Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
ηθελα να ηξερα αυτο το γατονι  σκαουτερ της βαλερενγκα νομιζω που ηθελε να το παρει για 6 μηνες 600.000 :headbang:
τύπε πρέπει να του είχαν δώσει κασέτες όταν έπαιζε στον πας :grin: αλλα τα δικά σας γατονια που δεν τον έδιωξαν από πέρσι  που το πας; :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τύπε πρέπει να του είχαν δώσει κασέτες όταν έπαιζε στον πας :grin: αλλα τα δικά σας γατονια που δεν τον έδιωξαν από πέρσι  που το πας; :grin:
φιλε δε μπορουσαν να το διωξουν. ο τυπος πρεπει να εχει χοντρο βυσμα στη παιανια.

Επισκέπτης
φιλε δε μπορουσαν να το διωξουν. ο τυπος πρεπει να εχει χοντρο βυσμα στη παιανια.
αυτό είναι γνωστό..αν θυμάσαι όταν είχε έρθει ενώ δεν τον ήθελε καμιά ομάδα στο πλανήτη γη ως δια μαγείας ο παο έδωσε ενα σκασμό λεφτά για έναν παίχτη που ηταν κατεστραμμένος ;)αλήθεια στο δεύτερο ημίχρονο έχει ακουμπήσει τη μπάλα;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αυτό είναι γνωστό..αν θυμάσαι όταν είχε έρθει ενώ δεν τον ήθελε καμιά ομάδα στο πλανήτη γη ως δια μαγείας ο παο έδωσε ενα σκασμό λεφτά για έναν παίχτη που ηταν κατεστραμμένος ;)αλήθεια στο δεύτερο ημίχρονο έχει ακουμπήσει τη μπάλα;

Eκανε ενα αραουτ

Επισκέπτης
κοιτάξτε τι έκανε ο γιουρκας στο 2 γκολ :2funny: τον πέρασε πάνω στη γραμμή και σήκωσε τα χεριά του :grin:

Επισκέπτης
πάντως αν καταφέρει ο ζεσουλαδο ο καλύτερος προπονητής που πέρασε απο την Ελλάδα να μείνει εκτός προκριματικών με αβαντάζ 5 βαθμών  από αυτόν τον παοκ η την αεκ.θα μιλαμε για το μεγαλύτερο κατόρθωμα προπονητή που έχει γίνει στην Ελλάδα :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ρε μαλακα βαζελε εισαι για το πουτσο τελειος :jerking:
σε παιζω με το κουρασμενο ατρομητο και φερνεις ισοπαλια
σε παιζω σημερα με τη κατακαημενη αεκ ισοπαλια και τρως 2
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΕΣΕ ΣΤΗ Δ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ :tickedoff:
τσιρακι των μπουκ τελειωμενε :tickedoff:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αφου δεν βλεπετε ρε το καρκινωμα

το εχω γυρισει στην πολιτικη για ενδιαφερον

Επισκέπτης
ρε μαλακα βαζελε εισαι για το πουτσο τελειος :jerking:
σε παιζω με το κουρασμενο ατρομητο και φερνεις ισοπαλια
σε παιζω σημερα με τη κατακαημενη αεκ ισοπαλια και τρως 2
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΕΣΕ ΣΤΗ Δ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ :tickedoff:
τσιρακι των μπουκ τελειωμενε :tickedoff:
τύπε τώρα μαλακας είναι ο βαζελος η εσύ που τον παίζεις συνέχεια :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τύπε τώρα μαλακας είναι ο βαζελος η εσύ που τον παίζεις συνέχεια :grin:
οντως ρε μαν ειμαι μαλακας αλλα δεν το επαιξα να κερδισει τωρα για μια ισοπαλια τον επαιξα το σκατοπουστα :tickedoff:

Επισκέπτης
οντως ρε μαν ειμαι μαλακας αλλα δεν το επαιξα να κερδισει τωρα για μια ισοπαλια τον επαιξα το σκατοπουστα :tickedoff:
μάλλον πιστεύεις και εσύ ότι εχοντας τον καλύτερο ξένο προπονητή που έχει περάσει ίσως να πάρει κάποιο αποτέλεσμα.πάντως από τώρα στο δίνω την επόμενη φορά παιξτον να κερδίσει :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
μάλλον πιστεύεις και εσύ ότι εχοντας τον καλύτερο ξένο προπονητή που έχει περάσει ίσως να πάρει κάποιο αποτέλεσμα.πάντως από τώρα στο δίνω την επόμενη φορά παιξτον να κερδίσει :grin:
:think:
με τον παοκ :think:
λες να τον παρει :think:
μακαρι να βγει ο ατρομητος τσουλου παντως :rockon:δυτικες συνοικιες να γαμανε και οι αλλοι να παν να γαμηθουν :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απόλυτε βλέπω να έρχεται  :grin:

URL]]

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν είναι κακή ιδέα, είχαμε παίξει καλή μπάλα με τον άγγελο...

Επισκέπτης
κάποιοι μου λένε ότι ειμαι εμπαθής με τον φερειρα..τώρα διάβασα τις δηλώσεις του ότι το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο :headbang:μετά από αυτό και αφού εχω δει όλο το ματς δυο πράγματα συμβαίνουν η ο ζεσουαλδο ηταν σε άλλο γήπεδο η αρχίζει η γεροντική άνοια :grin:..αλλα εδώ μας λέγανε ότι είναι ο καλύτερος ξένος προπονητής που έχει έρθει στην Ελλάδα :2funny: ρε τι θα ακούσω εδώ μέσα :grin:..

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ολιβερ κοιτα.προσωπικα ο φερ.μου ειναι αδιαφορος.
αλλα εχεις θεμα με το φερ. και αυτο φαινεται γιατι αν δεις τα τελευταια σου ποστ δε κανεις τιποτα αλλο απο το να κραζεις το φερ.

θα το κρινω οταν τον δω οχι με μιση ομαδα (συμφωνησαμε ολοι οτι ο λετο ειναι μιση ομαδα),οταν ειναι σε ενα παο υγιειη οικονομικα,(οχι να ζηταει παιχτη τον ιανουαριο 150.000 και να μη το παιρνουν) κλπ.

ηληθιες δηλωσεις μπορω να σου βρω απο παρα πολλους προπονητες.

εχει κανει καλα πραγματα και ασχημα πραγματα.αυτο ειναι ξεκαθαρο.

οσο αναφορα τα πλευ οφ που λες ειναι εγκλημα με 4-0-0 να μη τερματισει πρωτος συμφωνω.
αλλα δε συμφωνεις πως μαγκια του που εφτασε να ειναι 4-0-0  (οχι αποκλειστικα αυτου,ολης της ομαδας)
μη ξεχνας μετα το ντερμυ,σε μια ατμοσφαιρα μπουρδελο,με αγωνες χωρις κοσμο,με πιθανο διαλυμενη διοικηση,με πρωτοδικεια,με πολυ πιθανο να βγεις 2ος και να μη παιξεις ευρωπη λογω χρεων κλπ εκανε 5?6? σερι νικες.

εισαι και λιγο επηρεασμενος απο τη μυθικη κοντρα σου για το φερ. με τον περσονα :grin:

μη μου γραψει τα λαθοι του φερ.ειναι αρκετα και σου ειπα συμφωνω. ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τον πουστη τον τσακα

δεν παιζεται

ποσο του κοστισε ο ιρακινος;;; κοστουμι, πουκαμισο;;

TRELOXELO