Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαγκες περιπου καλα τα λετε και οι δυο αλλα....το μπασκετ εχει πεσει (κατακορυφα στην ελλαδα) σε δημοτικοτητα, φραγκα γενικα δεν υπαρχουν για πεταμα , δεν μπορεις να δινεις 2,3 μυρια τον χρονο σε παιχτη  για (εκτος 5 6 ντερμπι) να κοβεις 1000 εισητηρια...Το μοντελο θα παει οπως παλια.Εχεις ταλεντα??γιανακη,χριστοδουλου?κοουτς ιωαννιδη?θα δουμε...

Επισκέπτης
ο.κ. τζαμπα εγραφα, υπογραμμιζα, χρωματιζα ο μαλακας...
δεν πειραζει ρε μαγκα...καλα να'ναστε και καποια στιγμη υα τα καταφερουμε να συνεννοηθουμε... ;)
ρε φίλε εσυ θες να σου απαντήσω αυτά που θες να ακούσεις και όχι να πω τη δική μου άποψη ;)αυτα που υπογράμμισες ειπα την αποψη μου απλά έβαλα και κάποιες εκδοχές που εσυ δεν έβαλες.στο τέλος σου είπα αν εσυ πάρεις τη θετική κατάληξη όπως την βλέπεις και την θέλεις τότε...ναι θα είσαι πρωταθλητής σύντομα. ;)αλλα ρε μαγκα εσυ θες να στα λέω όπως θες...εγω δεν μπορώ να το κανω τα βλέπω διαφορετικά ;)να είσαι καλά χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα  να χαίρεσαι την κορούλα σου και εγω τη δική μου :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φίλε εσυ θες να σου απαντήσω αυτά που θες να ακούσεις και όχι να πω τη δική μου άποψη ;)αυτα που υπογράμμισες ειπα την αποψη μου απλά έβαλα και κάποιες εκδοχές που εσυ δεν έβαλες.στο τέλος σου είπα αν εσυ πάρεις τη θετική κατάληξη όπως την βλέπεις και την θέλεις τότε...ναι θα είσαι πρωταθλητής σύντομα. ;)αλλα ρε μαγκα εσυ θες να στα λέω όπως θες...εγω δεν μπορώ να το κανω τα βλέπω διαφορετικά ;)να είσαι καλά χρόνια πολλά με υγεία πάνω από όλα  να χαίρεσαι την κορούλα σου και εγω τη δική μου :grin:
θα ξεκινησω απο το τελος...επισης καλη χρονια και υγεια και φυσικα να χαιρεσαι την κορη...
κατα δευτερον ξερεις οτι σε γουσταρω οποτε μην παρεξηγιεσαι...με ξερεις οτι ειμαι και λιγο σαικο...
παρακατω...επιμενω δεν με εχεις καταλαβει...δεν διαφωνεις στην ουσια πουθενα μαζι μου γιατι απλα αλλα λεω εγω και αλλα εσυ...
εγω κανω μια συζητηση υποθετικη καθαρα που εχει ελαχιστη σχεση με το παρον δυναμικο των ομαδων...περισσοτερο εχει να κανει με το αυριο...ειναι καθαρα υποθετικα αυτα που λεω που σημαινει οτι δεν ειναι μια πραγματικοτητα που εχει συμβει η θα συμβει οπωσδηποτε...δεν ειμαι μεντιουμ ουτε μαγος ...απλα ειμαι γατος που κοζαρει  :grin: :grin: και με βαση καποιες αποχρωσες ενδειξεις που εχω μπορω να καταληξω σε καποια οχι απολυτως ασφαλη συμπερασματα αλλα με πολλες πιθανοτητες να συμβουν...
περισσοτερο συζητηση - κουλτουρα κανω παρα συγκεκριμενη και χειροπιαστη...εξαλλου μην ξεχνας οτι ξεκινησα αυτην την κουβεντα ρωρτωντας τον τυπο τι βλεπει για το ΜΕΛΛΟΝ...ειπα και μονος μου οτι πιθανα να χασω και το φετινο πρωταθλημα...
οι εικασιες που κανω στηριζονται στο οτι οι ιδιοκτητες και στην ουσια η γενεσιουργος αιτια της ιδρυσης της αυτοκρατοριας ειναι υπεργηροι και μπουχτισμενοι και ψαχνουν εναγωνιως αγοραστη αλλα δεν βρισκουν...
με αυτο σαν δεδομενο καταληγω σε καποια συμπερασματα που ΠΙΘΑΝΟΝ μπορουν να συμβουν...
προσεχε...δεν ειμαι ζελας να κανω των καουμποη και να βρυχωμαι σαν λιονταρι...
ξερω οτι ποτε δεν πρεπει εκ των προτερων να προεξοφλεις τιποτα....σε αυτη τη ζωη...
μπορει πολυ απλα αυριο να βρεθει ενας χαρτωμενος τουμπανο κατακαβλωμενος με την παναθα να την παρει απο τους κοντους και να ιδρυσει καινουρια αυτοκρατορια που να μου γαμαει τα πρεκια οσο θα ζω σε αυτον τον πλανητη...
υπαρχει ακομα και αυτο το σεναριο απλα ειναι με πολυ λιγες πιθανοτητες....
αυτο με τις περισσοτερες πιθανοτητες που εγω (και πιστευω καθε ενας που διαβαζει τον καιρο ) πιστευω οτι θα συμβει ειναι να την κανουν οι κοντοι που εχουν ογδονταρισει και ο ζελας να κανει βηματα προς τα πισω την ωρα που θα αναθαρρησουν οι χαλυβουργικοι και (μιας και το χαρτι υπαρχει ετσι κι'αλλοιως απλα φετο λογω ξενερας δεν το χωσανε) θα ξαναχωσουνε για να παρουνε τα σκηπτρα τοσο σε ελλα δα οσο και αν μπορεσουν και στην ευρωπη...μην ξεχνας οτι ειναι απλα ξενερωμενοι...οχι κουρασμενοι και μπουχτισμενοι οπως οι γραβατακηδες...και εδω υπαρχει διαφορα  ;) αυτο ειναι το σημειο ακριβως που με κανει να εχω τις συγκεκριμενες αποψεις (συν το γεγονος οτι θα το γουσταρα κιολας  :2funny: ) ...
εγω λοιπον για να συνοψισω μιλαω για πιθανο σεναριο μελλοντικο και εσυ αναλυεις καποια πραγματα με βαση τα τωρινα δεδομενα...
οπωσδηποτε εσυ εισαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα μιας και μιλας με ΔΕΔΟΜΕΝΑ αλλα για βραχυ χρονικο οριζοντα
εγω βαραω πιο μπροστα...βλεπω παραπερα που λενε...ρισκαρω προβλεψη να στο πω ετσι...για το μελλον  :2funny:
τωρα επιτελους πιστευω να εγινα κατανοητος...
αυτα ...

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγω συμφωνω οτι οντως οι γιαννακοπουλοι εχουν κουραστει τοσα χρονια... και λογω ηλικιας. ομως επισης πιστευω οτι ΑΓΑΠΑΝΕ και με το παραπανω την ομαδα (ασχετα αν ο παυλος, και κυριως ο γιος του ο δημητρακης, συμμαχησαν με τον τζιγγερ ενω μεχρι το 2010 ηταν στα μαχαιρια...), αναμφισβητητα εχουν προσφερει παρα πολλα στον συλλογο, οποτε θελω να ελπιζω οτι δεν θα φυγουν και θα αφησουν την ομαδα εντελως στην τυχη της... θα ψαξουν να βρουν την καλυτερη δυνατη λυση(επενδυτη) για την ομαδα. φυσικα και ο ζοτς καποια στιγμη θα σταματησει... ο ιτουδης που λογικα θα τον διαδεχτει, μπορει να εχει μαθει πολλα διπλα του τοσα χρονια, αλλα δεν πιστευω οτι θα τον φτασει ποτε... και με βαση τη λογικη, καποια στιγμη θα χαθει κ ενα πρωταθλημα οπως το 2002. αυτο ομως δεν θα σημαινει απαραιτητα και το τελος της αυτοκρατοριας και οτι η ομαδα θα παρει τελειως την κατω βολτα... ο χρονος θα τα δειξει ολα.
Καλα Χριστουγεννα και καλες γιορτες με υγεια σε ολους!! παναθηναικους και μη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παίδες μιλάτε για ιδιοκτησίες ομάδας
εδώ δεν ξέρουμε ουσιαστικά που θα κάτσει η μπίλια με το ευρώ
εδώ πέφτουνε τα νούμερα των φιλάθλων που παρακολουθούνε μπάσκετ καθημερινά στην Ελλάδα
εδώ δεν προλαβαίνουμε να μετράμε κανονια

δεν είναι εύκολο να λες στον άλλον χώσε χρήματα για την καύλα σου (γιατί πίσω δεν θα τα πάρει ποτέ), όπως και να λέγεται, γιατί απλά δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

όποια ομάδα χάσει τώρα τον ιδιοκτήτη της αποκτάει σοβαρό πρόβλημα στο άμεσο μέλλον (βλ. παραδείγματα ποδοσφαίρου). Ο λόγος είναι απλός. Δεν υπάρχει κόσμος αυτή τη στιγμή που να έχει τα λεφτά για σκόρπισμα. Όλοι μαζεύονται.
Δέστε στον ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο, στην ΑΕΚ...αυτά είναι μιζέριες

και δεν έχουνε να κανουν με την ομάδα....έχουνε να κάνουνε με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση
και μην ξεχνάτε πως περνάμε τον 3ο χρόνο σοβαρής κρίσης στην Ελλάδα...και να υπήρχε κάποιος πριν 2-3 χρόνια, τώρα μαζεύεται και αυτός

γιαυτό όλοι κοιτάνε έξω να βρούνε κανά πορτοφόλι

εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει πώς λέγεται η ομάδα

αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι πρωτίστως να βλέπω κοινωνική δικαιοσύνη και μυαλό ανθρώπων
δεν μπορεί να λες σαν φίλαθλος πως θες να πιάσουνε τους φοροφυγάδες και μόλις φτάνουν στην ομάδα σου να κλείνεις δρόμους
όπως και να λέγεται η ομάδα, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κωλοπετεινιακός - όπως στον κόρακα και να τη λένε.

προτιμώ να είναι ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο και να τη λέμε ο ένας στον άλλον, παρά ο κάθε φίλαθλος να κρατάει τις πλάτες του κάθε "επιχειρηματία" που κάνει ξεπλυμα μέσω της Χ ομάδας.

(για μένα είναι ΟΛΕΣ οι ομάδες συμμέτοχες σε αυτό το θέμα)

Επισκέπτης
θα ξεκινησω απο το τελος...επισης καλη χρονια και υγεια και φυσικα να χαιρεσαι την κορη...
κατα δευτερον ξερεις οτι σε γουσταρω οποτε μην παρεξηγιεσαι...με ξερεις οτι ειμαι και λιγο σαικο...
παρακατω...επιμενω δεν με εχεις καταλαβει...δεν διαφωνεις στην ουσια πουθενα μαζι μου γιατι απλα αλλα λεω εγω και αλλα εσυ...
εγω κανω μια συζητηση υποθετικη καθαρα που εχει ελαχιστη σχεση με το παρον δυναμικο των ομαδων...περισσοτερο εχει να κανει με το αυριο...ειναι καθαρα υποθετικα αυτα που λεω που σημαινει οτι δεν ειναι μια πραγματικοτητα που εχει συμβει η θα συμβει οπωσδηποτε...δεν ειμαι μεντιουμ ουτε μαγος ...απλα ειμαι γατος που κοζαρει  :grin: :grin: και με βαση καποιες αποχρωσες ενδειξεις που εχω μπορω να καταληξω σε καποια οχι απολυτως ασφαλη συμπερασματα αλλα με πολλες πιθανοτητες να συμβουν...
περισσοτερο συζητηση - κουλτουρα κανω παρα συγκεκριμενη και χειροπιαστη...εξαλλου μην ξεχνας οτι ξεκινησα αυτην την κουβεντα ρωρτωντας τον τυπο τι βλεπει για το ΜΕΛΛΟΝ...ειπα και μονος μου οτι πιθανα να χασω και το φετινο πρωταθλημα...
οι εικασιες που κανω στηριζονται στο οτι οι ιδιοκτητες και στην ουσια η γενεσιουργος αιτια της ιδρυσης της αυτοκρατοριας ειναι υπεργηροι και μπουχτισμενοι και ψαχνουν εναγωνιως αγοραστη αλλα δεν βρισκουν...
με αυτο σαν δεδομενο καταληγω σε καποια συμπερασματα που ΠΙΘΑΝΟΝ μπορουν να συμβουν...
προσεχε...δεν ειμαι ζελας να κανω των καουμποη και να βρυχωμαι σαν λιονταρι...
ξερω οτι ποτε δεν πρεπει εκ των προτερων να προεξοφλεις τιποτα....σε αυτη τη ζωη...
μπορει πολυ απλα αυριο να βρεθει ενας χαρτωμενος τουμπανο κατακαβλωμενος με την παναθα να την παρει απο τους κοντους και να ιδρυσει καινουρια αυτοκρατορια που να μου γαμαει τα πρεκια οσο θα ζω σε αυτον τον πλανητη...
υπαρχει ακομα και αυτο το σεναριο απλα ειναι με πολυ λιγες πιθανοτητες....
αυτο με τις περισσοτερες πιθανοτητες που εγω (και πιστευω καθε ενας που διαβαζει τον καιρο ) πιστευω οτι θα συμβει ειναι να την κανουν οι κοντοι που εχουν ογδονταρισει και ο ζελας να κανει βηματα προς τα πισω την ωρα που θα αναθαρρησουν οι χαλυβουργικοι και (μιας και το χαρτι υπαρχει ετσι κι'αλλοιως απλα φετο λογω ξενερας δεν το χωσανε) θα ξαναχωσουνε για να παρουνε τα σκηπτρα τοσο σε ελλα δα οσο και αν μπορεσουν και στην ευρωπη...μην ξεχνας οτι ειναι απλα ξενερωμενοι...οχι κουρασμενοι και μπουχτισμενοι οπως οι γραβατακηδες...και εδω υπαρχει διαφορα  ;) αυτο ειναι το σημειο ακριβως που με κανει να εχω τις συγκεκριμενες αποψεις (συν το γεγονος οτι θα το γουσταρα κιολας  :2funny: ) ...
εγω λοιπον για να συνοψισω μιλαω για πιθανο σεναριο μελλοντικο και εσυ αναλυεις καποια πραγματα με βαση τα τωρινα δεδομενα...
οπωσδηποτε εσυ εισαι πιο κοντα στην πραγματικοτητα μιας και μιλας με ΔΕΔΟΜΕΝΑ αλλα για βραχυ χρονικο οριζοντα
εγω βαραω πιο μπροστα...βλεπω παραπερα που λενε...ρισκαρω προβλεψη να στο πω ετσι...για το μελλον  :2funny:
τωρα επιτελους πιστευω να εγινα κατανοητος...
αυτα ...
να ξεκινήσω οτι και εγω σε γουστάρω γιατι εισαι σαικο και παθιάζεσαι όπως και εγώ με την πανιωναρα μου.κατα τα αλλα συμφωνούμε απόλυτα στο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.άλλωστε στο είπα αν γίνουν έτσι όπως τα βλέπεις τότε από του χρόνου τα πράγματα θα αλλάξουν :grin:.αλλα οπως σωστα λες κανεις δεν ξερει τη θα γινει...οι γιαννακοπουλοι δεν νομίζω ότι θα την αφήσουν έτσι την ομάδα τη θεωρούν ειδικά την μπασκετικη επιτευμα μεγάλο που δύσκολα θα το αφήσουν στο έλεος.τώρα αν εσυ ξέρεις κατι η έχεις υποψιαστεί κατι οτι θα την κάνουν οριστικά πάω πασο ;)αλλα όπως ο κοκαλης δεν άφησε τον ολυμπιακό πέρσι στο έλεος του έτσι και οι κοντοί νομίζω θα κάνουν το ίδιο ;)...ειδωμεν ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ελα ρε δαλουκα...και ''προστατευτηκες'' κ
και αποκατασταθηκες και εγινες και επενδυτης και μεγαλομετοχος...ελα ρε...

Υ.Γ.για οποιον εχει αμφιβολια ας το ψαξει...το σπαθολουρο με το καφε μπουφαν απο την παρακατω φωτο ειχε ερθει πριν δυο χρονια με το βανακι του πατερα στο τηγανι στο ματς με παο  ;)
και μετα τα σκηνικα με τον δαλουκα και τις απειλες μετα το αρης παο και το εγκλημα κατα της ελλαδας πηρε ''εργολαβια'' τον δαλουκα...
και ο θεσμος της εισαγγελιας  καλα κρατει  στην ελλαδα, στο δε λιμανι κοιμουνται ορθιοι και οταν κατα λαθος ξυπνανε ψαχνουν τον λογαριασμο για ξενοδοχειο...
καλα κρασα...κυρια ποπη, κυριε αντωνακακη και κυριε φακο....τι κανετε ;;καλα ειστε;;καμμια συνεντευξκη δωσατε τωρα τελευταια;;  :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• μπραβοπουλο.jpg
    μπραβοπουλο.jpg
    118,9 KB · Εμφανίσεις: 26

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ελα ρε δαλουκα...και ''προστατευτηκες'' κ
και αποκατασταθηκες και εγινες και επενδυτης και μεγαλομετοχος...ελα ρε...

Υ.Γ.για οποιον εχει αμφιβολια ας το ψαξει...το σπαθολουρο με το καφε μπουφαν απο την παρακατω φωτο ειχε ερθει πριν δυο χρονια με το βανακι του πατερα στο τηγανι στο ματς με παο  ;)
και μετα τα σκηνικα με τον δαλουκα και τις απειλες μετα το αρης παο και το εγκλημα κατα της ελλαδας πηρε ''εργολαβια'' τον δαλουκα...
και ο θεσμος της εισαγγελιας  καλα κρατει  στην ελλαδα, στο δε λιμανι κοιμουνται ορθιοι και οταν κατα λαθος ξυπνανε ψαχνουν τον λογαριασμο για ξενοδοχειο...
καλα κρασα...κυρια ποπη, κυριε αντωνακακη και κυριε φακο....τι κανετε ;;καλα ειστε;;καμμια συνεντευξκη δωσατε τωρα τελευταια;;  :jerking: :jerking:

παπαρούλη μου, οι αθλητικοί εισαγγελείς μάς τέλειωσαν. τους πάτησε το τρένο. ομόφωνα δεν τους έδιωξαν οι ομάδες μας; και μ' αρέσει που ο Φάκος τα χώνει στον Πιλάβιο και λέει "να δούμε τι θα πάει να πει στον Πλατινί", ενώ ο Πιλάβιος την περασμένη Δευτέρα στη "Δίκη" είπε ότι η ΟΥΕΦΑ ζήτησε να γίνει αυτό

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παπαρούλη μου, οι αθλητικοί εισαγγελείς μάς τέλειωσαν. τους πάτησε το τρένο. ομόφωνα δεν τους έδιωξαν οι ομάδες μας; και μ' αρέσει που ο Φάκος τα χώνει στον Πιλάβιο και λέει "να δούμε τι θα πάει να πει στον Πλατινί", ενώ ο Πιλάβιος την περασμένη Δευτέρα στη "Δίκη" είπε ότι η ΟΥΕΦΑ ζήτησε να γίνει αυτό
πιλαβιος...πιλαβιος...για μισο κατι μου θυμιζει αυτο το ονομα  :think: :think: :think:
αααα θυμηθηκα...πρωην υπαλληλος ΠΑΕ ΠΑΟ...νομιζω επι των δημοσιων σχεσεων η κατι τετοιο;; :think: :think:
ναι ναι θυμηθηκα...
μποχα βρωμα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και καλα ολα αυτα που λες αλλα ως συνηθως οπως και η ομαδα σου τριπλες και προσποιησεις αλλα για την ταμπακιερα τιποτα...
εψαξες να δεις αυτο που ειπα;αν ναι και ειναι ακηθεια τι εχεις να πεις που μπραβοπουλο που ειναι στην υπηρεσια του πατερα ανελαβε την προστασια του δαλουκα;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και καλα ολα αυτα που λες αλλα ως συνηθως οπως και η ομαδα σου τριπλες και προσποιησεις αλλα για την ταμπακιερα τιποτα...
εψαξες να δεις αυτο που ειπα;αν ναι και ειναι ακηθεια τι εχεις να πεις που μπραβοπουλο που ειναι στην υπηρεσια του πατερα ανελαβε την προστασια του δαλουκα;;

τι τρίπλες ρε; δεν συμφώνησαν και οι δικοί σου και οι δικοί μου να πάρει το μπούλο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας;
για τον μπράβο πώς να το ψάξω; όχι ότι έχω και καμιά όρεξη.
και μιας και λες για τη σχέση πιλάβιου - παο, για πες μας και για τη σχέση γκαγκάτση - οσφπ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι τρίπλες ρε; δεν συμφώνησαν και οι δικοί σου και οι δικοί μου να πάρει το μπούλο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας;
για τον μπράβο πώς να το ψάξω; όχι ότι έχω και καμιά όρεξη.
και μιας και λες για τη σχέση πιλάβιου - παο, για πες μας και για τη σχέση γκαγκάτση - οσφπ
καμμια απολυτως τι σχεση να εχουν ...παοκτσης ειναι ο ιδιος και ο γιος του ειναι υπαλληλος της παε παοκ..
και ΑΦΟΥ τελειωσε την θητεια του στην επο μπηκε για ενα διαστημα δικηγορος του ολυμπιακου σε θεματα εκτος ελλαδας ...
οπως θα μπορουσε να γινει και σε καθε παε που δεν θα ειχε για σημαια το ολυμπιακος - γκαγκατσης - παραγκα για να δικαιολογει τα αδικαιολογητα  ;) ;) ;)
αν θες τωρα εσυ να μου προσαψεις εναν δηλωμενο παοκτση σαν αντιπαλο δεος του φανατικου βαζελου πιλαβιου τι να πω...
ετσι και αλλοιως ολοι οι βαζελοι ειστε επιστημονες στην κακοποιηση της πραγματικοτητας και στην χρησιμοποιηση της κατα το δοκουν σαν μεσο στην αντιολυμπιακη προπαγανδα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καμμια απολυτως τι σχεση να εχουν ...παοκτσης ειναι ο ιδιος και ο γιος του ειναι υπαλληλος της παε παοκ..
και ΑΦΟΥ τελειωσε την θητεια του στην επο μπηκε για ενα διαστημα δικηγορος του ολυμπιακου σε θεματα εκτος ελλαδας ...
οπως θα μπορουσε να γινει και σε καθε παε που δεν θα ειχε για σημαια το ολυμπιακος - γκαγκατσης - παραγκα για να δικαιολογει τα αδικαιολογητα  ;) ;) ;)
αν θες τωρα εσυ να μου προσαψεις εναν δηλωμενο παοκτση σαν αντιπαλο δεος του φανατικου βαζελου πιλαβιου τι να πω...
ετσι και αλλοιως ολοι οι βαζελοι ειστε επιστημονες στην κακοποιηση της πραγματικοτητας και στην χρησιμοποιηση της κατα το δοκουν σαν μεσο στην αντιολυμπιακη προπαγανδα...

ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και κουμπάρος του Κομπότη δούλεψε για τον ΟΣΦΠ και είναι όλα μέλι γάλα, ενώ το ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ δούλεψε κάποτε για τον ΠΑΟ είναι μεμπτό; δεν υπήρχαν 100αδες δικηγόροι; αυτόν βρήκε να πάρει ο ΟΣΦΠ; και ο Μητρόπυλος πού το ήξερε; για κοίτα τι έλεγε

«Ο κύριος Κόκκαλης είπε σε εμένα προσωπικά ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα δουλέψει στον Ολυμπιακό, γι αυτό δεν πρέπει να έχει δικαστικές εκκρεμότητες. Επομένως, πρέπει να είναι όλοι βέβαιοι ότι η επόμενη δουλειά του κ. Γκαγκάτση θα είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κρατήστε τις δηλώσεις μου και να τις ξανακούσουμε μαζί τον προσεχή Σεπτέμβριο».

«Η εντολή του κ. Κόκκαλη ήταν να βγει ο Πιλάβιος στην προεδρία, κάτι για το οποίο την Πέμπτη πριν από τις εκλογές, είχαν ενημερωθεί οι πάντες. Τότε βγήκε στο ραδιόφωνό σας ο κ. Χατζηαποστόλου και είπε ότι ήταν σίγουρη η εκλογή Πιλάβιου. Ήξερε τη γραμμή που δόθηκε από τον κ. Κόκκαλη. Ο δε κ. Γκαγκάτσης είχε εγκατασταθεί την ημέρα των εκλογών στο απέναντι ξενοδοχείο και έκανε τις συντονισμένες ενέργειες για να μη ψηφίσουν εμένα οι εκπρόσωποι. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της κόρης του προέδρου της Ένωσης Αθήνας με την διαβεβαίωση ότι θα ανανεωθεί μετά την εκλογή Πιλάβιου…»

«Ο κ. Πιλάβιος θα ακολουθεί τις εντολές του κ. Κόκκαλη, άσχετα εάν δούλεψε ένα διάστημα στον Παναθηναϊκό. Αυτόν ήθελε ο κ. Κόκκαλης, γιατί ακολουθεί τις εντολές. Εάν ακολουθούσα εγώ αυτά που θέλει ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή ο κύριος Κόκκαλης, θα ήμουν ισόβιος πρόεδρος όπου ήθελα. Θα πέθαινα πρόεδρος της ΕΠΟ»!

«Έχει διαταχθεί σήμερα προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα, μετά τις καταγγελίες που έκανα και το υπόμνημα στην ηγεσία της δικαιοσύνης. Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν σημαδεμένα και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Εάν δεν ήμουν εκδότης και δεν είχα αυτή την επιμονή, μπορεί να τα είχα παρατήσει, αλλά τώρα θα συνεχίσω».

«Δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος σοβαρός με το ποδόσφαιρο, γιατί πλέον εκεί εξυπηρετούνται επιχειρηματικά συμφέροντα και τίποτε περισσότερο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην Στοιχηματική εταιρία που έχει φτιάξει η ΕΠΟ συμμετέχει και ο σημερινός πρόεδρός της, ο κ. Πιλάβιος. Τι να λέμε τώρα…»

και λέτε για την προπαγάνδα των βάζελων. χου ρε, που λέει κι ο περσόνας.
φταίει τώρα να μπει ο oliverkan και να μας γαμήσει και τους 2;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και κουμπάρος του Κομπότη δούλεψε για τον ΟΣΦΠ και είναι όλα μέλι γάλα, ενώ το ότι ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ δούλεψε κάποτε για τον ΠΑΟ είναι μεμπτό; δεν υπήρχαν 100αδες δικηγόροι; αυτόν βρήκε να πάρει ο ΟΣΦΠ; και ο Μητρόπυλος πού το ήξερε; για κοίτα τι έλεγε

«Ο κύριος Κόκκαλης είπε σε εμένα προσωπικά ότι ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα δουλέψει στον Ολυμπιακό, γι αυτό δεν πρέπει να έχει δικαστικές εκκρεμότητες. Επομένως, πρέπει να είναι όλοι βέβαιοι ότι η επόμενη δουλειά του κ. Γκαγκάτση θα είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Κρατήστε τις δηλώσεις μου και να τις ξανακούσουμε μαζί τον προσεχή Σεπτέμβριο».

«Η εντολή του κ. Κόκκαλη ήταν να βγει ο Πιλάβιος στην προεδρία, κάτι για το οποίο την Πέμπτη πριν από τις εκλογές, είχαν ενημερωθεί οι πάντες. Τότε βγήκε στο ραδιόφωνό σας ο κ. Χατζηαποστόλου και είπε ότι ήταν σίγουρη η εκλογή Πιλάβιου. Ήξερε τη γραμμή που δόθηκε από τον κ. Κόκκαλη. Ο δε κ. Γκαγκάτσης είχε εγκατασταθεί την ημέρα των εκλογών στο απέναντι ξενοδοχείο και έκανε τις συντονισμένες ενέργειες για να μη ψηφίσουν εμένα οι εκπρόσωποι. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ανανεώθηκε η σύμβαση της κόρης του προέδρου της Ένωσης Αθήνας με την διαβεβαίωση ότι θα ανανεωθεί μετά την εκλογή Πιλάβιου…»

«Ο κ. Πιλάβιος θα ακολουθεί τις εντολές του κ. Κόκκαλη, άσχετα εάν δούλεψε ένα διάστημα στον Παναθηναϊκό. Αυτόν ήθελε ο κ. Κόκκαλης, γιατί ακολουθεί τις εντολές. Εάν ακολουθούσα εγώ αυτά που θέλει ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή ο κύριος Κόκκαλης, θα ήμουν ισόβιος πρόεδρος όπου ήθελα. Θα πέθαινα πρόεδρος της ΕΠΟ»!

«Έχει διαταχθεί σήμερα προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα, μετά τις καταγγελίες που έκανα και το υπόμνημα στην ηγεσία της δικαιοσύνης. Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν σημαδεμένα και αυτό δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει. Εάν δεν ήμουν εκδότης και δεν είχα αυτή την επιμονή, μπορεί να τα είχα παρατήσει, αλλά τώρα θα συνεχίσω».

«Δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος σοβαρός με το ποδόσφαιρο, γιατί πλέον εκεί εξυπηρετούνται επιχειρηματικά συμφέροντα και τίποτε περισσότερο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην Στοιχηματική εταιρία που έχει φτιάξει η ΕΠΟ συμμετέχει και ο σημερινός πρόεδρός της, ο κ. Πιλάβιος. Τι να λέμε τώρα…»

και λέτε για την προπαγάνδα των βάζελων. χου ρε, που λέει κι ο περσόνας.
φταίει τώρα να μπει ο oliverkan και να μας γαμήσει και τους 2;
σου ξαναλεω οτι στην προπαγανδα εισαστε πρωτοι...
ο γκαγκατσης ειναι παοκτσης...τελος...μετα την επο δουλεψε αμεσως στον παοκ...
ο ολυμπιακος τον προσελαβε για ενα διαστημα σε κατι δικαστηρια ευρωπαικα με σολιντ κλπ λογω ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ που ειχε και ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ και φυσικα λογω γνωσης του αντικειμενου...
για παραδειγμα και εσυ οταν θα θελησεις να ασχοληθεις σοβαρα πχ με ενα οικοπεδο η με γη που ειναι σε δικαστικη διαμαχη θα απευθυνθεις στον χατζημιχαλη που εχει ειδικοτητα σε τετοια θεματα...
δεν τον προσελαβε σαν υπαλληλο...για συγκεκριμενη εκπροσωπηση τον πηρε  ;) ;)
ο ενας λεμε ειναι βαζελος δηλ.κακουργημα και ο αλλος παοκτσης δηλ..ουτε πταισμα...θες να φορτωσεις σε καποιον τον γκαγκατση φορτωσε τον στον παοκ που ειναι παοκτσης...
οταν θα γινει και αν προεδρος στην επο ο μωραλης (ο τοτε πιλαβιος του θρυλου δηλ.) τα ξαναλεμε  ;) ;) ;)
καλες γιορτες κυριε ΓΙΟΖΕΦ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ο μητροπουλος που επικαλεισαι ειναι ο χαμενος απο τις εκλογες της επο...
κατι δηλαδη σαν και σενα στο πρωταθλημα  ;)
πισω απο παραγκες και φαντασματα κρυβεσαι και εσυ ετσι και ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σου φανατικος βαζελος και παλιος τερματοφυλακας του ΠΑΟ βικτωρας μητροπουλος ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ και βλεπει παντου τον κοκκαλη και το παρασκηνιο
ρε γιοζεφ γαμησε τα ,αστα....χρηστιδης λεγομαι  ;) ;) ;)
μποχα βρωμα δυσοδια προπαγανδα κρατικη επισημη αγαπημενη λεμε....
Υ.Γ. μηπως για τον ασχημο καιρο των χριστουγεννων φταινε ο θρυλος ο κοκκαλης και ο μαρινακης;;
η μηπως ο σαββας ;;
Υ.Γ.1 γνωριζει κανεις τι ποινη εφαγε ο λοβερδος στο δικαστηριο;;μπηκε μεσα η εχει παρει αναστολη;;επειγον ενημερωστε γιατι δεν γνωριζω...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σου ξαναλεω οτι στην προπαγανδα εισαστε πρωτοι...
ο γκαγκατσης ειναι παοκτσης...τελος...μετα την επο δουλεψε αμεσως στον παοκ...
ο ολυμπιακος τον προσελαβε για ενα διαστημα σε κατι δικαστηρια ευρωπαικα με σολιντ κλπ λογω ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ που ειχε και ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ και φυσικα λογω γνωσης του αντικειμενου...
για παραδειγμα και εσυ οταν θα θελησεις να ασχοληθεις σοβαρα πχ με ενα οικοπεδο η με γη που ειναι σε δικαστικη διαμαχη θα απευθυνθεις στον χατζημιχαλη που εχει ειδικοτητα σε τετοια θεματα...
δεν τον προσελαβε σαν υπαλληλο...για συγκεκριμενη εκπροσωπηση τον πηρε  ;) ;)
ο ενας λεμε ειναι βαζελος δηλ.κακουργημα και ο αλλος παοκτσης δηλ..ουτε πταισμα...θες να φορτωσεις σε καποιον τον γκαγκατση φορτωσε τον στον παοκ που ειναι παοκτσης...
οταν θα γινει και αν προεδρος στην επο ο μωραλης (ο τοτε πιλαβιος του θρυλου δηλ.) τα ξαναλεμε  ;) ;) ;)
καλες γιορτες κυριε ΓΙΟΖΕΦ....

κατι δηλαδη σαν και σενα στο πρωταθλημα  ;)
πισω απο παραγκες και φαντασματα κρυβεσαι και εσυ ετσι και ο ΟΜΟΙΔΕΑΤΗΣ σου φανατικος βαζελος και παλιος τερματοφυλακας του ΠΑΟ βικτωρας μητροπουλος ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΠΟ και βλεπει παντου τον κοκκαλη και το παρασκηνιο
ρε γιοζεφ γαμησε τα ,αστα....χρηστιδης λεγομαι  ;) ;) ;)
Υ.Γ. μηπως για τον ασχημο καιρο των χριστουγεννων φταινε ο θρυλος ο κοκκαλης και ο μαρινακης;;
η μηπως ο σαββας ;;
Υ.Γ.1 γνωριζει κανεις τι ποινη εφαγε ο λοβερδος στο δικαστηριο;;μπηκε μεσα η εχει παρει αναστολη;;επειγον ενημερωστε γιατι δεν γνωριζω...

μάλλον νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε μικρά παιδιά.
ο ρόλος που είχε ο Πιλάβιος στον ΠΑΟ είναι ο ίδιος με το ρόλο που έχει ο Μώραλης στον ΟΣΦΠ; θυμάσαι εσύ τον Πιλάβιο να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο σε κανάλια και εφημερίδες για να υπερασπιστεί την ομάδα; ποιος σου είπε εσένα ότι ήταν από παιδί βάζελος και δεν χρησιμοποίσε το βάζελο σα δεκανίκι για να διατηρηθεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα και να αναρριχηθεί;
ο Γκαγκάτσης πριν γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ μήπως είχε συνεργαστεί πάλι με τον ΟΣΦΠ; και μετά πάλι λόγω εμπειρίας και γνωριμιών ε; κι ο Μητρόπουλος πού το ήξερε; δεν είπες.
ο Κόκκαλης στήριξε ή όχι τον Πιλάβιο να εκλεγεί πρόεδρος; αν ναι, ήταν τόσο μαλάκας να στηρίξει κάποιον που μελλοντικά θα δρούσε παρασκηνιακά κατά του ΟΣΦΠ;
ρωτάς εμένα αν πιστεύω ότι για τον άσχημο καιρό φταίει ο Μαρινάκης τη στιγμή που εσύ μιλάς συνέχεια για αντι-ολυμπιακές συνωμοσίες κι έχεις βγάλει όλους τους καθηγητές διαιτησίας υποστηρικτές του βάζελου;

γράψε ό,τι θες. σπάνια μπαίνω σε παρασκηνιακές συζητήσεις και δεν θα το συζητήσω άλλο ούτε τώρα. ας το κάνουν αυτοί που το έχουν για διασκέδαση.
καλές γιορτές και να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς (εκτός από την ομάδα σου, φυσικά  :grin: )

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
κατι δηλαδη σαν και σενα στο πρωταθλημα  ;)
ρε γιοζεφ γαμησε τα ,αστα....χρηστιδης λεγομαι  ;) ;) ;)
η μηπως ο σαββας ;;
καλα εσυ μαναρι μου η μαλακια σου μερικες φορες δεν εχει οριο
εσυ λες για τον πιλαβιο?? θα μας πεις τι εγινε στο Ισραηλ?
Ο Γκαγκατσης ενω ηταν ενενεργια προεδρος στην ΕΠΟ ποια ομαδα πηγαινε και εβλεπε απο τα επισημα?? τα Σουρμενα??και ποιανου υπαλληλος ειναι τωρα ? Της Κολοπετινιτσας?
Το ονομα Τσιρωνης σου λεει Κατι??
Το ονομα Μπαλωκας?? αν οχι πες μου να στα θυμησω εγω
κραζεις Δαλουκα αλλα θα μας πεις τι εγινε στο Ισραηλ?
Τις κασετες που μιλαει ο Θωμας με τον σπαθα και λενε τα περι ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε δεν της εχεις ακουσει αγορινα μου?
Τις κασετες με τον Κυρ Σαββα να μιλαει καθαρα για αναβολικα στην ομαδα σου ουτε αυτα τα εχεις ακουσει??
θα μας πεις τι εγινε το 1999 που σε ενα βραδυ βγαλανε την Νεα  Φιλαδελφεια απο τα Ολυμπιακα γηπεδα και βαλανε το Καραισκακη?
θα μου πεις γιατι ο νυν γενικος γραμματεας της ΕΠΟ ο Γιαννης Οικονομιδης οταν ηταν στην αποστολη και με Μαρσειγ και με Ντορτμουντ φετος?
θα μου πεις γιατι ο συγκεκριμενος κυριος περνει ονομαστικα εισητιρια για καθε εντος εδρας παιχνιδι του Ολυμπιακου?
Για τα καλοκαιρινα τα ξεχασαμε?? Την προστασια στον καλοπουλο της ξεχασαμε??
και αλλα πολλα αγορινα μου ο πιλαβιος μπορει να ειναι Παναθηναικος αλλα δεν εχει προκαλεσει ουτε μια φορα
περιμενω να μου απαντησης ενα προς ενα ολα αυτα που σου ειπα

υγ.Χρονια Πολλα

Επισκέπτης
καλήμερα και χρονιά πολλά και πάντα με υγεία σε όλους.όλα αυτά που λετε δεν έχουν κανένα νόημα.και οι δυο είστε βουτηγμένοι στη βρώμα μέχρι εκεί που δεν παει.αγαπητε κομπε συμφωνω σε ολα αυτα που λες μόνο που μπορώ να σου θυμίσω και εγώ τον δεδε τον αείμνηστο τον κοντοβαζενιτη τους διαιτητές που ειχε ο Βαρδινογιάννης και δουλεύανε στην motor-oil τους υπαλληλους της ΕΠΑΕ ΕΠΟ που επιση ς δουλευαν στην εταιρεια του και τοσα αλλα.μην μπαινετε στη διαδικασία ποιος εχει κάνει τα χειρότερα.μου θυμίζετε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ποιος έχει φέρει τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση :grin:.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην μπαινετε στη διαδικασία ποιος εχει κάνει τα χειρότερα.μου θυμίζετε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ποιος έχει φέρει τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση :grin:.
οι εξισώσεις οι γενικεύσεις και η ισοπεδωση υποδηλώνουν 2 στοιχεία.
α.
αμορφωσιά
β.
φασισμό
τα οποία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

ας πάμε στο παραδειγμά σου.....

σαφώς και υπάρχουν ευθύνες και απ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
αλλά είναι αστείο να μιλάει μετά απο 40 χρόνια κάποιος για την Επάρατη Δεξιά που έχει τις ίδιες ευθύνες με το ανήθικο ΠΑΣΟΚ.
Η Επάρατη Δεξιά μπορει να κατηγορηθεί για χίλια μύρια κακά, σίγουρα όμως φέρει πολύ μικρότερη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση από την Πασοκική λαίλαπα.
Οπως ακριβώς η Επάρατος είναι η μεγάλη υπεύθυνη για την Χούντα στην Ελλάδα έτσι και το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για την κοινωνική και οικονομική διάλυση της Ελλάδας της ΟΝΕ.
Πρόχειρα.
Η πορεία του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε απο την πορεία του ΠΑΣΟΚ.
Ξεκινήσαμε απ τον Κοσκωτά, το Σαλιαρέλη και καταλήξαμε στον Κόκκαλη και το Μαρινάκη.
Θλιβερή ηθική πορεία αντίστοιχη με την κατάντια του ΠΑΣΟΚ.
Ακριβώς όπως οι ευκαιρίες που είχε η Δεξιά και ο Παναθηναικός απέδειξαν το πόσο μικροί ηθικά και κοινωνικά υπήρξαν και αυτοί.
Παρόλα αυτά, το να βάζει κανείς στη ζυγαριά τις ευθύνες των Αντρέα/Σημίτη και των Μητσοτάκη/Καραμανλή και να βγάζει αποτέλεσμα ίσα βάρκα ίσα νερά το μόνο που αποδεικνύει είναι το μεγάλο  ποσοστό διάβρωσης, αμορφωσιάς, ανηθικότητας και ανευθυνότητας που διακρίνει πλέον όλα τα ελληνικά κοινωνικά στρώματα σε όλες τους τις εκφάνσεις.

Επισκέπτης
οι εξισώσεις οι γενικεύσεις και η ισοπεδωση υποδηλώνουν 2 στοιχεία.
α.
αμορφωσιά
β.
φασισμό
τα οποία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους.

ας πάμε στο παραδειγμά σου.....

σαφώς και υπάρχουν ευθύνες και απ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
αλλά είναι αστείο να μιλάει μετά απο 40 χρόνια κάποιος για την Επάρατη Δεξιά που έχει τις ίδιες ευθύνες με το ανήθικο ΠΑΣΟΚ.
Η Επάρατη Δεξιά μπορει να κατηγορηθεί για χίλια μύρια κακά, σίγουρα όμως φέρει πολύ μικρότερη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση από την Πασοκική λαίλαπα.
Οπως ακριβώς η Επάρατος είναι η μεγάλη υπεύθυνη για την Χούντα στην Ελλάδα έτσι και το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνο για την κοινωνική και οικονομική διάλυση της Ελλάδας της ΟΝΕ.
Πρόχειρα.
Η πορεία του Ολυμπιακού συνοδεύτηκε απο την πορεία του ΠΑΣΟΚ.
Ξεκινήσαμε απ τον Κοσκωτά, το Σαλιαρέλη και καταλήξαμε στον Κόκκαλη και το Μαρινάκη.
Θλιβερή ηθική πορεία αντίστοιχη με την κατάντια του ΠΑΣΟΚ.
Ακριβώς όπως οι ευκαιρίες που είχε η Δεξιά και ο Παναθηναικός απέδειξαν το πόσο μικροί ηθικά και κοινωνικά υπήρξαν και αυτοί.
Παρόλα αυτά, το να βάζει κανείς στη ζυγαριά τις ευθύνες των Αντρέα/Σημίτη και των Μητσοτάκη/Καραμανλή και να βγάζει αποτέλεσμα ίσα βάρκα ίσα νερά το μόνο που αποδεικνύει είναι το μεγάλο  ποσοστό διάβρωσης, αμορφωσιάς, ανηθικότητας και ανευθυνότητας που διακρίνει πλέον όλα τα ελληνικά κοινωνικά στρώματα σε όλες τους τις εκφάνσεις.
φωτεινε παντωγνωστη του δεν μπορω παρα να υποκλιθω σε ολα αυτα που λες.άλλωστε κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι είσαι λάθος...αφου ποτέ δεν είσαι :grin:και μέρα που ειναι δεν θα μπω σε καμιά αντιπαράθεση .φυσικά οπως εχω ξαναπει καποιοι τα βλεπουν οπως θελουν και απο τη σκοπια που τους βολευει.αλλωστε ουτε ο παναθηναϊκός ουτε η ΝΔ εχουν μεγάλες ευθύνες για το χάλι στη πολιτική η στο ποδόσφαιρο.άλλωστε ο βαρδινογιαννης που εμφανίστηκε πρωτος στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο ηταν παρθένα οσία μαρια και φυσικά ποτε δεν εκανε απολύτως τιποτα σε σχέσει πάντα με τον   τον σαλιαρελη που τιμωρήθηκε η  τον κοσκοτα επίσης το ίδιο..άλλωστε π παναθηναικος πρέπει να θεωρειτε και αδικημένος αφου 15 χρονια ειναι εκτος παρασκηνίου με εξαίρεση την προπερσινη χρονιά με τον πατερα που έκανε όργια  .αλλα αυτα ειπαμε ειναι ψιλά γράμματα.οπως φυσικα ξεχνας και την 8ετια του εθναρχη που ξεκινησαν οι διορισμοι και οι μυστικες συμφωνιες που αργοτερα της συνεχισε το κακο ΠΑΣΟΚ :grin:.αλλα είπαμε ασθενής η μνήμη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom