιπτοντως για πορνοσταρ κλπ εχουν γραψει πολλα posts και καποιοι απο τους administrators. Εσυ που εχεις ...αρχιδια(εδω γελαμε) βγες και πες και σε αυτους την μαλακια που εγραψες και για μενα. Αντε ντε. Να σε καμαρωσουμε..... :s&m_1:
Αλλα τι λεω? Συνεχισε να τον κοπανας με τον ...κριστιανο εσυ και ασε τους αλλους να ασχολουνται με πορνοσταρ. Ο καθενας τα γουστα του  :2funny:

- Γράφεις ότι είπα "εγώ βλέπω γήπεδο" και παραθέτεις το "Όποιος βλέπει γήπεδο"   :headbang:

...και κλεινουμε με τον απολυτο ορισμο του τι σημαινει 'αδερφη'. Δεν εννοουσες την παρταρα σου ε? Τωρα εγινε 'αναφορικη αντωνυμια' και αφορουσε 'αυτους που εχουν την ευθυνη...'.... :headbang: :headbang: :headbang:
Που τα πουλας αυτα ρε λουλη?
Αν ποτε στην ζωη σου βρεις αρχιδια, το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να μαθεις ειναι να εχεις το θαρρος και να λες 'ειπα μαλακια'. Δεν εγινε και τιποτα.
Οταν βρεις αρχιδια ξαναμιλαμε.

Καλη επιτυχια στην χειρονακτικη με την φωτογραφια του κριστιανο(ειναι και...ατριχος, μουρλια θα περασεις) :-* :-* :-*

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δικηγόρος δεν είμαι. Απορώ πώς έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Και ξαναλέω ότι είναι κατάντια για Έλληνα να ειρωνεύεται ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ γράφει σωστά ελληνικά, είτε είναι τεφατζής, είτε λοκατζής. Υποθέτω ότι θεωρείς πως μόνο οι φιλόλογοι και οι δάσκαλοι δικαιούνται να γράφουν να γράφουν σωστά ελληνικά.
Υποθέτω ότι κατοικείς στην Ελλάδα και γνωρίζεις το μέσο επίπεδο των ελληνικών του τεφατζή και του λοκατζή.

Τώρα εάν έτυχε σε σάιτ για πουτάνες να πετύχαμε τεφατζή να ομιλεί άπταιστα ελληνικά χωρίς ορθογραφικά λάθη και με άριστο συντακτικό.

Τι να πω.

Θαύμα.

Με κόλλησες στον τοίχο.

Πιθανώς να τραβάς χοντρά ζόρια στη ζωή σου να σχολιάζεις αυτό που σχολιάσαμε εγώ και ο LION7.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Υποθέτω ότι κατοικείς στην Ελλάδα και γνωρίζεις το μέσο επίπεδο των ελληνικών του τεφατζή και του λοκατζή.

Τώρα εάν έτυχε σε σάιτ για πουτάνες να πετύχαμε τεφατζή να ομιλεί άπταιστα ελληνικά χωρίς ορθογραφικά λάθη και με άριστο συντακτικό.

Τι να πω.

Θαύμα.

Με κόλλησες στον τοίχο.

Πιθανώς να τραβάς χοντρά ζόρια στη ζωή σου να σχολιάζεις αυτό που σχολιάσαμε εγώ και ο LION7.

Χαχαχα... Γούστο μου και καπέλο μου να σχολιάζω τα σχόλια όποιου γουστάρω. Και να κάνω και χαβαλέ με αυτούς που ενώ το παίζουν έξυπνοι, δεν μπορούν να αντιληφθούν το νόημα μερικών απλών λέξεων και πρέπει να τους τα γράφεις 2 και 3 φορές. Άλλη μια φορά λοιπόν, να δούμε μπας και γίνω αντιληπτός σε αυτά τα δυσνόητα που γράφω: Το επίπεδο του μέσου Έλληνα τεφατζή και λοκατζή μπορεί να είναι για το μπούτσο. Αυτούς τους λίγους που έχουν απομείνει να γράφουν σωστά ελληνικά, είναι άτοπο να τους ειρωνευόμαστε. Πάντως, αν δεν τα καταλάβεις και τώρα, δεν τα ξαναγράφω. Game Over.-

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχα... Γούστο μου και καπέλο μου να σχολιάζω τα σχόλια όποιου γουστάρω. Και να κάνω και χαβαλέ με αυτούς που ενώ το παίζουν έξυπνοι, δεν μπορούν να αντιληφθούν το νόημα μερικών απλών λέξεων και πρέπει να τους τα γράφεις 2 και 3 φορές. Άλλη μια φορά λοιπόν, να δούμε μπας και γίνω αντιληπτός σε αυτά τα δυσνόητα που γράφω: Το επίπεδο του μέσου Έλληνα τεφατζή και λοκατζή μπορεί να είναι για το μπούτσο. Αυτούς τους λίγους που έχουν απομείνει να γράφουν σωστά ελληνικά, είναι άτοπο να τους ειρωνευόμαστε. Πάντως, αν δεν τα καταλάβεις και τώρα, δεν τα ξαναγράφω. Game Over.-

Μισό λεπτό Μαγκάκι

Εσύ είπες ότι ειρωνευόμαστε αυτούς που γράφουν σωστά ελληνικά.

Εγώ ειρωνεύτηκα αυτόν που με άριστα ελληνικά διορθώνει καποιον άλλον και δηλώνει ότι τελείωσε ΤΕΦΑΑ που είχαν μαθήματα κορμού της Φιλοσοφικής.

Μήπως να ξελαμπικάρεις σε κανένα στούντιο;

Η μήπως να σταματήσεις να έχεις ένα κλώνο ανά περίσταση;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρουφάμε και τα λέμε........
ρουφάμε και τα λέμεεεεε..........

και γαμώ τα τσιμπούκια κάναμε χτές......και αντί να παραιτηθεί ο πουστόγερος έλεγε άλλα ντάλλων.......και ο τουίτυ τον χαβά του.........ρε μαλάκες καταλάβετε το.....καλλίτερα να πέσουμε 4η εθνική και να φτιαχτεί η ομάδα απ την αρχή με άλλη διοίκηση κ.λ.π....παρά τέτοιες ξεφτύλες.......

διώξτε τον πουστόγερο τώρα λέμεεεε............χίλιες φορές τον ρότσα και τον κάθε ρότσα......δεν θέλαμε τον δώνη....κρατήσαμε τον έμπειρο.........γαμώ τα τσιμπούκια μου γαμώ..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ετσι μαλακες που λετε εμας προβατα και δεν βλεπετε ποιοι σας κοροιδευουν μασοντας τη τσιχλα της παραγκας συνεχεια.
Επαναλαμβανω ερωτηση - απορια...
Γιατι εχω την αισθηση οτι η αεκ ειναι σε καλυτερη μοιρα?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΣΟΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρουφάμε και τα λέμε........
ρουφάμε και τα λέμεεεεε..........

και γαμώ τα τσιμπούκια κάναμε χτές......και αντί να παραιτηθεί ο πουστόγερος έλεγε άλλα ντάλλων.......και ο τουίτυ τον χαβά του.........ρε μαλάκες καταλάβετε το.....καλλίτερα να πέσουμε 4η εθνική και να φτιαχτεί η ομάδα απ την αρχή με άλλη διοίκηση κ.λ.π....παρά τέτοιες ξεφτύλες.......

διώξτε τον πουστόγερο τώρα λέμεεεε............χίλιες φορές τον ρότσα και τον κάθε ρότσα......δεν θέλαμε τον δώνη....κρατήσαμε τον έμπειρο.........γαμώ τα τσιμπούκια μου γαμώ..... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
παππου ακομη ασχολεισαι???

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπααααα.........την ώρα μου περνάω...............

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
οπως πολλοι απο εδω,εχουμε μεγαλωσει με αυτα

(δειτε κινηση σαραβακου)

περασμενα μεγαλεια........

και λιγο πιο προσφατα

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μισό λεπτό Μαγκάκι

Εσύ είπες ότι ειρωνευόμαστε αυτούς που γράφουν σωστά ελληνικά.

Εγώ ειρωνεύτηκα αυτόν που με άριστα ελληνικά διορθώνει καποιον άλλον και δηλώνει ότι τελείωσε ΤΕΦΑΑ που είχαν μαθήματα κορμού της Φιλοσοφικής.

Μήπως να ξελαμπικάρεις σε κανένα στούντιο;

Η μήπως να σταματήσεις να έχεις ένα κλώνο ανά περίσταση;

Κλώνους ίσως έχεις εσύ, εγώ όχι. Αρκετά ζάλισα τα παπάρια μου μαζί σου. Έγραψα το αυτονόητο, το οποίο εξακολουθείς να μην μπορείς ή να μη θες να δεις. Το ότι αυτό που συνεχίζεις να καμαρώνεις, την ειρωνεία σου προς κάποιον που γράφει σωστά ελληνικά, έστω κι αν δεν είναι φιλόλογος ή δάσκαλος ή δικηγόρος, είναι χοντροειδέστατη μαλακία σου. Μπορεί να θυμάται τα ελληνικά καλά από το δημοτικό, μπορεί και να τα έχει μελετήσει κι αργότερα. Τι ζόρι τραβάς; Κάποιος μπορεί να είναι μπετατζής, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του να διαβάζει βιβλία. Αν καθίσει να κουβεντιάσει μαζί σου, θα του πεις "Πού έμαθες ρε για τον Μαρξ; Στα τσιμέντα;". Μάλλον αυτό θα του πεις. Και λέω για πολλοστή φορά ότι είναι κατάντια για Έλληνα να κοροϊδεύει κάποιον που κάνει κάτι σωστά, παρόλο που οι περισσότεροι όμοιοί του το κάνουν λάθος. Και τις κατά συρροή ειρωνείες και ηλίθιες υπόνοιες απέναντί μου, τη μια ότι τραβάω ζόρια στη ζωή μου και την άλλη ότι είμαι αγάμητος, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις. Γιατί κι εγώ μπορώ να σου προτείνω να πας να σε ξεκωλιάσει κανα τραβέλι για να ξελαμπικάρεις, αλλά δεν το κάνω.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κλώνους ίσως έχεις εσύ, εγώ όχι. Αρκετά ζάλισα τα παπάρια μου μαζί σου. Έγραψα το αυτονόητο, το οποίο εξακολουθείς να μην μπορείς ή να μη θες να δεις. Το ότι αυτό που συνεχίζεις να καμαρώνεις, την ειρωνεία σου προς κάποιον που γράφει σωστά ελληνικά, έστω κι αν δεν είναι φιλόλογος ή δάσκαλος ή δικηγόρος, είναι χοντροειδέστατη μαλακία σου. Μπορεί να θυμάται τα ελληνικά καλά από το δημοτικό, μπορεί και να τα έχει μελετήσει κι αργότερα. Τι ζόρι τραβάς; Κάποιος μπορεί να είναι μπετατζής, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του να διαβάζει βιβλία. Αν καθίσει να κουβεντιάσει μαζί σου, θα του πεις "Πού έμαθες ρε για τον Μαρξ; Στα τσιμέντα;". Μάλλον αυτό θα του πεις. Και λέω για πολλοστή φορά ότι είναι κατάντια για Έλληνα να κοροϊδεύει κάποιον που κάνει κάτι σωστά, παρόλο που οι περισσότεροι όμοιοί του το κάνουν λάθος. Και τις κατά συρροή ειρωνείες και ηλίθιες υπόνοιες απέναντί μου, τη μια ότι τραβάω ζόρια στη ζωή μου και την άλλη ότι είμαι αγάμητος, να τις βάλεις εκεί που ξέρεις. Γιατί κι εγώ μπορώ να σου προτείνω να πας να σε ξεκωλιάσει κανα τραβέλι για να ξελαμπικάρεις, αλλά δεν το κάνω.

Kάντο παλλικάρι μου να νιώσεις καλύτερα.

Αφού φαίνεται ότι δεν περνάς καλά στη ζωή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom