Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΜΕΤΑ  τον ασο του λεβαδειακου μαλλον πεφτει το τελευταίο υποκατάστημα του βαζελου ο εργοτελης ;)
:2funny: :2funny: :2funny: τι εγραψες παλι ρε...αναλυτη, μαλακα σκατοφλωρε γαμω την πλατεια σου κ το...καρε μαλλι που σκεπαζει την σκατοαποθηκη πουχεις για κρανιο

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: τι εγραψες παλι ρε...αναλυτη, μαλακα σκατοφλωρε γαμω την πλατεια σου κ το...καρε μαλλι που σκεπαζει την σκατοαποθηκη πουχεις για κρανιο
έλα ρε γαμιά πληκτρολογίου :2funny:ετσι ρε γαμημένη ομάδα στα σκατά θα πατε μουνιά  :rockon:και εσυ θα σκουζεις .μουνοπανακι σε πείραξε που θα πέσει ο καραγεωργιου; :grin: άχρηστος ρε μαλάκα θα σου είναι του χρόνου ..αλλα ..περίμενε έρχονται οι άραβες μουνάκι για αν σου κάνουν οθωμανικό :fuck2:

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
πας-ολυμπιακος...το πιο σιγουρο διπλο ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα; Για παράδειγμα στον Ατρόμητο;
σιγοντάρεις και εκτίθεσαι....
όπως τότε που ο νιονιοπλατείας με λοιδορούσε ότι ο Σιμάο θα έπαιζε βασικός στο γάβρο......
κάτσε να δούμε τώρα τι κωλοτούμπα θα κάνει......

Δημοσίευση: 10 Απρ. 2012, 10:56

Όταν αποχωρήσει από Παναθηναϊκό
Διπλό «όχι» του Σιμάο στον Ολυμπιακό και η επιλογή της bundesliga

O Σιμάο Μάτε Τζούνιορ που δήλωσε ξεκάθαρα ότι το καλοκαίρι θα αναχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, φέρεται να αρνήθηκε δύο φορές πρόταση του Ολυμπιακού.

Μάλιστα  23χρονος μέσος από τη Μοζαμβίκη ξεκαθάρισε πως έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της Γερμανίας για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρξε και από την Ελλάδα.

[size=14pt]Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τον πλησίασε δύο φορές, όμως ο Σιμάο απάντησε αρνητικά.[/size]

Ο Αφρικανός μέσος θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους, ωστόσο δεν ήθελε να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην του Παναθηναϊκού.

Για αυτό αποδέχτηκε πρόταση να παίξει στην bundesliga, καθώς Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ φέρονται και είναι οι δύο ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση στον Σιμάο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λατρεια σκιστους τωρα. οπως στη φυλανε εσενα αν πιαστουν απο καπου  :rockon:

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
το ειδα και εγω αυτο το βιντεακι...αχαχαχαχαχαχα

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ολιβερακο υπερτατε αναλυτη,Γεωργιου της...πλατειας,γιατι η πρωτη σου ομαδα ενδιαφερθηκε για τον Σιμαο αφου ειναι...σαπακι?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μπόχα και Βρώμα του gayρου η ιστορια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λατρεια σκιστους τωρα. οπως στη φυλανε εσενα αν πιαστουν απο καπου  :rockon:
τι νόμημα έχει;
ορισμένες φορές απορώ εάν εγώ βλέπω παραπέρα ή οι άλλοι είναι τυφλοί ή ηλίθιοι.

ας πούμς όποιος είχε δει φέτος όλα τα παίγνια του βάζελου ανεξαρτήτως ομάδας θα είχε καταλάβει ότι ο Σιμάο είναι απο τα καλύτερα χαφ αυτή τη στιγμή στην καλύτερη ηλικία στην Ελλάδα.

ο νιονιος επέλεξε να με κοροιδευι επειδη ο σιμαο παίζει στο βάζελο και το είπε ο περσόνας.
ας πούμε ο τοροσίδης που 5 χρόνια παίρνει μεταγραφή και 5 χρονια εδώ είναι είναι κατά πολύ καλύτερος του σιμάο που τον προσέγγισε ο γάβρος 2 φορές και εχει ήδη κλείσει με ομάδα της μπουντεσλίγκα.
παραδίπλα τους βάζω μέχρι και βίντεο για να το καταλάβουν και επιμενουν ότι ήταν πέναλτυ.  :dunno:

Επισκέπτης
τι νόμημα έχει;
ορισμένες φορές απορώ εάν εγώ βλέπω παραπέρα ή οι άλλοι είναι τυφλοί ή ηλίθιοι.

ας πούμς όποιος είχε δει φέτος όλα τα παίγνια του βάζελου ανεξαρτήτως ομάδας θα είχε καταλάβει ότι ο Σιμάο είναι απο τα καλύτερα χαφ αυτή τη στιγμή στην καλύτερη ηλικία στην Ελλάδα.

ο νιονιος επέλεξε να με κοροιδευι επειδη ο σιμαο παίζει στο βάζελο και το είπε ο περσόνας.
ας πούμε ο τοροσίδης που 5 χρόνια παίρνει μεταγραφή και 5 χρονια εδώ είναι είναι κατά πολύ καλύτερος του σιμάο που τον προσέγγισε ο γάβρος 2 φορές και εχει ήδη κλείσει με ομάδα της μπουντεσλίγκα.
παραδίπλα τους βάζω μέχρι και βίντεο για να το καταλάβουν και επιμενουν ότι ήταν πέναλτυ.  :dunno:
για να τελειώνουμε με την ιστορία σιμαο θα σου πω την άποψη μου άσχετα αν συμφωνείς η όχι.ο σιμαο είναι ενας παίχτης που παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ έχει καλά τρεξίματα και είναι πολύ δυνατός.απο εκεί και περα όπως εχω πει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και για ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό παίχτης που δεν έχει μεταβίβαση δεν εχει κατέβασμα της μπάλας δεν έχει χειριμο με λίγα λόγια δεν ξέρει μπάλα δεν μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα.για μένα δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο .είδες ότι όποτε παίζει βασικός ο παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη .τέλος πάντων η άποψη μου είναι ότι ο παναθηναϊκός είναι υπέρβαση για την καριέρα του και δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδα επίπεδου.ας πουμε οσο επαιζε διπλα στο ζιλμπερτο κένταγε γιατί απλά η δουλειά του ηταν μόνο να κόβει φέτος που δεν υπήρχε ο βραζιλιάνος και έπρεπε να βοηθήσει στην ανάπτυξη απέτυχε.

Επισκέπτης
εγώ τουλαχιστον απο τη Κυριακή είπα ότι το ματς το έστησε ο ολυμπιακός το θέμα είναι οτι μάλλον δεν θα κινδυνέψει ο πανιώνιος αλλα ο εργοτελης. αλλα εσεις ολοι που έχετε μείνει άφωνοι πέρσι δεν έγιναν τα ίδια;μήπως ξεχνάτε τη έγινε στο ματς λαρισα-παναθηναικος ;) αλλα και παλιά ο ο ολυμπιακός δεν έδωσε ματς σε λεβαδειακο και λαρισα;τωρα ανακαλύψατε την ακρόπολη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για να τελειώνουμε με την ιστορία σιμαο θα σου πω την άποψη μου άσχετα αν συμφωνείς η όχι.ο σιμαο είναι ενας παίχτης που παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ έχει καλά τρεξίματα και είναι πολύ δυνατός.απο εκεί και περα όπως εχω πει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και για ομάδες που θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό παίχτης που δεν έχει μεταβίβαση δεν εχει κατέβασμα της μπάλας δεν έχει χειριμο με λίγα λόγια δεν ξέρει μπάλα δεν μπορεί να σταθεί σε μεγάλη ομάδα.για μένα δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο .είδες ότι όποτε παίζει βασικός ο παναθηναϊκός έχει μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη .τέλος πάντων η άποψη μου είναι ότι ο παναθηναϊκός είναι υπέρβαση για την καριέρα του και δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε ομάδα επίπεδου.ας πουμε οσο επαιζε διπλα στο ζιλμπερτο κένταγε γιατί απλά η δουλειά του ηταν μόνο να κόβει φέτος που δεν υπήρχε ο βραζιλιάνος και έπρεπε να βοηθήσει στην ανάπτυξη απέτυχε.
σου το έιχα ξαναγράψει αλλά στον φιλογαβρικό παροξυσμό σου το πέρασες ντούκου.
το σιμάο όταν τον είχα πρωτοδει πριν 3-4 χρόνια γέλαγα.
τεχνική μηδέν μεταβίβαση μηδέν αντίληψη γηπέδου μηδέν.

απο πέρσυ που τον ανέλαβε ο φερέιρα είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη και βελτίωση στις αδυναμίες πυο εγώ εχω δει στην ελλάδα μετά το νικοπολίδη.

έχοντας δει το 85% των παιγνίων του γάβρου και τυο βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια ο Σιμάο ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ τώρα (όχι πριν 3 χρόνια) είναι ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ για βαζελόγαβρους. Ας πουμε Ζε ελίας δε θα γίνει ποτέ αλλά ούτς η μπάλλα μας θα φτάσει σύντομα σε επιπεδο ποιοτητας να έχει ένα ζε ελίας.

προσθέτοντας το γεγονός ότι έχει βελτιώσει τη ροπή του στις κόκκινες κάρτες, ότι τραυματίζεται ελάχιστα και ότι πλέον καλύπτει χώρους και έχει αντιληψη φάσεων αποτελεί για το γάβρο άριστο εργαλείο.

ο φετινός βάζελας έφτασε εκεί που έφτασε εξαιτίας των καπίνο, λέτο, σιμάο, κουίνσυ ζέκα(στο α μισό), μπουμσόνγκ και μαρίνου.
όλοι αυτοί ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ 18αδα γάβρου αυτή τη στιγμή.

Εάν μάλιστα ο βάζελος τους χάσει του χρόνου θα κάνει πλάκα μαζί του και ο εργοτέλης.
και δυστυχώς εκεί πάει.

η αεκ διαλύθηκε, ο παοκ το ίδιο τώρα ο βάζελας και έχει και συνέχεια......
του χρόνου βλέπω οι γάβροι να αυτοκτονούν στο καραισκάκη απο ποδοσφαιρική ανία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ τουλαχιστον απο τη Κυριακή είπα ότι το ματς το έστησε ο ολυμπιακός το θέμα είναι οτι μάλλον δεν θα κινδυνέψει ο πανιώνιος αλλα ο εργοτελης. αλλα εσεις ολοι που έχετε μείνει άφωνοι πέρσι δεν έγιναν τα ίδια;μήπως ξεχνάτε τη έγινε στο ματς λαρισα-παναθηναικος ;) αλλα και παλιά ο ο ολυμπιακός δεν έδωσε ματς σε λεβαδειακο και λαρισα;τωρα ανακαλύψατε την ακρόπολη;
το πρωτάθλημα είναι στημένο όχι γιατί στήνονται παίγνια αλλά γιατί πλέον οι μισές και βάλε ομάδες της σουπερλίγκ είναι δορυφόροι του γάβρου.
ας πούμε.... η ομάδα που παίζει την πιο σταθερή μπαλλα απο την αρχή του πρωταθλήματος και έχει πάει τελικό κυπέλου έχει για καλύτερό της παίκτη δανεικό απο το γάβρο επειδή δεν τον ήθελε ο βαλβίδας.
στο ισποανικό πρωτάθλημα η διαφορά των 2 πρώτων απο τους υπολοιπους ειναι 30!!!!!!!ναι καλά ακούσατε 30!!!!!! ποντοι.
το πρωτάθλημα είναι ελάχιστα ανταγωνιστικό αλλά εκεί το ζήτημα έχει καλυφθεί για να κανουν οι δύο υπερομάδες του κόσμου καλή προπονηση για το εξωτερικό.
στην ελλάδα εάν πάει έτσι ο γάβρος του χρόνου ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ;
και με τι προοπτικές;

στην ισπανία ο 30αρης πίσω παίζει ημιτελικο ουέφα

έχουμε φτάσει σε σημείο οπι καστανάδες κύπριοι να έχουν στην πρώτη τους 5άδα καλύτερες ομάδες συνολικά απο τις δικές μας 5.

ποιοί;
αυτών που το πρωτάθλημα πριν 10 χρόνια με το ζόρι θα έβαζε 3 στο δικό μας.

τράτζικ

Επισκέπτης
σου το έιχα ξαναγράψει αλλά στον φιλογαβρικό παροξυσμό σου το πέρασες ντούκου.
το σιμάο όταν τον είχα πρωτοδει πριν 3-4 χρόνια γέλαγα.
τεχνική μηδέν μεταβίβαση μηδέν αντίληψη γηπέδου μηδέν.

απο πέρσυ που τον ανέλαβε ο φερέιρα είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη και βελτίωση στις αδυναμίες πυο εγώ εχω δει στην ελλάδα μετά το νικοπολίδη.

έχοντας δει το 85% των παιγνίων του γάβρου και τυο βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια ο Σιμάο ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ τώρα (όχι πριν 3 χρόνια) είναι ΛΙΡΑ ΕΚΑΤΟ για βαζελόγαβρους. Ας πουμε Ζε ελίας δε θα γίνει ποτέ αλλά ούτς η μπάλλα μας θα φτάσει σύντομα σε επιπεδο ποιοτητας να έχει ένα ζε ελίας.

προσθέτοντας το γεγονός ότι έχει βελτιώσει τη ροπή του στις κόκκινες κάρτες, ότι τραυματίζεται ελάχιστα και ότι πλέον καλύπτει χώρους και έχει αντιληψη φάσεων αποτελεί για το γάβρο άριστο εργαλείο.

ο φετινός βάζελας έφτασε εκεί που έφτασε εξαιτίας των καπίνο, λέτο, σιμάο, κουίνσυ ζέκα(στο α μισό), μπουμσόνγκ και μαρίνου.
όλοι αυτοί ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ 18αδα γάβρου αυτή τη στιγμή.

Εάν μάλιστα ο βάζελος τους χάσει του χρόνου θα κάνει πλάκα μαζί του και ο εργοτέλης.
και δυστυχώς εκεί πάει.

η αεκ διαλύθηκε, ο παοκ το ίδιο τώρα ο βάζελας και έχει και συνέχεια......
του χρόνου βλέπω οι γάβροι να αυτοκτονούν στο καραισκάκη απο ποδοσφαιρική ανία.
καταρχήν δεν ειμαι φιλογαυρος στο παρελθόν όπως θυμάσαι με μπαναρανε γιατί τσακώθηκα για το γαύρο ;)τωρα αν εσύ θεωρείς την αλήθεια που λεω οτι είναι καλύτερη ομάδα απο εσένα και ότι δικαιοτατα πήρε το πρωτάθλημα αυτό είναι πρόβλημα σου.πάμε στο άλλο ..τωρα λες ότι παίχτες τύπου σιμαο ζεκα κουινσι καπινο γεμίζουν χαλαρα 18 αδα..γιατι έλεγες ότι κάποιοι χτύπαγαν και 11αδα.πλην του λετο κανένας παίχτης δεν έχει θέση στον φετινό ολυμπιακό.ακομα και ο καπινο οπως είναι σήμερα με τον καρολ δεν έχει θέση.για κουινσι και ζεκα δεν το συζηταω.οσο για τον κατσουρανη όπως ειναι φέτος πολύ αμφιβάλω αλλα ας πούμε ότι ίσως αυτός θα μπορούσε να είχε θέση στη 18 αδα.τωρα ο σιμαο...οτι βελτιώθηκε αυτο είναι αλήθεια αλλα σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι λίρα εκατό.αυτή είναι η άποψη μου..μπάλα δεν έμαθε..τώρα οτι εμαθε να δίνει τη μπάλα στα δυο μέτρα εκεί που δεν μπορούσε να την δώσει από το δεξί στο αριστερό αυτό ναι.αλλα μέχρι εκεί.αν κάνω λάθος και φύγει και παίξει μπαλαρα στο εξωτερικό θα βγω και θα πω έκανα λάθος ;)εσύ  θα το κάνεις; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom