τζάμπα μαγκάκι δεν είμαι. αν θεωρείς πως δεν μπορώ να σχολιάζω κάτι που γράφεται στο φόρουμ κάνεις λάθος...
δεν είδα να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένους χρήστες...
γκε γκε;;;
λοιπον ντιμη επειδη εχεις αρχισει να μου ζαλιζεις τα παπαρια...
παμε μια τελευταια φορα και αμα παρεις χαμπαρι καλως αλλοιως στα αρχιδια μου....
σε περιπτωση που δεν εχεις παρει χαμπαρι (κομματακι δυσκολο μιας και μπαινεις αρκετα συχνα στα θλητικα) υπαρχει μια απο τις συνηθισμενες για το ειδος των θρεντ ιντερνετικη κοντρα μεταξυ εμενα (του νικ μου προφανως) και του ανδριου αλλα και καμποσων αλλων αρουραιων του παροντος θρεντ (σιγουρα οχι και μαζι σου τουλαχιστον μεχρι τωρα...για το μελλον κανεις δεν γνωριζει)
σε αυτη την ιντερνετικη κοντρα πολλες φορες υπαρχει ακομψη και χοντροειδης ανταλλαγη ηλιθιων και προσβλητικων και ακομψων και αντιαισθητικων σχολιων εκατερωθεν ....
το εχεις παιξει πολλες φορες καουμποις και δικαστης ντρεντ ΜΟΝΟ σε δικα μου οντως ακομψα σχολια και ποστ και ΠΟΤΕ στου αλλου μαλακα...
στον πουτσο μου προσωπικα αλλα οταν ξηγιεσαι ετσι μεροληπτεις αρα μην το παιζεις ιστοριας και καλα γιατι δεν γινεται...
αμα ησουνα μαγκιτης και σε ενδιεφερε οντως η αισθητικη θα εκανες αναλογες προτροπες και στον ''ομοιδεατη'' σου μαλακα οπως εκανες επανειλλημενες φορες και στον μαλακα του οποιου το ποστ διαβαζεις αυτη τη στιγμη ;) ;)
αυτο οσ'αναφορα το οτι δεν εισαι τζαμπα μαγκας...που μαλλον εισαι ;)
παμε παρακατω...
λες οτι δεν ειδες να απευθυνομαι σε συγκεκριμενους χρηστες...
νταξ...σε οφθαλμιατρο πηγες τελευταια;;
σας εχω ετοιμασει μια εκπληξη...
σας παρουσιαζω τον ανδρειο σε προσωπικες στιγμες...
και ξανα μανα
και ξανα ο ανδριος σε φαση κατα τη διαρκεια του ματς
αστα ντιμακο...καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο...μας τα'χουν πει κιαλλοι αυτα...
αστο σου λεω....αν εισαι μαγκας την λες σε ΟΛΟΥΣ αλλοιως τουμπεκιαζεις ;)
παμε παρακατω...