Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    350

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι..αλλα έχει ξαναγίνει ;)δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα ήσουν ισόβαθμος με το βαζελο και δεν θα κέρδιζες ενα τέτοιο παιχνίδι ;)εσένα  σου φαίνεται λογικό να μην μπορείς να κερδίσεις την κερκυρα στο καραισκακη..και μη μου πεις μπαλα ειναι :grin:
σου απαντησα...ημουνα και εφερα χου με την δοξα...εχασα και απο τριπολη και απο ξανθη και εφερα; χου και με τον οφη  ;) ;)
μην τρελλαινεσαι λεμε ρεεεεε...
δες μπαλλιτσα...ειναι ωραιο το ποδοσφαιρακι ρε...ακου τι σου λεει ο χρηστιδαρος  ;) ;)

Επισκέπτης
η απαντηση στο αν το βρισκεις λογικο ειναι οχι...
αλλα παρολαυτα το υποστηριζεις και ας μην το βρισκεις λογικο  :headbang: :headbang:
εισαι θεος ρε μαλακα :2funny: :2funny:
τωρα το γάμησες :grin:ξερεις γιατι απάντησα έτσι...και για να στο πω και αλλιως ετσι οπως ειναι η βαθμολογια ο πανιωνιος θελει για να σωθει 3 βαθμούς και διαφορετικα αν ηκερκυρα κανει το 2 τα 2 και εγω δεν παρω 3 βαθμους επεσα,και σε ρωταω ο ολυμπιακος ποιος θα ήθελε να πέσει; ξέχασα να σου πω οτι τελευταία αγωνιστική παίζω στη τριπολη ;) κατα τα αλλα εγω ειμαιο δικο σου παραρτημα που λενε πολλοί μαλάκες εδω :uglystupid: αν δεν εχανες σημερα τοτε τελειωναν ολα μετα την ηττα του παναιτωλικου..τωρα;

Επισκέπτης
σου απαντησα...ημουνα και εφερα χου με την δοξα...εχασα και απο τριπολη και απο ξανθη και εφερα; χου και με τον οφη  ;) ;)
μην τρελλαινεσαι λεμε ρεεεεε...
δες μπαλλιτσα...ειναι ωραιο το ποδοσφαιρακι ρε...ακου τι σου λεει ο χρηστιδαρος  ;) ;)
ρε πούστη μιλάς εκ του ασφαλούς..αν αυτά τα περίεργα αποτελέσματα γινοντουσταν και δεν σε συμφεραν θα έλεγες τα ίδια;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τωρα το γάμησες :grin:ξερεις γιατι απάντησα έτσι...και για να στο πω και αλλιως ετσι οπως ειναι η βαθμολογια ο πανιωνιος θελει για να σωθει 3 βαθμούς και διαφορετικα αν ηκερκυρα κανει το 2 τα 2 και εγω δεν παρω 3 βαθμους επεσα,και σε ρωταω ο ολυμπιακος ποιος θα ήθελε να πέσει; ξέχασα να σου πω οτι τελευταία αγωνιστική παίζω στη τριπολη ;) κατα τα αλλα εγω ειμαιο δικο σου παραρτημα που λενε πολλοί μαλάκες εδω :uglystupid: αν δεν εχανες σημερα τοτε τελειωναν ολα μετα την ηττα του παναιτωλικου..τωρα;
καλα συγνωμη δηλαδη σωνω την κερκυρα και ριχνω εσενα;;αφου και εσυ παραρτημα μου δεν εισαι;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε πούστη μιλάς εκ του ασφαλούς..αν αυτά τα περίεργα αποτελέσματα γινοντουσταν και δεν σε συμφεραν θα έλεγες τα ίδια;
ρε εισαι μαλακας;;;εχασα απο ξανθη απο τριπολη χου με δοξα χου με οφη και ολα καλα...και χανω απο κερκυρα και το δινω ετσι;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
έχεις πάρει όμως το πρωτάθλημα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πέρσυ που σας δώσαμε τον Μητρογκόλ και σας έσωσε από ΒΕΒΑΙΟ υποβιβασμό ήταν καλά;;;
Σε όποιον δίναμε τον Μητρογκόλ θα σωζόνταν, τελεία και παύλα.
Έπρεπε λοιπόν να διαμαρτυρηθεί όποιος υποβιβάστηκε για αλλοίωση της μάχης της παραμονής;

Επισκέπτης
καλα συγνωμη δηλαδη σωνω την κερκυρα και ριχνω εσενα;;αφου και εσυ παραρτημα μου δεν εισαι;;;
δεν θυμάμαι πότε να με έχεις βοηθήσει ;)στους άλλους τους μαλάκες να τα πεις που λένε οτι ειμαι παράρτημα :grin: αλλα παράρτημα χωρίς βοήθεια εγώ δεν ξέρω ;) και μην ακουσω τη μαλακια για περσι με μητρογλου γιατί αυτο εγινε για να πάρεις τσάμπα το μανιατη άσχετα αν φέτος τον έδωσες στον ατρομητο και δεν μου άφησες ούτε το γκαλιτσιο άσχετα αν εσύ δεν τον ήθελες η δεν μου έδωσες τουλάχιστον 1 απο τους 12 δανεικούς :grin:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
ειναι πολλα τα λεφτα στο στοιχημα τελικα.......

Επισκέπτης
Πέρσυ που σας δώσαμε τον Μητρογκόλ και σας έσωσε από ΒΕΒΑΙΟ υποβιβασμό ήταν καλά;;;
Έπρεπε λοιπόν να διαμαρτυρηθεί όποιος υποβιβάστηκε για αλλοίωση της μάχης της παραμονής;
σε προλαβα για το μανιατη τον έδωσες.φετος μου εδωσες εσυ δανεικο.ουτε ενα :uglystupid:τετοιο παραρτημα ειμαι :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825

ζποϊνγκ....
τι είπες τώρα... μήπως είσαι ο Αλέφας τελικά;;;!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν θυμάμαι πότε να με έχεις βοηθήσει ;)στους άλλους τους μαλάκες να τα πεις που λένε οτι ειμαι παράρτημα :grin: αλλα παράρτημα χωρίς βοήθεια εγώ δεν ξέρω ;) και μην ακουσω τη μαλακια για περσι με μητρογλου γιατί αυτο εγινε για να πάρεις τσάμπα το μανιατη άσχετα αν φέτος τον έδωσες στον ατρομητο και δεν μου άφησες ούτε το γκαλιτσιο άσχετα αν εσύ δεν τον ήθελες η δεν μου έδωσες τουλάχιστον 1 απο τους 12 δανεικούς :grin:
ναι αλλα σε κερδιζω...αυτο σημαινει οτι κερδιζω ομαδες και χωρις να ειναι παραρτηματα μου;; :think: :think:εισαι σιγουρος γιαυτο που λες;;
γιατι εγω ξερω οτι τους εχω ολους παραρτηματα για να κερδιζω  :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χάσεις - κερδίσεις δεν έχεις καμία επίπτωση  :grin: :grin: :grin:
μα αλλο ειναι το θεμα...απο την στιγμη που χανω στα ισα οταν εχω επιπτωση γιατι οταν χανω και δεν εχω επιπτωση δεν ειναι στα ισα;;
τι τετραγωνες λογικες ειναι αυτες που εχετε;;
μηπως να σκεφτεις τελικα οτι ολα αυτα τα σεναρια ειναι αρνητικα για τον συλλογο και γιαυτο τα λετε ολοι εσεις;;;ε;;μηπως λεω;;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν θυμάμαι πότε να με έχεις βοηθήσει
Απλά σε κράτησα στην κατηγορία πέρσυ με τον δανεισμό του Μητρογκόλ...
Αν στον είχαμε δώσει από την αρχή της χρονιάς θα έβγαινες μέχρι και ΟΥΕΦΑ.  :grin:

Και η παραμονή αξίζει πολύ παραπάνω από τα 500.000 - 1εκ βαριά που θα σας δίναμε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απλά σε κράτησα στην κατηγορία πέρσυ με τον δανεισμό του Μητρογκόλ...
Αν στον είχαμε δώσει από την αρχή της χρονιάς θα έβγαινες μέχρι και ΟΥΕΦΑ.  :grin:

Και η παραμονή αξίζει πολύ παραπάνω από τα 500.000 - 1εκ βαριά που θα σας δίναμε.
:2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
οχι ρε συ, αφου στο πρωταθλημα εχει να κανει με τινανοτεραστιους αντιπαλους, τι να λεμε τωρα!! αληθει δεν μου ειπες ο γκασολ επαιζε στον τελικο  η θα το κανεις γαργαρα;; 
εδω μου λες πως ενας παικτης οταν βγαινει μυρ στην ευρωπη πρεπει να βγαινει και υποχρεωτικα μυ στο πρωταθλημα που παιζει  :2funny: :2funny:
ασχετα αν στο πρωταθλημα δεν εκανε τπτ και παλι ο Παναθηναικος πηρε το πρωταθλημα  :2funny:
απο τα 10 παιχνιδια που χασαμε απο τους ισπανους στα 9 επαιζε ο Γκασολ
και ο λογος που χασαμε απο τους Ισπανους το 2006 ηταν οτι η ομαδα ειχε αδιασει αγωνιστηκα και ψυχολογικα μετα την νικη επι των αμερικανων
ξυπνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom