Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πιθανη αντιπαλος του ΠΟΑ  η κυρια Μαλαγα.
Για να δουμε :boobies:
του εχω πει του λακαμα οτι αν δεν δειξει διαγωγη δεν τον  γαμαω...οταν κρινω και αν θα ερθει εκεινη η ωρα θα ανοιξω την αγκαλια μου και θα τον κερασω το καβλι μου...μεχρι τοτε  αγαμητη η στραπου....

Επισκέπτης
του εχω πει του λακαμα οτι αν δεν δειξει διαγωγη δεν τον  γαμαω...οταν κρινω και αν θα ερθει εκεινη η ωρα θα ανοιξω την αγκαλια μου και θα τον κερασω το καβλι μου...μεχρι τοτε  αγαμητη η στραπου....
Εγω θα ειμαι ανεκτικος με τον Περσονα φετος.
Εχω ζησει πετρινα χρονια,ξερω πως ειναι :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=20pt]Μάλαγα-Παναθηναϊκός [/size]  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
-ΠΟΣΟ ΚΩΛΑΝΤΖΕΣ,ΠΟΣΟ?????ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ ΛΕΜΕ!!!!!ΠΟΣΟ ΚΩΛΑΘΡΕΣ, ΠΟΣΟ???

Επισκέπτης
[size=20pt]Μάλαγα-Παναθηναϊκός [/size]  :grin:
Αντε ρε :2funny:
090 γραμμη θα κανω :2funny:
%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BC.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
:o ΔΕΝ ΞΕΣ ΣΟΒΑΡΑ?  ΡΕ συ η μαλαγα χρωσταει σε οτι υπαρχει και εχει α.φ.μ. και οι αραβες επενδυτες πηραν πουλο και αφησανε και 500μυρια σε χρεη.... :2funny: :2funny: ποσο κωλαντζα πια ο βαζελος?

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεγελαστουμε απο τα οικονομικα προβληματα της Μαλαγα.
Μπορει να αποχωρησαν σημαντικοι παικτες (Ρόντον,Φαν Νίστελροϊ,Καθόρλα)
αλλα εχουν ακομα στο ροστερ πολυ καλους (Καμενί,Ματάισεν,Μπουονανότε,Τουλαλάν,Ζούλιο Μπαπτίστα).
Ελπιζω να εχουν φυγει 2-3 ακομα μεχρι το 1ο παιχνιδι,οπως ακουγεται.
Αν ειμαστε σοβαροι εχουμε πιθανοτητες.

Επισκέπτης
:o ΔΕΝ ΞΕΣ ΣΟΒΑΡΑ?  ΡΕ συ η μαλαγα χρωσταει σε οτι υπαρχει και εχει α.φ.μ. και οι αραβες επενδυτες πηραν πουλο και αφησανε και 500μυρια σε χρεη.... :2funny: :2funny: ποσο κωλαντζα ποια ο βαζελος?
Θα της δωσει πιστοποιητικο ο Βαγγελας :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:o ΔΕΝ ΞΕΣ ΣΟΒΑΡΑ?  ΡΕ συ η μαλαγα χρωσταει σε οτι υπαρχει και εχει α.φ.μ. και οι αραβες επενδυτες πηραν πουλο και αφησανε και 500μυρια σε χρεη.... :2funny: :2funny: ποσο κωλαντζα ποια ο βαζελος?
τώρα τα διάβασα...
έκανε βουντού ο παππούς.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το προφίλ

Όταν προ 10 μηνών το Contra.gr ανέλυσε την... αραβική άνοιξη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είχε θέσει στο "μικροσκόπιο" και την περίπτωση της Μάλαγα. Μέλος της ιστορικής βασιλικής οικογένειας του Κατάρ και 3ος ξάδερφος του νυν Εμίρη, ο Αμπντουλάχ μπιν Νασέρ μπιν Αμπντουλάχ αλ Αχμέντ αλ Τανί έγινε ο πρώτος Άραβας που ενεπλάκη στα του ποδοσφαίρου της Primera Division. Fast forward και την ώρα της κλήρωσης των πλέι οφ του Champions League, ο προπονητής του συλλόγου, Μανουέλ Πελεγκρίνι, είχε τη 2η συνάντηση με τους εκπροσώπους του σεΐχη για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Ουσιαστικά να... παρακαλέσει να καλυφθούν οι (υπέρογκοι) μισθοί που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές και για να επιστρέψει η ηρεμία στο σύλλογο. Ειδάλλως, ο Χιλιανός προπονητής θα διαβεί κι αυτός την πόρτα της εξόδου, που έχει ανοίξει εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας διασώθηκε από χρεοκοπία πέρυσι, όταν την εξαγόρασε ο ζάμπλουτος Άραβας. Οι αθλητικές επενδύσεις έπιασαν τόπο κι η Μάλαγα τερμάτισε 4η παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβάντε, Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Στόχος ήταν, εντός λίγων ετών, η ομάδα να κοιτάξει στα μάτια το clasico, ωστόσο το Μάιο αποκαλύφθηκε το πρόβλημα που έκρυβαν επιμελώς οι ιθύνοντες κάτω από το χαλάκι: η αραβική στρόφιγγα είχε κλείσει. Οι παίκτες δεν λάμβαναν τους παχυλούς μισθούς τους και οι εξηγήσεις από τα ΗΑΕ ήταν ξεκάθαρες: θα βάζουμε χρήματα, όταν ο σύλλογος μας αποφέρει χρήματα. [size=18pt]Το μήνυμα εστάλη και μέσα σε λίγες εβδομάδες άρχισε η αποδόμηση του αξιόλογου συνόλου που έχτισαν Ζεσουάλδο Φερέιρα και Πελεγκρίνι.[/size] Τα μεγάλα "αστέρια" αναζητούν τρόπους να απεμπλακούν από το... american dream και τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά στο μέλλον του συλλόγου.

Τι έκανε πέρυσι

Με 58.000.000 ευρώ μεταγραφικές δαπάνες, οι βλέψεις των Ανδαλουσιάνων ήταν -δικαίως- υψηλές. Ο Πελεγκρίνι είχε "δέσει" τα φημισμένα μεταγραφικά αποκτήματα (μεταξύ των οποίων οι Ρουντ φαν Νίστελροϊ, Σάντι Καθόρλα, Χοακίν, Γιόρις Ματάισεν, Ζερεμί Τουλαλάν, Μαρτίν Ντεμιτσέλις κ.ά.) και όταν αυτά άρχισαν να αποδίδουν κι εντός αγωνιστικών χώρων, η Μάλαγα δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Επιθετικό ποδόσφαιρο, καλό passing game, όπως κάθε σπουδαία ομάδα της Primera Division. Τα αποτελέσματα ήρθαν, ειδικά στο 2ο γύρο και η Μάλαγα, με 17-7-14 ρεκόρ και 54-53 τέρματα, τερμάτισε στην 4η θέση, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη Βαλένθια. Στο κύπελλο, είχε την ατυχία να κληρωθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των 16 και μετά από 2 ήττες (3-2 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", 1-0 στο "Ροζαλέδα", αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Φέτος η σεζόν έχει αρχίσει με μία πλειάδα φιλικών και ανάμικτα αποτελέσματα. Τελευταίο εξ αυτών, το 3-3 απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" κι ενώ είχε προηγηθεί η ήττα 2-0 από τη Γιουβέντους, όσον αφορά τα 2 πιο σπουδαία παιχνίδια, με την αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον (11/08) να έπεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νομιζω οτι δεν πρεπει να ξεγελαστουμε απο τα οικονομικα προβληματα της Μαλαγα.
Μπορει να αποχωρησαν σημαντικοι παικτες (Ρόντον,Φαν Νίστελροϊ,Καθόρλα)
αλλα εχουν ακομα στο ροστερ πολυ καλους (Καμενί,Ματάισεν,Μπουονανότε,Τουλαλάν,Ζούλιο Μπαπτίστα).
Ελπιζω να εχουν φυγει 2-3 ακομα μεχρι το 1ο παιχνιδι,οπως ακουγεται.
Αν ειμαστε σοβαροι εχουμε πιθανοτητες.
πιθαότητες έχουμε μόνο εάν δεν γίνουν τα παιγνια.  :grin:

Επισκέπτης

Θα της δώσουμε εμείς αυτά που της χρωστάμε για τον Κόκε και θα καθαρίσει..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
πιθαότητες έχουμε μόνο εάν δεν γίνουν τα παιγνια.  :grin:

Οπως ειναι τωρα οι ομαδες πολυ λιγες...
αλλα απ'οτι φαινεται θα φυγουν αρκετοι βασικοι απο τη Μαλαγα,
οποτε θα τους χτυπησουμε στα ισια πιστευω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν περναει... με καφενειο πεξατε οχι με καμια σοβαρη ομαδα στον 3 γυρο..

Επισκέπτης
για πάγκο; σε ποιό πρωτάθλημα ;
αυτό που δεν ξέρουμε εάν θα ξεκινήσει γιατί οι 5 δεν εχουν φορολογική ενημερότητα και παίζει να υποβιβαστούν;

μπουαααχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
που έχετε μείνει ρε; στο 2008;
το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει όπως και να έχει. με το  νόμο που έχουν φτιάξει όλες οι ομάδες δεν μπορούν να μην πάρουν ενημερότητα.απλά δεν θα μπορούν να κάνουν καμία μεταγραφή αν και αυτό το τροποποίησαν.για τετοιο μπουρδέλο μιλαμε.τωρα οσο αφορα για τους παιχτες..ψιτ...δεν έκανα εγώ το προγραμματισμό...δεν πήρα εγώ τα κλειδιά της ομαδας..ο παππους τα πηρε καια υτος έκρινε οτι πρέπει να μείνουν σπυροπουλος βυντρα τοτσε και άλλοι.δεν έδιωξα εγω παίχτες και δεν τους αντικατέστησα..ο παππούς το έκανε.φέτος έκανε ότι μεταγραφή ζήτησε στα πλαίσια τα οικονομικά που μπορουσε.όλοι είναι δική του επιλογή... μεχρι και τον κουινσι πήρε λες και εφερε τον παίχτη που θα αλλάξει την ομάδα...στη πορεία θα δω τι κάνει.πάντως στη μαλαγα που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά να τον πάρουν εφυγε νύχτα και αποτυχημένος....εδω πάλι κατάφερε σε ενάμιση χρόνο να χάσει ένα πρωτάθλημα με διαφορά να αποκλειστεί πέρυσι και έγινε περίγελος της ευρωπης και των γαυρων..βέβαια υπήρχε η δήθεν δικαιολογία δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα...ναι μόνο όταν ηταν 5 βαθμούς μπροστά ηταν η προπονηταρα μετά έφταιγε πάλι ότι δεν ηταν δική του η ομάδα.τες πα εδώ θα είμαστε για μένα μεγάλο έγκλημα που δεν πήρατε τον δωνη.φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία η ομάδα είναι αποκλειστικά δική του ..δεν νομίζω η δεύτερη θέση πάλι να θεωρηθεί επιτυχία. :2funny:και η κλήρωση η καλύτερη που μπορουσε να έχει οι Ισπανοί είναι υπό διάλυση αν και με ισπανικές ομάδες έχετε κακή παράδοση.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εαν τα πραγματα παραμεινουν ως εχουν τοτε οι πιθανοτητες ειναι 70-30 υπερ τους..

εαν αποδυναμωθουν σημαντικα οπως ακουγεται τοτε παμε στο 55-45 υπερ τους

οπως και να εχει μην μας πατε στα 2 παιχνιδια με τους ισπανους χωρις δημιουργικο μεσο..μην μας πατε με 10αρι τον οικοδομο..σας παρακαλω πολυ..

φερτε σκοκο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom