ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
να σε βοηθησω φιλαρακι δεν εχω προβλημα...
αν θες να κανεις οτι και ο ολυμπιακος πηγαινε παρε ΕΣΥ ενα δανειο και χτισε γηπεδο οπως συμφωνα με την τελευταια αποφαση του ΣτΕ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς...εσυ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟς
ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗς ΑΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗς ΘΡΥΛΟς ΑΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛ...
ΚΑΝΕΝΑς ΔΗΜΟς ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΕΙΧΕς ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΛΛΟΙΩς ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕς ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΧΤΙΣΕΙς ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕς ΜΕ ΤΟΝ ΒΩΒΟ (ΑΦΟΥ ΕΙΧΕς ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥς ΑΡΜΟΔΙΟΥς ΥΠΟΥΡΓΟΥς ) να αγορασει την εκταση σε Χ λεφτα και με Ψ σ.δ....
στη συνεχεια μολις θα γινοτανε η αγορα ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (και εδω ειναι το σκανδαλο)θα περναγες απο την βουλη τον διπλασιασμου του σ.δ (πραγμα που αυτοματως εκανε την αξια Χ που αγορασε ο βωβος 2Χ και σε ανταλλαγμα αυτου ο βωβος ειχε την υποχρεωση μαζι με το εμπορικο που θα εφτιαχνε να σου κατασκευαζε και το γηπεδο
ελα μου ομως που αυτο το μορφωμα που ετοιμαζες το κοντραραν 200 περιεργοι οεριοικοι και το εστειλαν στ σ.τ.ε. οπυ φυσικα αποφανθηκαν οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα μπορουσε ο βωβος να καατσκευασει εκει MALL
σε συνεπεια αυτου ο βωβος βγηκε απο την μεση (βεβαια θα σε παει στα δικαστηρια διεκδικωντας αποζημιωση γιατι ενω αγορασε τη γη ο σ.δ δομησης δεν αλλαξε οπως ειχες ΕΣΥ δεσμευτει) και εσυ εμεινες με την πουτσα στο χερι μιας και ναι μεν ο δρομος για γηπεδο ανοιξε(παραχωρηθηκε το οικοπεδο ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ )αλλα εσενα δεν σου δανειο καμμια τραπεζα μιας και χρωστας σε οποιον μιλα ελληνικα (σε αντιθεση με τον γαυρο)
οποτε τωρα τι σκαρφιστηκες;;;
να βαλεις τον δημο να παρει δανειο στα καλα καθουμενα και σε εποχες οικονομικης κρισης και υφεσης (δηλαδη να φεσωθει για παρτη ενος ιδιωτη ενας δημοσιος φορεας) και να σου ΄΄νοικιασει΄΄ το γηπεδο εσενα (οχι δημοτικο γηπεδο αλλα με τριφυλλακια ,πρασιναδες ,σηματα του παο και αλλες ομορφιες σαν να το εφτιαχνες εσυ) με καμμια δικη σου υποχρεωση περαν της καταβολης ενος ενοικιου που ουτε καν θα λησιαζει την δοση του δανειου που θα πληρωνει ο δημος...οπου φυσικα ανα πασα στιγμη εσυ θα μπορεις να γαρψεις τον δημο στα αρχιδια σου να πεις γυρναω λεωφορο η οακα και ο μαλακας ο δημος θα μεινει αμανατι να πληρωνει και να πρεπει να συντηρει ενα γηπεδο στα καλα του καθουμενου...και σημειωτεον οτι αμα γινε αυτο το εκτρωμα την συντηρηση του γηπεδου δεν θα την αναλαβεις φυσικα εσυ αλλα αυτος στον οποιο θα ανηκει το γηπεδο δηλαδη ο δημος...ενω το καραισκακης το συντηρει ο γαυρος... ;)
προσπαθησα να τα πω αναλυτικα αν και πασοκος του αθλητισμου οπως με ειπες μπας και παρεις χαμπαρι...τι λες ενοιωσες τιποτα η η απαντηση σου θα ειναι καμμια αοριστια και θα μου πεις για πρακτορες γκαγκατσηδε και ρεστα;;;
μπραβο. ψευτης και φετος το χειμωνα. αντε και του χρονου.