σωστη η απορια σου και θα σου απαντησω εγω ...
απλα γιατι η αεκ εστω και καθυστερημενα πηρε χαμπαρι τι γινεται σταματησε την νοοτροπια και την λογικη του ''νεοελληνα'' με το ελα μωρε αεκ ειμαι δεν θα με αφησουν στην τυχη μου,εβαλε την κεφαλα κατω ,ειπε την αληθεια στους οπαδους ,δεχτηκε με συνεση και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ να μην παιξει ευρωπη,αλλαξε τους ''στοχους της'' ,προσγειωθηκε στην πραγματικοτητα,σταματησε το κυνηγι μαγισσων και φαντασματων ,απελευθερωθηκε απο το κομπλεξ της παραγκας και του ανελεητου κυνηγητου απο τον κακο ολυμπιακο ο οποιος νυχτβνει-ξημερωνει ασχολειται μονο με το πως θα καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο αλλα και τους παο και αεκ,εβαλε τα πιτσιρικια μεσα,βγαζει μια υγεια,ενω πηγαινει χαλια απο συγκομιδη βαθμων ο κοσμος ζει σε μια γιορτη και αγκαλιαζει την ομαδα σαν σαπορτερ και οχι σαν οπαδος της νικης και του αποτελεσματος και μετα απο ΟΛΑ αυτα μονο μπροστα μπορει να παει και μονο να ξανασταθει στα ποδια της (τωρα αν οταν καταφερει και μακαρι να ξανασταθει αρχισει εκ νεου το κυνηγι των μαγισσων και να τσακωνεται με ανεμομυλους ειναι αλλο θεμα που θα το δειξει η ιστορια)
σε αντιθεση με τον βρωμερο συλλογο που ενω ειναι στην ιδια μοιρα με αεκ σαν γνησια ΔΕΚΟ πηρε αδειοδοτηση παρανομα και με την καλυψη επο (ναι αυτης ντε της επο που του βαζει τρικλοποδιες και αβανταρει τον γαυρο) και της πολιτειας ,μπορεσε να κανει μεταγραφες ανανεωσεις ,μπορεσε να συμμετασχει στην ευρωπη και να παρει καποια λεφτα που ηταν σωτηρια για την παρουσα φαση και μετα απο αυτα επαναπροσδιορισε τους στοχους του ,απο εκει που ηταν ποντικι εγινε λιονταρι,αρχισε να βρυχαται ,αρχισε (παλι) να κυνηγαει δαιμονες ,αρχισε παλι να παραμυθιαζει οπαδους-προβατα (μπεεεεε) με σκοπο να αποσπασει ελεημοσυνες απο αυτους και να τους λεει για πρωταθληματα και ευρωπες και για κακο ολυμπιακο που δεν αφηνει τον φτωχο πλην τιμιο συλλογο των αθηνων να ορθοποδησει βαζοντας του τρικλοποδιες...
και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
και σαν κερασακι στην τουρτα του θρασους του ψεμματος και της προπαγανδας ερχεται να προστεθει και η απαιτηση για δημιουργια γηπεδου (φαντασου εναν που δεν εχει να φαει και χρωσταει σε ολον τον κοσμο να εχει απαιτηση να του χαρσουν βιλλα στην κηφισια αντι να βαλει κατω το κεφαλι και να κοιταξει πως μπορει να βγαλει ενα κομματι ψωμι για να συντηρηθει στην ζωη)
απο τον δημο (δηλαδη εμενα και σενα)
να παρει δηλαδη δανειο ο δημος να φτιαξει το γηπεδο και να το νοικιασει στον παναθηναικο
σα να λεει δηλαδη ο φουρναρης της γειτονιας στο κρατος:πηγαινε παρε δανειο φτιαξε εναν υπερπολυτελη φουρνο και νοικιασε τον σε μενα...και οταν εγω βαρεθω η θελησω να κανω κατι αλλο σε γραφω στα αρχιδια μου κρατος και βαλε τον φουρνο στον κωλο σου
μιλαμε για τραγικα πραγματα που και μονο που τα λενε σοβαρα επρεπε να τους παρουν με τις ντοματες ...
και κανενας δεν λεει κουβεντα και ολοι σφυριζουν αδιαφορα και ο δημαρχος το συζηταει...
να δανειστει ο δημος (χωρις καμμια δεσμευση οικονομικη του ποα ) για να φτιαξει γηπεδο για τον ποα
και οπ ποα να παιρνει χαριστικα αδεις για συμμετοχη στην ευρωπη ,να τρωει πουτσες απο κατι χωρια της σλοβενιας και να τα βαζει με τον κακο ολυμπικαο και να ριχνει γροθια στο κατεστημενο...
σου εξηγησα εν ολιγοις γιατι η αεκ ειναι σε καλυτερη μοιρα;;;