ε τοτε θα παρουμε τη πολη πισωτου ΠΑΟ, αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος (δεν ξέρω αν αυτοί έκαναν τελικά τα επεισόδια αλλά δεδομένου ότι έγιναν στην τουρκία με τούρκους... )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ε τοτε θα παρουμε τηπΠολη πισω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πηραν θαρρος απτο 7% της χ.α τυπετου ΠΑΟ, αυτό ανέφερε ο δημοσιογράφος (δεν ξέρω αν αυτοί έκαναν τελικά τα επεισόδια αλλά δεδομένου ότι έγιναν στην τουρκία με τούρκους... )
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σιγα τα επεισοδια ρε τυπε
μια καρεκλα επεσε
οχι και πεδιο μαχης τωρα
Επισκέπτης
Aπο τα ρεπορταζ μιλανε για 15 οπαδους που ειχαν παει για επισκεψη στην Αγια Σοφια.Επεισόδια Ελλήνων στην Αγιά Σοφιά
Συμπλοκές υπήρξαν κοντά στην Αγία Σοφία μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Η επέμβαση της τουρκικής αστυνομίας απέτρεψε την επέκταση των επεισοδίων, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία, φίλο της πειραϊκής ομάδας.
Προφανως δεν ηταν οργανωμενοι αλλα καποιοι οπαδοι του Ολυμπιακου απο ταξιδιωτικο γραφειο.
Σε πιο "πολεμικες" περιπτωσεις καποιοι γραφουν πανο μυξοκλαιγοντας για κρανη,σωσιβια,ΑΚ και "φλογοβολα".
Ε δεν μπορειτε να τα εχετε ολα ρε μαγκες,και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
πολυ ρομαντικο.
αλλα εγω θα το γουτσαρα.
ολοι οι παναθηναικοι κερκιδα υπερ του οσφπ τη κυριακη.οχι με συνθηματα οκ.αλλα με το τροπο τους.
επανερχομαι το βραδυ για συζητηση τελικου.
Το μόνο που θέλουν οι πράσινοι κανίβαλοι είναι να μας σκοτώσουν και το έδειξαν σήμερα .
Επισκέπτης
κοίτα να δεις που αύριο μπορεί να είσαι εσύ σε αυτή τη θέση ;)αν και άποψη μου η τσσκα δεύτερο κακό ματς δεν κάνει...αλλα αν χρειαστεί θα έχεις και εσύ την ίδια τύχη που είχε ο παο ;)Κλαιγονται τα Βαζελακια για διαιτησια?
Αυτα δεν γινονται ουτε στην Καντυ Καντυ
Επισκέπτης
οι κανίβαλοι τύπε δεν έχουν χρώμα ;)Το μόνο που θέλουν οι πράσινοι κανίβαλοι είναι να μας σκοτώσουν και το έδειξαν σήμερα .
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
οι κανίβαλοι τύπε δεν έχουν χρώμα ;)
Σήμερα πάντως είχαν χρώμα ...
Οι μαλακες θες να πεις!!οι κανίβαλοι τύπε δεν έχουν χρώμα ;)
Επισκέπτης
ρε τύπε δεν ξερω μπορεί να είχαν σήμερα πράσινο..άλλες φορές δεν έχουν κόκκινο χρώμα;ας πούμε φιλοπουλος; ;)μην αρχίσουμε γιατί η κουβέντα δεν θα βγάλει άκρη..για μένα όποιος κάνει τέτοια πράγματα είναι καταδικαστέος οτι χρωμα και να είναι ;)Σήμερα πάντως είχαν χρώμα ...
Επισκέπτης
το λέω πιο σεμνάΟι μαλακες θες να πεις!!
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ρε τύπε δεν ξερω μπορεί να είχαν σήμερα πράσινο..άλλες φορές δεν έχουν κόκκινο χρώμα;ας πούμε φιλοπουλος; ;)μην αρχίσουμε γιατί η κουβέντα δεν θα βγάλει άκρη..για μένα όποιος κάνει τέτοια πράγματα είναι καταδικαστέος οτι χρωμα και να είναι ;)
Μη μου λες τα αυτονόητα , έχουμε κι εμείς καλά κουμάσια ...
Απλά σχολίασα την πράσινη κερκίδα που ήθελε ο φίλος να μας φτιάξουν για υποστήριξη στο τελικό .
Επισκέπτης
τύπε ο κιρονας είναι καλοπροαίρετος ..αν όμως θέλουμε την πραγματικότητα αυτό δεν θα γίνει ποτέ.κερκίδα μαζί ολυμπιακοί παναθηναϊκοί δεν θα φτιάξουν ποτέ ;)Μη μου λες τα αυτονόητα , έχουμε κι εμείς καλά κουμάσια ...
Απλά σχολίασα την πράσινη κερκίδα που ήθελε ο φίλος να μας φτιάξουν για υποστήριξη στο τελικό .
φιλε εγραψα απλως τι θα ηθελα.γνωριζω πως ειναι αδυνατο.Μη μου λες τα αυτονόητα , έχουμε κι εμείς καλά κουμάσια ...
αλλα εστω σε καποιο φορουμ,εστω εδω, ας δειξουμε οτι υπαρχουν και λογικες φωνες.
που πιστευω ειναι πολλες.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Κι όμως γιατί να είναι αδύνατο ... αρκετοί από τους πιο αγαπημένους μου φίλους είναι πράσινοι , βλέπουμε μαζί αγώνες των ομάδων μας , σχολιάζουμε , κάνουμε την κριτική μας , πίνουμε μπυρίτσες ... μας είναι αδιανόητο ακόμα και σαν σκέψη να πλακωθούμε ...
το πολυ σε μια ωρα τελειωνει και το φενερ-γαλατα για το ποιος θα παρει το πρωταθλημα.
καποιοι χιλιαδες τουρκοι θα βγουν να πανηγυρισουν το πρωταθλημα,καποιοι θα ειναι εξαγριωμενοι που το εχασαν.
καπου εκει θα ειναι και οι παναθηναικολυμπιακοι.
και ο θεος βοηθος.
καποιοι χιλιαδες τουρκοι θα βγουν να πανηγυρισουν το πρωταθλημα,καποιοι θα ειναι εξαγριωμενοι που το εχασαν.
καπου εκει θα ειναι και οι παναθηναικολυμπιακοι.
και ο θεος βοηθος.
ακριβως ετσι ειναι.Κι όμως γιατί να είναι αδύνατο ... αρκετοί από τους πιο αγαπημένους μου φίλους είναι πράσινοι , βλέπουμε μαζί αγώνες των ομάδων μας , σχολιάζουμε , κάνουμε την κριτική μας , πίνουμε μπυρίτσες ... μας είναι αδιανόητο ακόμα και σαν σκέψη να πλακωθούμε ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K