θα ξεκινησω απο το τελος...επισης καλη χρονια και υγεια και φυσικα να χαιρεσαι την κορη...
κατα δευτερον ξερεις οτι σε γουσταρω οποτε μην παρεξηγιεσαι...με ξερεις οτι ειμαι και λιγο σαικο...
παρακατω...επιμενω δεν με εχεις καταλαβει...δεν διαφωνεις στην ουσια πουθενα μαζι μου γιατι απλα αλλα λεω εγω και αλλα εσυ...
εγω κανω μια συζητηση υποθετικη καθαρα που εχει ελαχιστη σχεση με το παρον δυναμικο των ομαδων...περισσοτερο εχει να κανει με το αυριο...ειναι καθαρα υποθετικα αυτα που λεω που σημαινει οτι δεν ειναι μια πραγματικοτητα που εχει συμβει η θα συμβει οπωσδηποτε...δεν ειμαι μεντιουμ ουτε μαγος ...απλα ειμαι γατος που κοζαρει
και με βαση καποιες αποχρωσες ενδειξεις που εχω μπορω να καταληξω σε καποια οχι απολυτως ασφαλη συμπερασματα αλλα με πολλες πιθανοτητες να συμβουν...
περισσοτερο συζητηση - κουλτουρα κανω παρα συγκεκριμενη και χειροπιαστη...εξαλλου μην ξεχνας οτι ξεκινησα αυτην την κουβεντα ρωρτωντας τον τυπο τι βλεπει για το ΜΕΛΛΟΝ...ειπα και μονος μου οτι πιθανα να χασω και το φετινο πρωταθλημα...
οι εικασιες που κανω στηριζονται στο οτι οι ιδιοκτητες και στην ουσια η γενεσιουργος αιτια της ιδρυσης της αυτοκρατοριας ειναι υπεργηροι και μπουχτισμενοι και ψαχνουν εναγωνιως αγοραστη αλλα δεν βρισκουν...
με αυτο σαν δεδομενο καταληγω σε καποια συμπερασματα που ΠΙΘΑΝΟΝ μπορουν να συμβουν...
προσεχε...δεν ειμαι ζελας να κανω των καουμποη και να βρυχωμαι σαν λιονταρι...
ξερω οτι ποτε δεν πρεπει εκ των προτερων να προεξοφλεις τιποτα....σε αυτη τη ζωη...
μπορει πολυ απλα αυριο να βρεθει ενας χαρτωμενος τουμπανο κατακαβλωμενος με την παναθα να την παρει απο τους κοντους και να ιδρυσει καινουρια αυτοκρατορια που να μου γαμαει τα πρεκια οσο θα ζω σε αυτον τον πλανητη...
υπαρχει ακομα και αυτο το σεναριο απλα ειναι με πολυ λιγες πιθανοτητες....
αυτο με τις περισσοτερες πιθανοτητες που εγω (και πιστευω καθε ενας που διαβαζει τον καιρο ) πιστευω οτι θα συμβει ειναι να την κανουν οι κοντοι που εχουν ογδονταρισει και ο ζελας να κανει βηματα προς τα πισω την ωρα που θα αναθαρρησουν οι χαλυβουργικοι και (μιας και το χαρτι υπαρχει ετσι κι'αλλοιως απλα φετο λογω ξενερας δεν το χωσανε) θα ξαναχωσουνε για να παρουνε τα σκηπτρα τοσο σε ελλα δα οσο και αν μπορεσουν και στην ευρωπη...μην ξεχνας οτι ειναι απλα ξενερωμενοι...οχι κουρασμενοι και μπουχτισμενοι οπως οι γραβατακηδες...και εδω υπαρχει διαφορα ;) αυτο ειναι το σημειο ακριβως που με κανει να εχω τις συγκεκριμενες αποψεις (συν το γεγονος οτι θα το γουσταρα κιολας
) ...
εγω λοιπον για να συνοψισω μιλαω για πιθανο σεναριο μελλοντικο και εσυ αναλυεις καποια πραγματα με βαση τα τωρινα δεδομενα...
οπωσδηποτε εσυ εισαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα μιας και μιλας με ΔΕΔΟΜΕΝΑ αλλα για βραχυ χρονικο οριζοντα
εγω βαραω πιο μπροστα...βλεπω παραπερα που λενε...ρισκαρω προβλεψη να στο πω ετσι...για το μελλον
τωρα επιτελους πιστευω να εγινα κατανοητος...
αυτα ...