Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Για να κρινεις αν ενας παικτης ειναι επιτυχημενος η οχι λαμβανεις υποψη σου και τα λεφτα που δοθηκαν για να αποκτηθει.
Ο Τοτσε κατα την προσωπικη μου αποψη εκανε αυτο που μπορουσε,απο την Β Ισπανιας ηρθε εξαλλου.
Ο Σιμαο για τα λεφτα που ειχαν δοθει για να αποκτηθει βγηκε λιρα εκατο σε αντιθεση με τον Κονσεισαο αν θυμασαι ο οποιος ηρθε σαν το μεγαλο ονομα και δεν εκανε τιποτα.
Παντα τα λεφτα που δαπανωνται για μια μεταγραφη παιζουν ρολο διοτι δεν γινεται να εχεις τις ιδιες απαιτησεις απο τον Σισε και απο τον Τοτσε.

Να δωσω ενα μεγαλο μπραβο και στην ομαδα βολευ του Παναθηναικου που καταφερε να παραμεινει τελικα στην κατηγορια και να μην πεσει αν και καποιοι εκαναν οτι μπορουσαν γι αυτο.
Ας ελπισουμε να μην ξαναφτασει η ομαδα σε τετοιο σημειο.
Γαυροι συγνωμη που σας την χαλασαμε για ακομα μια φορα  :birdman:
υπάρχει μια διαφορά...αν αγοράζεις κάποιον παίχτη φθηνά με την προοπτική να σου βγει είναι ένα το κρατούμενο.εσύ τον πήρες γιατί εφυγε ο σισε ας πούμε σαν αντικαταστάτης...η ουσία είναι ότι είναι πολύ λίγος.από εκεί και πέρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος πάω πάσο...για να μπορείς να τερματίζεις στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος είναι καλός για να μπορέσεις να διεκδικήσεις πρωτάθλημα είναι πολύ λίγος.αυτό λέω εγώ...στα υπόλοιπα τώρα στο σιμαο αν τον θες για να χτίσεις ομάδα γύρω από αυτόν τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος είναι λίγος..αν όμως τον θες σαν έναν παίχτη που μπορεί να κάνει καλά δυο δουλειές στο γήπεδο να τρέχει και να μαρκάρει είναι καλός..το θέμα είναι ότι αν δεν έχει δίπλα του παίχτες τύπου ζιλμπερτο τότε δεν μπορεί να σταθεί σε επίπεδου πρωταθλητισμού.και τέλος για μένα ένας παίχτης αν είναι καλός δεν τα κρίνει το πόσο χρήμα θα δώσεις αλλα τι θα προσφέρει.

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
μαγκες, αποδειχτηκε περιτρανα, η μιση ομαδα ηταν ο λετο. μολις τραυματιστηκε απλα χασαμε το πρωταθλημα...

Επισκέπτης
μαγκες, αποδειχτηκε περιτρανα, η μιση ομαδα ηταν ο λετο. μολις τραυματιστηκε απλα χασαμε το πρωταθλημα...
όχι και η μισή :grin:μην εισαι τσιγκούνης βάλε καλύτερα όλη η ομάδα ;).βλεπω το ματς με την αεκ μιλαμε για τραγική ομάδα....και μην ξεχνάμε ζεσουαλδο φερειρα ισως ο καλύτερος προπονητής που έχει έρθει στην Ελλάδα :2funny:

Επισκέπτης
καλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος...αλλαγή ο γιουρκας στη θέση του σπυροπουλου :rockon: :rockon: :rockon: μόνο εσύ έχεις τέτοιο μάτι ζεσουαλδο :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος...αλλαγή ο γιουρκας στη θέση του σπυροπουλου :rockon: :rockon: :rockon: μόνο εσύ έχεις τέτοιο μάτι ζεσουαλδο :2funny:
φιλε επειδη εχεις εμπαθεια με το φερειρα δε γινεται οτι κανει να το βλεπεις λαθος.
του τραυματιστηκε το αριστερο μπακ και εφοσον το δεξι μπακ μπορει να παιξει και αριστερα εκανε αυτη την αλλαγη.

εχεις δει ποιους εχει στο παγκο.

μη μου πεις τωρα οτι επρεπε να αλλαξει συστημα.

Επισκέπτης
φιλε επειδη εχεις εμπαθεια με το φερειρα δε γινεται οτι κανει να το βλεπεις λαθος.
του τραυματιστηκε το αριστερο μπακ και εφοσον το δεξι μπακ μπορει να παιξει και αριστερα εκανε αυτη την αλλαγη.

εχεις δει ποιους εχει στο παγκο.

μη μου πεις τωρα οτι επρεπε να αλλαξει συστημα.
ρε τύπε εντάξει εχω εμπάθεια..αλλα βάζεις μέσα τον γιουρκα τον παίχτη που ο ίδιος εχει δηλώσει οτι δεν τον θέλει τον παίχτη που εχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια σε ένα κρίσιμο παιχνίδι δηλαδή ο καντε που τον είχε πρώτη επιλογή δεν κάνει;ο κατσουρανης δεν μπορουσε να παίξει και να παει αριστερά ο βυντρα :idiot:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σε νοιωθω :grin: για τη λογικη σου για το φερειρα ,αλλα αυτο που εκανε δεν ειναι και τοσο τραγικο.

και φυσικα θα κριθει απο την αποδοση του σειταραδη.

:rockon:

Επισκέπτης
σε νοιωθω :grin: για τη λογικη σου για το φερειρα ,αλλα αυτο που εκανε δεν ειναι και τοσο τραγικο.

και φυσικα θα κριθει απο την αποδοση του σειταραδη.

:rockon:
τύπε ας μπει και βάλει τρία γκολ...το θέμα είναι ότι σε αυτά που κάνει δεν έχει λογική..σου ξαναλέω μες λες εμπαθή όμως βλέπεις ότι αυτό που λέω δεν είναι παράλογο..δεν μπορείς να βάζεις σε ένα κρίσιμο ματς έναν ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΦΑΙΡΙΣΤΗ :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι σαν κινηση τακτικης δε με χαλασε.αλλα σαν προσωπα (σειταραδης με χαλασε)

υ.γ. εαν μαζαψω τα μπογαλακια μου σημερα το βραδυ και αυριο παω στη παιανια και τους πω <γεια σας> θελω να παιξω στη θεση του βυντρα γιατι να μου πουν οχι?

Επισκέπτης
ναι σαν κινηση τακτικης δε με χαλασε.αλλα σαν προσωπα (σειταραδης με χαλασε)

υ.γ. εαν μαζαψω τα μπογαλακια μου σημερα το βραδυ και αυριο παω στη παιανια και τους πω <γεια σας> θελω να παιξω στη θεση του βυντρα γιατι να μου πουν οχι?
ΤΥΠΕ σαν κίνηση τακτικής μπορεί να σου άρεσε αλλα δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ποδοσφαιριστές και ο γιουρκας έχει πάψει εδώ και δυο χρόνια να είναι ποδοσφαιριστής ;)και τελικά ενώ δεν διαφωνούμε στην ουσία εσύ μου λες ότι ειμαι εμπαθής με τον πορτογαλο ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιριστης σειταριδης

πως το λενε δηλαδη

εκλεισε την καρριερα του απο τα 27..τα κονομησε και τελειωσε

ειναι εγκλημα να παιρνει θεση βασικου ενας πρωην ποδοσφαιριστης που αγωνιζεται 2 φορες τον χρονο

Επισκέπτης
και μιας και το έφερε και η φάση ούτε ποδοσφαιριστής τοτσε υπάρχει ;) και ας κοστίζει που λένε κάποιοι λίγο....

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ΤΥΠΕ σαν κίνηση τακτικής μπορεί να σου άρεσε αλλα δυστυχώς στο ποδόσφαιρο μεγάλο ρόλο παίζουν και οι ποδοσφαιριστές και ο γιουρκας έχει πάψει εδώ και δυο χρόνια να είναι ποδοσφαιριστής ;)και τελικά ενώ δεν διαφωνούμε στην ουσία εσύ μου λες ότι ειμαι εμπαθής με τον πορτογαλο ;)
:thumbsup:

Επισκέπτης
δεν υπαρχει πλεον ποδοσφαιριστης σειταριδης

πως το λενε δηλαδη

εκλεισε την καρριερα του απο τα 27..τα κονομησε και τελειωσε

ειναι εγκλημα να παιρνει θεση βασικου ενας πρωην ποδοσφαιριστης που αγωνιζεται 2 φορες τον χρονο
ο φερειρα το ξέρει η προπονεί άλλη ομάδα; :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
σκαει μυτη με την λαπορκινι στην προπονηση και τον εντυπωσιαζει τον γερο
ηθελα να ηξερα αυτο το γατονι  σκαουτερ της βαλερενγκα νομιζω που ηθελε να το παρει για 6 μηνες 600.000 :headbang:

Επισκέπτης
σκαει μυτη με την λαπορκινι στην προπονηση και τον εντυπωσιαζει τον γερο
είπες σκάει μύτη στη προπόνηση; :grin: εγω νομίζω ότι πιο πολλές φορές τον έχει δει ο φυσιοθεραπευτής παρά ο πορτογαλος :grin: παίζει να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που τραυματίζετε χωρίς να έχει παίξει :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ηθελα να ηξερα αυτο το γατονι  σκαουτερ της βαλερενγκα νομιζω που ηθελε να το παρει για 6 μηνες 600.000 :headbang:

ειναι ο ιδιος που εστειλε μαντζιο μελισση στην μαριτιμο;;

ακομα προσπαθουν να τους ξεχασουν στην αλανα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
είπες σκάει μύτη στη προπόνηση; :grin: εγω νομίζω ότι πιο πολλές φορές τον έχει δει ο φυσιοθεραπευτής παρά ο πορτογαλος :grin: παίζει να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που τραυματίζετε χωρίς να έχει παίξει :2funny:

του εχει πει ο θεραπευτης του γερου οτι τρεχει γρηγορα στην πισινα και στην σαουνα

κοβει το ματι του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom