Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαα

ιππότη μου γάμησε την ψυχολογία πάλι ο νιόνιος.
με έριξε απο το συννεφάκι μου και με κατέστρεψε ψυχολογικά.
ασε που τρώω ξύλο απο μικρός και βγάζω τ απωθημάνα μου εδώ.... αυτός τα βγάζει στις πουτάνες......στη φυλής...
ααααααααααααααααχχαχααχαχχααχχααχχαχαχαχαχαχαααααα

κοίτα ποιός με κατηγορεί για ΟΦΑ

Υ.γ

ιππότη τεράστιο σκολείο το μπουρδέλα καλύτερα και απ τα ΒΠ.
αααχχχχχαχαχαχαχαχααχχαχααχα

Ελα εδώ και θα σου πω αν σε ξανακουμπήσει κανείς ρε  :grin:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο σημιτης καχιεκτικο ηταν..1/4 σφαλιαρας των 115 κιλων μου..γαμησε τις ζωες μας ομως
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχαχααχαααααα

αυτό είμαι ....

ο σημίτης του μπουρδέλα.
ααααααααχααχαχαχαχαχαχαχα

έχυσα φούφου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
φούφου άσε το μαυρία και σχολίασε τη βαρυσήμαντη δήλωση του όλιβερ ότι ο γιωργάκης είναι τίμιος πολιτικός.

αααααααααααχαχαχχαχααχαχαχαχχαχααχχαχαχαα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ηταν το 2007...τοτε εκανε μονο ποδηλατο και αθλοπαιδειες..μετα ενεπλακει με πολιτικη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχααχχαχαχαχααχχαχαχααχαααααα

αυτό είμαι ....

ο σημίτης του μπουρδέλα.
ααααααααχααχαχαχαχαχαχαχα

έχυσα φούφου.
αχαχαχα

θελει και το μπου τον γερμανο του

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο κομπλεξικός!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΤΟ παίζει «άνετος». Οτι και καλά δεν τρέχει τίποτα. Φιλελεύθερος, έξτρα λαρτζ, μέσα στη φάση, σιγά τα ωά, ό,τι ήθελε προκύψει κι έτσι.

Η μόνιμη αγωνία του κομπλεξικού είναι μην τον καταλάβουν οι άλλοι. Μη δείξει κάτι και προδοθεί. Το «κουσούρι» που 'χει ή νομίζει ότι έχει. Είναι σε απόλυτη σύγκρουση αυτά που λέει, αυτά που κάνει κι αυτά που νιώθει. Ζει μέσα σε μια μόνιμη σχίζα. Στιγμές στιγμές νομίζει πως θα εκραγεί. Είναι ανυπόφορη αυτή η ζωή! Πραγματικό βασανιστήριο. Μαρτύριο.

ΕΧΕΙ χαμηλή αυτοεκτίμηση κι αυτό τον θυμώνει. Τον εξοργίζει. Και σιγά σιγά τον παραλύει. Δεν είναι ικανός ούτε ένα ποτήρι να μετακινήσει. Νιώθει άχρηστος κι αδύναμος. Αληθινό μηδενικό. Τον τρελαίνει αυτό. Τον κάνει παράλογα επιθετικό. Και αντικοινωνικό. Στις εκρήξεις του μπαίνει σ' ένα παραλήρημα μεγαλείου: «Ξέρεις ποιος είμ' εγώ, ρε! Ο Μέγας Ναπολέων». Τουλάχιστον...

ΥΣΤΕΡΑ πέφτει ξανά. Πνίγεται μες την ανασφάλειά του. Νιώθει πως όλοι τον απορρίπτουν. Ποιος ασχολείται μαζί του; Ο ίδιος έχει απορρίψει τον εαυτό του. Δεν του αρέσει. Δεν τον γουστάρει. Τον σιχαίνεται!

ΤΙ πρόβλημα έχει ο κομπλεξικός; Πολύ δύσκολα θα το μάθεις. Σε κανέναν δεν θα το εκμυστηρευτεί. Είναι χοντρός; Νιώθει χαζός; Καραφλός; Δεν τον γουστάρουν οι γκόμενες από την εποχή που πήγαινε στον παιδικό σταθμό; Είναι ατάλαντος στη δουλειά του, γι' αυτό το παίζει σπουδαιοφανής;

ΜΗΠΩΣ είναι κοντός; Κι όπως, συμβολικά, εκπροσωπεί ο καθένας μας ένα έμβολο που απ' τη Γη ορθώνεται στον ουρανό, εκείνος νιώθει μικρός; Την ώρα που οι άλλοι παίρνουν μπόι σαν να προσπαθούν να πετάξουν, εκείνος αισθάνεται ότι θα χωθεί μες τη Γη και θα τον καταπιεί; Γι' αυτό θέλει με λύσσα να αποκτήσει εξουσία; Για να εκδικηθεί;

ΝΙΩΘΕΙ σα να έχει μια μειονεξία, μια αναπηρία ο κομπλεξικός. Οτι όλοι τον παρατηρούν. «Τι κοιτά ρε;» Εκρήγνυται: «Τρέχει κάτι;» «Οχι ρε φίλε, δεν σε κοίταξα. Την γκόμενα κοίταζα απέναντι».

ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ότι όλοι τον υποτιμούν και θέλουν να τον προσβάλουν: «Αυτό που υπαινίσσεσαι για μένα είναι πολύ απαξιωτικό». «Το θεωρώ μεγάλη προσβολή που άργησες στο ραντεβού». «Είχε κίνηση, είχα προβλήματα, δεν το 'κανα για να σε προσβάλω».

ΕΙΝΑΙ πολύ θυμωμένος (μ' αυτό που νιώθει με τον εαυτό του), πολύ επιθετικός για να σε πιστέψει. Γιατί αυτό κάνει ο ίδιος όταν αποκτήσει κάποια δύναμη, οποιαδήποτε εξουσία. Φέρεται υποτιμητικά στους υφισταμένους του, βάζει τις φωνές, τους βρίζει, τους προσβάλλει κι όποιος δεν σκύψει το κεφάλι, τον απολύει.

ΕΣΕΝΑ που σε θεωρεί «ανώτερο» σε γλείφει. Σου το παίζει φίλος. Κολλητάρι. Κι όταν είσαι μαζί του γενναιόδωρος, λαρτζ και του φέρεσαι καλά, λυσσάει, υποφέρει περισσότερο. Που εκείνος δεν μπορεί, δεν διαθέτει το ψυχικό πλεόνασμα να 'ναι έτσι. Αλίμονό σου αν τον ευεργετήσεις! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απ' αυτό, κάτι πιο... υποτιμητικό. Θα στη φυλάει χρόνια ολόκληρα κι όταν βρει την ευκαιρία, άμα σκοντάψεις, θα καταλάβεις τι φίδι κολοβό έθρεψες στον κόρφο σου. Θα σε δαγκώσει. Για να ξεράσει όλο το δηλητήριο που 'χει μέσα του.

ΕΚΕΙ που προδίδεται ο κομπλεξικός στις παρέες είναι όταν διαμαρτύρεται πως τον αδικούν. Ο εργοδότης, ο προϊστάμενός του, το γαμημένο το... σύστημα. Οσοι δεν αναγνωρίζουν το ταλέντο και τις ικανότητές του. Επειδή εκείνος είναι ηθικός και ασυμβίβαστος. Ο πλέον γλείφτης, αμοραλιστής, βρωμιάρης και σιχαμερός...

ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ο κομπλεξικός γιατί δεν έχει καλή λέξη να πει για κανέναν. Αυτόν που γλείφει στη διπλανή παρέα τον θάβει. Και τούμπαλιν. Αποκαλύπτεται απ' το πόσο κακιασμένος είναι. Ολοι είναι καταφερτζήδες, ευνοούμενοι, λαμόγια, πουλημένοι, προσκυνημένοι, ενώ εκείνος ιδεολόγος, επαναστάτης και ηθικός...

:o Aυτά κάνεις ρε περσόνα? Και σε είχα πάρει με καλό μάτι ρε μπαγάσα !

Επισκέπτης
φούφου άσε το μαυρία και σχολίασε τη βαρυσήμαντη δήλωση του όλιβερ ότι ο γιωργάκης είναι τίμιος πολιτικός.

αααααααααααχαχαχχαχααχαχαχαχχαχααχχαχαχαα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για να δεις πόσο δίκιο έχω σε αυτά που σου λέω ο γιωργακης τίμιος ειναι ..το θέμα ειναι οτι αποδείχτηκε οτι είναι και βλαξ.και ακομα τα ιδια λεω και βλεπεις ποσο δικιο εχω στα περι διαδοχής.αυτο που δεν περίμενα είναι οτι θα βγει τόσο βλαξ.βεβαία εσυ όπως πάντα τα βλέπεις όπως σε βολεύουν...οπως ενας πραγματικός ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ηταν το 2007...τοτε εκανε μονο ποδηλατο και αθλοπαιδειες..μετα ενεπλακει με πολιτικη
είσαι κομπλεξικός και δεν τα ξέρεις όπως ο όλιβερ.
άλλωστε τις ίδιες ευθύνες έχει ο κωστάκης που κυβέρνησε 5 χρόνια με το γιωργάκη που ήταν 20 και βάλε χρόνια υπουργός/πρωθυπουργός.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

ασε που ήταν και πάντα τίμιος.
αααααααααααααααχχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
για να δεις πόσο δίκιο έχω σε αυτά που σου λέω ο γιωργακης τίμιος ειναι ..το θέμα ειναι οτι αποδείχτηκε οτι είναι και βλαξ.και ακομα τα ιδια λεω και βλεπεις ποσο δικιο εχω στα περι διαδοχής.αυτο που δεν περίμενα είναι οτι θα βγει τόσο βλαξ.βεβαία εσυ όπως πάντα τα βλέπεις όπως σε βολεύουν...οπως ενας πραγματικός ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ :rockon:
και η πουτανες τιμιες ειναι..παντα δινουν αποδειξη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είσαι κομπλεξικός και δεν τα ξέρεις όπως ο όλιβερ.
άλλωστε τις ίδιες ευθύνες έχει ο κωστάκης που κυβέρνησε 5 χρόνια με το γιωργάκη που ήταν 20 και βάλε χρόνια υπουργός/πρωθυπουργός.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα

ασε που ήταν και πάντα τίμιος.
αααααααααααααααχχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Οχι μόνο τίμιος αλλά πήρε στις πλάτες του τις αμαρτίες όλου το σάπιου και αμαρτωλού πολιτικού συστήματος ρε δικέ μου. Άνιση μάχη έδινε :grin:

Επισκέπτης
Κάθε καλός κομπλεξικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του κλείνεται στον μικρόκοσμό του όπου μπορεί να είναι άνακτας ανυπέρβλητος και προστατευμένος από άβολες ερωτήσεις, εξομολογήσεις και παραδοχές που θα τον ξεμπρόστιαζαν και, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Έχει τόσο συνηθίσει να κρύβει την αναπηρία του, πνευματική και διανοητική, ώστε πλέον πασάρει το κουσούρι του αυτό στους άλλους ως "στυλάκι" και "άποψη". Και το χειρότερο; Έχει κοροϊδέψει τον εαυτό του τόσο επί μακρόν, που στο φινάλε τον έχει πείσει.
Ο κομπλεξικός είναι κατά βάση ανασφαλής: γι' αυτό και αδράχνει κάθε ευκαιρία που του δίδεται για να νιώσει πως επιβάλλεται στους γύρω του, πως έχει τον έλεγχο της οποιασδήποτε κατάστασης, πως σκαρώνει τα πιο έξυπνα κόλπα και πατέντες μοναδικές Ένας καριερίστας κομπλεξικός πιστεύει ακράδαντα ότι ουδέποτε φταίει ο ίδιος για το οτιδήποτε. Η άποψή του τυγχάνει να είναι πάντα η σωστότερη, καθότι και η πληροφόρησή του είναι η πιο άρτια της πιάτσας. Δεν θέλει να βελτιώσει σε τίποτα τον εαυτό του. Είναι και ο πρώτος άμα λάχει και του αξίζει να γίνεται αυτομάτως το κέντρο του ενδιαφέροντος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι μόνο τίμιος αλλά πήρε στις πλάτες του τις αμαρτίες όλου το σάπιου και αμαρτωλού πολιτικού συστήματος ρε δικέ μου. Άνιση μάχη έδινε :grin:
εφυγα γιατί έγινα πάλι απο μόνος μου το κέντρο του ενδιαφέροντος....
ααχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
αχχχχ το διαβασα κι αυτοοοοοο...

τιμιος ο γιωργακης...

μαυρη πετρα θα ριξω σ αυτη την γαμοχωρα και στους ελληνες γενικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάθε καλός κομπλεξικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιδιότητά του κλείνεται στον μικρόκοσμό του όπου μπορεί να είναι άνακτας ανυπέρβλητος και προστατευμένος από άβολες ερωτήσεις, εξομολογήσεις και παραδοχές που θα τον ξεμπρόστιαζαν και, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Έχει τόσο συνηθίσει να κρύβει την αναπηρία του, πνευματική και διανοητική, ώστε πλέον πασάρει το κουσούρι του αυτό στους άλλους ως "στυλάκι" και "άποψη". Και το χειρότερο; Έχει κοροϊδέψει τον εαυτό του τόσο επί μακρόν, που στο φινάλε τον έχει πείσει.
Ο κομπλεξικός είναι κατά βάση ανασφαλής: γι' αυτό και αδράχνει κάθε ευκαιρία που του δίδεται για να νιώσει πως επιβάλλεται στους γύρω του, πως έχει τον έλεγχο της οποιασδήποτε κατάστασης, πως σκαρώνει τα πιο έξυπνα κόλπα και πατέντες μοναδικές Ένας καριερίστας κομπλεξικός πιστεύει ακράδαντα ότι ουδέποτε φταίει ο ίδιος για το οτιδήποτε. Η άποψή του τυγχάνει να είναι πάντα η σωστότερη, καθότι και η πληροφόρησή του είναι η πιο άρτια της πιάτσας. Δεν θέλει να βελτιώσει σε τίποτα τον εαυτό του. Είναι και ο πρώτος άμα λάχει και του αξίζει να γίνεται αυτομάτως το κέντρο του ενδιαφέροντος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

συμφωνάμε σε όλα απλά θέλω πριν φύγω επειδή είμαι πνευματικά και εγκεφαλικά ανάπηρος να μου κάνεις μετάφραση του ρήματος "αδράχνει".

αααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχχχχ το διαβασα κι αυτοοοοοο...

τιμιος ο γιωργακης...

μαυρη πετρα θα ριξω σ αυτη την γαμοχωρα και στους ελληνες γενικα
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαα

Επισκέπτης
συμφωνάμε σε όλα απλά θέλω πριν φύγω επειδή είμαι πνευματικά και εγκεφαλικά ανάπηρος να μου κάνεις μετάφραση του ρήματος "αδράχνει".

αααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχχα
αυτο μπορείς να το κάνεις και μονο σου.άλλωστε ποτε δεν ειναι αργά να παραδεχτείς το ποιος εισαι.αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom