Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
είπα να μην πω πάλι τίποτα γιατί θα μου λέει ο κιρονας ότι έχω εμπαθεια με τον γερο φερειρα.μα ειναι δυνατόν να θες να παίξεις το ματς της χρονιάς και να έχεις βασικό τον γιουρκα; :headbang: και ο γιουρκας με δικαίωσε αφου τραυματίστηκε .......στην προθέρμανση :grin: και ετσι αναγκάστηκε να τον βγάλει.μετά κάνει το άλλο μαγικό βάζει τον κειτον που τον είχε στο ψυγείο αφήνει εξω το λαζαρο που καλώς κακώς τον βάζει τα τελευταία ματς και το κορυφαίο παίζει για αλλη μια φορα 70 λεπτά χωρίς σέντερ φορ όταν μάλιστα χάνει από το πρώτο ημίχρονο.δεν έχω να πω τίποτα άλλο...το έπος φερειρα στα πλειφ συνεχίζετε :rockon:.ειχα πει απο την αρχή αν καταφέρει με μπόνους 4 βαθμών να μην βγει δεύτερος από μια αεκ που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από έναν παοκ που του έχει φύγει η μισή ομάδα...τότε όπως λέει και ο περσονας θα μιλαμε για τον κορυφαίο προπονητή με τα κορυφαία επιτεύγματα που έχει έρθει στην Ελλάδα :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
είπα να μην πω πάλι τίποτα γιατί θα μου λέει ο κιρονας ότι έχω εμπαθεια με τον γερο φερειρα.μα ειναι δυνατόν να θες να παίξεις το ματς της χρονιάς και να έχεις βασικό τον γιουρκα; :headbang: και ο γιουρκας με δικαίωσε αφου τραυματίστηκε .......στην προθέρμανση :grin: και ετσι αναγκάστηκε να τον βγάλει.μετά κάνει το άλλο μαγικό βάζει τον κειτον που τον είχε στο ψυγείο αφήνει εξω το λαζαρο που καλώς κακώς τον βάζει τα τελευταία ματς και το κορυφαίο παίζει για αλλη μια φορα 70 λεπτά χωρίς σέντερ φορ όταν μάλιστα χάνει από το πρώτο ημίχρονο.δεν έχω να πω τίποτα άλλο...το έπος φερειρα στα πλειφ συνεχίζετε :rockon:.ειχα πει απο την αρχή αν καταφέρει με μπόνους 4 βαθμών να μην βγει δεύτερος από μια αεκ που είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας από έναν παοκ που του έχει φύγει η μισή ομάδα...τότε όπως λέει και ο περσονας θα μιλαμε για τον κορυφαίο προπονητή με τα κορυφαία επιτεύγματα που έχει έρθει στην Ελλάδα :grin:
αφηνω το φερειρα(τραγικος σημερα) που οπως ειπα και στον ολιβερ μου ειναι αδιαφορος και λεω πως αλλιως εχω μαθει το παναθηναικο.
ισως ειμαι νοσταλγος παλιων εποχων αλλα το παναθηναικο χωρις σεντερ φορ δε τον θυμαμαι ποτε.οχι μονο αυτο, να επιτιθεται και να μην υπαρχει παιχτης στην αντιπαλη περιοχη με εκανε να ντρεπομαι.
και αν υπηρχε ,ποιος ηταν?ο τουριστας κλευτον.(που  στην ουσια δεν ειναι αυτη η θεση του)
δε ξερω πως θα ηταν ο οσφπ εαν επαιζε με σεντερ φορ τον ιμπαγασα,η αεκ με το καρλος,ο παοκ με τον ιβιτς.

φανταζομαι οι αντιπαλοι αμυντικοι τι χαρες κανουν οταν παιζουν με το παναθηναικο.ουσιαστικα μαρκαρουν το κανενα και στη καλυτερη παιχτη που δεν ειναι σεντερ φορ.

θα πω τελικα για το φερειρα σημερα.δε γινονται αυτα.πηγε να βαλει γιουρκα παλι,παιζει με 3 αμυντικα χαφ λες και παιζει στο καμπ νου.βγαζει μαρινο και βαζει ζεκα δεξι μπακ για να χωρεσει το χριστοδουλοπουλο.σεντερ φορ το κλευτον :headbang: :headbang: που ειναι παντελως αδιαφορος,αργει υπερβολικα να κανει την αλλαγη να βαλει σεντερ φορ και ποιο βαζει?το τοτσε.βλεπεις το παιδι δεεεεεε.παρε πετροπουλο που δε νομιζω να εχει παρει τις ευκαιριες που πρεπει.

οποιος παναθηναικος δε τα βλεπει αυτα εθελοτυφλει.

προσωπικα εχω παψει να τσαντιζομαι εδω και χρονια με αυτα που βλεπω αλλα απο καποια στιγμη  και μετα κατανταει κουραστικο

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το ποδοσφαιρικο "θαυμα" που βλεπαμε μεχρι τον περασμενο Δεκεμβρη δυστυχως μας τελειωσε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΝΑΘΑ

Επισκέπτης
αφηνω το φερειρα(τραγικος σημερα) που οπως ειπα και στον ολιβερ μου ειναι αδιαφορος και λεω πως αλλιως εχω μαθει το παναθηναικο.
ισως ειμαι νοσταλγος παλιων εποχων αλλα το παναθηναικο χωρις σεντερ φορ δε τον θυμαμαι ποτε.οχι μονο αυτο, να επιτιθεται και να μην υπαρχει παιχτης στην αντιπαλη περιοχη με εκανε να ντρεπομαι.
και αν υπηρχε ,ποιος ηταν?ο τουριστας κλευτον.(που  στην ουσια δεν ειναι αυτη η θεση του)
δε ξερω πως θα ηταν ο οσφπ εαν επαιζε με σεντερ φορ τον ιμπαγασα,η αεκ με το καρλος,ο παοκ με τον ιβιτς.

φανταζομαι οι αντιπαλοι αμυντικοι τι χαρες κανουν οταν παιζουν με το παναθηναικο.ουσιαστικα μαρκαρουν το κανενα και στη καλυτερη παιχτη που δεν ειναι σεντερ φορ.

θα πω τελικα για το φερειρα σημερα.δε γινονται αυτα.πηγε να βαλει γιουρκα παλι,παιζει με 3 αμυντικα χαφ λες και παιζει στο καμπ νου.βγαζει μαρινο και βαζει ζεκα δεξι μπακ για να χωρεσει το χριστοδουλοπουλο.σεντερ φορ το κλευτον :headbang: :headbang: που ειναι παντελως αδιαφορος,αργει υπερβολικα να κανει την αλλαγη να βαλει σεντερ φορ και ποιο βαζει?το τοτσε.βλεπεις το παιδι δεεεεεε.παρε πετροπουλο που δε νομιζω να εχει παρει τις ευκαιριες που πρεπει.

προσωπικα εχω παψει να τσαντιζομαι εδω και χρονια με αυτα που βλεπω αλλα απο κάποια στιγμή  και μετα καταντάει κουραστικό
και για να τελειώνουμε με το θέμα φερειρα βλέπεις και εσύ ότι τελικά δεν ειμαι εμπαθής...απλά λέω τα αυτονόητα..αυτά που πολύ σωστά λες και εσύ :grin:.μπορεί να είναι χάλια ο παο αλλα ρε κιρονα δεν μπορεί να θες με το ζόρι να βάλεις τον γιουρκα και το ζεκα στην 11αδα.δεν ξερω αν ο παο θα βγει πρώτος και ούτε με νοιάζει αφού άλλωστε δεν θα είναι και επιτυχία ..λέω ότι αυτός ο προπονητής είναι επικίνδυνος πλέον εκτός από γραφικός ;)πεμε τωρα στο μπασκετ τύπε..για μένα το ο παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα τον πάγκο..ο ζελικο σε σχέσει με τον καζλαουσκας είναι η μέρα με τη νύχτα.αν το ματς πάει κοντά είναι πιθανόν ο παο να έχει το πρώτο λόγο.δεύτερο σημαντικό κομμάτι είναι ο τεοντοσιτς οι ρωσσοι όσο καλή ομάδα είναι δεν έχουν άλλο ποιντ γκαρντ εκτός από τον σερβο.αν καταφέρει ο παναθηναϊκός και τον βγάλει εκτός ρυθμού θα έχει μεγάλη τύχη.θα μου κάποιος μα έχει τον σβεντ...παιχταράς αλλα άπειρος και δεν είναι παίχτης που μπορεί να δημιουργήσει η να καθοδηγήσει μια ομάδα όσο ο σερβος. άλλος παίχτης που είναι το βαρόμετρο της ομαδας είναι ο κριαπα παίχτης ορχήστρα που κάνει όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο και μπορεί να αλλάξει ολο το ματς.δεν θα μπω στο κοπο να πω για τον κιριλενκο αυτό είναι αυτονόητο αλλα αν κάποιος μου έλεγε ποιον απο τους δυο δεν θα ήθελες να παίξει από τους δυο θα διάλεγα να μην παίξει ο κριαπα και οχι ο κιριλενκο ;)απο τον παναθηναϊκό τώρα νομίζω οτι αν ο διαμαντιδης συνεχίζει να μην βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολο για τον παναθηναϊκό να κερδίσει το σημερινό ματς.και το λεω γιατι ο σαρας όσο καλός επιθετικός είναι δεν μπορεί να αντέξει 40 λεπτά να παίξει και καλή άμυνα από την άλλη  ο καλαθης θεωρώ ότι επιθετικά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και με δεδομένο ότι ο μπατιστ θα παίξει καλά.από εκεί και πέρα κάποια στιγμή πρέπει να βοηθήσει και ο σατο και ο έμπειρος τσαρτσαρης .

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομαδα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

προσωπικα εχω παψει να τσαντιζομαι εδω και χρονια με αυτα που βλεπω αλλα απο καποια στιγμη  και μετα κατανταει κουραστικο
:headbang: :headbang: :headbang: πορκα μιζερια, απο αυτην δεν...πτωχευουμε ποτε σε αυτην την ομαδα.Ασε το γαυροπουσταριο της πλατειας,αλλα εσυ δεν βλεπεις με τη υλικο παλευει το παππουδι? χωρια οτι οι διεθνεις εχουν το μυαλο στο γιουρο(τρομαρα τους), να γυρισουμε σε κανενα Μπακε η Νικο-τηλεσχολιαστη απτην Κοζανη-Νιοπλια? Τεσπα αυτα σημερα δεν εχουν σημασια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: πορκα μιζερια, απο αυτην δεν...πτωχευουμε ποτε σε αυτην την ομαδα.Ασε το γαυροπουσταριο της πλατειας,αλλα εσυ δεν βλεπεις με τη υλικο παλευει το παππουδι? χωρια οτι οι διεθνεις εχουν το μυαλο στο γιουρο(τρομαρα τους), να γυρισουμε σε κανενα Μπακε η Νικο-τηλεσχολιαστη απτην Κοζανη-Νιοπλια? Τεσπα αυτα σημερα δεν εχουν σημασια ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε μαλακισμένο αμπαλε ο παναθηναϊκός με τι παλεύει που ξεκίνησε με 4 βαθμούς; παλεύει με το θηρίο την αεκ του κλωναριδη του κοντοε και τον παοκ του σταφυλιδη γεωργιαδη και αθανασιαδη :2funny:ρε μαλάκα πόσο τυφλός μπορεί να είσαι πες μου.είσαι ο Παλέρμο του παο :2funny: σε φτύνουν και λες ότι βρέχει :2funny: δεν βλέπεις ρε πουσταρακο οτι ο παππούς τα εχει χάσει με αυτά που κανει σειταριδης βασικός ζεκα δεξι μπακ και κλειτον σέντερ φορ :2funny:άντε και του χρόνου να τον κρατήσετε ..είναι μεγάλο κελεπούρι :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε οντως εχεις δικιο για το υλικο,αλλα σε πολλα ματς το εχει παραγαμησει το θεμα.
τα αφηνουμε αυτα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. :rockon: :rockon: :rockon:

οτι και να γινει οι στιγμες που μου εχει χαρισει αυτη η ομαδα δεν αναπληρωνονται. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
φιλε οντως εχεις δικιο για το υλικο,αλλα σε πολλα ματς το εχει παραγαμησει το θεμα.
τα αφηνουμε αυτα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. :rockon: :rockon: :rockon:

οτι και να γινει οι στιγμες που μου εχει χαρισει αυτη η ομαδα δεν αναπληρωνονται. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οχι ρε τι λες και εσύ..μόνο το υλικό φταίει αφού οι αντίπαλοι που παίζεις είναι μεγαθήρια :grin: δεν βλεπςι τι παιχτες εχουν παοκ και αεκ.....μεισι τσαβι ινιεστα :headbang:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οχι ρε τι λες και εσύ..μόνο το υλικό φταίει αφού οι αντίπαλοι που παίζεις είναι μεγαθήρια :grin: δεν βλεπςι τι παιχτες εχουν παοκ και αεκ.....μεισι τσαβι ινιεστα :headbang:
το υλικο του ατορμητου π.χ και ο παγκος του μπορω να σου πω οτι ειναι καλυτερο του παναθηναικου (ειδικα χωρις λετο)

λεω να αφησουμε αυτη τη κουβεντα για αλλη ημερα και να επικεντρωθουμε στο μπασκετ.

Επισκέπτης
το υλικο του ατορμητου π.χ και ο παγκος του μπορω να σου πω οτι ειναι καλυτερο του παναθηναικου (ειδικα χωρις λετο)

λεω να αφησουμε αυτη τη κουβεντα για αλλη ημερα και να επικεντρωθουμε στο μπασκετ.
μα εδώ δεν χάνεις από τον ατρόμητο αλλα απο μια αεκ που δεν ξέρανε αν θα σφραγίσουν τα εισιτήρια για τα πλειοφ και έναν παοκ που δεν ξέρουν που θα βρουν λεφτά να πληρώσουν τους παίχτες.και βάλε ότι ξεκίνησες με +4 ;)

Επισκέπτης
για το μπασκετ είπα την άποψη μου.νομίζω ότι σε νούμερα τα ποσοστά ειναι 70-30 για τον παο και 65-35 για τον ολυμπιακό.επίσης θα παίξει στο ματς του ολυμπιακού μεγάλο ρόλο η διαιτησία αν αφήσουν το σκληρό παιχνίδι ο ολυμπιακός θα έχει τύχη..αν όμως αποφασίσουν να σφυρίξουν τις επαφές νομίζω ότι η μπαρτσελονα θα κερδίσει πολύ εύκολα.στο δικός σας ματς επειδή και οι δυο παίζουν σκληρή άμυνα με δυνατά κορμιά δεν θα παίξει ρόλο απλά αν αφήσουν το σκληρό παιχνίδι αυτό ισως δίνει ένα πλεονέκτημα μικρο στους ρωσους αφού υπερέχουν και σε ταχύτητα και σε δύναμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ελα ρε .. η κυβέρνηση και το μνημόνιο φταίνε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΟΚ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιατι μαλακιζονται ετσι ρε τυπε ? 6 χαμενες επιθεσεις?  :S
γιατι οι ρωσοι εμαθαν το κολπο που καναμε συνεχεια στο 1ο δεκαλεπτο τυπε
στο 2ο δεν ξεραμε τι να κανουμε στην επιθεση
κατι τριποντα της πλακας και μαλακιες
αν δεν εχει κατι αλλο ο ζελικο απο θεμα τακτικης χλωμο το κοβω να κερδισουμε

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ηταν και πολυ αστοχοι αυτοι στο πρωτο σε αμαρκάριστα τρίποντα, και γω χλωμους σας κόβω

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιατι οι ρωσοι εμαθαν το κολπο που καναμε συνεχεια στο 1ο δεκαλεπτο τυπε
στο 2ο δεν ξεραμε τι να κανουμε στην επιθεση
κατι τριποντα της πλακας και μαλακιες
αν δεν εχει κατι αλλο ο ζελικο απο θεμα τακτικης χλωμο το κοβω να κερδισουμε
σωστος + το οτι η ρωσοι ειναι πολυ μεγαλη ομαδα.
Σας ευχομαι να κερδισετε για να το παρουμε απο σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom