Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,1%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοιταξε και εγω δεν τον γουστάρω αλλα.ειναι ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία που εχει πάρει πρωτάθλημα σε ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ.τα κορυφαία πρωταθλήματα στο κόσμο.επίσης ειναι απο τους λίγους που έχει πάρει με δυο διαφορετικές ομάδες τσουλου.ε..δεν ειναι και λίγα.τώρα οτι έχει τι καλύτερο υπάρχει και άφθονα χρήματα νομίζω στο είπα εξ αρχής.

Εγώ τώρα τον θεωρώ μέτριο.

Κορυφή είναι ο Τσίχλας, ο Λίπι και ο Χιντινγκ.

Ετσι πιστευω.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα κι εγω δεν τον συμπαθω αλλα....πρωτον εχει δωσει για μεταγραφες οσα και η μπαρτσελονα αυτα τα 2,5 χρονια. Δευτερον και μονο το οτι της πηρε το πρωταθλημα περσυ δεν ηταν λιγο.
Τριτον, μην τρελλαθουμε τωρα.
Αχωνευτος οκ, αλλα ειναι απο τους καλυτερους. Εστω κι αν εχει πολλα μειον  ;)
Φίλε Παναθλιακέ

Εάν παίρνεις 10 εκατομμύρια, έχεις δαπανήσει κοντά στα 300 έχεις 4 συνεχόμενες γκέλες, κερδίζεις στο 90 εντός έδρας και πανηγυρίζεις λες και πήρες το παγκόσμιο κύπελο.

Ε μάλλον δεν εισαι και πολύ άξιος........

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Ετσι πιστευω.

Ασυγκριτος. Μακραν ο καλυτερος για μενα απ ολους. Διολου τυχαιο που ειναι Ολλανδος  ;)

Επισκέπτης

Ετσι πιστευω.
γνώμες ειναι αυτές.κορυφαίο ουτε εγω τον θεωρώ αλλα όχι και μέτριο. γνώμη μου ταπεινή οτι και ο γκουαρντιολα ειναι στους κορυφαίους αυτά που έχει πετύχει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν το έχει πετύχει κανένας προπονητής ποτέ.  ;)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γνώμες ειναι αυτές.κορυφαίο ουτε εγω τον θεωρώ αλλα όχι και μέτριο. γνώμη μου ταπεινή οτι και ο γκουαρντιολα ειναι στους κορυφαίους αυτά που έχει πετύχει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν το έχει πετύχει κανένας προπονητής ποτέ.  ;)
Εάν και όταν το επαναλάβει θα συμφωνήσουμε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Φίλε Παναθλιακέ

Εάν παίρνεις 10 εκατομμύρια, έχεις δαπανήσει κοντά στα 300 έχεις 4 συνεχόμενες γκέλες, κερδίζεις στο 90 εντός έδρας και πανηγυρίζεις λες και πήρες το παγκόσμιο κύπελο.

Ε μάλλον δεν εισαι και πολύ άξιος........

.....καλα μονο που επειδη ειναι μπαλα και γυριζει, αν σε κανα 2μηνο ειναι πρωτος μην εκπλαγεις. Για τον μουρινιο μιλαμε(κοιτα να δεις που υπερασπιζομαι τον αχωνευτο... :headbang:)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
.....καλα μονο που επειδη ειναι μπαλα και γυριζει, αν σε κανα 2μηνο ειναι πρωτος μην εκπλαγεις. Για τον μουρινιο μιλαμε(κοιτα να δεις που υπερασπιζομαι τον αχωνευτο... :headbang:)
Ξέρω πού το πάς Πανάθλιε.....

Περιμένεις να κάνει το ίδιο ο παπα-στρούμφ.

Επισκέπτης
Εάν και όταν το επαναλάβει θα συμφωνήσουμε.
αυτά που έχει κάνει δεν τα έχει κανει κανείς.αυτο τον κάνει ξεχωριστό.ο τσίχλας ηταν στη γιουναιτετ μόνο πήρε ενα τσουλου με τη μπαγερ που κοιμήθηκε ο θεός και ένα άλλο στα πέναλτι που επίσης κοιμήθηκε ο θεός.στην αγγλια ηταν σε μια εποχή που κυριαρχούσε λόγο ότι δεν υπήρχε άλλη ομαδα να ανταγωνιστεί οικονομικά τη γιουναιτετ. τέλος ειναι ο πιο τυχερός προπονητής που εχω δει άπειρα ματς στο 90 και μεγάλη αβάντα απο διαιτησία στην αγγλια.   ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ετσι μαλακες που λετε εμας προβατα και δεν βλεπετε ποιοι σας κοροιδευουν μασοντας τη τσιχλα της παραγκας συνεχεια.
Επαναλαμβανω ερωτηση - απορια...
Γιατι εχω την αισθηση οτι η αεκ ειναι σε καλυτερη μοιρα?
σωστη η απορια σου και θα σου απαντησω εγω ...
απλα γιατι η αεκ εστω και καθυστερημενα πηρε χαμπαρι τι γινεται σταματησε την νοοτροπια και την λογικη του ''νεοελληνα'' με το ελα μωρε αεκ ειμαι δεν θα με αφησουν στην τυχη μου,εβαλε την κεφαλα κατω ,ειπε την αληθεια στους οπαδους ,δεχτηκε με συνεση και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ να μην παιξει ευρωπη,αλλαξε τους ''στοχους της'' ,προσγειωθηκε στην πραγματικοτητα,σταματησε το κυνηγι μαγισσων και φαντασματων ,απελευθερωθηκε απο το κομπλεξ της παραγκας και του ανελεητου κυνηγητου απο τον κακο ολυμπιακο ο οποιος νυχτβνει-ξημερωνει ασχολειται μονο με το πως θα καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα και τους παο και αεκ,εβαλε τα πιτσιρικια μεσα,βγαζει μια υγεια,ενω πηγαινει χαλια απο συγκομιδη βαθμων ο κοσμος ζει σε μια γιορτη και αγκαλιαζει την ομαδα σαν σαπορτερ και οχι σαν οπαδος της νικης και του αποτελεσματος και μετα απο ΟΛΑ αυτα μονο μπροστα μπορει να παει και μονο να ξανασταθει στα ποδια της (τωρα αν οταν καταφερει και μακαρι να ξανασταθει αρχισει εκ νεου το κυνηγι των μαγισσων και να τσακωνεται με ανεμομυλους ειναι αλλο θεμα που θα το δειξει η ιστορια)
σε αντιθεση με τον βρωμερο συλλογο που ενω ειναι στην ιδια μοιρα με αεκ σαν γνησια ΔΕΚΟ πηρε αδειοδοτηση παρανομα και με την καλυψη επο (ναι αυτης ντε της επο που του βαζει τρικλοποδιες και αβανταρει τον γαυρο) και της πολιτειας ,μπορεσε να κανει μεταγραφες ανανεωσεις ,μπορεσε να συμμετασχει στην ευρωπη και να παρει καποια λεφτα που ηταν σωτηρια για την παρουσα φαση και μετα απο αυτα επαναπροσδιορισε τους στοχους του ,απο εκει που ηταν ποντικι εγινε λιονταρι,αρχισε να βρυχαται ,αρχισε (παλι) να κυνηγαει δαιμονες ,αρχισε παλι να παραμυθιαζει οπαδους-προβατα (μπεεεεε) με σκοπο να αποσπασει ελεημοσυνες απο αυτους και να τους λεει για πρωταθληματα και ευρωπες και για κακο ολυμπιακο που δεν αφηνει τον φτωχο πλην τιμιο συλλογο των αθηνων να ορθοποδησει βαζοντας του τρικλοποδιες...
και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
και σαν κερασακι στην τουρτα του θρασους του ψεμματος και της προπαγανδας ερχεται να προστεθει και η απαιτηση για δημιουργια γηπεδου (φαντασου εναν που δεν εχει να φαει και χρωσταει σε ολον τον κοσμο να εχει απαιτηση να του χαρσουν βιλλα στην κηφισια αντι να βαλει κατω το κεφαλι και να κοιταξει πως μπορει να βγαλει ενα κομματι ψωμι για να συντηρηθει στην ζωη)
απο τον δημο (δηλαδη εμενα και σενα)
να παρει δηλαδη δανειο ο δημος να φτιαξει το γηπεδο και να το νοικιασει στον παναθηναικο  :2funny: :2funny: :2funny:
σα να λεει δηλαδη ο φουρναρης της γειτονιας στο κρατος:πηγαινε παρε δανειο φτιαξε εναν υπερπολυτελη φουρνο και νοικιασε τον σε μενα...και οταν εγω βαρεθω η θελησω να κανω κατι αλλο σε γραφω στα αρχιδια μου κρατος και βαλε τον φουρνο στον κωλο σου
μιλαμε για τραγικα πραγματα που και μονο που τα λενε σοβαρα επρεπε να τους παρουν με τις ντοματες ...
και κανενας δεν λεει κουβεντα και ολοι σφυριζουν αδιαφορα και ο δημαρχος το συζηταει...
να δανειστει ο δημος (χωρις καμμια δεσμευση οικονομικη του ποα ) για να φτιαξει γηπεδο για τον ποα  :headbang: :headbang:
και οπ ποα να παιρνει χαριστικα αδεις για συμμετοχη στην ευρωπη ,να τρωει πουτσες απο κατι χωρια της σλοβενιας και να τα βαζει με τον κακο ολυμπικαο και να ριχνει γροθια στο κατεστημενο...
σου εξηγησα εν ολιγοις γιατι η αεκ ειναι σε καλυτερη μοιρα;;;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Και μονο το γεγονος οτι λεμε τσιχλα τον φεργκιουσον παντως, ειναι ενα σημαδι του τι θα παθαινε αν ερχοταν να προπονησει στην ελλαδα....ο τσιχλας που εφυγε νυχτα θα λεγαμε  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
απλα γιατι η αεκ εστω και καθυστερημενα πηρε χαμπαρι τι γινεται σταματησε την νοοτροπια και την λογικη του ''νεοελληνα'' με το ελα μωρε αεκ ειμαι δεν θα με αφησουν στην τυχη μου,εβαλε την κεφαλα κατω ,ειπε την αληθεια στους οπαδους ,δεχτηκε με συνεση και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ να μην παιξει ευρωπη,αλλαξε τους ''στοχους της'' ,προσγειωθηκε στην πραγματικοτητα,σταματησε το κυνηγι μαγισσων και φαντασματων ,απελευθερωθηκε απο το κομπλεξ της παραγκας και του ανελεητου κυνηγητου απο τον κακο ολυμπιακο ο οποιος νυχτβνει-ξημερωνει ασχολειται μονο με το πως θα καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα και τους παο και αεκ,εβαλε τα πιτσιρικια μεσα,βγαζει μια υγεια,ενω πηγαινει χαλια απο συγκομιδη βαθμων ο κοσμος ζει σε μια γιορτη και αγκαλιαζει την ομαδα σαν σαπορτερ και οχι σαν οπαδος της νικης και του αποτελεσματος και μετα απο ΟΛΑ αυτα μονο μπροστα μπορει να παει και μονο να ξανασταθει στα ποδια της (τωρα αν οταν καταφερει και μακαρι να ξανασταθει αρχισει εκ νεου το κυνηγι των μαγισσων και να τσακωνεται με ανεμομυλους ειναι αλλο θεμα που θα το δειξει η ιστορια)
σε αντιθεση με τον βρωμερο συλλογο που ενω ειναι στην ιδια μοιρα με αεκ σαν γνησια ΔΕΚΟ πηρε αδειοδοτηση παρανομα και με την καλυψη επο (ναι αυτης ντε της επο που του βαζει τρικλοποδιες και αβανταρει τον γαυρο) και της πολιτειας ,μπορεσε να κανει μεταγραφες ανανεωσεις ,μπορεσε να συμμετασχει στην ευρωπη και να παρει καποια λεφτα που ηταν σωτηρια για την παρουσα φαση και μετα απο αυτα επαναπροσδιορισε τους στοχους του ,απο εκει που ηταν ποντικι εγινε λιονταρι,αρχισε να βρυχαται ,αρχισε (παλι) να κυνηγαει δαιμονες ,αρχισε παλι να παραμυθιαζει οπαδους-προβατα (μπεεεεε) με σκοπο να αποσπασει ελεημοσυνες απο αυτους και να τους λεει για πρωταθληματα και ευρωπες και για κακο ολυμπιακο που δεν αφηνει τον φτωχο πλην τιμιο συλλογο των αθηνων να ορθοποδησει βαζοντας του τρικλοποδιες...
και σαν κερασακι στην τουρτα του θρασους του ψεμματος και της προπαγανδας ερχεται να προστεθει και η απαιτηση για δημιουργια γηπεδου (φαντασου εναν που δεν εχει να φαει και χρωσταει σε ολον τον κοσμο να εχει απαιτηση να του χαρσουν βιλλα στην κηφισια αντι να βαλει κατω το κεφαλι και να κοιταξει πως μπορει να βγαλει ενα κομματι ψωμι για να συντηρηθει στην ζωη)
να παρει δηλαδη δανειο ο δημος να φτιαξει το γηπεδο και να το νοικιασει στον παναθηναικο  :2funny: :2funny: :2funny:
σα να λεει δηλαδη ο φουρναρης της γειτονιας στο κρατος:πηγαινε παρε δανειο φτιαξε εναν υπερπολυτελη φουρνο και νοικιασε τον σε μενα...και οταν εγω βαρεθω η θελησω να κανω κατι αλλο σε γραφω στα αρχιδια μου κρατος και βαλε τον φουρνο στον κωλο σου
μιλαμε για τραγικα πραγματα που και μονο που τα λενε σοβαρα επρεπε να τους παρουν με τις ντοματες ...
και κανενας δεν λεει κουβεντα και ολοι σφυριζουν αδιαφορα και ο δημαρχος το συζηταει...
να δανειστει ο δημος (χωρις καμμια δεσμευση οικονομικη του ποα ) για να φτιαξει γηπεδο για τον ποα  :headbang: :headbang:
και οπ ποα να παιρνει χαριστικα αδεις για συμμετοχη στην ευρωπη ,να τρωει πουτσες απο κατι χωρια της σλοβενιας και να τα βαζει με τον κακο ολυμπικαο και να ριχνει γροθια στο κατεστημενο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ηθελα να μου απαντησεις εσυ ρε, ηθελα να κανω κανα βαζελα να σκεφτει  ;)
οπως τα ειπες ειναι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αυτο να το θεωρησω ανεκδοτο;;
Υ.Γ.ΓΚΟΛ ο κεβιν στην αγγλια...
:2funny: :2funny: :2funny:
δεν τους μπορω ρε μαλακα ,τοσο χαζοι???? και εσυ πας και τους τα δινεις στο πιατο ολα.Πως θα εκπαιδευτουν λιγο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε σεις τώρα διασκεδάζετε;

Εχουν εξαφανιστεί όλα τα βαζέλια

Ούτε κουβέντα πλέον για την Παναθλιακή Συμμαχία.

Για τον πρωταθλητή σ όλα τα σπορ παντοτινό.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠ

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Κριτικές
3
Like
11
Πόντοι
1
Καθε μερα που περναει ειμαι ολο και πιο σιγουρος οτι οι ολυμπιακοι ειναι οι Πασοκοι του αθλητισμου...ειναι μαεστρια αυτο...αναφερεσαι στο γηπεδο του Παναθηναικου οταν παρακαλαμε να κανουμε μια συμφωνια τυπου Καραισκακη Α.Ε. η οποια ευεργετησε τον τοπο και το δημοσιο συμφερον...δεν αναφερεις οτι ο βοτανικος ειναι μια νεκρη περιοχη και ενα γηπεδο μιας μεγαλης ομαδας θα εδινε ανασα στην περιοχη...τα περι χωρια και Ευρωπης περνουν ασχολιαστα...αυτο και εσυ το καταλαβαινεις...Αληθεια εκεινα τα 80euro για να γινετε μελη,τι εγιναν ????????
αφιερωμενο στους απανταχου πασοκους του αθλητισμου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καθε μερα που περναει ειμαι ολο και πιο σιγουρος οτι οι ολυμπιακοι ειναι οι Πασοκοι του αθλητισμου...ειναι μαεστρια αυτο...αναφερεσαι στο γηπεδο του Παναθηναικου οταν παρακαλαμε να κανουμε μια συμφωνια τυπου Καραισκακη Α.Ε. η οποια ευεργετησε τον τοπο και το δημοσιο συμφερον...δεν αναφερεις οτι ο βοτανικος ειναι μια νεκρη περιοχη και ενα γηπεδο μιας μεγαλης ομαδας θα εδινε ανασα στην περιοχη...τα περι χωρια και Ευρωπης περνουν ασχολιαστα...αυτο και εσυ το καταλαβαινεις...Αληθεια εκεινα τα 80euro για να γινετε μελη,τι εγιναν ????????
αφιερωμενο στους απανταχου πασοκους του αθλητισμου...
να σε βοηθησω φιλαρακι δεν εχω προβλημα...
αν θες να κανεις οτι και ο ολυμπιακος πηγαινε παρε ΕΣΥ ενα δανειο και χτισε γηπεδο οπως συμφωνα με την τελευταια αποφαση του ΣτΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς...εσυ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟς

ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗς ΑΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗς ΘΡΥΛΟς ΑΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛ...
ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΧΕς ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕς ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΧΤΙΣΕΙς ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕς ΜΕ ΤΟΝ ΒΩΒΟ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΕς ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΥς ΥΠΟΥΡΓΟΥς ) να αγορασει την εκταση σε Χ λεφτα και με Ψ σ.δ....
στη συνεχεια μολις θα γινοτανε η αγορα ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (και εδω ειναι το σκανδαλο)θα περναγες απο την βουλη τον διπλασιασμου του σ.δ (πραγμα που αυτοματως εκανε την αξια Χ που αγορασε ο βωβος 2Χ και σε ανταλλαγμα αυτου ο βωβος ειχε την υποχρεωση μαζι με το εμπορικο που θα εφτιαχνε να σου κατασκευαζε και το γηπεδο
ελα μου ομως που αυτο το μορφωμα που ετοιμαζες το κοντραραν 200 περιεργοι οεριοικοι και το εστειλαν στ σ.τ.ε. οπυ φυσικα αποφανθηκαν οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσε ο βωβος να καατσκευασει εκει MALL
σε συνεπεια αυτου ο βωβος βγηκε απο την μεση (βεβαια θα σε παει στα δικαστηρια διεκδικωντας αποζημιωση γιατι ενω αγορασε τη γη ο σ.δ δομησης δεν αλλαξε οπως ειχες ΕΣΥ δεσμευτει) και εσυ εμεινες με την πουτσα στο χερι μιας και ναι μεν ο δρομος για γηπεδο ανοιξε(παραχωρηθηκε το οικοπεδο ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ )αλλα εσενα δεν σου δανειο καμμια τραπεζα μιας και χρωστας σε οποιον μιλα ελληνικα (σε αντιθεση με τον γαυρο)
οποτε τωρα τι σκαρφιστηκες;;;
να βαλεις τον δημο να παρει δανειο στα καλα καθουμενα και σε εποχες οικονομικης κρισης και υφεσης (δηλαδη να φεσωθει για παρτη ενος ιδιωτη ενας δημοσιος φορεας) και να σου ΄΄νοικιασει΄΄ το γηπεδο εσενα (οχι δημοτικο γηπεδο αλλα με τριφυλλακια ,πρασιναδες ,σηματα του παο και αλλες ομορφιες σαν να το εφτιαχνες εσυ) με καμμια δικη σου υποχρεωση περαν της καταβολης ενος ενοικιου που ουτε καν θα λησιαζει την δοση του δανειου που θα πληρωνει ο δημος...οπου φυσικα ανα πασα στιγμη εσυ θα μπορεις να γαρψεις τον δημο στα αρχιδια σου να πεις γυρναω λεωφορο η οακα και ο μαλακας ο δημος θα μεινει αμανατι να πληρωνει και να πρεπει να συντηρει ενα γηπεδο στα καλα του καθουμενου...και σημειωτεον οτι αμα γινε αυτο το εκτρωμα την συντηρηση του γηπεδου δεν θα την αναλαβεις φυσικα εσυ αλλα αυτος στον οποιο θα ανηκει το γηπεδο δηλαδη ο δημος...ενω το καραισκακης το συντηρει ο γαυρος... ;)
προσπαθησα να τα πω αναλυτικα αν και πασοκος του αθλητισμου οπως με ειπες μπας και παρεις χαμπαρι...τι λες ενοιωσες τιποτα η η απαντηση σου θα ειναι καμμια αοριστια και θα μου πεις για πρακτορες γκαγκατσηδε και ρεστα;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
να σε βοηθησω φιλαρακι δεν εχω προβλημα...
αν θες να κανεις οτι και ο ολυμπιακος πηγαινε παρε ΕΣΥ ενα δανειο και χτισε γηπεδο οπως συμφωνα με την τελευταια αποφαση του ΣτΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς...εσυ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟς

ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗς ΑΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗς ΘΡΥΛΟς ΑΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛ...
ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΧΕς ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕς ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΧΤΙΣΕΙς ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕς ΜΕ ΤΟΝ ΒΩΒΟ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΕς ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΥς ΥΠΟΥΡΓΟΥς ) να αγορασει την εκταση σε Χ λεφτα και με Ψ σ.δ....
στη συνεχεια μολις θα γινοτανε η αγορα ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (και εδω ειναι το σκανδαλο)θα περναγες απο την βουλη τον διπλασιασμου του σ.δ (πραγμα που αυτοματως εκανε την αξια Χ που αγορασε ο βωβος 2Χ και σε ανταλλαγμα αυτου ο βωβος ειχε την υποχρεωση μαζι με το εμπορικο που θα εφτιαχνε να σου κατασκευαζε και το γηπεδο
ελα μου ομως που αυτο το μορφωμα που ετοιμαζες το κοντραραν 200 περιεργοι οεριοικοι και το εστειλαν στ σ.τ.ε. οπυ φυσικα αποφανθηκαν οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσε ο βωβος να καατσκευασει εκει MALL
σε συνεπεια αυτου ο βωβος βγηκε απο την μεση (βεβαια θα σε παει στα δικαστηρια διεκδικωντας αποζημιωση γιατι ενω αγορασε τη γη ο σ.δ δομησης δεν αλλαξε οπως ειχες ΕΣΥ δεσμευτει) και εσυ εμεινες με την πουτσα στο χερι μιας και ναι μεν ο δρομος για γηπεδο ανοιξε(παραχωρηθηκε το οικοπεδο ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ )αλλα εσενα δεν σου δανειο καμμια τραπεζα μιας και χρωστας σε οποιον μιλα ελληνικα (σε αντιθεση με τον γαυρο)
οποτε τωρα τι σκαρφιστηκες;;;
να βαλεις τον δημο να παρει δανειο στα καλα καθουμενα και σε εποχες οικονομικης κρισης και υφεσης (δηλαδη να φεσωθει για παρτη ενος ιδιωτη ενας δημοσιος φορεας) και να σου ΄΄νοικιασει΄΄ το γηπεδο εσενα (οχι δημοτικο γηπεδο αλλα με τριφυλλακια ,πρασιναδες ,σηματα του παο και αλλες ομορφιες σαν να το εφτιαχνες εσυ) με καμμια δικη σου υποχρεωση περαν της καταβολης ενος ενοικιου που ουτε καν θα λησιαζει την δοση του δανειου που θα πληρωνει ο δημος...
προσπαθησα να τα πω αναλυτικα αν και πασοκος του αθλητισμου οπως με ειπες μπας και παρεις χαμπαρι...τι λες ενοιωσες τιποτα η η απαντηση σου θα ειναι καμμια αοριστια και θα μου πεις για πρακτορες γκαγκατσηδε και ρεστα;;;
να σου πω τυπε,ο Συριγος τι ειχε ακριβως αποκαλυψει,και τον εκαναν μαυρο στο ξυλο την επομενη μερα?ξερεις? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom