You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με τον άγιαξ ήσουν εκτός συναγωνισμούΑυτό το ματς με τη Πόρτο στη Λεωφόρο είναι ίσως το μοναδικό ματς της ομάδας που δεν είδα.
Εκείνο το βράδυ μου έκατσε μια γκόμενα που κυνηγούσα καιρό και άφησα το ματς και πήγα να τη πηδήξω.
Γυρνώντας σπίτι μετά από τη γκόμενα, σταμάτησα στο μπαράκι στέκι μου, αγνοώντας πόσο είχαμε πάει στο παιχνίδι. Μπαίνοντας μέσα, βλέπω κάτι γνωστούς μου γαύρους να μου κάνουν κωλοδάχτυλα και να μου φωνάζουν ντερλέι!
Κατάλαβα τι είχε συμβεί, αλλά τουλάχιστον είχα γαμήσει.
Αυτό το ματς, ο επαναληπτικός με τον Αγιαξ και το 3-1 στο καμπ νου μου έχουν κάτσει στο λαιμό.
Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες τότε...
με την μπάρτσα άτυχος και με την πόρτο απλα
Μ Α Λ Α Κ Α Σ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και μεις ερασιτεχνικό θυμίζουμε.Ας περιμένουμε να τους δούμε με κάποιον σοβαρό αντίπαλο γιατί αυτοί οι Σκωτσέζοι θύμιζαν ερασιτεχνικό σωματίο...
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
τι ειδα στα 2 παιχνιδια:
ο βελασκεζ την μπαλα την βλεπει καυτη πατατα..ειναι φανερο οτι εχει φοβερο αγχος..παιχνιδι με το παιχνιδι θα γινεται καλυτερος..ο σπυροπουλος ειναι γατακι..δεν κανει για Α εθνικη..ο βυντρα καπταιν..
στα αμυντικα χαφ ο βιτολο τρεχει αλλα δεν εχει πασα..ο μαρινος αφου δοκιμαστηκε σαν μπακ και εξτρεμ τωρα προσπαθουν να το καθιερωσουν σαν αμυντικο χαφ..τα ματια μας λυπηθειτε..ο σιμαο μπροστα του ειναι μακελελε..αυτο τα λεει ολα
ο λαζαρος φλυαρος, ανουσιος..ξερει μπαλα αλλα το συνολο που βγαζει στο γηπεδο δεν μ αρεσει..
τοτσε;; αγχωμενος σιγουρα..ειναι στην φαση αλλα επιθετικος που σε 3 καραμπινατες ευκαριες για γκολ δεν βαζει τις 2, τοτε προκαλει τον προπονητη του να τον σαπισει στον παγκο..
με κουινσι θ ανεβουμε ενα κλικ ταχυτητα..χρειαζομαστε και εναν παικτη να μοιραζει την μπαλα..νυσαφι πια μ αυτον τον καρκινο..εχουμε να δουμε τετοιον παικτη απο την εποχη του καλου εκι
ο βελασκεζ την μπαλα την βλεπει καυτη πατατα..ειναι φανερο οτι εχει φοβερο αγχος..παιχνιδι με το παιχνιδι θα γινεται καλυτερος..ο σπυροπουλος ειναι γατακι..δεν κανει για Α εθνικη..ο βυντρα καπταιν..
στα αμυντικα χαφ ο βιτολο τρεχει αλλα δεν εχει πασα..ο μαρινος αφου δοκιμαστηκε σαν μπακ και εξτρεμ τωρα προσπαθουν να το καθιερωσουν σαν αμυντικο χαφ..τα ματια μας λυπηθειτε..ο σιμαο μπροστα του ειναι μακελελε..αυτο τα λεει ολα
ο λαζαρος φλυαρος, ανουσιος..ξερει μπαλα αλλα το συνολο που βγαζει στο γηπεδο δεν μ αρεσει..
τοτσε;; αγχωμενος σιγουρα..ειναι στην φαση αλλα επιθετικος που σε 3 καραμπινατες ευκαριες για γκολ δεν βαζει τις 2, τοτε προκαλει τον προπονητη του να τον σαπισει στον παγκο..
με κουινσι θ ανεβουμε ενα κλικ ταχυτητα..χρειαζομαστε και εναν παικτη να μοιραζει την μπαλα..νυσαφι πια μ αυτον τον καρκινο..εχουμε να δουμε τετοιον παικτη απο την εποχη του καλου εκι
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άρε φουφου σε λίγο καιρό θα βλέπεις τον Κλόζε,τον Ρομπέν κ τον Ποντόλσκι,πόσο πιο χαμηλά???τι ειδα στα 2 παιχνιδια:
Επισκέπτης
τα ειχα πει πριν τα παιχνίδια με τους σκωτσεζους.ο παναθηναϊκός θέλει στόπερ αριστερό μπακ δεξί μπακ αμυντικό χαφ επιτελικό μέσο και σεντερ φορ.ο παππούς έδιωξε και τον μοναδικό παίχτη που μπορουσε να κρατήσει την μπάλα και να δώσει μια μπαλιά του καραγκουνη άσχετα αν υπάρχουν ενστάσεις δεν τον διώχνεις εφόσον δεν εχεις πάρει άλλον.για μένα βυντρα σπυροπουλος μαρινος μόνο παίχτες για πάγκο κάνουν.
Επισκέπτης
μεταγραφές εκαναν.το θέμα είναι τι πήραν.και όταν δεν εχεις λεφτά δεν διώχνεις παίχτες χωρίς να τους αντικαταστησεις ;)Έλλειψη χρημάτων, στάση μεταγραφών!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μια από τις παρακάτω ομάδες θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ:
Λιλ (Γαλλία)
Γκλάντμπαχ (Γερμανία)
Ουντινέζε (Ιταλία)
Μάλαγα ( Ισπανία)
Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
Η κλήρωση την Παρασκευή.
Εγώ θελω Φανάρμπαχτσέ. Εχει αποδυναμωθεί τώρα που έφυγε ο Πίου
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Άρε φουφου σε λίγο καιρό θα βλέπεις τον Κλόζε,τον Ρομπέν κ τον Ποντόλσκι,πόσο πιο χαμηλά???
Σκάσε μωρη πουστάρα εσυ.
Δεν κάνεις για μπάλα. Για κανένα μπαλέτο καλή είσαι.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θεικο!!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μωρη κωλοτρυπιδα καραφλα που πας και κωλοτριβεσαι;;τι ψαχνεις μωρη μυγα να κανεις το λιονταρι στο θηριο;;ε κωλοτρυπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;επειδη ασχολεισαι με την δεκο της λεωφορου νομιζεις οτι θα γλιτωσεις το σωκολητοπι;;;μαααααααααααααααααααλααααακκααααααααα.....
τι πινεις και δεν το λες;;;
τι πινεις και δεν το λες;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αααααα... συγνωμη κιολα...μπηκα φουριοζος με τον μπαρμπα γιαννη και ξεχαστηκα...
καλη χρονια να εχουμε πουλια μου....διακρινω σιγα σιγα οτι ΞΑΝΑξεθαρεψατε και ξανα προς την δοξα τραβατε...
γουσταρω καβλες μου...τετοια θελω...ετσι σας γουσταρω...με τα κεφαλακια ψηλα...
ειδα και φρεσκαδουρα καβλωμενη...καινουρια πουτανακια σκασανε...
καλως ορισατε και εσεις....για ολους εχει η ψολαρα του μπαρμπα χρηστιδη....
θα περασουμε ωραιο χειμωνα!!!
καλως ορισατε....
καλη χρονια να εχουμε πουλια μου....διακρινω σιγα σιγα οτι ΞΑΝΑξεθαρεψατε και ξανα προς την δοξα τραβατε...
καλως ορισατε....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για πάγκο; σε ποιό πρωτάθλημα ;τα ειχα πει πριν τα παιχνίδια με τους σκωτσεζους.ο παναθηναϊκός θέλει στόπερ αριστερό μπακ δεξί μπακ αμυντικό χαφ επιτελικό μέσο και σεντερ φορ.ο παππούς έδιωξε και τον μοναδικό παίχτη που μπορουσε να κρατήσει την μπάλα και να δώσει μια μπαλιά του καραγκουνη άσχετα αν υπάρχουν ενστάσεις δεν τον διώχνεις εφόσον δεν εχεις πάρει άλλον.για μένα βυντρα σπυροπουλος μαρινος μόνο παίχτες για πάγκο κάνουν.
αυτό που δεν ξέρουμε εάν θα ξεκινήσει γιατί οι 5 δεν εχουν φορολογική ενημερότητα και παίζει να υποβιβαστούν;
μπουαααχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
που έχετε μείνει ρε; στο 2008;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πρόεδροςαααααα... συγνωμη κιολα...μπηκα φουριοζος με τον μπαρμπα γιαννη και ξεχαστηκα...
καλως ορισατε....
ΧΡΕΟ-ΚΟΠΡΟ-ΛΙΓΚ
ΓΙάννης Μώραλης
μπουααααααααααααααααααααααααχααχαχχαχαχαχααχχααχαχαχαχχααχχαχααχαχα
υγ.
γύρνα και βάλτη στον λωκό σου.
οτι σου έκαναν οι μαλαγες σε 3 λεπτά.
μπουααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
Πιθανη αντιπαλος του ΠΟΑ η κυρια Μαλαγα.υγ.
γύρνα και βάλτη στον λωκό σου.
οτι σου έκαναν οι μαλαγες σε 3 λεπτά.
μπουααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Για να δουμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Πιθανη αντιπαλος του ΠΟΑ η κυρια Μαλαγα.
Για να δουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K