Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και εγω μηνων ημουν αλλα με πηγε ο πατερας μου να ακουσω τον εθναρχη,ακομα θυμαμαι τα λογια του,ηχουν σαν καμπανες μεσα στο μυαλο μου.
δυστυχώς τότε δεν υπήρχε το χαμόγελο του παιδιού για να καταγγέλλονται τέτοιες κακοποιήσεις  

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γκουχου-γκουχου..
στο 3-3 με ρεαλ ηταν φισκα το ρημαδι..
Υ.Γ ρε κακομοιΕΜΙΡΗΔΕΣ με 40 βαθμους παιζετε για την προκριση???
Υ.Γ1 να πω στον χοντρο να σας δωσει κανα ευρω να πληρωσετε τον φουρνο στην παιανια???

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
το ματς στα γιάννενα ήταν μετά το παίγνιο της πέφτης με την πόρτο του μουρίνιο του ντέκο και του ντερλέι στην υπεράσπιση του 0-1 με γκολ του μανωλάκη στην πορτογαλία για τα ημιτελικά ουέφα.
στο παίγνιο που ο ηλίθιος ο φιλιππίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες ποιό ουέφα το νου σας στα γιάννενα.
αποκλειστήκαμε στην παράταση απο τη μεγαλύτερη ευκαιρία ποτέ που είχε ελληνική ομάδα να κατακτήσει τρόπαιο μετά το γουέμπλει.
εάν τότε εοχαμε περάσει την πόρτο ο βάζελος θα είχε αλλάξει επίπεδο και κανείς δε θα θυμόταν εκείνο το πρωτάθλημα είτε χανόταν είτε όχι.
αλλά η γαμωοικογένεια και ενώ κακώς είχε προσανατολιστεί στο πρωτάθλημα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ,
μην τα θυμάμαι γιατί πριζώνομαι Αγρια.

Αυτό το ματς με τη Πόρτο στη Λεωφόρο είναι ίσως το μοναδικό ματς της ομάδας που δεν είδα.
Εκείνο το βράδυ μου έκατσε μια γκόμενα που κυνηγούσα καιρό και άφησα το ματς και πήγα να τη πηδήξω.
Γυρνώντας σπίτι μετά από τη γκόμενα, σταμάτησα στο μπαράκι στέκι μου, αγνοώντας πόσο είχαμε πάει στο παιχνίδι. Μπαίνοντας μέσα, βλέπω κάτι γνωστούς μου γαύρους να μου κάνουν κωλοδάχτυλα και να μου φωνάζουν ντερλέι!
Κατάλαβα τι είχε συμβεί, αλλά τουλάχιστον είχα γαμήσει.
Αυτό το ματς, ο επαναληπτικός με τον Αγιαξ και το 3-1 στο καμπ νου μου έχουν κάτσει στο λαιμό.
Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες τότε...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κανενα λινκ για τον αγωνα εχει ?

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
και πατάς ΠΑΟ-ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ. 0-0 το πρώτο ημίχρονο. Ο παππούς κατέβασε την ίδια αρχική ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα :headbang:. Αυτός ο Τοτσέ δεν βάζει γκόλ ούτε με αίτηση  :headbang:!

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
1-0 με φάουλ γκόλ του Λαζάρου Χριστοδουλοπούλου στο 51' :fuck1:

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άμα υποψιαστώ ότι θα ξαναβάλει γκολ στην Ευρώπη ο Βύντρα, θα πεθάνω  :2funny:.

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πώς περνάνε τα άτιμα τα χρόνια :headbang:. Θυμάμαι τον πατέρα του Χέιτλυ , τον επιλεγόμενο Αττίλα τότε που έπαιζε, νομίζω στην Μίλαν , και τώρα παίζει στη Μάδεργουελ ο γιος του!

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλαγές για τον ΠΑΟ, ο Κατσουράνης στη θέση του Μαρίνου και ο Μαυρίας στην θέση του Τοτσέ στο 71΄. Παραμένει το 1-0.

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
2-0 με σουτ του Μαυρία στο 75΄, όπως και στον πρώτο αγώνα!

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλαγή για τον ΠΑΟ στο 78' . Ο Πετρόπουλος στη θέση του Λαζάρου, γιατί δεν έβαλε τον Φουρναρόλι ώστε να έχουμε επανάληψη του πρώτου αγώνα  :2funny: ;

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
3-0 στο 83' με σουτ του Σισσοκό μετά από πάσα του Κατσουράνη  :2funny: :dancing: :fuck2:!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:rockon:

URL]]

vrotos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τί έχασε ο Ζέκα ;Από μπαλλιά του Σισσοκό έστρωσε τη μπάλλα και αντί να την στείλει σε κάποια γωνία , την έστειλε πάνω στο τερματοφύλακα . 3-0 το τελικό αποτέλεσμα.

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ας περιμένουμε να τους δούμε με κάποιον σοβαρό αντίπαλο γιατί αυτοί οι Σκωτσέζοι θύμιζαν ερασιτεχνικό σωματίο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom