Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το ακουσα σε ενα αθλητικο ραδιοσταθμο....

γιατι εχει η εθνικη προ-ολυμπιακο και πρεπει να μαζευτουν νωρις οι παιχτες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δύστυχων έχουμε λάθος νοοτροπία πέρσι θυμήσου τη έγινε στη γερμανια στη μπουντεσλιγκα.επεσε ενα μπουκάλι πέρασε δίπλα απο το βοηθό χωρίς να τον χτυπήσει...και ομως αμεσως το ματς διεκοπη.εσυ τη λες δεν πειραζει ενα μπουκάλι δεν είναι τίποτα μωρέ..ενα κέρμα ...σιγά.όχι τύπε με το παραμικρό διακοπή.
ξεκιναω λεγοντας πως σαφως ειμαι εναντιον οποιουδηποτε αντικειμενου εντος γηπεδου...εννοειται και δεν το συζηταω...αλλο ομως αυτο και αλλο να καταστρεφεις μια ομαδα για αυτο...
το θυμαμαι τι εγινε στην γερμανια...δεν ειναι ομως μπουσουλας αυτο...πιστευεις οτι και στην γερμανια αυτο ηταν το πρωτο η το τελευταιο μπουκαλι που επεσε η αντικειμενο που επεσε;;;
ειπα την αποψη μου ,πιστευω την αιτιολογησα απο εκει και περα δεν εχω να πω πολλα...
αν μου εξασφαλιζε καποιος οτι
δεν θα γινοτανε προβοκατσια εναντιον οποιασδηποτε ομαδας θα ημουνα μαζι σου...αλλα...
και εφερα παραδειγμα τον γαυρο επειδη ειναι η ομαδα μου...αντιστοιχα το ιδιο ισχυει και για τον πας που εχε3ι ηδη σωθει...
θα ηταν δυσκολο να παει φερ'ειπειν ενας αγρινιωτης (τυχαιο το παραδειγμα) και σε ενα αναποδο πλαγιο δηθεν αγαναχτισμενος να στειλει ενα μπουκαλακι νερου στον εποπτη;;;
μηδενισμος μειον τρεις και...αντε γεια...
παιδια δεν ειναι παντα τα πραγματα τοσο απλα...καλα οι αφορισμοι καλα οι απολυτοτητες αλλα να σκεφτομαστε και οτι δημιουργουνται δεδικασμενα και κακα προηγουμενα ...και στην ατιμωρησια αλλα και στην υπερβολικη τιμωρια...
γιαυτο και ειπα εξ'αρχης η αληθεια να ειναι καπου στη μεση...να υπαρχει μετρο!!!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και εγω δε βρισκω λογικη σε αυτο....

το μονο καλο οτι θα εχουν κανει και οι 2 ομαδες 2 ανταγωνιστικα παιχνιδια...

αλλα τα μειονεκτηματα ειναι πολυ περισσοτερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εγω δε βρισκω λογικη σε αυτο....

το μονο καλο οτι θα εχουν κανει και οι 2 ομαδες 2 ανταγωνιστικα παιχνιδια...

αλλα τα μειονεκτηματα ειναι πολυ περισσοτερα.
καλα κατσε πρωτα να γινει
γιατι θα υπαρχουν πολλες αντιδρασεις και απτους 2

Επισκέπτης
ξεκιναω λεγοντας πως σαφως ειμαι εναντιον οποιουδηποτε αντικειμενου εντος γηπεδου...εννοειται και δεν το συζηταω...αλλο ομως αυτο και αλλο να καταστρεφεις μια ομαδα για αυτο...
το θυμαμαι τι εγινε στην γερμανια...δεν ειναι ομως μπουσουλας αυτο...πιστευεις οτι και στην γερμανια αυτο ηταν το πρωτο η το τελευταιο μπουκαλι που επεσε η αντικειμενο που επεσε;;;
ειπα την αποψη μου ,πιστευω την αιτιολογησα απο εκει και περα δεν εχω να πω πολλα...
αν μου εξασφαλιζε καποιος οτι
δεν θα γινοτανε προβοκατσια εναντιον οποιασδηποτε ομαδας θα ημουνα μαζι σου...αλλα...
και εφερα παραδειγμα τον γαυρο επειδη ειναι η ομαδα μου...αντιστοιχα το ιδιο ισχυει και για τον πας που εχε3ι ηδη σωθει...
θα ηταν δυσκολο να παει φερ'ειπειν ενας αγρινιωτης (τυχαιο το παραδειγμα) και σε ενα αναποδο πλαγιο δηθεν αγαναχτισμενος να στειλει ενα μπουκαλακι νερου στον εποπτη;;;
μηδενισμος μειον τρεις και...αντε γεια...
παιδια δεν ειναι παντα τα πραγματα τοσο απλα...καλα οι αφορισμοι καλα οι απολυτοτητες αλλα να σκεφτομαστε και οτι δημιουργουνται δεδικασμενα και κακα προηγουμενα ...και στην ατιμωρησια αλλα και στην υπερβολικη τιμωρια...
γιαυτο και ειπα εξ'αρχης η αληθεια να ειναι καπου στη μεση...να υπαρχει μετρο!!!
δηλαδή στην αγγλια πως το κατάφεραν;είναι πιο μάγκες;οχι τύπε μου..ήθελαν και το έκαναν.πρόσεξε..ΗΘΕΛΑΝ.στην Ελλάδα θέλουν;από εκεί ξεκίνα. εγω θα σου πω το εξής πως γίνετε στην ευρωπη που οι ελληνικές ομάδες ξέρουν οτι αν γίνει το παραμικρό εχει :fuck2: να είναι κυρίες ολοι.πως γίνετε τότε όλοι οι οπαδοί να είναι ελεγχόμενοι;γιατι εκει πονανε στη τσεπη.εδω τους κλάνουν μια μάντρα .πέρσι τα ιδια λέγαμε μετά το τελικό και μετά το καραισκακη...είδες εσύ αποτέλεσμα..τα ιδια και φέτος.μια είναι η λύση αυτό που έγινε στην αγγλια πεντεατης αποκλεισμός και να δεις μετά πως ολυμπιακοί και παναθηναϊκού θα κάθονται παρέα χωρίς αστυνομία ;)δες στην αγγλια πως οπαδοί που κάποτε μαχαιρώνονταν τώρα είναι χωρίς διαχωριστικά.αλλα είπαμε ποιος θα αναλάβει το κόστος.κανένας όποτε κάθε χρόνο τα ίδια ..και εσείς θα λέτε μα και αυτοί έκαναν τα ίδια και αυτοί θα λένε ..μα αυτοί έκαναν χειρότερα ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με-τουλάχιστον-10ημερη... ανάσα στο Final Four
Τα Play-Off της ελληνικής Α1 κάνουν τζάμπολ την Τετάρτη 18 Απριλίου για τα ζευγάρια 3-6, 4-5 ενώ οι «αιώνιοι» θα μπουν στη μάχη μια μέρα αργότερα. Άραγε πότε θα... ξεμπερδέψουν ώστε να δούμε και πάλι το μεταξύ τους ραντεβού;

Σύμφωνα με τη λογική, αλλά και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων αυτή τη στιγμή, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα... καθαρίσουν ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα με 2-0. Δηλαδή 21 Απριλίου θα έχουν τελειώσει με την πρώτη φάση. Έστω ότι τα άλλα δύο ζευγάρια θα κριθούν στις τρεις αναμετρήσεις, η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου. Δύο μέρες αργότερα, θα αρχίσουν τα ημιτελικά. Και εκεί οι «αιώνιοι» λογικά θα... σκουπίσουν τους αντιπάλους τους και αφού γίνει το 3-0 θα αφήσουν στην άκρη την Α1 και θα στραφούν στο Final Four. Αν οι δύο ημιτελικές σειρές τελειώσουν με 3-0, τότε οι «αιώνιοι» θα έχουν μπροστά τους 12 μέρες να προετοιμαστούν για το Final Four αφού στις 28 Απριλίου θα έχουν ξεμπερδέψει.

Αν τώρα κάποιος κάνει... γκέλα και μια σειρά τελειώσει με 3-1, τότε ο ημιτελικός θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Δηλαδή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν τουλάχιστον 10 μέρες να προετοιμαστούν για το Final Four και θα τα ξαναπούν, εάν δεν υπάρξει συνάντηση και στην Πόλη, στους τελικούς των Play-Off της Α1 μετά τις 15 Μάη. Όσο για τη σκέψη για δύο ματς τελικών πριν το Final Four, εγκαταλήφθηκε πολύ γρήγορ

Επισκέπτης
:headbang:.αν λέω αν είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε 1 εκ για το μαυρια για το λετο πόσο θα ζητήσουν; :grin: και μετά φταίει ο πανιώνιος και η καθε μικρομεσαία ομάδα που ζητάει πολλά λεφτά για παίχτες.οι πρώτοι διδαξες είναι οι ομάδες που κατηγορούν τις μικρές :uglystupid:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σε νέα γραφεία θα μετακομίσει στο προσεχές διάστημα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sportday. Το κτίριο που στεγάζεται αυτή την εποχή είναι ιδιοκτησίας του μέτοχου της ΠΑΕ, Μιχάλη Ζολώτα και είναι αλήθεια πως εδώ και καιρό δεν του καταβάλλεται ενοίκιο.

Υπήρξαν ορισμένες συζητήσεις ανάμεσα στον ιδιοκτήτη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, όμως κατέληξαν σε αδιέξοδο. Κατόπιν, εκδόθηκε οριστική απόφαση έξωσης και τα γραφεία θα μεταφερθούν στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Κόνιαρη.

Εκτός από λαγοί, τώρα και νομάδες. Μ' αρέσει που ο ζολώτας είναι και μέτοχος της ΠΑΕ.
Και μετά περιμένετε και χαΐρια. Ρε πίπα κώλο εμπλοκή θα σας πάει ο Βαρδής...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
:headbang:.αν λέω αν είναι αλήθεια ότι ζητήθηκε 1 εκ για το μαυρια για το λετο πόσο θα ζητήσουν; :grin: και μετά φταίει ο πανιώνιος και η καθε μικρομεσαία ομάδα που ζητάει πολλά λεφτά για παίχτες.οι πρώτοι διδαξες είναι οι ομάδες που κατηγορούν τις μικρές :uglystupid:
300 χιλιαρικα και πολλα ειναι,ειδικα στις μερες μας!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι εγινε ρε στρακια;;πεθανατε;;(ιντερνετικα εννοω) εδω και μια βδομαδα δεν εχει γραψει κανεις εδω...πτωμαινη μυριζει...
τι γινανε ολοι οι μαγκες του πληκτρολογιου που ΘΑ μας γαμαγανε στο οακα ,θα παιρνανε εκδικηση ΘΑ τιμωρουσαν τον ''διορισμενο'' ΘΑ ΘΑ ΘΑ  :jerking: :jerking:
που ειστε καριολιτσες μου;;;
γιατι χαθηκατε;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι εγινε η ομαδαρα του πασσινγκ γκειμ;;
η αρμαδα του ''σοφου'' φερειρα;;
η ομαδα με ολη τη σημασια της λεξης;;
η ομαδα με τα αποδυτηρια που σφυζουν απο υγεια;;
η γροθια;;
το τραινο;; :2funny: :2funny:
πουτσαααααααααααα
αλλα ξεχασα...εχετε λογο να πανηγυριζετε...
ειστε ηθικοι...
σε λιγο θα σκανε ενα ενα τα παπαγαλακια να μας λενε για τον ηθικο παο που παιζει τα ματς στα ισα  :2funny: :2funny:
ειναι και αυτος ενας λογος να πανηγυριζετε
μπορει να παιρνετε τα αρχιδια μου απο πρωταθλημα αλλα απο ηθικη...
ειστε πρωταθλητες...το αναγνωριζω....μπορειτε να κανετε και γυρο του θριαμβου γιαυτο  :2funny: :2funny:
αν υπηρχε πρωταθλημα ηθικης θα διαντε μαχη με τα χανουμια;  :2funny: :2funny:
ο νικολογιαννης οπου να'ναι θα αρχισερι να γραφει υμνους για την ηθικη ομαδα με το τριφυλλι στο στηθος  :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
τι εγινε ρε στρακια;;πεθανατε;;(ιντερνετικα εννοω) εδω και μια βδομαδα δεν εχει γραψει κανεις εδω...πτωμαινη μυριζει...
τι γινανε ολοι οι μαγκες του πληκτρολογιου που ΘΑ μας γαμαγανε στο οακα ,θα παιρνανε εκδικηση ΘΑ τιμωρουσαν τον ''διορισμενο'' ΘΑ ΘΑ ΘΑ  :jerking: :jerking:
γιατι χαθηκατε;;;

Με 4  βαθμούς διαφορά ξεκινάνε στα play off τύπε!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε λιγα θα μας ζητησουν να τους πουμε και μπραβο που εχασαν 3 σερι παιχνιδια και το πρωταθλημα
ουστ τα καθικια
αυτο λεμε ρε τυπε...αυτο σημαινει σανος...
να ψαχνεις κατω απο το χαλι να ανακαλυψεις αιτια για να ανακαμψεις το ηθικο...
περιμενε σε λιγο ερχονται τα βαρια οπλα...
ο αρχιβοσκος τασοος γκαιμπελογιαννης  :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
γιατι χαθηκατε;;;

καλά εσένα σε φτιάχνει αυτή η κατάσταση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και μιας και συζηταμε για το ματς να δω αντιδραση απο κωστουλα που στο 1-0 δεν του δινει πεναλτι και του ακυρωνει κανονικο γκολ...
περιμενω...γιατι θυμαμαι μετα το καραισκακης ειχε βγαλει ανακοινωση για ενα φαουλ στη σεντρα και ενα οντως ακυρο γκολ τζιμπουρ αλλα που ηταν το τριτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom