Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Σημερα φανηκε αυτο που λεμε εδω και καιρο.
Παικτης Διαμαντιδης δεν υπαρχει στο ευρωπαικο μπασκετ (για αυτο σταματησε απο την εθνικη),στην Ελλαδα που υπαρχουν Πανταζηδες και Τανατζηδες γινετε μαγκας.
ετσι...και σημερα εξασφυριχτρο σφυραγαν αλλα η πουτανα η κωλογρια εβλεπε μονο τη μια ρακετα...
στην αλλη που οι κοντοι επαιζαν ξυλο στους καλυτερους ψηλους της ευρωπης και δεν μπορουσαν να αλλαξουν μπαλλα δεν μιλαγε η καριολα μαζι με την αλλη πουτανα με τα γυαλια...
υ.γ μαλακα ανδριε η πουτανα που ξεπεταξε εμενα προσωπικα ανετα σου κανει τον κωλο εικοσαρικο κερμα  ;)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ποια βήματα ο μίλος. στο τρίτο είναι στον αέρα!!!!

α ρε χατζηγεωργιου μουνακι σε έτσουξε σημερα,

επιπλεον χαρε μεγαλος παικτης και ο μπατιστ!!!! :2funny: :2funny:

ο συριγος δεν λεει για τα βηματα που δεν υπαρχουν αλλα μας λεει ότι ηταν ακυρη η φαση γιατι ο τεοντοσιτσ ξεκινησε απο έξω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Χαβαλες Γιωργη μου,εκτος αν θελεις να βριζουμε μανες σαν το αλλο το ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥΦΡΑ

κι εγώ λέω ναι χαβαλέ, αλλά και στο χαβαλέ δεν λέμε άσχετα πράματα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

επιπλεον χαρε μεγαλος παικτης και ο μπατιστ!!!! :2funny: :2funny:

ο συριγος δεν λεει για τα βηματα που δεν υπαρχουν αλλα μας λεει ότι ηταν ακυρη η φαση γιατι ο τεοντοσιτσ ξεκινησε απο έξω.
χαχαχαχαχ...τυτπε τρελλαθηκες στο ζαπιν σημερα ετσι;;
οπως η νοβα με ενα πρασινο και ενα κοκκινο στο ντερμπι πηγαν να το κανουν αλλα δεν τους βγηκε...
μονο πρασινα ηταν  :2funny: :2funny: :2funny:
εν τω μεταξυ μια ωρα πριν το ματς αφιερωμα στον βαζελο τωρα αναλυση παιχνιδιου ...
δε γαμιομαστε λεω εγω γαμω τη μασονια σας....
για τον θρυλο κουβεντα...
στ'αρχιδια μας απλα λεμε τωρα...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σημερα φανηκε αυτο που λεμε εδω και καιρο.
Παικτης Διαμαντιδης δεν υπαρχει στο ευρωπαικο μπασκετ (για αυτο σταματησε απο την εθνικη),στην Ελλαδα που υπαρχουν Πανταζηδες και Τανατζηδες γινετε μαγκας.

Τύπε ειδικα όταν αναφέρονται σε αυτόν ως τον καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη με πιανουν τα γέλια. Ίσως είναι από αμυντική αποψη, αλλα επιθετικα είναι μετριότατος!

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
επειδη δεν ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλη ευκαιρια απο το <πουθενα>
πολυ κακος μπατιστ σημερα,και μετριος διαμαντιδης.

ωραιος ημιτελικος
χαρειτε λιγο τον αγωνα, που ειμαι σιγουρος που κατα τη διαρκεια του αγωνα σκεφτοσασταν τι θα γραψετε για να πικαρετε.

Επισκέπτης
Τύπε ειδικα όταν αναφέρονται σε αυτόν ως τον καλύτερο γκαρντ στην Ευρώπη με πιανουν τα γέλια. Ίσως είναι από αμυντική αποψη, αλλα επιθετικα είναι μετριότατος!
Δεν λεω οτι δεν ΗΤΑΝ καλος παικτης ο Διαμαντιδης αλλα τα τελευταια χρονια ειναι απλα ενας μετριος παικτης για τα ευρωπαικα δεδομενα,για τα Ελληνικα με τις αβαντες ειναι Λαρι Μπερντ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τα 3 βήματα που λες, επιτρέπονται στο μπάσιμο φίλε μου, όχι όταν βγαίνεις προς τα έξω

Επισκέπτης
επειδη δεν ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!
Μαλακιες τυπε μου.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επισης πολυ κακη τσσκα σημερα.
ο κρυαπα που ολοι περιμεναμε αφαντος.
κιριλενκο-σβεντ πηραν το παιχνιδι
επισης κακοι σισκαουσακς,βοροντσειβιτς κλπ

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τα 3 βήματα που λες, επιτρέπονται στο μπάσιμο φίλε μου, όχι όταν βγαίνεις προς τα έξω
είσαι λάθος. δεν κανει 3, δυο κανει. και απλως στο 2ο ειναι οριακα στον αερα αλλα ο καριολης ο χατζηγεωργιου ειπε βηματα

δεσ και το βαζελετα.γρ '' Το αμυντικό ριμπάουντ δεν ήρθε ποτέ, ο πάγκος του Παναθηναϊκού φώναξε για βήματα του Μίλος Τεόντοσιτς (που δεν έγιναν βάσει και των replays) κι ο Σέρβος γκαρντ με 0/2''

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μεγαλη ευκαιρια απο το <πουθενα>
πολυ κακος μπατιστ σημερα,και μετριος διαμαντιδης.

ωραιος ημιτελικος
χαρειτε λιγο τον αγωνα, που ειμαι σιγουρος που κατα τη διαρκεια του αγωνα σκεφτοσασταν τι θα γραψετε για να πικαρετε.

καλησπερα κιρωνα...
να μιλησουμε λιγο σοβαρα...
μπραβο στον βαζελο...παλεψε απεναντι σε μια καλυτερη του ομαδα και για λεπτομερειες δεν πηρε το ματς...
πραγματικα αυτη η ομαδα εχει ντι εν ει...
μεταμορφωνεται στα δυσκολα...δεν περιμενα με τιποτα τετοια αντισταση στο μεγαθηριο που θεωρω οτι με οποιον και να παιξει τελικο θα ριξει εικοσαρα τσε και βαλε....
παντως αν τελικα φυγει ο ζελικο μαλλον σημαινει και το τελος μιας μεγαλης ομαδας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επισης πολυ κακη τσσκα σημερα.
ο κρυαπα που ολοι περιμεναμε αφαντος.
κιριλενκο-σβεντ πηραν το παιχνιδι
επισης κακοι σισκαουσακς,βοροντσειβιτς κλπ
αγχος τυπε...λογω αντιπαλου...την κυριακη θα κανουν περιπατο...
ειχαν 12 στα 12 με εμενα στη μοσχα στο τοπ δεκαξι και σημερα ξεκινησαν με περιπου ενα στα δεκα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είσαι λάθος. δεν κανει 3, δυο κανει. και απλως στο 2ο ειναι οριακα στον αερα αλλα ο καριολης ο χατζηγεωργιου ειπε βηματα

δεσ και το βαζελετα.γρ '' Το αμυντικό ριμπάουντ δεν ήρθε ποτέ, ο πάγκος του Παναθηναϊκού φώναξε για βήματα του Μίλος Τεόντοσιτς (που δεν έγιναν βάσει και των replays) κι ο Σέρβος γκαρντ με 0/2''

εσύ πριν δεν είπες ότι στο 3ο είναι στον αέρα; τώρα λες στο 2ο; πάρε μια απόφαση

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλο κλαμα..στην Ελλαδα εχουμε το πιο δικαιο πρωταθλημα.μακαρι να μας σφυριζαν ετσι!που ειναι ο Σχοινας οεο?καναπε,μπυρα και πιτσα για την μεγαλη ομαδα του Πειραια

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
του Σισκαουσκας τι ητανεεεεεεεεεε???????????

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα κιρωνα...
να μιλησουμε λιγο σοβαρα...
μπραβο στον βαζελο...παλεψε απεναντι σε μια καλυτερη του ομαδα και για λεπτομερειες δεν πηρε το ματς...
πραγματικα αυτη η ομαδα εχει ντι εν ει...
μεταμορφωνεται στα δυσκολα...δεν περιμενα με τιποτα τετοια αντισταση στο μεγαθηριο που θεωρω οτι με οποιον και να παιξει τελικο θα ριξει εικοσαρα τσε και βαλε....
παντως αν τελικα φυγει ο ζελικο μαλλον σημαινει και το τελος μιας μεγαλης ομαδας...
συμφωνω απολυτα.ο κυκλος αυτης της ομαδας μετα τους τελικους κλεινει.
φαινεται ολη τη χρονια πως μπατιστ μεγαλωσε το ιδιο γιασκεβ και διαμαντιδης + χαμηλωνει μπατζετ =παλι απο την αρχη.αν φυγει και ο ομπραντοβιτς υπαρχει θεμα.
μπορει να μη το δεχεσαι ή να μη σου αρεσει και λογικο αλλα αυτη η ομαδα, ξερεις τι εχει προσφερει σε εμας τουλαχιστον.
προσωπικα με γεμισε σημερα και ας εχασε.
μονο και μονο λογω διαφορα δυναμικοτητας που εχει με τσσκα.
μου αρεσε που το παλεψε.αυτο μου αρκει.
καλη επιτυχια στον ολυμπιακο. :rockon:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εσύ πριν δεν είπες ότι στο 3ο είναι στον αέρα; τώρα λες στο 2ο; πάρε μια απόφαση

εννοουσα οτι το τριτο ήταν στον αερα, και οχι οτι εχει κανει τριτο βήμα
πο πο  πολλά νεύρα ο φίλιππος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom