αν ήθελαν οι αγγελοπουλοι να βάλουν χρήμα θα το έκαναν φετος και οχι τα πολλά που έβαζαν τα προηγούμενα χρόνια με πολλές πιθανότητες να χτύπαγαν τον παο.όμως δεν το έκαναν και δεν νομίζω οτι εχουν σκοπό να βάλουν λεφτά ;)τώρα στα αγωνιστικά αν βγάλεις το σπανουλη απο τον ολυμπιακο η ομάδα ειναι επιπέδου πανιωνιου αρη .και αυτό που σου λέω θα το δεις τωρα που θα λείπει ενα μήνα.ο ολυμπιακος αυτη τη στιγμή θελει 5 παίχτες για να χτυπησει τον παο.αυτη ειναι η αποψη μου.με πρωην παιχτες τυπου λαζαρου και αντιτς δεν πας πουθενα.και ο παο αυτη τη στιγμη σαν ροστερ ειναι πλήρης.μου θυμίζει το παο στο ποδόσφαιρο και εσάς.μπορεί να είναι πρώτος ο βαζελος αλλα ποιοτικά ο ολυμπιακος ειναι καλύτερος.το να λες οτι έχεις ελπιδες είναι σαν λες οτι εχει ελπίδες ο βαζελος να παρει πρωτάθλημα στην μπάλα
μια ζωη βιοαζοσαστε...διαβαστε πρωτα καλα τι λεει ο αλλος και αφου ειστε σιγουροι οτι το εχετε κατανοησει μετα καντε παραθεση και διαφωνηστε...
παμε αλλη μια φορα λοιπον...
λεω δυο πραγματα...υπαρχουν δυο ομαδες στο μπασκετ στην ελλαδα...ο κυριαρχος ο βαζελος και εγω απο πισω να ακολουθω...εδω και περιπου δεκαπεντε χρονια...
λεω λοιπον...ενα πραγμα ειναι η καταρευση αυτης της ομαδας του βαζελου επειδη :οι ιδιοκτητες ειναι ογδονταρηδες μπουχτισμενοι και κουρασμενοι κατα δικη τους ομολογια..
μεχρι εδω διαφωνεις;;;(να δεις που στο τελος ετσι οπως θα στα πω ομορφα δεν διαφωνεις πουθενα και θα καταλαβεις οτι βιαστηκες να κανεις παραθεση)
τα αγωνιστικα ατου ειναι προχωρημενης ηλικιας διαμαντιδης (εχει ενα δυο χρονια ακομα καλα αλλα ηδη φαινεται ο χρονος πανω του και αλλωστε υπογραμισσα οτι
δεν μιλαω αυστηρα για φετος ) και μπατιστ 35 και φανερα ''τελειωμενος''
διαφωνεις σε αυτο; οι υπολοιποι παιχτες ειναι καλοι αλλα δεν μπορει κανεις να ισχυριστει πως ειναι τετοιοι που θα κανουν την διαφορα σε αυτα τα επιπεδα που την εκαναν οι αλλοι...
εδω διαφωνεις;
τα παρασκηνιακα ατου
(καταρχας διαφωνεις οτι ασχετα απο την καλη ομαδα που ειχαν ειχαν και παρασκηνιακο σπρωξιμο οποτε το χρειαζοντουσαν;) συριγος στα τελειωματα του και με σοβαρο προβλημα υγειας,βασιλακοπουλος 80κατι και κουρασμενος ...
διαφωνεις; ομπραντοβιτς με περιεργες δηλωσεις φευγω δεν φευγω ,τελευταια μου χρονια μετα ανακαλει αλλα εν πασει περιπτωσει φαινεται οτι ερχεται σημερα αυριο το διαζυγιο ...
εδω
διαφωνεις;
αυτο ειναι το ενα σκελος αυτων που ειπα που αφορα το πρασινο στρατοπεδο....
παμε τωρα στο αλλο να δουμε που τελικα θα διαφωνησεις ωστε να καταλαβω και εγω το νοημα της παραθεσης που εκανες...
ο θρυλος λοιπον...εχει ιδιοκτητες δυο ξενερωμενους μεν αλλα ηλικιακα νεους ανθρωπους με τεραστια οικονομικη επιφανεια...
εδω διαφωνεις;
εχωσαν πολα ,εφτιαξαν ομαδαρες σε ονοματα αλλα πηραν τα παπαρια μου σε τιτλους ...
εδω διαφωνεις;;
λεω λοιπον οτι η απογοητευση των ιδιοκτητων προηλθε απο την ελλειψη τιτλων απο αισθηση οτι υπαρχει ενα αορατο χερι που οταν ερχοταν νερο να πιουν νερο απο την βρυση εδινε μια και εκλεινε την στροφιγγα ο κοσμος επισης ειχε ξενερωσει απο τους ιδιους λογους και υπηρχε -υπαρχει η γκρινια στην ομαδα....
εδω διαφωνεις;;
λεω λοιπον πως αν καποια στιγμη φετος η εστω του χρονου ερθει ενα πρωταθλημα μιας και ολα δειχνουν οτι ο αντιπαλος δεν ειναι πια με τις γερες βασεις που ηταν βασει αυτων που ειπαμε παραπανω και που πιστευω δεν διαφωνεις , αν λοιπον ερθει ενας τιτλος μπορει να συσπειρωσει παιχτες με διοικηση και να τους τραβηξει προς τα πανω την ωρα που ο αντιπαλος με τους υπεργηρους και κορεσμενους που προαναφεραμε πηγαινει προς τα κατω
εδω διαφωνεις;
εν ολιγοις κοιτωντας μπροστα βλεπω μια γερασμενη απο στελεχη ομαδα σε αντιθεση με μια αλλη που μπορει αυτην την στιγμη να μην ειναι κατι ιδιαιτερο
(εδω διαφωνεις;) αλλα να εχει τις προυποθεσεις να βελτιωθει πολυ και να κανει την διαφορα ,να κανει δηλαδη αντιθετη κινηση απο τον αντιπα;λο
θελω αφου με μεγαλη προσοχη διαβασεις αυτα που εχω γραψει κομματο κομματι να μου πεις σε ποιο η σε ποια κομματια διαφωνεις....