Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αγχος τυπε...λογω αντιπαλου...την κυριακη θα κανουν περιπατο...
ειχαν 12 στα 12 με εμενα στη μοσχα στο τοπ δεκαξι και σημερα ξεκινησαν με περιπου ενα στα δεκα...
τελικα οταν μιλας νορμαλ συμφωνουμε παντα :grin:
οποιος και να περασει θα χασει ανετα τη κυριακη.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ
και στοιχηματικα θα το παιξω τσσκα με +10 στο τελικο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
   εννοουσα οτι το τριτο ήταν στον αερα, και οχι οτι εχει κανει τριτο βήμα

ωραία. πάμε πάλι. επιτρέπεται ο παίχτης όταν δεν κάνει μπάσιμο να κάνει 2 βήματα με την μπάλα στα χέρια;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
συμφωνω απολυτα.ο κυκλος αυτης της ομαδας μετα τους τελικους κλεινει.
φαινεται ολη τη χρονια πως μπατιστ μεγαλωσε το ιδιο γιασκεβ και διαμαντιδης + χαμηλωνει μπατζετ =παλι απο την αρχη.αν φυγει και ο ομπραντοβιτς υπαρχει θεμα.
μπορει να μη το δεχεσαι ή να μη σου αρεσει και λογικο αλλα αυτη η ομαδα, ξερεις τι εχει προσφερει σε εμας τουλαχιστον.
προσωπικα με γεμισε σημερα και ας εχασε.
μονο και μονο λογω διαφορα δυναμικοτητας που εχει με τσσκα.
μου αρεσε που το παλεψε.αυτο μου αρκει.
καλη επιτυχια στον ολυμπιακο. :rockon:
φυσικα και πρεπει να σε γεμισε...αν ειναι δυνατον...συνεχεια μπροστα στο σκορ απο μια ομαδα που κατα γενικη ομολογια ειναι μια κλαση πανω απο ολες τις αλλες...
ακομα και οταν περασε δυο φορες μπροστα η τσε σε κα παλεψε ξαναπερασε και στις λεπτομερεις εχασε ενα ματς μαλλον δικο του...
αλλοιμονο αν δεν σε εχει γεμισει αυτη η ομαδα...
εχει μεινει στην ιστορια...
απλα ολα εχουν ενα τελος ...νομοτελειακο αυτο ...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τελικα οταν μιλας νορμαλ συμφωνουμε παντα :grin:
μη με στεναχωρεις τωρα...τα εχουμε πει χιλιαδες φορες ..και με τους εδω σωστους και με τα παιδια στης αεκ...
μην τα ξαναλεμε...
με τους γκασμαδες καραγκασμας με τους κυριους κυριοτατος  ;)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ωραία. πάμε πάλι. επιτρέπεται ο παίχτης όταν δεν κάνει μπάσιμο να κάνει 2 βήματα με την μπάλα στα χέρια;

ναι.

σκεψου τις μακρυνες πασες που κανει ο διαμαντιδης , πρωτα κανει τα 2 βηματα ή οταν καποιος κανει διεισδυση κατω απο την μπασκετα και πεταει την μπαλα εξω στο αμαρκαριστο τριποντο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μη με στεναχωρεις τωρα...τα εχουμε πει χιλιαδες φορες ..και με τους εδω σωστους και με τα παιδια στης αεκ...
μην τα ξαναλεμε...
με τους γκασμαδες καραγκασμας με τους κυριους κυριοτατος  ;)

γεια σου λατρεια  :-*

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ναι.

σκεψου τις μακρυνες πασες που κανει ο διαμαντιδης , πρωτα κανει τα 2 βηματα ή οταν καποιος κανει διεισδυση κατω απο την μπασκετα και πεταει την μπαλα εξω στο αμαρκαριστο τριποντο.

μεγάλε μου, όταν κινείσαι προς το αντίπαλο καλάθι, είναι μπάσιμο και μπορείς να σουτάρεις ή να πασάρεις. όταν πας προς το δικό σου καλάθι δεν είναι μπάσιμο. στις μακρινές πάσες, ούτε ο διαμαντίδης, ούτε οι άλλοι παίχτες κάνουν πρώτα τα 2 βήματα που λες

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
KΛΟΠΗ

ντροπή στους διαιτητές μάλλον ήθελαν τους ρώσους στον τελικό

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μεγάλε μου, όταν κινείσαι προς το αντίπαλο καλάθι, είναι μπάσιμο και μπορείς να σουτάρεις ή να πασάρεις. όταν πας προς το δικό σου καλάθι δεν είναι μπάσιμο. στις μακρινές πάσες, ούτε ο διαμαντίδης, ούτε οι άλλοι παίχτες κάνουν πρώτα τα 2 βήματα που λες
το μπασκετ δεν ειναι βολευ να εχει περιορισμους απο ποια μερια θα πας!!!

Τα βήματα συμβαίνουν όταν ένας παίκτης κάνει περισσότερα από 2 βήματα κρατώντας την μπάλα, χωρίς να κάνει ντρίμπλα ή όταν κουνήσει τα πόδια του αφού έχει σταματήσει, κρατώντας την μπάλα με τα δύο χέρια.

MAR78

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειστε υπερ του Ολυμπιακου τωρα να φανταστω?
Ε, να παει εστω μια ελληνικη ομαδα στον τελικο.  :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μπραβο στην ομαδα μας επαιξε καλα σε ολο το αγωνα και ο σπανουλης ηταν η μιση ομαδα.
Αντε να παμε και στον τελικο και να το παρουμε.

Εντιτ. Σε λαθος τοπικ το εβαλα.  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Για να καθαρίσετε τωρα που θα μπεί ο Χρηστίδης  :grin:

thumb.php
 [/URL] :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
250.068
Πόντοι
46.232
μεγάλε αυτό που λες δεν ισχύει.....μάλλον δεν έχεις παίξει μπασκετάκι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για τον τεοντοσιτς δεν μπορω να πω σιγουρα
μου φανηκαν για βηματα
ο σισκα εκανε σιγουρα παντως
επισης η φαση που γινεται η επαναφορα και βαζει καλαθι καπακι ο τεο εχει ερθει εξω απτην γραμμη

Επισκέπτης
να πω την άποψη μου χωρίς να έχω διαβάσει πριν τις σελίδες.καταρχήν σήμερα η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα.όποιος έχει παίξει μπασκετ αυτό το καταλαβαίνει.όταν ο παο ξέφυγε τότε οι γκρι άφησαν την τσσκα να παίξει ξύλο.δεν θέλω να σταθώ σε συγκεκριμένες φάσεις απλά θα πω μια που είναι χαρακτηριστική ..το φάουλ στον καιμακογλου που του σκίζουν το πρόσωπο και ως έκπληξης οι γκρι δεν σφυρίζουν το φαουλ :headbang: ακόμα και η δολοφονική αγκωνιά στο τσαρτσαρη αν το δει κάποιος προσεκτικά σφυρίζετε μετά από 2 δευτερόλεπτα και όχι από το διαιτητή που ηταν μπροστά στη φαση :grin: να πάω τώρα στα αλλα ..για μένα σήμερα είδαμε αυτό που λέω εγώ και ξέρω ότι πολλοί μπορεί να διαφωνήσουν..το μεγαλύτερο ποιντ γκαρντ της τελευταίας 15 ετιας.σάρας γιασισκεβιτσιους :rockon:δεν θυμάμαι παίχτη στα 36 να παίζει τόσο ενεργό ρόλο σε ένα κρίσιμο ματς.πήγε να πάρει μόνος; του την τσσκα και εδειξε τι σημαίνει ηγέτης σε μια ομάδα.αμφισβητήθηκε όσο κάνεις όμως έδειξε ότι είναι ίσως ο τελευταίος ηγέτης με όλη τη σημασία. και μην ξεχνάτε ότι ηταν ο καλύτερος παίχτης της σειράς των νοκ αουτ και ο λόγος που ο παο πήγε στο Φ4 ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom