το ματς στα γιάννενα ήταν μετά το παίγνιο της πέφτης με την πόρτο του μουρίνιο του ντέκο και του ντερλέι στην υπεράσπιση του 0-1 με γκολ του μανωλάκη στην πορτογαλία για τα ημιτελικά ουέφα.
στο παίγνιο που ο ηλίθιος ο φιλιππίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες ποιό ουέφα το νου σας στα γιάννενα.
αποκλειστήκαμε στην παράταση απο τη μεγαλύτερη ευκαιρία ποτέ που είχε ελληνική ομάδα να κατακτήσει τρόπαιο μετά το γουέμπλει.
εάν τότε εοχαμε περάσει την πόρτο ο βάζελος θα είχε αλλάξει επίπεδο και κανείς δε θα θυμόταν εκείνο το πρωτάθλημα είτε χανόταν είτε όχι.
αλλά η γαμωοικογένεια και ενώ κακώς είχε προσανατολιστεί στο πρωτάθλημα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ,
μην τα θυμάμαι γιατί πριζώνομαι Αγρια.
Αυτό το ματς με τη Πόρτο στη Λεωφόρο είναι ίσως το μοναδικό ματς της ομάδας που δεν είδα.
Εκείνο το βράδυ μου έκατσε μια γκόμενα που κυνηγούσα καιρό και άφησα το ματς και πήγα να τη πηδήξω.
Γυρνώντας σπίτι μετά από τη γκόμενα, σταμάτησα στο μπαράκι στέκι μου, αγνοώντας πόσο είχαμε πάει στο παιχνίδι. Μπαίνοντας μέσα, βλέπω κάτι γνωστούς μου γαύρους να μου κάνουν κωλοδάχτυλα και να μου φωνάζουν ντερλέι!
Κατάλαβα τι είχε συμβεί, αλλά τουλάχιστον είχα γαμήσει.
Αυτό το ματς, ο επαναληπτικός με τον Αγιαξ και το 3-1 στο καμπ νου μου έχουν κάτσει στο λαιμό.
Χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες τότε...