Επισκέπτης
αφου το θρεντ έχει γίνει πουτάνα ματα το χθεσινό λέω να πω και εγω τις μαλακίες μου.ειμαι από τους πρώτους που έλεγα από περσι ότι ο φερειρα δεν κανει.δέχθηκα ειρωνείες ,ότι ειμαι ο εμπαθής και διάφορα τέτοια.πάντα απαντούσαν με επιχειρήματα και γεγονότα άσχετα αν συμφωνούν κάποιοι η όχι.θα κάνω μια σκέψη και αν κάποιος από αυτούς που μου έλεγαν ότι ο φερειρα ειναι καλός προπονητής για τον παναθηναϊκό ας μου πει αν έχω δίκιο.καταρχήν ο παππούς ειναι δυο χρόνια στον παναθηναϊκό.από τα δυο χρόνια αυτό που θυμαμαι ειναι περσι δυο μήνες Οκτώβριο νοεμβριο έπαιξε η ομαδα καλή μπάλα.απο εκεί και περα δεν έχουμε δει απολύτως τιποτα.ειναι από τους λίγους προπονητές που του έχουν δώσει τα κλειδιά της ομαδας και έχει πάρει παίχτες δικής του επιλογής και σε θέσεις που εκείνος έχει επιλέξει πάντα φυσικά και το τονίζω με τα οικονομικά δεδομένα που διαθέτει η ομαδα.έχουμε λοιπόν περσι τον απολογισμό στην ευρωπη που γελάγανε και τα τσιμέντα με αυτά που είδαν δυο μήνες όπως είπα και από εκεί και πέρα το χαος.τελείωσε η σεζόν και αποφάσισε ότι παίχτες σαν τον καραγκούνη κλειτον καντε σαριεγκι δεν του κανουν.μέχρι εδώ λέμε εντάξει ο άνθρωπος θέλει να αλλαξει την ομαδα.απο περσι ολοι λεγατε οτι η ομαδα ποναει στο γκολ και θελει σεντερ φορ.ποιοι ηταν οι επιθετικοί πέρυσι; τοτσε πετροπουλος.ποιοι ηταν φέτος τοτσε πετροπουλο φορναρολι.δηλαδή κραταει τους παίχτες που δεν εκαναν τιποτα και πίρε εναν παίχτη που δεν ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ. ο φορναρολι σε 7 χρόνια καριερας έχει πετύχει 15 γκολ δεν ειναι ο παίχτης που θα βάλει την μπαλα μεσα.αρα τι έχουμε; λάθος επιλογή.παίρνει τον βελασκες. εδώ θα πω οτι θα νοσταλγήσετε τις εποχές καντε σαριεγκι.και πάμε στους καραγκουνη κλειτον τους καθαρίζει και δεν παίρνει κανένα παίχτη σε αυτές τις θέσεις.μάλιστα διαπιστώνει τον Σεπτέμβριο ότι η ομαδα θέλει επιθετικό χαφ.λοιπόν αυτά δεν γίνονται από έναν σοβαρό προπονητή.ξεκινάει η σεζόν και η τριάδα των χαφ αποτελείται απο κκατσουρανη σισοκο και βιτολο.και ρωτάω ...που πας ρε καραμητρο;και δεν μπορώ για τι θα σκασω αν δεν το ρωτήσω.πιστεύει κανένας απο εσάς που χλευάζατε τον καραγκούνη ότι ο τυπαρας φέτος δεν θα μπορουσε να έχει θεση σε αυτή την ομαδα και μάλιστα βασικός; η οτι ο κλειτον δεν είχε θεση σε αυτή την ομαδα; πάμε τώρα στη διαχείριση που θα μπορουσε να κάνει αφοί είχε την πλήρη κυριότητα στο τι θα κάνει.εχεις τον τοτσε 550 χιλιαρικα επιμένεις να πάρεις τον κουινσι με 700 χιλιαρικα το χρόνο συμβόλαιο που ειναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα στην Ελλάδα.εχεις τον μπουμσογκ με 1 εκ και9 τον βελασκες με 400χιλιαρικα.και λέω εγω αν διώξεις τοτσε φέτος που βλέπεις οτι δεν κάνει εξοικονομείς 550 χιλιαρικα δίνεις και αλλα 450 για φορναρολι που δεν ειναι σεντερ φορ και δεν εχεις τελικά σεντερ φορ.και ρωτάω εγω με 1 εκ δεν μπορείς να βρεις σήμερα έναν καλό σεντερ φορ;με 1.4 δεν μπορεις να βρεις οχι δυο αλλα ολόκληρη αμυντική γραμμή; ποιος λοιπόν εκανε τις λάθος επιλογές;πάμε στα αγωνιστικά του λάθη που ειναι επαναλαμβανόμενα.βαζεις πέρυσι τον λαζαρο σεντερ φορ σε τρία ντέρμπι και ουσιαστικά χάνει το πρωτάθλημα.τι κάνει ο αθεόφοβος χθες ξανακάνει ακριβώς το ίδιο λάθος.τον λαζαρο σεντερ φορ.δεν μιλαμε για ζεκα αν ηταν ελληνας θα είχε πάει στην εξέδρα.εχει χαντακώσει όλους τους μικρούς και γενικά η ομαδα παίζει χωρίς πλάνο και χωρίς σύστημα.αυτο ειναι πλέον ξεκάθαρο.και πάμε στο τελευταίο έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων .εκεί μέσα γινετε τις πουτάνας πέφτουν μπουνιές ο μπουμσογκ λέει εγω δεν παιζω στη κομοτηνη γιατί έτσι γουστάρω και αντί να ντου πει αγόρι μου δεν παίζεις ούτε στο μαριμπορ παίζει και δεν τρέχει τιποτα.αυτα δείχνουν ότι έχει χαθεί κάθε έλεγχος στην ομαδα.για μενα επειδή δεν μπορείς να διώξεις τους παίχτες κατι πρέπει να κάνεις μήπως και αλλαξει η ψυχολογία .και αυτό ειναι να διώξεις τον πορτογαλο.επίσης το παραμύθι με το ροστερ και το μπάτζετ χθες τελείωσε.δεν μπορεί να λες ότι για αν κερδίσω τα Γιάννενα τον πανθρακικο και την άγνωστη μαριμπορ δεν έχω μπάτζετ.και οι τρεις αυτές ομάδες δεν κανουν το μπάτζετ των πρασίνων.επιτελούς κάποιοι ας δουν την πραγματικότητα και να δουν ότι ο πορτογαλος δεν κάνει.τέτοια υποστηριξη σε προπονητή εγώ προσωπικά δεν θυμαμαι.