Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,0%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    350

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν χρειαζετε να δωσεις ματς για να σου δωσει η κερκυρα.απλα το εδωσες για τον ιδιο λογο που το ειχες δωσει στη λαρισα ;)
και τελικα να σου πω κατι;;;κουραστηκα με τις ιδιες μαλακιες συνεχεια...ολους τους πονηρους μονιμως που φανταζονται σεναρια ...
δεν με ενδιαφερει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
κουραστηκα και ακρη δεν βρισκω...
39 και προσεχως 40...
τα αλλα ειναι μαλακιες και αλλα λογια να γαμιομαστε...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Την έχω δει καμιά δεκαριά φορές. Τι έκανε ο τύπος!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θα αφήσει εποχή στο WWE/RAW αν δοκιμάσει ποτέ. :rockon: :rockon: :rockon:

Το προηγούμενο ποστ μου το είδες; Πριν 10 λεπτά το έγραψα αυτό...

το είδα αλλά εστίασα στο βίντεο

Επισκέπτης
και τελικα να σου πω κατι;;;κουραστηκα με τις ιδιες μαλακιες συνεχεια...ολους τους πονηρους μονιμως που φανταζονται σεναρια ...
δεν με ενδιαφερει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
κουραστηκα και ακρη δεν βρισκω...
39 και προσεχως 40...
τα αλλα ειναι μαλακιες και αλλα λογια να γαμιομαστε...
κανεις δεν ειπε ποτε δεν πηρες δίκαια το πρωταθλημα.αλλα το ποιος θα πέσει μπορείς να το ρυθμίσεις ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συμμαχίες τύπε ;)μην κανεις οτι δεν ξερεις.παλαι ο βαζελος ειχε τετοιες δοξα οφη απολλων  ;)για τετοιες μιλαω.αλλωστε η κερκυρα ειναι ομαδα που δινει παιχτες για να ψηθουν ο ολυμπιακος :grin:
το κερδος το δικο μου ποιο ειναι για να δωσω ματς και να ''ξευτιλιστω'' στην φιεστα ;;
μια συμμαχια οπως την λες συμφερει την κερκυρα και οχι εμενα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αλλη διαργανωση η ευρωλιγκα αλλη το πρωταθλημα
σωστα το ειχα ξεχασει, εκει παιζεις με ρεαλ. μπατρσα,ταου,μακαμπι,σιενα,παρτιζαν και αλλες ομαδουλες της σειρας και εδω με αρη, παοκ, καοδ,λαρισα, ρεθυμνο. κατι σαν το n.b.a  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
εγω σου λεω να σταματησεις αλλα εσυ εκει.. στον τελικο του μουντομπασκετ ειχαν τον γκασολ;; αλλα ειπαμε ο διαμαντιδης ειναι υπερπαιχτης!!
την ψωλια που εριξαν στους αμερικανους ητανε καλη ομως ετσι?
μονο και μονο που δεν αναγνωριζεις οτι η μεγαλη διαφορα της ελλαδας και της ισπανιας τα τελευταια χρονια ειναι ο Γκασολ φενετε ποσο μυρωδιας εισαι με τον αθλημα

αλλα ειπαμε καλυτερα τοροντο ραπτονς με ρεκορ στο νβα 20-62 και 11 ποντους μεσο ορο
παρα πρωταθλητης ευρωπης 3 φορες καλυτερος αμυντικος κλπ κλπ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανεις δεν ειπε ποτε δεν πηρες δίκαια το πρωταθλημα.αλλα το ποιος θα πέσει μπορείς να το ρυθμίσεις ;)
και;;τι θα κερδισω;;
θα πεσει η λειβαδια αντι για την κερκυρα π.χ. και ;;αφου ολοι παραρτηματα μου ειναι ...οχι;;;
ρε μαλακες λεμε ξεκολλατε και βλεπετε μπαλλιτσα...
ξεκολλατε μια ιδεα ειναι  ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
σωστα το ειχα ξεχασει, εκει παιζεις με ρεαλ. μπατρσα,ταου,μακαμπι,σιενα,παρτιζαν και αλλες ομαδουλες της σειρας και εδω με αρη, παοκ, καοδ,λαρισα, ρεθυμνο. κατι σαν το n.b.a  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δλδ αν ενας παικτης εχει ευρολιγκα 15 ποντους 10 ασιστ και 5ριμπ ευρολιγκα και βγει μυρ και στο πρωταθλημα εχει 8 ποντους 4 ασιστ και 2 ριμπαουντ πρεπει να βγει και στο πρωταθλημα  myr αφου βγηκε στην ευρωλιγκα ε?  :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
το κερδος το δικο μου ποιο ειναι για να δωσω ματς και να ''ξευτιλιστω'' στην φιεστα ;;
μια συμμαχια οπως την λες συμφερει την κερκυρα και οχι εμενα...
ακριβως την κερκυρα. ;)οπως παλια τη λαρισα και πιο παλια το λεβαδειακο..και όλως τυχαία όλοι αυτοί οι παίχτες είχαν πολλούς παίχτες δανεικούς από τον ολυμπιακό ;)μπορει και να ειναι ολα συμπτώσεις οταν ολα αυτα τα αποτελέσματα γίνονται οταν εχει εξασφαλιστεί το πρωταθλημα..ισως :grin:

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και;;τι θα κερδισω;;
θα πεσει η λειβαδια αντι για την κερκυρα π.χ. και ;;αφου ολοι παραρτηματα μου ειναι ...οχι;;;

Η μόνη μαλακία σας ειναι πως ξενερώσατε τον κόσμο σας.... κατά τα λοιπά, μαγκιά σας. ΚΑι τι έγινε?

Επισκέπτης
και;;τι θα κερδισω;;
και ο λεβαδειακος θα σωθει ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ακριβως την κερκυρα. ;)οπως παλια τη λαρισα και πιο παλια το λεβαδειακο..και όλως τυχαία όλοι αυτοί οι παίχτες είχαν πολλούς παίχτες δανεικούς από τον ολυμπιακό ;)μπορει και να ειναι ολα συμπτώσεις οταν ολα αυτα τα αποτελέσματα γίνονται οταν εχει εξασφαλιστεί το πρωταθλημα..ισως :grin:
δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λες....
αλλα λες οτι ξευτιλιζομαι εγω χωρις κερδος για να εξυπηρετηθει η κερκυρα και η καθε κερκυρα...το βρισκεις λογικο αυτο;;σου καθεται καλα εσενα;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δλδ αν ενας παικτης εχει ευρολιγκα 15 ποντους 10 ασιστ και 5ριμπ ευρολιγκα και βγει μυρ και στο πρωταθλημα εχει 8 ποντους 4 ασιστ και 2 ριμπαουντ πρεπει να βγει και στο πρωταθλημα  myr αφου βγηκε στην ευρωλιγκα ε?  :jerking: :jerking:
οχι ρε συ, αφου στο πρωταθλημα εχει να κανει με τινανοτεραστιους αντιπαλους, τι να λεμε τωρα!! αληθει δεν μου ειπες ο γκασολ επαιζε στον τελικο  η θα το κανεις γαργαρα;; 

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
39 και προσεχως 40...

2 για την ώρα και σε 38 χρόνια (βαριά 45  :grin: ) θα γράφει 40!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1726360.ece/BINARY/w460/marinakis.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article1726361.ece/ALTERNATES/w620/marinakis2.jpg[/img[/URL]]

Επισκέπτης
δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λες....
αλλα λες οτι ξευτιλιζομαι εγω χωρις κερδος για να εξυπηρετηθει η κερκυρα και η καθε κερκυρα...το βρισκεις λογικο αυτο;;σου καθεται καλα εσενα;;
οχι..αλλα έχει ξαναγίνει ;)δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα ήσουν ισόβαθμος με το βαζελο και δεν θα κέρδιζες ενα τέτοιο παιχνίδι ;)εσένα  σου φαίνεται λογικό να μην μπορείς να κερδίσεις την κερκυρα στο καραισκακη..και μη μου πεις μπαλα ειναι :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
με ποιό τρόπο ζυγίζεις την "ξεφτίλα"; αν το φιλικό σωματείο καίγεται για βαθμούς...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι..αλλα έχει ξαναγίνει ;)δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα ήσουν ισόβαθμος με το βαζελο και δεν θα κέρδιζες ενα τέτοιο παιχνίδι ;)εσένα  σου φαίνεται λογικό να μην μπορείς να κερδίσεις την κερκυρα στο καραισκακη..και μη μου πεις μπαλα ειναι :grin:
η απαντηση στο αν το βρισκεις λογικο ειναι οχι...
αλλα παρολαυτα το υποστηριζεις και ας μην το βρισκεις λογικο  :headbang: :headbang:
εισαι θεος ρε μαλακα :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσενα σου φαινεται λογικο να ειμαι ισοβαθμος με τον βαζελο και να ερχομαι χου με την δοξα;;σε σενα μιλαω ολιβερ...
απολαυσε λεμε την μπαλλιτσα και διωξε την αρρωστεια...ευκολο ειναι αρκει να το θελεις  ;) ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παλι αρχισες τις κωλοτουμπες ε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom