Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και δεν εχει γινει καμμια φωτοσοπια η αλλες τετοιες παιδιαστικες μαλακιες...
τα πραγματα ειναι οριτζιναλ...
ο τυπος ειναι βαζελος πουστης πορνοσταρ...
ο χρηστιδης δεν ειναι λουγκρα...
ενταξει...δεν ειναι ο αντριος (αυτο ητανε χιουμορ)
αλλα ο τυπος ειναι οριτζιναλ  ;) ;)

και που εισαι ...ντιμη...καλα δεν παει οποιος δεν μπορει να αντιληφθει το χιουμορ  ;) ;)
εστω και το χονδροειδες  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μηπως εγραψα κατι για παρτη σου ντιμη;;και δεν το καταλαβα;;
αν θες να δικηγορησεις και να το παιξεις ανωτερος και αντικειμενικος θα κοιτας δυο πλευρες που κοντραρονται και αντιστοιχα θα κανεις παραινεσεις και παρατηρησεις...
αλλοιως εισαι τζαμπα μαγκακι  ;)
γκε γκε;;;

τζάμπα μαγκάκι δεν είμαι. αν θεωρείς πως δεν μπορώ να σχολιάζω κάτι που γράφεται στο φόρουμ κάνεις λάθος...
δεν είδα να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένους χρήστες...
γκε γκε;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και δεν εχει γινει καμμια φωτοσοπια η αλλες τετοιες παιδιαστικες μαλακιες...
τα πραγματα ειναι οριτζιναλ...
ο τυπος ειναι βαζελος πουστης πορνοσταρ...
ο χρηστιδης δεν ειναι λουγκρα...
ενταξει...δεν ειναι ο αντριος (αυτο ητανε χιουμορ)
αλλα ο τυπος ειναι οριτζιναλ  ;) ;)

και που εισαι ...ντιμη...καλα δεν παει οποιος δεν μπορει να αντιληφθει το χιουμορ  ;) ;)
εστω και το χονδροειδες  ;)

γελάσαμε βρε συ... φοβερό χιούμορ!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
και αυτά μαλακίες είναι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τζάμπα μαγκάκι δεν είμαι. αν θεωρείς πως δεν μπορώ να σχολιάζω κάτι που γράφεται στο φόρουμ κάνεις λάθος...
δεν είδα να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένους χρήστες...
γκε γκε;;;
λοιπον ντιμη επειδη εχεις αρχισει να μου ζαλιζεις τα παπαρια...
παμε μια τελευταια φορα και αμα παρεις χαμπαρι καλως αλλοιως στα αρχιδια μου....
σε περιπτωση που δεν εχεις παρει χαμπαρι (κομματακι δυσκολο μιας και μπαινεις αρκετα συχνα στα θλητικα) υπαρχει μια απο τις συνηθισμενες για το ειδος των θρεντ ιντερνετικη κοντρα μεταξυ εμενα (του νικ μου προφανως) και του ανδριου αλλα και καμποσων αλλων αρουραιων του παροντος θρεντ (σιγουρα οχι και μαζι σου τουλαχιστον μεχρι τωρα...για το μελλον κανεις δεν γνωριζει)
σε αυτη την ιντερνετικη κοντρα πολλες φορες υπαρχει ακομψη και χοντροειδης ανταλλαγη ηλιθιων και προσβλητικων και ακομψων και αντιαισθητικων σχολιων εκατερωθεν ....
το εχεις παιξει πολλες φορες καουμποις και δικαστης ντρεντ ΜΟΝΟ σε δικα μου οντως ακομψα σχολια και ποστ και ΠΟΤΕ στου αλλου μαλακα...
στον πουτσο μου προσωπικα αλλα οταν ξηγιεσαι ετσι μεροληπτεις αρα μην το παιζεις ιστοριας και καλα γιατι δεν γινεται...
αμα ησουνα μαγκιτης και σε ενδιεφερε οντως η αισθητικη θα εκανες αναλογες προτροπες και στον ''ομοιδεατη'' σου μαλακα οπως εκανες επανειλλημενες φορες και στον μαλακα του οποιου  το ποστ διαβαζεις αυτη τη στιγμη  ;) ;)
αυτο οσ'αναφορα το οτι δεν εισαι τζαμπα μαγκας...που μαλλον εισαι  ;)
παμε παρακατω...
λες οτι δεν ειδες να απευθυνομαι σε συγκεκριμενους χρηστες...
νταξ...σε οφθαλμιατρο πηγες τελευταια;;

σας εχω ετοιμασει μια εκπληξη...
σας παρουσιαζω τον ανδρειο σε προσωπικες στιγμες...

και ξανα μανα

και ξανα ο ανδριος σε φαση κατα τη διαρκεια του ματς

αστα ντιμακο...καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο...μας τα'χουν πει κιαλλοι αυτα...
αστο σου λεω....αν εισαι μαγκας την λες σε ΟΛΟΥΣ αλλοιως τουμπεκιαζεις  ;)
παμε παρακατω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γελάσαμε βρε συ... φοβερό χιούμορ!!!
παρεθεσα ενα λινκ που παραπεμπει στο βιογραφικο ενος διεθνους καριερας γκει πορνοσταρ που στην φωτο του βιογραφικου ποζαρει με την φανελλα του βαζελου...ουτε φωτοσοπιες εκανα ουτε αλλες τετοιες μαλακιες...
αν αυτο δεν σου εβγαλε γελιο η εισαι κομπλας η να το κοιταξεις λιγο με το επιπεδο του χιουμορ σου...
προσωπικα αν εβλεπα κατι αντιστοιχο με την φανελλα του γαυρου θα εκλαιγα απο τα γελια...
παμε παρακατω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και αυτά μαλακίες είναι...
νταξ ρε μαγκακο....
δειξε μας και ενα ποστ οπου βαζεις χερι σε αυτους που ξηγιουντε λοιπον με απογονους και λοιπα και θα τουμπεκιασω εγω  ;)
αστο σου λεω ρε ντιμη....
κανει μπαμ η τζαμπα μαγκια...
η εισαι μαγκας η μοκο...
εσυ τα θελεις ολα για παρτη σου...
και να μπερδευτεις σε αλλονων χωραφια και να κανεις και το κομματι σου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να τελειωνω σου λεω και το εξης μην τυχον και παρεις κανενα χαμπαρι...
πιο πολυ γουσταρω κατι αντριους που πλακωνομαστε στα μπινελικια ορθα κοφτα και χωρις μα και μου και κλαματ και παρα κατι δηθεν σαν την παρτη σου που πανε να το παιξουν γνησιοι αλλα ειναι γαμω τους ημιτασιον  ;) ;)
αμα θες να παμε παρακατω εδω θα βοσκω....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
λοιπον ντιμη επειδη εχεις αρχισει να μου ζαλιζεις τα παπαρια...
παμε μια τελευταια φορα και αμα παρεις χαμπαρι καλως αλλοιως στα αρχιδια μου....
σε περιπτωση που δεν εχεις παρει χαμπαρι (κομματακι δυσκολο μιας και μπαινεις αρκετα συχνα στα θλητικα) υπαρχει μια απο τις συνηθισμενες για το ειδος των θρεντ ιντερνετικη κοντρα μεταξυ εμενα (του νικ μου προφανως) και του ανδριου αλλα και καμποσων αλλων αρουραιων του παροντος θρεντ (σιγουρα οχι και μαζι σου τουλαχιστον μεχρι τωρα...για το μελλον κανεις δεν γνωριζει)
σε αυτη την ιντερνετικη κοντρα πολλες φορες υπαρχει ακομψη και χοντροειδης ανταλλαγη ηλιθιων και προσβλητικων και ακομψων και αντιαισθητικων σχολιων εκατερωθεν ....
το εχεις παιξει πολλες φορες καουμποις και δικαστης ντρεντ ΜΟΝΟ σε δικα μου οντως ακομψα σχολια και ποστ και ΠΟΤΕ στου αλλου μαλακα...
στον πουτσο μου προσωπικα αλλα οταν ξηγιεσαι ετσι μεροληπτεις αρα μην το παιζεις ιστοριας και καλα γιατι δεν γινεται...
αμα ησουνα μαγκιτης και σε ενδιεφερε οντως η αισθητικη θα εκανες αναλογες προτροπες και στον ''ομοιδεατη'' σου μαλακα οπως εκανες επανειλλημενες φορες και στον μαλακα του οποιου  το ποστ διαβαζεις αυτη τη στιγμη  ;) ;)
αυτο οσ'αναφορα το οτι δεν εισαι τζαμπα μαγκας...που μαλλον εισαι  ;)
παμε παρακατω...
λες οτι δεν ειδες να απευθυνομαι σε συγκεκριμενους χρηστες...
νταξ...σε οφθαλμιατρο πηγες τελευταια;;

και ξανα μανα

αστα ντιμακο...καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο...μας τα'χουν πει κιαλλοι αυτα...
αστο σου λεω....αν εισαι μαγκας την λες σε ΟΛΟΥΣ αλλοιως τουμπεκιαζεις  ;)
παμε παρακατω...

δεν ήξερα πως ο ανδρίος είναι άνθρωπος του φόρουμ... δεν είμαι και τόσο αρρωστάκι...
απαντώ κυρίως σε σένα επειδή μπορείς να μιλήσεις σωστά στο φόρουμ, ενώ κάποιοι άλλοι ότι και να τους πεις απαντάνε μαλακίες... για μένα χάνεται η όποια αξία μιας άποψης όταν αρχίζουν οι μαλακισμένες συμπεριφορές... και εκφράσεις
θα αρχίσω να τη λέω και σε άλλους λοιπόν αρκεί να έχω κάποια ένδειξη πως μπορούν να μιλήσουν και λίγο σοβαρά... (εδύ μπορείς αλλά για κάποιο λόγο δεν θέλεις ή παρασύρεσαι από άλλους...)
τόσο απλά!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ ντιμη θες να μας τρελλανεις;;;δεν ξερεις την ''κοντρα'' μου με τον αντριο;; :helpplea:
δεν ξερεις τις χιλιαδες μαλακιες που ανταλασσουμε εδω και τοσο καιρο;;
εξάλλου στο ειχα ξαναπει...δεν ξηγιεμαι με ολους το ιδο...
σε οποιον μου λεει μαλακιες του λεω δεκα φορες μεγαλυτερες μαλακιες και σε οποιον μιλαει ομορφα του μιλαω ομορφοτερα...
εχω πει μαλακια στην παρτη σου;;στον κιρωνα;;στον απολυτο;;στα παιδια της αεκ;;;(ειπαμε εξαιρουντε οι λακαμαδες)
να μας τρελλανεις θελεις βραδυατικο;;;
μα και στην αρχη που πηγες να το παιξεις σεριφης το πρωτο πραμα που σου ειπα οτι μην μπερδευεσαι γιατι δεν σε αφορα και απευθυνομαι συγκεκριμενα....
τεσπα δεν νομιζω να λες ψεματα οτι δεν το ηξερες αν και ειναι λιγουλακι περιεργο αλλα απο την στιγμη που το λες ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτω....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ σοβαρά ποιός είναι ο αντριος; δεν τον βρίσκω καν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καθυστερημενη πουστρα τωρα δεν εχεις αλλες ασχολιες,μονο οταν σε συμφερει, κ ξυνεσαι στην πουτσα μου μαζι με τον φλωρο της πλατειας, υστερα λες για καμενους εσυ βλαμενε σαλιγκαρε γνησιε ΄΄μαγκα΄΄ του λιμανιου, αλλα πρεπει να διαθετεις εστω λιγο μυαλο για να το καψεις,πολυτελεια για σενα θρασυδειλο προβατο :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ελα ντιμηηηη...μπανανααααα.. :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τώρα τον βρήκα... οκ ρε συ δεν τον είχα προσέξει... προσπαθώ να προσπερνάω τις μαλακίες...
για σένα σου είπα πως σου απαντάω επειδή δείχνεις να μπορείς να μιλήσεις
μετά την απάντησή σου πιο πάνω δεν νομίζω να σου ξανακάνω παράθεση... συνεχίστε το βρίσιμο μεταξύ σας αφού έτσι γουστάρετε...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
dimi το διδυμο χρηστιδης vs andrios κατατεσεται στα πιο δυνατα του σαιτ. :grin:

εγω τους γουσταρω πολυ για τις μαχες οταν δεν υπερβαλουν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τώρα τον βρήκα... οκ ρε συ δεν τον είχα προσέξει... προσπαθώ να προσπερνάω τις μαλακίες...
για σένα σου είπα πως σου απαντάω επειδή δείχνεις να μπορείς να μιλήσεις
μετά την απάντησή σου πιο πάνω δεν νομίζω να σου ξανακάνω παράθεση... συνεχίστε το βρίσιμο μεταξύ σας αφού έτσι γουστάρετε...
ρε μαλακα θα σε δειρω...αφου οταν ειχε γραψει αυτο το ποστ ειχα ρωτησει χαβαλε εσενα να του απαντησω η οχι
:2funny: :2funny:
ελα ντιμη...εδω εισαι...τι λεγαμε;;οπως μου πεις εσυ θα ξηγηθω...
του απανταω η οχι;;;
περιμενω  :grin:

και μου ειχες απαντησει αυτο:

αφού το λες και μόνος σου πως σε φτιάχνει αυτό... ότι και να σου πω εγώ εσύ θα κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου...
αν απαντήσεις προετοιμάσου για πολλές σελίδες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
dimi το διδυμο χρηστιδης vs andrios κατατεσεται στα πιο δυνατα του σαιτ. :grin:

εγω τους γουσταρω πολυ για τις μαχες οταν δεν υπερβαλουν.
ρε τυπε μιλα...ηταν υπερβολη αυτο με τον πορνοσταρ;;οχι λεγε...μια χαρα ποσταρισμα δεν ητανε;; :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε τυπε μιλα...ηταν υπερβολη αυτο με τον πορνοσταρ;;οχι λεγε...μια χαρα ποσταρισμα δεν ητανε;; :2funny: :2funny: :2funny:
νομιζω πως ειναι μια προθερμανση για το τι θα επακολουθησει στους τελικους στο μπασκετ  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν γουστάρετε αυτό το στυλ πάω πάσο... αν το 90% από τα post είναι βρισιές και εικόνες μαλακισμένες... απλά δεν είναι το στυλ μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom