Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
Άρχισε πληρωμές η Μάλαγα
«Ξεπούλημα» των ποδοσφαιριστών της Μάλαγα περίμενε ο Παναθηναϊκός, εν όψει των μεταξύ τους αναμετρήσεων για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο την Τρίτη ο ισπανικός σύλλογος πλήρωσε μέρος των οφειλομένων σε παίκτες και εργαζομένους.
Σίγουρα, η βελτίωση των οικονομικών δεδομένων των Ανδαλουσιανών, δημιουργεί ένα μίνι «πονοκέφαλο» στο τριφύλλι. Και αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες υπήρχε αισιοδοξία ότι ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν και το... έργο του για πρόκριση γινόταν πιο εύκολο.
Οι αποχωρήσεις των Καθόρλα, Ροντόν και Ματάισεν είχαν «γεμίσει» με ενθουσιασμό τις τάξεις των «πράσινων», καθώς η Μάλαγα έμοιαζε να βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, όμως μπήκε προσωρινό «φρένο». Οι Ισπανοί προχώρησαν σε αποπληρωμή μέρος των οφειλών και πιθανώς... βαδίζουν σε πιο αισιόδοξο μονοπάτι. Βέβαια, κάνεις δεν μπορεί να προδικάσει αν οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν όλα τα χρέη.

ειναι αυτο που σου ελεγα  σταγονα στον ωκεανο...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
την μαλαγα οι μπουκ την δινουν 3ο φαβορι για κατακτηση του ισπανικου πρωταθληματος και αυτο λεει πολλα, το τι λενε δημοσιογραφοι και ο αλφα και ο βητα δεν εχει σημασια,
οι μπουκ δεν ειναι μαλακες ξερουν το τοπι καλυτερα απο τον καθενα, στην ιδια μοιρα ειναι με τον παο η μαλαγα πολυ απλα κερδιστε για να σωθει η ομαδα και να κονομισετε
και εσεις

Επισκέπτης
την μαλαγα οι μπουκ την δινουν 3ο φαβορι για κατακτηση του ισπανικου πρωταθληματος και αυτο λεει πολλα, το τι λενε δημοσιογραφοι και ο αλφα και ο βητα δεν εχει σημασια,
οι μπουκ δεν ειναι μαλακες ξερουν το τοπι καλυτερα απο τον καθενα, στην ιδια μοιρα ειναι με τον παο η μαλαγα πολυ απλα κερδιστε για να σωθει η ομαδα και να κονομισετε
και εσεις
τύπε δεν νομίζω ότι την δίνουν τρίτο φαβορί.εγω μια ματιά που έριξα παράδειγμα στην bwin τρίτο φαβορί είναι η βαλενθια και τέταρτο η ατλετικο.οσο για τους μπουκ επειδή παίζεις πολύ πολλές φορές υπάρχει και το λεγόμενο τυράκι. ;)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
θα ξεκινήσω απο το τέλος..νομίζω ότι αυτό είπα και εγώ στο τελικό συμπέρασμα.στα υπόλοιπα όπως ειπε ο παναθηναϊκός μεχρι ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΕ οικονομικά προβλήματα και είδες τα αποτελέσματα.η μαλαγα έχει πολύ μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα και δεν τη σώζουν ούτε η πρόκριση στους ομίλους γιατί αν ηταν έτσι θα κράταγε αυτούς που έδιωξε και θα καθάριζε.όμως τα προβλήματα τα οικονομικά είναι πολλά και αρκετοί παίχτες θέλουν να φύγουν.αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ για τον παναθηναϊκό που τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει τα οικονομικά προβλήματα των ισπανων.όσο για τις πληρωμές που γράφεις διάβασε καλά τι λέει..άρχισαν να πληρώνουν μέρος των οφειλών ακόμα και στους υπαλλήλους....συμπερασματικά έτσι όπως έχουν τα δεδομένα αν δεν προκριθεί ο παναθηναϊκός θα είναι αποτυχία και εξήγησα για ποιο λόγο.φυσικά αν αντιμετώπιζε την περσινή μαλαγα τότε ναι θα μιλάγαμε για ένα θαύμα αλλα τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα.αν παλι προκριθεί σίγουρα θα είναι μια μεγάλη επιτυχία σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είναι θαύμα.αυτό λέω..όσο για τον παππού

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι τα οικονομικα προβληματα ναι μεν δημιουργουν αρνητικο κλιμα σε μια ομαδα,
αλλα οταν βγουν οι ομαδες στο γηπεδο δεν εχουν τοση σημασια.
Μπορει να αποχωρησαν καποιοι παικτες απο την περσινη Μαλαγα αλλα ο βασικος κορμος παρεμεινε.
Και την Τεταρτη θα βγουν στο χορταρι με Ντεμικελις,Χοακιν,Τουλαλαν,Μπουονανοτε κοκ.
κι εμεις με Βυντρα,Σπυροπουλο,Τοτσε ! !
Κι επιμενεις οτι θα ειναι αποτυχια να μην προκριθουμε . . .

Επισκέπτης
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι τα οικονομικα προβληματα ναι μεν δημιουργουν αρνητικο κλιμα σε μια ομαδα,
αλλα οταν βγουν οι ομαδες στο γηπεδο δεν εχουν τοση σημασια.
Μπορει να αποχωρησαν καποιοι παικτες απο την περσινη Μαλαγα αλλα ο βασικος κορμος παρεμεινε.
Και την Τεταρτη θα βγουν στο χορταρι με Ντεμικελις,Χοακιν,Τουλαλαν,Μπουονανοτε κοκ.
κι εμεις με Βυντρα,Σπυροπουλο,Τοτσε ! !
Κι επιμενεις οτι θα ειναι αποτυχια να μην προκριθουμε . . .
να ξεκινήσω πάλι απο το τέλος .αποτυχία είναι γιατί η μαλαγα πέρα απο τα οικονομικά προβλήματα υπάρχει και ενα κλίμα φυγής απο τους πιο πολλούς παίχτες.και αυτο το λένε όλες οι ισπανικες εφημερίδες.γράφεις οτι θα παίξεις με τοτσε σπυροπουλο βυντρα..ναι αλλα εχεις πάρει και κουινσι σισοκο φορναρολι αρα ο τοτσε ξεχνα τον  πιντο βελασκες.κ.αεχεις απο περσι ζεκα βιτολο .δεν λέω ότι είναι καλύτεροι απο τους παίχτες της μαλαγα αλλα ειναι πληρωμένοι.ξέρεις τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή να έχει αβέβαιο μέλλον; χέστηκε αν περάσει η όχι.υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε οτι ακόμα και τώρα παίχτες ψάχνουν να φύγουν.γιαυτους λοιπόν τους λόγους λέω ότι θα είναι αποτυχία.και όπως λέτε ο παναθηναϊκός εχει ευρωπαϊκή στόφα η μαλαγα που έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες;  :grin:   πρόσθεσε άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα στη μαλαγα δεν παίζει ο βασικότατος ελισεου.και απο τους παιχτες που ειναι έτοιμοι για δρόμο ειναι ο μονρεαλ που τον θέλει η βαλενθια ο μαρεσκα που μιλάει με σαμπντορια  Μπουονανότε για εσπανιολ και ο ντουντα για λα κορουνια. και ο  Ρέθιο στη σαραγοσα.και ρωτάω αυτοί θα έχουν νομίζεις το μυαλό τους αν παίξουν στο παιχνίδι η τη μεταγραφή; και μια τελευταία ερώτηση απο μένα.για σένα αν δεν περάσει τι θα είναι επιτυχία η αποτυχια; και αν περάσει θα είναι τεραστία επιτυχία η αποτυχία;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να ξεκινήσω πάλι απο το τέλος .αποτυχία είναι γιατί η μαλαγα πέρα απο τα οικονομικά προβλήματα υπάρχει και ενα κλίμα φυγής απο τους πιο πολλούς παίχτες.και αυτο το λένε όλες οι ισπανικες εφημερίδες.γράφεις οτι θα παίξεις με τοτσε σπυροπουλο βυντρα..ναι αλλα εχεις πάρει και κουινσι σισοκο φορναρολι αρα ο τοτσε ξεχνα τον  πιντο βελασκες.κ.αεχεις απο περσι ζεκα βιτολο .δεν λέω ότι είναι καλύτεροι απο τους παίχτες της μαλαγα αλλα ειναι πληρωμένοι.[size=14pt]ξέρεις τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή να έχει αβέβαιο μέλλον; χέστηκε αν περάσει η όχι[/size].υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε οτι ακόμα και τώρα παίχτες ψάχνουν να φύγουν.γιαυτους λοιπόν τους λόγους λέω ότι θα είναι αποτυχία.και όπως λέτε ο παναθηναϊκός εχει ευρωπαϊκή στόφα η μαλαγα που έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες;  :grin:   πρόσθεσε άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα στη μαλαγα δεν παίζει ο βασικότατος ελισεου.και απο τους παιχτες που ειναι έτοιμοι για δρόμο ειναι ο μονρεαλ που τον θέλει η βαλενθια ο μαρεσκα που μιλάει με σαμπντορια  Μπουονανότε για εσπανιολ και ο ντουντα για λα κορουνια. και ο  Ρέθιο στη σαραγοσα.και ρωτάω αυτοί θα έχουν νομίζεις το μυαλό τους αν παίξουν στο παιχνίδι η τη μεταγραφή; και μια τελευταία ερώτηση απο μένα.για σένα αν δεν περάσει τι θα είναι επιτυχία η αποτυχια; και αν περάσει θα είναι τεραστία επιτυχία η αποτυχία;

ρε γίγαντα εσύ δε μας έλεγες πέρσι ότι ο φερέιρα φταίει για το χάλι του παναθηναικού όταν σου έλεγα εγώ ότι η ομάδα κατέρευσε όταν δεν πληρώνονταν ο παίκτες και δεν υπήρχε διοίκηση ;

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
απο εκεί και πέρα από ότι βλεπω ουσιαστικά δεν διαφωνείς σε αυτά που λέω.

Όντως συμφωνώ στην ανάλυση που έκανες , διαφωνώ όμως με το τρόπο που τα γράφεις σαν να παρουσιάζεις τον παναθηναϊκό φαβορί για την πρόκριση και στο συμπέρασμα ότι η μη πρόκριση είναι αποτυχία.
Αν με την περσινή ομάδα της Μάλαγα οι πιθανότητες θα ήταν 95-5% τώρα στην καλύτερη περίπτωση
να πούμε ότι είναι 50-50…και αν… :grin:

μεγάλε κανε και λίγο κρατει δεν θα έπαιζε και με την μπαρτσελονα...αλλωστε του έριξε τρία παστελακια στο καραισκακη.. :grin: και ο ολυμπιακός δεν δείχνει τόσο καλός όσο περσι..ξέρω  τι θα πεις ..νωρίς είναι ακόμα... αλλα νωρίς θα ηταν και τα παιχνίδια και ο ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να παίζει Αύγουστο ματς πρόκρισης...

Ακριβώς το ίδιο εννοούσα και εδώ, αυτούς τους διαλυμένους και απλήρωτους δεν τους κέρδισε ο Ολυμπιακός. Και όπως να το κάνουμε έχει καλύτερο υλικό από τους πράσινους. Και για να μη λες ότι είμαι Ολυμπιακός ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ δεν έχω στο νήμα τους! :P

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Αν με την περσινή ομάδα της Μάλαγα οι πιθανότητες θα ήταν 95-5% τώρα στην καλύτερη περίπτωση

Αν και στην ψηφοφορία που έβαλα στο thread του www.bourdela.com/forum/index.php?topic=152479.0]Champions League [/url] o λαός με 23-77% πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα περάσει!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
να ξεκινήσω πάλι απο το τέλος .αποτυχία είναι γιατί η μαλαγα πέρα απο τα οικονομικά προβλήματα υπάρχει και ενα κλίμα φυγής απο τους πιο πολλούς παίχτες.και αυτο το λένε όλες οι ισπανικες εφημερίδες.γράφεις οτι θα παίξεις με τοτσε σπυροπουλο βυντρα..ναι αλλα εχεις πάρει και κουινσι σισοκο φορναρολι αρα ο τοτσε ξεχνα τον  πιντο βελασκες.κ.αεχεις απο περσι ζεκα βιτολο .δεν λέω ότι είναι καλύτεροι απο τους παίχτες της μαλαγα αλλα ειναι πληρωμένοι.ξέρεις τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή να έχει αβέβαιο μέλλον; χέστηκε αν περάσει η όχι.υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε οτι ακόμα και τώρα παίχτες ψάχνουν να φύγουν.γιαυτους λοιπόν τους λόγους λέω ότι θα είναι αποτυχία.και όπως λέτε ο παναθηναϊκός εχει ευρωπαϊκή στόφα η μαλαγα που έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες;  :grin:   πρόσθεσε άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα στη μαλαγα δεν παίζει ο βασικότατος ελισεου.και απο τους παιχτες που ειναι έτοιμοι για δρόμο ειναι ο μονρεαλ που τον θέλει η βαλενθια ο μαρεσκα που μιλάει με σαμπντορια  Μπουονανότε για εσπανιολ και ο ντουντα για λα κορουνια. και ο  Ρέθιο στη σαραγοσα.και ρωτάω αυτοί θα έχουν νομίζεις το μυαλό τους αν παίξουν στο παιχνίδι η τη μεταγραφή; και μια τελευταία ερώτηση απο μένα.για σένα αν δεν περάσει τι θα είναι επιτυχία η αποτυχια; και αν περάσει θα είναι τεραστία επιτυχία η αποτυχία;

Το τι γραφουν οι εφημεριδες + ο καθε παπαροδημοσιογραφος ειναι αλλο θεμα.
Και χτες εγραφαν οτι η -χρεωκοπημενη- Μαλαγα χτυπαει Σαβιολα ! ! :headbang:
Οσο για την Ευρωπαικη στοφα του Παναθηναικου,δυστυχως τα τελευταια χρονια εχει χαθει
και οι πιο πολλοι απο τους σημερινους παικτες ελαχιστη ευρωπαικη εμπειρια εχουν.
Για μενα,το ξαναλεω αν περασουμε θα ειναι επιτυχια,
αν οχι τπτ απ'τα δυο,συνεχιζουμε στο Europa + κανουμε σουμα στο τελος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Οσο για την Ευρωπαικη στοφα του Παναθηναικου,δυστυχως τα τελευταια χρονια εχει χαθει
και οι πιο πολλοι απο τους σημερινους παικτες ελαχιστη ευρωπαικη εμπειρια εχουν.

όντως θα συμφωνήσω. Γαύρος του θανατά ο γράφων,αλλά με συγχωρείτε το υλικό του παναθηναικού (τουλάχιστον αυτό που έχουμε δεί και ξέρουμε ήτοι χωρίς λέτο και χωρίς να έχουμε δεί πίντο και σό) είναι μακράν χειρότερο από αυτό της μάλαγας...βέβαια ο ΠΑΟ έχει 2 παίκτες που είναι πραγματικά πολύ καλοί και φορμαρισμένοι(σισοκό και μαυρίας).Αν παίξουν και είναι καλοί οι κουίνσι,ζεκά,φορναρόλι ή πετρόπουλος,σό και πίντο ο παναθηναικός θα είναι μιά διαφορετική ομάδα από αυτήν που ξέρουμε...δηλ. χωρίς τοτσέ,ταλαιπωροχριστοδουλόπουλο,κατσουράνη πρώην ποδοσφαιριστή κλπ...αλλά σε τόσο μικρό χρονικό διαστημα δεν νομίζω ότι μπορεί να προλάβει να βρεί ρυθμό η ομάδα για να αντιμετωπίσει τους ισπανούς...δεν έχει και αριστερό μπάκ ...δίνω 75-25 υπέρ της μάλαγα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι επιτυχία ρε.
θαύμα της Μεγαλόχαρης θα είναι.

Επισκέπτης
ρε γίγαντα εσύ δε μας έλεγες πέρσι ότι ο φερέιρα φταίει για το χάλι του παναθηναικού όταν σου έλεγα εγώ ότι η ομάδα κατέρευσε όταν δεν πληρώνονταν ο παίκτες και δεν υπήρχε διοίκηση ;
εσύ όπως παντα λες αυτά που εσύ θες.εγώ αυτό που έλεγα περσι και εξακολουθώ να λέω είναι οτι δεν κάνει ο φερειερα για τον παναθηναικο.οπως σου εχω πει πολλές φορές τον θεωρώ πολύ ξεροκέφαλο και προπονητή με πολλές εμμονές.και μην μου πεις όπως κάποιος άλλος ολοι εχουν εμμονές.συμφωνώ ότι όλοι έχουν απλά αυτός οι εμμονές του είναι καταστροφικές.μην αρχίσω παραδείγματα.τοτσε σπυροπουλος.εδω ρε φέτος ο τοτσε δεν βλέπεται και όμως αφήνει έξω τον πετροπουλο που όποτε έχει παίξει έχει βάλει γκολ και βάζει μέσα το πουλεν του που έχει αυτός φέρει.επίσης ήμουν αυτός που έλεγα οταν ήσουν στο -5 ότι τιποτα δεν τελείωσε και εσυ πανηγύριζες..φυσικά και το μουρινιο να είχες πάλι δεν θα το έπαιρνες αλλα ειδικά περσι ο παππούς είχε κάνει μαγικά πράγματα.και για να τελειώνουμε τον θεωρώ ξεπερασμένο προπονητή με πολύ λίγες προπονητικές ικανότητες και μη μου αρχίσεις για την πορτο γιατί εκεί και εγώ πρωτάθλημα θα έπαιρνα.μια φορά τόλμησε να πάει έξω και εφυγε κακήν κακώς.και όπως ειχα πει και το καλοκαίρι μεγάλο έγκλημα που δεν πήρατε το δωνη.

Επισκέπτης
στο έγραψα γιατί εσύ μου ποσταρες τι έγραψε ο σπορ φμ για πληρωμές. ;)δεν μου γράφεις τι θα θεωρηθεί αν δεν περάσει;

Επισκέπτης
Όντως συμφωνώ στην ανάλυση που έκανες , διαφωνώ όμως με το τρόπο που τα γράφεις σαν να παρουσιάζεις τον παναθηναϊκό φαβορί για την πρόκριση και στο συμπέρασμα ότι η μη πρόκριση είναι αποτυχία.

Ακριβώς το ίδιο εννοούσα και εδώ, αυτούς τους διαλυμένους και απλήρωτους δεν τους κέρδισε ο Ολυμπιακός. Και όπως να το κάνουμε έχει καλύτερο υλικό από τους πράσινους. Και για να μη λες ότι είμαι Ολυμπιακός ΟΥΤΕ ΕΝΑ ποστ δεν έχω στο νήμα τους! :P
άρα ουσία δεν διαφωνούμε.... :grin: τώρα τα ποσοστά τα αφήνω για τους μπουκ... :grin: εγώ απλά λέω ότι μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή δεν θα είχε ο παναθηναϊκός η κλήρωση ηταν ότι καλύτερο αφού ούτε με τουρκους είχε ελπίδες ούτε με γαλλους ούτε με ιταλους..με την περσινη ομαδα της μαλαγα οχι 5% θα ειχε ουτε 1%.. :grin: τώρα οι συγκυρίες είναι με το μέρος του..

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
στο έγραψα γιατί εσύ μου ποσταρες τι έγραψε ο σπορ φμ για πληρωμές. ;)δεν μου γράφεις τι θα θεωρηθεί αν δεν περάσει;

Επισκέπτης
και κάτι άλλο ρε παίχτη όχι τιποτα άλλο αλλα έτσι τώρα που είναι νωρίς...για σένα αν δεν περάσει στους ομίλους τι θα είναι για το φερειρα επιτυχία η αποτυχία;..αν περάσει είναι σαν το βλεπω από σήμερα...κάτι σαν μουρινιο θα είναι...αν όμως δεν περάσει τι θα είναι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και κάτι άλλο ρε παίχτη όχι τιποτα άλλο αλλα έτσι τώρα που είναι νωρίς...για σένα αν δεν περάσει στους ομίλους τι θα είναι για το φερειρα επιτυχία η αποτυχία;..αν περάσει είναι σαν το βλεπω από σήμερα...κάτι σαν μουρινιο θα είναι...αν όμως δεν περάσει τι θα είναι;

Το ιδιο που ηταν και ειναι θα ειναι. Προπονηταρα με αρχιδια που κραταμε και στηριζουμε.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μενος για το Φερειρα !!
Μπορει να εχει καποιες εμμονες,αλλα εχει κανει + σωστα πραγματα.
Ολη τη χρονια που η ομαδα ηταν απληρωτη και ολοι λεγανε οτι διαλυομαστε,
διατηρησε τη συνοχη και το αρκετα καλο κλιμα στα αποδυτηρια.
Ειδικα στον 1ο γυρο παιξαμε σχετικα καλο ποδοσφαιρο(για τα ελληνικα δεδομενα),
κι αν δεν ειχαμε τα εξωαγωνιστικα θα παιρναμε +το πρωταθλημα(απο ενα γαυρο με πολυ ανωτερο ροστερ).
Επισης εκανε πολυ καλες επιλογες παικτων(μονο ο Τοτσε δεν βγηκε),
αν σκεφτουμε τ'οτι δεν υπηρχε ουτε Ε για μεταγραφες ! !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
 Εμ. Να εχει απεριοριστο μπατζετ και να εχει εμμονες... Να εχει διοικητικη σταθεροτητα, γαληνη, ηρεμια, λεφτα και να τεμπελιαζει... αν ειναι δυναμον...  :headbang: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom