Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Επισκέπτης
το πρωτάθλημα είναι στημένο όχι γιατί στήνονται παίγνια αλλά γιατί πλέον οι μισές και βάλε ομάδες της σουπερλίγκ είναι δορυφόροι του γάβρου.
ας πούμε.... η ομάδα που παίζει την πιο σταθερή μπαλλα απο την αρχή του πρωταθλήματος και έχει πάει τελικό κυπέλου έχει για καλύτερό της παίκτη δανεικό απο το γάβρο επειδή δεν τον ήθελε ο βαλβίδας.
στο ισποανικό πρωτάθλημα η διαφορά των 2 πρώτων απο τους υπολοιπους ειναι 30!!!!!!!ναι καλά ακούσατε 30!!!!!! ποντοι.
το πρωτάθλημα είναι ελάχιστα ανταγωνιστικό αλλά εκεί το ζήτημα έχει καλυφθεί για να κανουν οι δύο υπερομάδες του κόσμου καλή προπονηση για το εξωτερικό.
στην ελλάδα εάν πάει έτσι ο γάβρος του χρόνου ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ;
και με τι προοπτικές;

στην ισπανία ο 30αρης πίσω παίζει ημιτελικο ουέφα

έχουμε φτάσει σε σημείο οπι καστανάδες κύπριοι να έχουν στην πρώτη τους 5άδα καλύτερες ομάδες συνολικά απο τις δικές μας 5.

ποιοί;
αυτών που το πρωτάθλημα πριν 10 χρόνια με το ζόρι θα έβαζε 3 στο δικό μας.

τράτζικ
μην συγκρινεις ισπανικό με ελληνικό πρωτάθλημα.ακόμα και έτσι που είναι βλέπεις οτι γκέλες γίνονται.επίσης ομάδες δορυφόροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο εσύ τώρα είδες ότι υπάρχουν.επι εποχής Βαρδινογιάννη δεκαετια 80 δεν υπήρχαν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην συγκρινεις ισπανικό με ελληνικό πρωτάθλημα.ακόμα και έτσι που είναι βλέπεις οτι γκέλες γίνονται.επίσης ομάδες δορυφόροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο εσύ τώρα είδες ότι υπάρχουν.επι εποχής Βαρδινογιάννη δεκαετια 80 δεν υπήρχαν;
υπήρχαν αλλα τώρα το κακό έχιε παραγίνει.
παλια για να πάρεις αποτέλεσμα απο νιονιο ας πούμε έφτυνες αίμα.
όσο για το θέμα γαβροβάζελου δυστυχώς η διοικητική ανυπαρξία και η έλλειψη χρημάτων στο μαγαζί έχει κάνει τους βου διαλογής πάικτες (πλην 5-6 με κάνα δυό γέρους) του γάβρου να φαντάζουν οαικταράδες και τους βάζελους να φαντάζουν ότι δε χωράνε ούτε σε 18άδα.

όποιος βλέπει μπάλλα μπορεί να καταλάβει ότι ο φετινός βάζελος ποιοτικά και προπονητικά εάν αγωνιζόταν με τη διοκητική κατάσταση του 2004-2009 θα έβγαζε μάτια σε σχέση με το χτικιό του τεσσέιρο και του σουμ.
κατά την προσωπική μου άποψη ο φετινός γάβρος είναι ποιοτικά ο χειρότερος των τελευταίων 10 ετών και ο βάζελος ο καλύτερος.

θα μου πεις η σύγκριση είναι άδικη...
απο τη μια έχουμε καρεμπέδες τζολεδες ζιοβάνηδες γκαλέτηδες κι απ την αλλη βύντρες γκούμες και μπασινάδες.
οκ.
όπως η πραγματικότητα είναι αυτή.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πουτάνα η ζωή τα φέρνει έτσι και αντί να έχεις τον φερέιρα να κάνει πενταετή πλάνα είχες τον μαλεζάνι φαρφαλάνι.

θα μου πεις όταν ο μαλεζάνης έκανε σόου εδώ ο παππούς έπαιρνε σερί πρωταθλήματα στην πορτο. σιγά μην ερχόταν απο δω.
τεσπα να χαμε να λέγαμε.

αυτό που με θλίβει είναι ότι παλιά πολλές φορές έβλεπες ντέρμπυ στην ελλάδα και καθηλωνόσουν.....
είτε απο αγωνία είτε απο μπάλλα είτε απο γκολ....
αεκ γάβρος 3-4 γάβρος παο γάβρος 3-2 κλπ....

τώρα σούπα γλάρο και έχουμε αναγάγει εναν εγωιστή τσογλαναρά (μιραλας) με αντίστοιχες δυνατότητες με τον καστίγιο σε παικταρά κλάσης......

επίσης τις προάλλες έβλεπα το γάβρο και παρατηρούσα τι έκανε μέσα στο γήπεδο ο τζιμπούρ.....μόνος του μς όλους.
ποιός;
αυτός που πριν 5 χρόνια έπαιζε στον παινώνιο που είχε ένα πολυ δεμένο σύνολο και ήταν μια μεσαία ομάδα.
και τώρα τον καλύτερο παίκτη εκείνης της μεσαίας ομάδας τον βλέπουμε ως όαση στον πρωταθλητή ελλάδας...

ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΛΔ.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ρε αρρωστάκια... ακούω όλους που λέτε πως έχουμε δορυφόρους και παραρτήματα στο πρωτάθλημα.
Γιατί δεν βγαίνουν οι Προέδροι σας να τα καταγγείλουν επισήμως με ονόματα και στοιχεία; :think:

Επισκέπτης
υπήρχαν αλλα τώρα το κακό έχιε παραγίνει.
παλια για να πάρεις αποτέλεσμα απο νιονιο ας πούμε έφτυνες αίμα.
όσο για το θέμα γαβροβάζελου δυστυχώς η διοικητική ανυπαρξία και η έλλειψη χρημάτων στο μαγαζί έχει κάνει τους βου διαλογής πάικτες (πλην 5-6 με κάνα δυό γέρους) του γάβρου να φαντάζουν οαικταράδες και τους βάζελους να φαντάζουν ότι δε χωράνε ούτε σε 18άδα.

όποιος βλέπει μπάλλα μπορεί να καταλάβει ότι ο φετινός βάζελος ποιοτικά και προπονητικά εάν αγωνιζόταν με τη διοκητική κατάσταση του 2004-2009 θα έβγαζε μάτια σε σχέση με το χτικιό του τεσσέιρο και του σουμ.
κατά την προσωπική μου άποψη ο φετινός γάβρος είναι ποιοτικά ο χειρότερος των τελευταίων 10 ετών και ο βάζελος ο καλύτερος.

θα μου πεις η σύγκριση είναι άδικη...
απο τη μια έχουμε καρεμπέδες τζολεδες ζιοβάνηδες γκαλέτηδες κι απ την αλλη βύντρες γκούμες και μπασινάδες.
οκ.
όπως η πραγματικότητα είναι αυτή.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πουτάνα η ζωή τα φέρνει έτσι και αντί να έχεις τον φερέιρα να κάνει πενταετή πλάνα είχες τον μαλεζάνι φαρφαλάνι.

θα μου πεις όταν ο μαλεζάνης έκανε σόου εδώ ο παππούς έπαιρνε σερί πρωταθλήματα στην πορτο. σιγά μην ερχόταν απο δω.
τεσπα να χαμε να λέγαμε.

αυτό που με θλίβει είναι ότι παλιά πολλές φορές έβλεπες ντέρμπυ στην ελλάδα και καθηλωνόσουν.....
είτε απο αγωνία είτε απο μπάλλα είτε απο γκολ....
αεκ γάβρος 3-4 γάβρος παο γάβρος 3-2 κλπ....

τώρα σούπα γλάρο και έχουμε αναγάγει εναν εγωιστή τσογλαναρά (μιραλας) με αντίστοιχες δυνατότητες με τον καστίγιο σε παικταρά κλάσης......

επίσης τις προάλλες έβλεπα το γάβρο και παρατηρούσα τι έκανε μέσα στο γήπεδο ο τζιμπούρ.....μόνος του μς όλους.
ποιός;
αυτός που πριν 5 χρόνια έπαιζε στον παινώνιο που είχε ένα πολυ δεμένο σύνολο και ήταν μια μεσαία ομάδα.
και τώρα τον καλύτερο παίκτη εκείνης της μεσαίας ομάδας τον βλέπουμε ως όαση στον πρωταθλητή ελλάδας...

ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΛΔ.
όλα αυτά που λες είναι γνωστά.τωρα οσο αφορα τον τζιμπουρ..για μένα αυτός ο παίχτης αδικεί τον ευατο του που παίζει στην Ελλάδα.ισως αν είχε λιγο περισσότερο μυαλό να ηταν αλλού ;)

Επισκέπτης
Ρε αρρωστάκια... ακούω όλους που λέτε πως έχουμε δορυφόρους και παραρτήματα στο πρωτάθλημα.
Γιατί δεν βγαίνουν οι Προέδροι σας να τα καταγγείλουν επισήμως με ονόματα και στοιχεία; :think:
τύπε δεν έχεις αδικο...μονο που πριν μερικά χρόνια ακριβως  τα ίδια έλεγαν και οι ολυμπιακοί για ομαδες δορυφόρους του βαζελου ;)αποδείξεις όμως κανείς δεν είχε ούτε θα έχει ποτέ ;)εσενα δηλαδη σου φάνηκε φυσιολογικό το κυριακάτικο αποτέλεσμα; ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μάγκα.
έχεις δεί κανένα φοροφυγά να καταγγέλει αλλον στην εφορία;
έλεος.

η κοπρολίγκ και τώρα και πριν χρόνια ένα μεγάλο πλυντήριο βρώμικου χρήματος ήταν και απατεώνων παραγόντων.
το να ισχυρίζεται κάποιος όπως ο Σημίτης λχ ότι όποιος εχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα φαντάζιε πλέον ιστορικά όχι αστείο αλλά ξεγυμνώνει πρακτικά την παθογένεια ενός ολοκληρου λαού. δε θα μπορούσε ας πούμε το ποδόσφαιρο να είναι έξω απ αυτό.

επίσης ένας απλός άνθρωπος με την απλή λογική δε θα μπορούσε σε καμμιά αλλη πολιτισμένη χώρα (ούτε στην γενέτειρα της καμορα) να πιστέψει ότι στο κύκλωμα του ποδοαφαιρου συμμετείχαν και πήγαν φυλακή μόνο οι πρόεδροι του βόλου και της καβάλας και όχι του γάβρου και της βαζέλας.
είναι σα να έριχναν στο καλτσιοπολις την πάρμα και τη λέτσε και η μίλαν και η γιούβε να παίζαν τσουλου την επομενη χρονιά.
πρακτικά αυτό έγινε στην ελλάδα.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
μετά ο κάθε κόντης διαμαρτύρεται για ισονομία και αδικίες.
αφού οι ίδιοι είναι που τα κάνουν αβαβα. Και όταν οι μεγάλοι τους στέλνουν στεγνά για σπίρτα φωνάζουν γιατί καιγεται το κωλαράκι τους. 

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
τύπε δεν έχεις αδικο...μονο που πριν μερικά χρόνια ακριβως  τα ίδια έλεγαν και οι ολυμπιακοί για ομαδες δορυφόρους του βαζελου ;)αποδείξεις όμως κανείς δεν είχε ούτε θα έχει ποτέ ;)εσενα δηλαδη σου φάνηκε φυσιολογικό το κυριακάτικο αποτέλεσμα; ;)
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το αποτέλεσμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για το αποτέλεσμα...
ναι μωρέ έχεις δίκιο.
μην είμαστε υπερβολικοί.
σιγά μην έστηνε ο γάβρος παίγνια.
είναι τουλάχιστον άδικο και χαιρέκακο.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ναι μωρέ έχεις δίκιο.
μην είμαστε υπερβολικοί.
σιγά μην έστηνε ο γάβρος παίγνια.
είναι τουλάχιστον άδικο και χαιρέκακο.
Κοίτα, δεν είπα πως δεν τα κάνει ο γάβρος ή δεν τα έχει κάνει ή πως δεν θα τα κάνει στο μέλλον.
Φυσικά και είπα πως παίζει να το έδωσε το παιχνίδι μιας που δεν τον ενδιέφερε αλλά είπα επίσης
πως απλά έπαιξε και έχασε. Έκανε ευκαιρίες και γκολ δεν έβαλε, η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία
και σκόραρε. Δεν νομίζω πως είναι ένα σενάριο το οποίο το αποκλείει κανείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κοίτα, δεν είπα πως δεν τα κάνει ο γάβρος ή δεν τα έχει κάνει ή πως δεν θα τα κάνει στο μέλλον.
Φυσικά και είπα πως παίζει να το έδωσε το παιχνίδι μιας που δεν τον ενδιέφερε αλλά είπα επίσης
πως απλά έπαιξε και έχασε. Έκανε ευκαιρίες και γκολ δεν έβαλε, η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία
και σκόραρε. Δεν νομίζω πως είναι ένα σενάριο το οποίο το αποκλείει κανείς.
αυτό που κάνεις είναι να κρατάς αμυντική στάση απέναντι στο γάβρο ενώ εμένα στόχος μου δεν είναι αυτός.
πριν καιρό είχα μπινελικωθεί με κάποιον βάζελο γιατί έλεγα ότι το παίγνιο με αστέρα ήταν στημένο και μου έλεγς ότι λεω μαλακίες.
όταν του είπα ότι ξέρω άτομο απο τη διοίκηση αρχισε τα είσαι φαφλατάς μαλάκας φαντασμένος κλπ.
ακόμα θυμάμαι την αλλαγή απο το βλάχο στο 60φεύγα στον Καρντόσο τον καλύτερο παίχτη τότε του αστέρα ο οποιος έγινε αλλαγή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.  :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Λες πως κρατώ αμυντική στάση απέναντι στον γάβρο.
Αν παραδεχτώ πως το έδωσε τι θα γίνει; Προσωπικά χέστηκα για το αν το έδωσε όντως, γιατί
στην Ελλάδα είμαστε και από ποδόσφαιρο σκατά και αηδία και κάτι τέτοια είναι σύνηθες φαινόμενο.
Δεν θα σκάσω για το αν ο Μαρινάκης και ο όποιος Μαρινάκης πούλησε παιχνίδι για οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
Αν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέμε "πονηρό" εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ως ένα ποσοστό πως χάσαμε
από την μαλακία μας. Αν πάλι δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου τι να σου κάνω...  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν παραδεχτώ πως το έδωσε τι θα γίνει; Προσωπικά χέστηκα για το αν το έδωσε όντως, γιατί
στην Ελλάδα είμαστε και από ποδόσφαιρο σκατά και αηδία και κάτι τέτοια είναι σύνηθες φαινόμενο.
Δεν θα σκάσω για το αν ο Μαρινάκης και ο όποιος Μαρινάκης πούλησε παιχνίδι για οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
Αν και το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέμε "πονηρό" εγώ θα συνεχίσω να πιστεύω ως ένα ποσοστό πως χάσαμε
από την μαλακία μας. Αν πάλι δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου τι να σου κάνω...  :grin:
αποψη σεβαστή και καταγράφεται.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα ...μην ορκιζεσαι κιολα...σε λιγο ο γνωστος κωλοτουμπας μαλακας γραφικος μπορει και να σε πεισει  :jerking:
μιλαμε αντι να κρυφτει σε καμμια τρυπα απο τις μαλακιες που εχει πει και τα καβλια που εχει φαει ξαποστασε λιγο και αρχισε παλι τα γνωστα μαλακοπαραληρηματα του με το υφος του καρδιναλιου ρισελιε ...
μιλαμε ο μεγιστος μαλακοπιοτουρας που αμα ημουνα κανενας καμμεος θα εψαχνα να βρω ολες τις μαλακιες που εχει πει σε δικες μας κοντρες εδω και τουλαχιστον τεσσερα χρονια...απο πολυμετοχικοτητες ,απο μελλον ομαδων, απο απο  :2funny: :2funny: :2funny:
αμα κατσω να βρω ποστ που προεβλεπε το μελλον και του τι λεει τωρα θα καλις..
και του τι λεει τωρα ο κλπαρχιδας...
μιλαμε φιλοτιμο μηδεν μπεσα αστα να πανε...
κωλοτουμπα και αγιος ο θεος ...
πεταμε μια μαλακια διαψευδεται παραυτα και εμεις εκει συνεχιζουμε αμεριμνοι το εργο μας  :jerking: :jerking:
και ξανα προς την δοξα τραβαμε....
μας εβαλε ακομα και σημερα μια αδιασταυρωτη πληροφορια που δεν επιβεβαιωνεται απο κανενα οτι ο γαυρος ζητησε σιμαο και πανηγυριζε...για τοσο λιγουρη μιλαμε..για τοσο μαλακα...εφτασε να πανηγγυριζει μια πιθανη προταση του γαυρου σε ενα παιχτη του βαζελου...
δεν μας εβαλε ομως η κωλοτρυπιδα την διαψευση του γαυρου...δεν τον συμφερε...
σου λεω ξανα...η κοινοτητα γνωριζει και τους δυο μας...εχω πει και εγω πολλες φορες μαλακια το εχω παραδεχτει και εχω ανακαλεσει...εστω και πολυ λιγοτερες απο αυτην την τρυπα...
αυτη η τρυπα στις δεκ α φανφαρες που θα πει οι εντεκα ειναι για τον πουτσο και στο μουνι του...ξαποσταινει κανα δυο μερες και ξανα στην δοξα τραβα,,,
και δε λες εσυ ρε ανγκελους στην πουτσα ...ελα δω μωρη τσαπου...καλα ειναι δοσμαν το ματσακι...
αν λεω αν μπει η σουταρα του καζιμ στο 92 γκολ τι γινετε;;
το τρομερο σουτ που εξαπελυσε στο ενενηνταφευγα αν θυμασαι και εγλειψε το δοκαρι περνωντας λιγο αουτ...
ειχε την δυνατοτητα πεστου ρε κωλοτρυπιδα ενας παιχτης σε μιλημενο ματς να υπολογισει τοσο απολυτα την πορεια της μπαλλας και να την στειλει ελαχιστα αουτ...
η ειχαν ολοι στον ολυμπιακο διαθεση να χαλασουν μια φιεστα για να δωσουν ενα ματς σε μια ομαδα χωρις στην ουσια οπως ολοι παραδεχονται να εχει κερδος ο θρυλος;;;
ρωτα την την παλιοκωλοτρυπιδα...
ειχαν ορεξη οι παιχτες να φυγουν με σκυμμενα κεφαλια αντι να κανουν γυρο;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έκτορα γύρισε ο επαγγελαμτίας πρωταθλητης που στη φιέστα ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ οι ΟΥΡΑΓΟΙ.  :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
ο φετινός βάζελας έφτασε εκεί που έφτασε εξαιτίας των καπίνο, λέτο, σιμάο, κουίνσυ ζέκα(στο α μισό), μπουμσόνγκ και μαρίνου.
όλοι αυτοί ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ 18αδα γάβρου αυτή τη στιγμή.

O Μπουμ-ΖΟΝΚ δε θα έβλεπε τη 18άδα του γαύρου ούτε με κυάλια.
Μέλμπεργκ, Αβραάμ δε κουνιούνται ούτε με σεισμό, ο Παπάζογλου μια χαρά παίκτης είναι.
Μέχρι και η μίζα του Βαλβέρδε λιγότερες ζεμπεκιές ρίχνει από το γάλλο.
Ο Σιμάο δε χωράει, απ'τη στιγμή που δε χωράει συχνά ούτε καν ο Μακούν για να παίζει η έτερη μίζα του Βαλβέρδε.
Ο Καπίνο θα φάνταζε σούπερμαν επί Μποστάντζο, αλλά τώρα θα ήταν 3η επιλογή.

Λέτο-Κουίνσι θα μπορούσαν να κάνουν τα ρεπό του Μιραλλάς και του Αμπντούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom