Λες πως κρατώ αμυντική στάση απέναντι στον γάβρο.
Αν παραδεχτώ πως το έδωσε τι θα γίνει; Προσωπικά χέστηκα για το αν το έδωσε όντως, γιατί
στην Ελλάδα είμαστε και από ποδόσφαιρο σκατά και αηδία και κάτι τέτοια είναι σύνηθες φαινόμενο.
Δεν θα σκάσω για το αν ο Μαρινάκης και ο όποιος Μαρινάκης πούλησε παιχνίδι για οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
Αν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέμε "πονηρό" εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ως ένα ποσοστό πως χάσαμε
από την μαλακία μας. Αν πάλι δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου τι να σου κάνω...
καλα ...μην ορκιζεσαι κιολα...σε λιγο ο γνωστος κωλοτουμπας μαλακας γραφικος μπορει και να σε πεισει
μιλαμε αντι να κρυφτει σε καμμια τρυπα απο τις μαλακιες που εχει πει και τα καβλια που εχει φαει ξαποστασε λιγο και αρχισε παλι τα γνωστα μαλακοπαραληρηματα του με το υφος του καρδιναλιου ρισελιε ...
μιλαμε ο μεγιστος μαλακοπιοτουρας που αμα ημουνα κανενας καμμεος θα εψαχνα να βρω ολες τις μαλακιες που εχει πει σε δικες μας κοντρες εδω και τουλαχιστον τεσσερα χρονια...απο πολυμετοχικοτητες ,απο μελλον ομαδων, απο απο
αμα κατσω να βρω ποστ που προεβλεπε το μελλον και του τι λεει τωρα θα καλις..
και του τι λεει τωρα ο κλπαρχιδας...
μιλαμε φιλοτιμο μηδεν μπεσα αστα να πανε...
κωλοτουμπα και αγιος ο θεος ...
πεταμε μια μαλακια διαψευδεται παραυτα και εμεις εκει συνεχιζουμε αμεριμνοι το εργο μας
και ξανα προς την δοξα τραβαμε....
μας εβαλε ακομα και σημερα μια αδιασταυρωτη πληροφορια που δεν επιβεβαιωνεται απο κανενα οτι ο γαυρος ζητησε σιμαο και πανηγυριζε...για τοσο λιγουρη μιλαμε..για τοσο μαλακα...εφτασε να πανηγγυριζει μια πιθανη προταση του γαυρου σε ενα παιχτη του βαζελου...
δεν μας εβαλε ομως η κωλοτρυπιδα την διαψευση του γαυρου...δεν τον συμφερε...
σου λεω ξανα...η κοινοτητα γνωριζει και τους δυο μας...εχω πει και εγω πολλες φορες μαλακια το εχω παραδεχτει και εχω ανακαλεσει...εστω και πολυ λιγοτερες απο αυτην την τρυπα...
αυτη η τρυπα στις δεκ α φανφαρες που θα πει οι εντεκα ειναι για τον πουτσο και στο μουνι του...ξαποσταινει κανα δυο μερες και ξανα στην δοξα τραβα,,,
και δε λες εσυ ρε ανγκελους στην πουτσα ...ελα δω μωρη τσαπου...καλα ειναι δοσμαν το ματσακι...
αν λεω αν μπει η σουταρα του καζιμ στο 92 γκολ τι γινετε;;
το τρομερο σουτ που εξαπελυσε στο ενενηνταφευγα αν θυμασαι και εγλειψε το δοκαρι περνωντας λιγο αουτ...
ειχε την δυνατοτητα πεστου ρε κωλοτρυπιδα ενας παιχτης σε μιλημενο ματς να υπολογισει τοσο απολυτα την πορεια της μπαλλας και να την στειλει ελαχιστα αουτ...
η ειχαν ολοι στον ολυμπιακο διαθεση να χαλασουν μια φιεστα για να δωσουν ενα ματς σε μια ομαδα χωρις στην ουσια οπως ολοι παραδεχονται να εχει κερδος ο θρυλος;;;
ρωτα την την παλιοκωλοτρυπιδα...
ειχαν ορεξη οι παιχτες να φυγουν με σκυμμενα κεφαλια αντι να κανουν γυρο;;;