slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
εχω απο ενα ποδηλατο σου κανει?καθρεφτη εχεις σπιτι; ;)
εχω απο ενα ποδηλατο σου κανει?καθρεφτη εχεις σπιτι; ;)
μακαρι να το παιρνετε για καμια δεκαετια θα βαλετε και αστερακι στην φανελα.τυπε με το μπασκετακι τι παιζει;;;λες να επαληθευτω;;λες να ελαβε τελος η αυτοκρατορια;
με το ζορι το απληρωτο και τελευταιο μαρουσι;παει η αρμαδα;
λες να ξεκινησω αυτοκρατορια;να το παιρνω καμμια δεκαρια χρονια σερι;;πολυ γουσταρω...
φετος δεν βλεπω να γλυτωνεις αν παρω πλεονεκτημα...
δυσκολα σε βλεπω...χλωμος εισαι...
δεν βλεπω να σε γλυτωνει ουτε η συμμορια του σωληνα...
μακαρι να το παιρνετε για καμια δεκαετια θα βαλετε και αστερακι στην φανελα.
αυτο ειναι σιγουρο αλλα εμενα μου αρεσουν τα αστερακια που βαζουν στη φανελα οι μαλακες.Και για μια δεκαετία να το παίρνουν, πάλι δε μας φτάνουν
αυτο ειναι σιγουρο αλλα εμενα μου αρεσουν τα αστερακια που βαζουν στη φανελα οι μαλακες.
του champion league δεν ειναι καλα. του ολυμπιακου ειναι καλητερα γιατι εχουν και γνησιο υπογραφης απο παπουτσελη,καλοπουλο και ΣΙΑ Α.ΕΝαι και στο ποδόσφαιρο έχουν βάλει. Έπαιζαν με τη Ντόρτμουντ και τους περνούσαν. Η Ντόρτμουντ είχε μόλις 1 ( από το τσαμπιονς λιγκ το 97) ενώ ο θρύλος τους έριχνε στα αυτιά > 3 ( οι δεκάδες τα τσίγκινα)
Καλά διαβάστε και λίγο για τα αστέρια στις φανέλες και το τι συμβολίζουν και ξαναμιλάτε.
( στα γερμανικά αλλά υπάρχει και καλύτερο λίνκ στα αγγλικά).
Σημειώνω ότι στην Ιταλία είναι κατοχυρωμένα από την Ομοσπονδία τους (1 ροζέτα με τα ιταλικά χρώματα φέρει οιαδήποτε ομάδα κατακτήσει πρωτάθλημα και 1 αστέρι κάθε 10).
Εσείς βέβαια από κόμπλεξ και μόνο δεν τολμάτε να βάλετε στη φανέλα σας τα 2 αστέρια που δικαιούστε –αντίθετα με το μπάσκετ-.
Υπομονή σε δύο χρονάκια θα βάλουμε και το τέταρτο.
να βγαλετε και στο ταβλι ρε..! περα απο την πλακα φιλοι μπουρδελιαρηδες παναθηναικοι και γαυροι, μας εχει κανει μπουρδελο την ομαδα ο σοφερ... νομιζω οτι ακομα κ εσεις οι γαυροι πρεπει να του το αναγνωρισετε. στην τελευταια του συνεντευξη ευχαριστησε τον πετρακη τον κοκκαλη... οτι μπορουσε εκανε και ο τζιγγερακος για να παιρνετε τα πρωταθληματακιαΕιναι να μην βαλει αστερια η Θρυλαρα και σε τιποτα αλλα αθληματα οπως κολυμβηση βολει πολο κλπ,γιατι τοτε δεν θα εχουν χωρο οι φανελες!
5 Σεπτεμβρη ειχε δωσει την τελευταια του συνεντευξη σαν ιδιοκτητης του ΠΑΟ που ειχε πει πολλα... οπως ξεχαστε μας σαν οικογενεια απο την ομαδα, και ακομα εδω ειναι... με ενα γερο ψαξιμο στο ιντερνετ (υπαρχει και google βεβαια) μπορεις να την βρεις??? Ποια συνέντευξη ???
Λινκ υπάρχει?
Στο μπάσκετ για να μάθεις είσαστε η μόνη ομάδα διεθνώς που μοστράρει τους τίτλους της με αστεράκια.
Και φυσικά και αυτό από κόμπλεξ για νάχετε να την λέτε στον Θρύλο.
Αν ήταν ο κανόνας θα φοράγαμε και εμείς στη φανέλα.
(Ψαξτο να δεις ότι έχω δίκαιο).
Για μένα το σωστότερο είναι ο κανονισμός την CONFIC (ιταλικός). Το αστέρι στη φανέλα σημαίνει ιστορία, δύναμη και κύρος και καθιστά αξιοπρόσεκτη την ομάδα που το φέρει. Κανονικά και εσείς και η ΑΕΚ 44 θα έπρεπε να φέρετε τα αστέρια σας.
Αλλά είπαμε κόμπλεξ να μην φαινόμαστε δεύτερότριτοι.
τυπε με το μπασκετακι τι παιζει;;;λες να επαληθευτω;;λες να ελαβε τελος η αυτοκρατορια;
με το ζορι το απληρωτο και τελευταιο μαρουσι;παει η αρμαδα;
λες να ξεκινησω αυτοκρατορια;να το παιρνω καμμια δεκαρια χρονια σερι;;πολυ γουσταρω...
φετος δεν βλεπω να γλυτωνεις αν παρω πλεονεκτημα...
δυσκολα σε βλεπω...χλωμος εισαι...
δεν βλεπω να σε γλυτωνει ουτε η συμμορια του σωληνα...
Και επειδή το έχετε ξαναπεί σημαίνει ότι είναι και αλήθεια ?δεν υπάρχει κανόνας στα αστεράκια... το έχουμε ξαναπεί στο φόρουμ
εισαι μαγκας μεγαλος..εγω στο εχω πει..τσακαλιμαγκες η πρασινη σημερα λεει για τον καλοπουλο για την οργη του λαου
βαρεθηκα τις μαλακιες για τους πριγκηπες αρε τζιγκερ...που εισαι ρε περσονα εδω και 3 μηνες τους τα λεμεεεεε