Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σπυροπουλος βυντρα δεν ειναι ποδοσφαιριστες..δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι οι 2 να μην εχουν ακρη γερη στην ΠΑΕ για συμβολαιο

κατσουρανης εχει τελειωσει σαν ποδοσφαιριστης απο καιρο μπενφικα

σιμαο οσο τον θυμαμαι ιδιος..αμπαλος..αμυντικο χαφ που δεν μπορει να μοιρασει αφου κοψει ειναι για χοκευ

χριστοδουλοπουλος ξερει μπαλα εχει ταχυτητα..ανουσιος ομως..εντουτοις μαζι με καντε-μπουμ εχει θεση στην ομαδα

τοτσε για παναιτωλικο..ο μπλανκο μπροστα του ειναι κρεσπο

κλευτον;; για την ομονοια να πουλαει χειροποιητα κοσμηματα..δεν ειναι για μπαλα το παλικαρι..λεφτα εβγαλε ας ανοιξει κανα μπαρακι ψυρρη

ζεκα;; δεν ειναι για εξτρεμ..καλυτερα θα επαιζε σαν 8 αρακι..να παταει κι αντιπαλη περιοχα..αρκει να παρει λιγο μυ πανω του γιατι πριν τρακαρε με γυρη και λυποθυμησε..

για καρνεζη και καπινο εχω να πω οτι δεν σε κανουν να νιωθεις ασφαλεια πισω..οποτε μπουλο

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σπυροπουλος βυντρα δεν ειναι ποδοσφαιριστες..δεν υπαρχει περιπτωση αυτοι οι 2 να μην εχουν ακρη γερη στην ΠΑΕ για συμβολαιο

κατσουρανης εχει τελειωσει σαν ποδοσφαιριστης απο καιρο μπενφικα

σιμαο οσο τον θυμαμαι ιδιος..αμπαλος..αμυντικο χαφ που δεν μπορει να μοιρασει αφου κοψει ειναι για χοκευ

χριστοδουλοπουλος ξερει μπαλα εχει ταχυτητα..ανουσιος ομως..εντουτοις μαζι με καντε-μπουμ εχει θεση στην ομαδα

τοτσε για παναιτωλικο..ο μπλανκο μπροστα του ειναι κρεσπο

κλευτον;; για την ομονοια να πουλαει χειροποιητα κοσμηματα..δεν ειναι για μπαλα το παλικαρι..λεφτα εβγαλε ας ανοιξει κανα μπαρακι ψυρρη

ζεκα;; δεν ειναι για εξτρεμ..καλυτερα θα επαιζε σαν 8 αρακι..να παταει κι αντιπαλη περιοχα..αρκει να παρει λιγο μυ πανω του γιατι πριν τρακαρε με γυρη και λυποθυμησε..

για καρνεζη και καπινο εχω να πω οτι δεν σε κανουν να νιωθεις ασφαλεια πισω..οποτε μπουλο
+1000

απλως ισως μια διαφωνια για ζεκα (χωρις να ειμαι απολυτος)
και το διδυμο τερματοφυλακων μιας και ειναι νεοι σε ηληκια και γενικα με προσοχη ο καπινο ισως εχει μελλον

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
βασικά βαριόμουν να ψάξω ένα πιο ειδικό θρεντ οπότε το ποστάρω εδώ που το 'χω και εύκαιρο

Νικοπολίδης και Μπασινάς στην Ελπίδων
Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, έχοντας στο πλευρά του τον Άγγελο Μπασινά. Ο τελευταίος μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμα πως σταματά το ποδόσφαιρο, αλλά κάτι τέτοιο είναι «κοινό» μυστικό αφού έχει να αγωνιστεί πάνω από δύο χρόνια και αναμένεται πλέον να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.
Οι δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί φίλο, αφού ήταν χρόνια συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, ενώ αποτέλεσαν δύο από τα βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Σημαντικό ρόλο βέβαια στην ανάληψη του συγκεκριμένου πόστου από τους Νικοπολίδη και Μπασινά έπαιξε ο Τάκης Φύσσας.

πάρτε το απόφαση η φουρνιά αυτή του ρεχάγκελ θα μας θάψει όλους

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
+1000

απλως ισως μια διαφωνια για ζεκα (χωρις να ειμαι απολυτος)
και το διδυμο τερματοφυλακων μιας και ειναι νεοι σε ηληκια και γενικα με προσοχη ο καπινο ισως εχει μελλον

μας φαγανε οι αντωνιου και οι λοιποι φιλε

αφου δεν φτιαξαμε αστραφτερη ομαδουλα επι πολυμετοχικοτητας δεν θα φτιαξουμε ποτε

μας γεμισαν σαπακια..

τους φωναζε ο ροτσα παρτε φαλκαο ρεεεεεεεεεεεεε παρτ μοουτσε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  παρτε νιλμαρ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  παρτε πιατι ρεεεεεεεεεεεεεεεε

μας γεμισαν ροτρικο σοουζα, μπιερσμιρ, καπριελ, κατσουρανηδες

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μας φαγανε οι αντωνιου και οι λοιποι φιλε

αφου δεν φτιαξαμε αστραφτερη ομαδουλα επι πολυμετοχικοτητας δεν θα φτιαξουμε ποτε

μας γεμισαν σαπακια..

τους φωναζε ο ροτσα παρτε φαλκαο ρεεεεεεεεεεεεε παρτ μοουτσε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  παρτε νιλμαρ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  παρτε πιατι ρεεεεεεεεεεεεεεεε

μας γεμισαν ροτρικο σοουζα, μπιερσμιρ, καπριελ, κατσουρανηδες
ακριβως ετσι.οχι μονο φαλκαο και αλλους πολλους ειχε πει ο ροτσα.

που μαλλον ο ροτσα τι κανει για αργεντινη.

ο μονος που μπορει να σταθει για το παναθηναικο απο τη σημερινη ενδεκαδα (οχι μγια σημερα,γενικα) ειναι μονο ο μπουμσονγκ και ισως κουινσι

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
θεος βυντρα,οποιος ειδε μετα την ευκαιρια κουινσι κοντρολ θα με καταλαβε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
πλακα πλακα ο τοτσε εχει βαλει 9 γκολ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

μας γεμισαν σαπακια..
:think: :think: :think: δεν μου πεφτει λογος βεβαια αλλα γιατι πιστευω οτι η πολυμετοχικοτητα και οι μπαρουφες του στυλ "ειμαστε πιο πλουσιοι απο αμπραμοβιτς" σας εφαγε? Τοτε χασατε την ευκαιρια να παρουν την ομαδα οι κοντοι που αποδεδειγμενα αγαπαγανε την ομαδα σας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τα μαλακισμενα τα εχω παιξει κι ασο στοιχημα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:think: :think: :think: δεν μου πεφτει λογος βεβαια αλλα γιατι πιστευω οτι η πολυμετοχικοτητα και οι μπαρουφες του στυλ "ειμαστε πιο πλουσιοι απο αμπραμοβιτς" σας εφαγε? Τοτε χασατε την ευκαιρια να παρουν την ομαδα οι κοντοι που αποδεδειγμενα αγαπαγανε την ομαδα σας
φιλε εννοειται σου πεφτει λογος,εννοειται να πεις τη γνωμη σου....για αρχη

θυμαμαι οτι οταν ειχαν παει στο βαρδιν...να παρουν τη παε,ειπε μια φυσιολογικη τιμη για παε (δε θυμαμαι νουμερα)
και ενα εξωφρενικο ποσο για παιανια.

στη πολυμετοχικοτητα με σωστες κινησεις και σωστους μανατζερ θα ειχαν κανει καλα πραγματα σε μεταγραφες,αλλα μην ανεφερουμε ποιους πληρωασν και πηραν,μελλισης,ροντριγκο σοουζα κλπ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραίος ο τοτσέ!! :rockon: :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τα μαλακισμενα τα εχω παιξει κι ασο στοιχημα
και εγω φιλε ,αλλα και παλι χλωμο το βλεπω...

εκτος και εαν ο ατρομητος ειναι κουρασμενος απο τελικο κλπ

κατι που δε φαινεται για την ωρα

Επισκέπτης
αν καταφέρει ο μεγάλος ζεσουλαδο φερειρα να μην βγει πρωτος σε αυτα τα πλειοφ θα μιλαμε για μεγάλο κατόρθωμα που θα πρέπει να γραφτούν στο πλούσιο κατα ταλλα παλμαρε του :grin:και κάτι άλλο αυτόν τον τοτσε που επέμενε να τον πάρει το καλοκαίρι το έψαξε πολύ; :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ξεφτυλες με κουβαδιασατε παλι :tickedoff:
τι σας παιζω ρε σαπακια  :headbang:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αν καταφέρει ο μεγάλος ζεσουλαδο φερειρα να μην βγει πρωτος σε αυτα τα πλειοφ θα μιλαμε για μεγάλο κατόρθωμα που θα πρέπει να γραφτούν στο πλούσιο κατα ταλλα παλμαρε του :grin:και κάτι άλλο αυτόν τον τοτσε που επέμενε να τον πάρει το καλοκαίρι το έψαξε πολύ; :2funny:
εσυ αν καταφερεις κ ψοφησεις απτην ιδια σου την χολη, κρυφογαυροπουσταριο θαναι οτι καλυτερο κ θα εορταστει αναλογως....

Επισκέπτης
εσυ αν καταφερεις κ ψοφησεις απτην ιδια σου την χολη, κρυφογαυροπουσταριο θαναι οτι καλυτερο κ θα εορταστει αναλογως....
εδώ είσαι ρε πουστρακι του πληκτρολογίου.την ευχη στην επιστρέφω και πάρε φόρα και ελα κλασε μου τα αρχίδια  :2funny:μαλάκα ούτε το κουρασμένο παράρτημα του γαύρου δεν μπορείς να κερδίσεις σάλτα γαμήσου τώρα και τράβα να βοηθήσεις στην εταιρεία λαϊκής βάσης του Αλαφούζου :2funny:Υ.Γ μαλάκα θα ήθελα να ειμαι απο τη μια μεριά όταν δεν θα έχετε φράγκο και θα πέφτεις νεκρός...θα ειμαι εκεί να  :priest:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε αμπαλε ποσα γκολ εχει βαλει ο Τοτσε και ποσα ο παικταρας ο Ντιογκο που μας ειχατε πρηξει τα αρχιδια; :birdman:
Ο Τοτσε για τα λεφτα που δωσαμε μια χαρα παικτης ειναι,εσας αυτη η μεγαλη παιχτουρα ο Ντιογκο που σφαζονταν η μιση Ευρωπη για το ποιος θα τον παρει που ειναι τωρα;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Ρε αμπαλε ποσα γκολ εχει βαλει ο Τοτσε και ποσα ο παικταρας ο Ντιογκο που μας ειχατε πρηξει τα αρχιδια; :birdman:
Ο Τοτσε για τα λεφτα που δωσαμε μια χαρα παικτης ειναι,εσας αυτη η μεγαλη παιχτουρα ο Ντιογκο που σφαζονταν η μιση Ευρωπη για το ποιος θα τον παρει που ειναι τωρα;;;;;;;;;
να ξεκινήσω από το ''ποσα ο παικταρας ο Ντιογκο που μας είχατε πρήξει''εγώ δεν ειμαι ολυμπιακός και αν παρακολουθεις γυρνά πίσω στο θρεντ του γαύρου και δες τη έλεγα για το παλτό το βραζιλιάνο.τώρα αν εσυ είσαι ευχαριστημένος από τον τοτσε τότε πάω πάσο :grin:..μάλλον για την ομάδα που έχετε ίσως έχεις δίκιο...είναι πολυτέλεια ο τοτσε :2funny:..

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
να ξεκινήσω από το ''ποσα ο παικταρας ο Ντιογκο που μας είχατε πρήξει''εγώ δεν ειμαι ολυμπιακός και αν παρακολουθεις γυρνά πίσω στο θρεντ του γαύρου και δες τη έλεγα για το παλτό το βραζιλιάνο.τώρα αν εσυ είσαι ευχαριστημένος από τον τοτσε τότε πάω πάσο :grin:..μάλλον για την ομάδα που έχετε ίσως έχεις δίκιο...είναι πολυτέλεια ο τοτσε :2funny:..
Για να κρινεις αν ενας παικτης ειναι επιτυχημενος η οχι λαμβανεις υποψη σου και τα λεφτα που δοθηκαν για να αποκτηθει.
Ο Τοτσε κατα την προσωπικη μου αποψη εκανε αυτο που μπορουσε,απο την Β Ισπανιας ηρθε εξαλλου.
Ο Σιμαο για τα λεφτα που ειχαν δοθει για να αποκτηθει βγηκε λιρα εκατο σε αντιθεση με τον Κονσεισαο αν θυμασαι ο οποιος ηρθε σαν το μεγαλο ονομα και δεν εκανε τιποτα.
Παντα τα λεφτα που δαπανωνται για μια μεταγραφη παιζουν ρολο διοτι δεν γινεται να εχεις τις ιδιες απαιτησεις απο τον Σισε και απο τον Τοτσε.

Να δωσω ενα μεγαλο μπραβο και στην ομαδα βολευ του Παναθηναικου που καταφερε να παραμεινει τελικα στην κατηγορια και να μην πεσει αν και καποιοι εκαναν οτι μπορουσαν γι αυτο.
Ας ελπισουμε να μην ξαναφτασει η ομαδα σε τετοιο σημειο.
Γαυροι συγνωμη που σας την χαλασαμε για ακομα μια φορα  :birdman:

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
μην μιλατε για παλτα...εχει 30+ βαθμους εξω

Stories

Νέο!