Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Nαι αλλά ο Αντρέας Πανάθα δεν ήταν?
ρωτά τον περσονα αυτός θα ξέρειNαι αλλά ο Αντρέας Πανάθα δεν ήταν?
ρωτά τον περσονα αυτός θα ξέρει
είναι τελειώς τυχαίο που είσαι πασόκος.φωτεινε παντωγνωστη του δεν μπορω παρα να υποκλιθω σε ολα αυτα που λες.άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι είσαι λάθος...αφου ποτέ δεν είσαι και μέρα που ειναι δεν θα μπω σε καμιά αντιπαράθεση .φυσικά οπως εχω ξαναπει καποιοι τα βλεπουν οπως θελουν και απο τη σκοπια που τους βολευει.αλλωστε ουτε ο παναθηναϊκός ουτε η ΝΔ εχουν μεγάλες ευθύνες για το χάλι στη πολιτική η στο ποδόσφαιρο.άλλωστε ο βαρδινογιαννης που εμφανίστηκε πρωτος στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο ηταν παρθένα οσία μαρια και φυσικά ποτε δεν εκανε απολύτως τιποτα σε σχέσει πάντα με τον τον σαλιαρελη που τιμωρήθηκε η τον κοσκοτα επίσης το ίδιο..άλλωστε π παναθηναικος πρέπει να θεωρειτε και αδικημένος αφου 15 χρονια ειναι εκτος παρασκηνίου με εξαίρεση την προπερσινη χρονιά με τον πατερα που έκανε όργια .αλλα αυτα ειπαμε ειναι ψιλά γράμματα.οπως φυσικα ξεχνας και την 8ετια του εθναρχη που ξεκινησαν οι διορισμοι και οι μυστικες συμφωνιες που αργοτερα της συνεχισε το κακο ΠΑΣΟΚ .αλλα είπαμε ασθενής η μνήμη.
Nαι αλλά ο Αντρέας Πανάθα δεν ήταν?
εσύ είναι τυχαίο που δεν τη είσαι;είναι τυχαίο;ανηκεις στο κινημα.Ο.Φ.Α.είναι τελειώς τυχαίο που είσαι πασόκος.
μα τελείως λέμε.
θες να πάμε στοίχημα 50 χιλιάρικα τι ήταν;
ναι εκεί γύρω μεγάλωσα.ΕΙΠΑ και εγώ δεν θα το ήξερε ΚΑΙ αυτό στο καστρί μεγάλωσε
να ρωτήσεις τον βόδο που ξέρει καλύτερα τα των ΒΠ και της Εκάλης....Aμα είναι σε ρούβλια οκ
Δε ξερω ρε αλάνι. Νομίζω. Για αυτό σε ρώτησα. Ελα ρίχτο
να ρωτήσεις τον βόδο που ξέρει καλύτερα τα των ΒΠ και της Εκάλης....
εγώ είμαι απλά ένας ξιπασμένος που το παίζω παντογνώστης σε σαίτ για πουτάνες.
εφυγα.
μηνν λες χαρακτηρισμούς που σου εχω προσάψει.το κομπλεξικός ειναι επιεικής για σένα.είσαι παιδί βορείων προαστίων αλλα είσαι από τα παιδιά που κουβαλούν πολλά απωθημένα,εχω ξαναπεί εσύ πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο .οσο για το ποιοι καταλαβαινουν ...μονος σου προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι κατι...αλλα μόνο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο γιατι στην ζωή σου ολοι σε έχουν κλασμενο ενα καχιεκτικο κοπλεξικο τυπακι είσαι που όποιος σε δει ούτε για μια σφαλιάρα δεν αξίζει κανείς να σου δωσει ;)ναι εκεί γύρω μεγάλωσα.
δεν πειράζει που είσαι κομπλεξικός.
είναι προφανές άλλωστε.
αυτοί που διαβάζουν καταλαβαίνουν.....
Αυτος ο Μαυρεας πρεπει να παρει μεταγραφη για την παναθα
Πρεπει να ειναι πολυ εξελιξιμος παιχταρας ....
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ασε που τον εχουν τον δυσμοιρο και βλεπει συνεχεια την εφταρα απο τα τριτα της γιουβε
μηνν λες χαρακτηρισμούς που σου εχω προσάψει.το κομπλεξικός ειναι επιεικής για σένα.είσαι παιδί βορείων προαστίων αλλα είσαι από τα παιδιά που κουβαλούν πολλά απωθημένα,εχω ξαναπεί εσύ πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο .οσο για το ποιοι καταλαβαινουν ...μονος σου προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι κατι...αλλα μόνο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο γιατι στην ζωή σου ολοι σε έχουν κλασμενο ενα καχιεκτικο κοπλεξικο τυπακι είσαι που όποιος σε δει ούτε για μια σφαλιάρα δεν αξίζει κανείς να σου δωσει ;)
Δυσυχωs ο Γιωργακηs ειναι ενα καλο παιδι τιμιοs πολιτικοs αλλα θα μπορουσε να κυβερνησει ενα μοντελο σουηδιαs oxι Ελλαδαs. O ελληναs δεν μπορει να δεχτει αυτο το τυπο πολιτικου και δε νομιζω να τον δεχτει ποτε. Μονο ο μπενυ μπορει να κοντραρει το καραμανλη ειναι ο μονοs που εχει τετοια ευχερεια λογου που καθηλωνει τον οποιοδηποτε ποσο παραπανω τον ελληνα που του αρεσει να ακουει ωραι λογια.
μηνν λες χαρακτηρισμούς που σου εχω προσάψει.το κομπλεξικός ειναι επιεικής για σένα.είσαι παιδί βορείων προαστίων αλλα είσαι από τα παιδιά που κουβαλούν πολλά απωθημένα,εχω ξαναπεί εσύ πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο .οσο για το ποιοι καταλαβαινουν ...μονος σου προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι κατι...αλλα μόνο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο γιατι στην ζωή σου ολοι σε έχουν κλασμενο ενα καχιεκτικο κοπλεξικο τυπακι είσαι που όποιος σε δει ούτε για μια σφαλιάρα δεν αξίζει κανείς να σου δωσει ;)
Ο κομπλεξικός!ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα
ιππότη μου γάμησε την ψυχολογία πάλι ο νιόνιος.
με έριξε απο το συννεφάκι μου και με κατέστρεψε ψυχολογικά.
ασε που τρώω ξύλο απο μικρός και βγάζω τ απωθημάνα μου εδώ.... αυτός τα βγάζει στις πουτάνες......στη φυλής...
ααααααααααααααααχχαχααχαχχααχχααχχαχαχαχαχαχαααααα
κοίτα ποιός με κατηγορεί για ΟΦΑ
Υ.γ
ιππότη τεράστιο σκολείο το μπουρδέλα καλύτερα και απ τα ΒΠ.
αααχχχχχαχαχαχαχαχααχχαχααχα
και ο σημιτης καχιεκτικο ηταν..1/4 σφαλιαρας των 115 κιλων μου..γαμησε τις ζωες μας ομωςμηνν λες χαρακτηρισμούς που σου εχω προσάψει.το κομπλεξικός ειναι επιεικής για σένα.είσαι παιδί βορείων προαστίων αλλα είσαι από τα παιδιά που κουβαλούν πολλά απωθημένα,εχω ξαναπεί εσύ πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο .οσο για το ποιοι καταλαβαινουν ...μονος σου προσπαθεις να πεισεις οτι εισαι κατι...αλλα μόνο πίσω απο ενα πληκτρολόγιο γιατι στην ζωή σου ολοι σε έχουν κλασμενο ενα καχιεκτικο κοπλεξικο τυπακι είσαι που όποιος σε δει ούτε για μια σφαλιάρα δεν αξίζει κανείς να σου δωσει ;)
λεφτά εχουν πολλοί.κομπλεξικοί ομως σαν και αυτόν ειναι λίγοι ;)Γιατί το λες αυτό ρε μάγκα? Εξ άλλου έχει λεφτά ο περσόνας. Αυτό που το πας? Λίγο το χεις?