Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αρχίζεις τα μπινελίκια για να προκαλέσεις άλλα μπινελίκια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αρχίζεις τα μπινελίκια για να προκαλέσεις άλλα μπινελίκια...
σωστα...θες τωρα να αρχισω να ποσταρω ποστ απο διαφορα πουτανακια (andrios κλπ ) που μου ειχαν ζαλισει τα αρχιδια με την ομαδαρα του φουρειρα που θα μας γαμουσαν θα μας εχυναν κλπ κλπ ;;;
τωρα που ειναι αυτα τα καριολια;;;αυτο λεω...
σε αυτους απευθυνομαι στο υφος που τους αρμοζει...
δεν νομιζω να εχω απευθυνθει ποτε σε σενα ετσι...
οποτε που ακριβως ειναι το προβλημα;;;

Επισκέπτης
σωστα...θες τωρα να αρχισω να ποσταρω ποστ απο διαφορα πουτανακια (andrios κλπ ) που μου ειχαν ζαλισει τα αρχιδια με την ομαδαρα του φουρειρα που θα μας γαμουσαν θα μας εχυναν κλπ κλπ ;;;
δώσε και αλλα ονόματα :grin: μόνο αυτός τα έλεγε; κάποιοι μιλάγανε οτι έπαιζαν την καλύτερη μπάλα :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

ρε συ, είσαι σε ένα φόρουμ και εν δυνάμει απεθύνεσαι σε όσους μπαίνουν στο thread...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ, είσαι σε ένα φόρουμ και εν δυνάμει απεθύνεσαι σε όσους μπαίνουν στο thread...
οχι βεβαια...εννοειται πως οχι...
προσωπικα το εχω ξεκαθαρισει απειρες φορες ...
αλλοιως μιλαω στους μαλακες και αλλοιως στους σωστους...πως θα γινει;;οπως θα μιλησω μαζι σου θα μιλησω και σε ενα ουννο που με βριζει και με ειρωνευεται;;γινεται αυτο;;;ποιος ειμαι ο ''υπερανθρωπος'';;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δώσε και αλλα ονόματα :grin: μόνο αυτός τα έλεγε; κάποιοι μιλάγανε οτι έπαιζαν την καλύτερη μπάλα :grin:
στο λογο μου αμα ημουνα κανενας καμμενος θα εψαχνα και του μαλακ του γραφικου και απο αλλους πουστηδες...αλλα ρε φιλε ποιος ασχολειται;;;λες με τετοιν καιρο που κανει εξω να κατσω να τρωωω την μερα μου και την ζωη μου με το να ψαχνω τι μαλακια εχεις πει το καθε νουμερο εδω μεσα;;;
μου αρκει που οταν ειναι η ωρα της κουπας το παρων μπουρδελοθρεντ ερημωνει  ;) ;)

Επισκέπτης
στο λογο μου αμα ημουνα κανενας καμμενος θα εψαχνα και του μαλακ του γραφικου και απο αλλους πουστηδες...αλλα ρε φιλε ποιος ασχολειται;;;λες με τετοιν καιρο που κανει εξω να κατσω να τρωωω την μερα μου και την ζωη μου με το να ψαχνω τι μαλακια εχεις πει το καθε νουμερο εδω μεσα;;;
μου αρκει που οταν ειναι η ωρα της κουπας το παρων μπουρδελοθρεντ ερημωνει  ;) ;)
σε παρακαλώ όχι και γραφικός :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
οχι βεβαια...εννοειται πως οχι...
προσωπικα το εχω ξεκαθαρισει απειρες φορες ...
αλλοιως μιλαω στους μαλακες και αλλοιως στους σωστους...πως θα γινει;;οπως θα μιλησω μαζι σου θα μιλησω και σε ενα ουννο που με βριζει και με ειρωνευεται;;γινεται αυτο;;;ποιος ειμαι ο ''υπερανθρωπος'';;

αυτό που λες ισχύει στις παραθέσεις που γίνονται... αλλά στο post που έγραψες καταλαβαίνω πως θέλεις να προκαλέσεις τους "ούννους" που λες και εσύ... για αυτό αναρωτήθηκα αρχικά αν σε φτιάχνει αυτό...

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καθυστερημενη πουστρα τωρα δεν εχεις αλλες ασχολιες,μονο οταν σε συμφερει, κ ξυνεσαι στην πουτσα μου μαζι με τον φλωρο της πλατειας, υστερα λες για καμενους εσυ βλαμενε σαλιγκαρε γνησιε ΄΄μαγκα΄΄ του λιμανιου, αλλα πρεπει να διαθετεις εστω λιγο μυαλο για να το καψεις,πολυτελεια για σενα θρασυδειλο προβατο :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό που λες ισχύει στις παραθέσεις που γίνονται... αλλά στο post που έγραψες καταλαβαίνω πως θέλεις να προκαλέσεις τους "ούννους" που λες και εσύ... για αυτό αναρωτήθηκα αρχικά αν σε φτιάχνει αυτό...
με φτιαχνει αυτο με αυτους οπως με φτιαχνει το αλλο με τους αλλους...
φυσικα και δεν με τραβαει κανεις απο το αυτι να τσακωνομαι με τον καθε καμμενο...επιλογη μου ειναι ...δε λεω...το παραδεχομαι...
ουδεις τελειος ντιμη  :grin: :grin:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μου αρκει που οταν ειναι η ωρα της κουπας το παρων μπουρδελοθρεντ ερημωνει  ;) ;)
αφου δεν εχεις ζωη ρε αποτυχιδη κ το ξερεις, οπαδε του πληκτρολογιου κ της NOVA, θες GPS για να πας γηπεδο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καθυστερημενη πουστρα τωρα δεν εχεις αλλες ασχολιες,μονο οταν σε συμφερει, κ ξυνεσαι στην πουτσα μου μαζι με τον φλωρο της πλατειας, υστερα λες για καμενους εσυ βλαμενε σαλιγκαρε γνησιε ΄΄μαγκα΄΄ του λιμανιου, αλλα πρεπει να διαθετεις εστω λιγο μυαλο για να το καψεις,πολυτελεια για σενα θρασυδειλο προβατο :zfuck: :zfuck: :zfuck:
:2funny: :2funny:
ελα ντιμη...εδω εισαι...τι λεγαμε;;οπως μου πεις εσυ θα ξηγηθω...
του απανταω η οχι;;;
περιμενω  :grin:

Επισκέπτης
με φτιαχνει αυτο με αυτους οπως με φτιαχνει το αλλο με τους αλλους...
φυσικα και δεν με τραβαει κανεις απο το αυτι να τσακωνομαι με τον καθε καμμενο...επιλογη μου ειναι ...δε λεω...το παραδεχομαι...
ουδεις τελειος ντιμη  :grin: :grin:
σε παρακαλώ μην απαντάς ο τύπος είναι βωμορος...οχι μπορει και να σε χτυπήσει άσχημα..έχει φάει τους τσαμπουκάδες και τα γήπεδα με το κουτάλι..τη να κλάσεις :grin: δεν το βλέπεις το έχει μέσα του ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε παρακαλώ μην απαντάς ο τύπος είναι βωμορος...οχι μπορει και να σε χτυπήσει άσχημα..έχει φάει τους τσαμπουκάδες και τα γήπεδα με το κουτάλι..τη να κλάσεις :grin: δεν το βλέπεις το έχει μέσα του ;)
οκ πασο...η αληθεια ειναι οτι με ψαρωσε με την αμεσοτητα της απαντησης του  :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
:2funny: :2funny:
ελα ντιμη...εδω εισαι...τι λεγαμε;;οπως μου πεις εσυ θα ξηγηθω...
του απανταω η οχι;;;
περιμενω  :grin:

αφού το λες και μόνος σου πως σε φτιάχνει αυτό... ότι και να σου πω εγώ εσύ θα κάνεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου...
αν απαντήσεις προετοιμάσου για πολλές σελίδες...

sougias01

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να η απόδειξη γιατί ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος της Ευρώπης!

www.sportsmen.gr/diamantidis-o-kalyteros-olwn-me-arithmous/]http://www.sportsmen.gr/diamantidis-o-kalyteros-olwn-me-arithmous/ [/URL] :rockon: :rockon:

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom