Οχι βέβαια, δεν είναι αλάνθαστη, αλλά οπωσδήποτε πιο έγκυρη από την ατεκμηρίωτη ανοησία που ενδεχόμενα θα γράψει κάποιος στο Bou.com. . Αλλά όπως θα είδες ίσως, υπάρχουν λινκ για 5 γλώσσες, δηλ. 5 διαφορετικοί συντάκτες , και όλοι λένε το ίδιο πράγμα. Περαιτέρω υπάρχει άφθονη βιβλιογραφία που μπορείς να διαπιστώσεις πια είναι η αλήθεια.
Αλλά ακόμα και αν νομίζεις ότι έχω άδικο παρέθεσέ μου τις πηγές σου να το διασταυρώσω και αν σφάλω θα το παραδεχτώ. Δεν έχω πρόβλημα.
Και μια αστεία ιστορία. Στη Σκωτία η Ρειντζερς και η Σέλτικ είχαν για ένα διάστημα 4 αστέρια (+ 40 τίτλοι). Οταν οι Ρεϊντζερς κατέκτησαν και το 5 αστέρι , οι της Σέλτικ για να μην αισθάνονται μειονεκτικά αντικατέστησαν τα 4 αστέρια τους με ένα μεγαλύτερο για να συμβολίζει το Πρωταθλητριών του 1967 (που φυσικά δεν έχει η Ρεϊντζερς). Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Σερβία με Παρτιζάν και Ερυθρο Αστέρα.
συγαυρε...χιλιοειπωμενα πραγματα....
τα αστερια ειναι ΜΟΝΟ στο ποδοσφαιρο σε συλλογους και σε εθνικες ομαδες...
σε συλλογους εννοουν την καθε δεκαετια πρωταθληματων και στις εθνικες ομαδες αποκλειστικα και ΜΟΝΟ κατακτησεις παγκοσμιου κυπελλου...
ουτε πανευρωπαικου ,παναφρικανικου ,πανασιατικου κλπ ουτε τιποτα...γιαυτο αλλωστε ουτε η εθνικη ελλαδος εχει ενα αστερι λογω 2004 !!!
απο εκει και περα γνωριζεις πολυ καλα πως ο βαζελος λειτουργει παντα συμπλεγματικα και με κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι μας...
οπως πολυ σωστα ειπες θα μπορουσε και αυτος αλλα και η αεξαρα να φορανε το ενα και μοναδικο τους αστερι...αλλα δεν το κανουν λογω κομπλεξ...προτιμανε το καθολου οτι δηλαδη δεν μπαινουν σε αυτη την διαδικασια απο το ενα που ειναι και το πραγματικο!!!!
ενα καλοκαιρι πριν καμποσα χρονια προσπαθησαν να περασουν μια φανελλα αν θυμασαι με 3 αστερακια δυο ασημενια και ενα χρυσο
δικαιολογωντας το πως τα ασημενια συμβολιζαν τους 2 ημιτελικους που συμμετειχαν και το χρυσο το γουεμπλει...
προς τιμην των οπαδων του βαζελου που σωστα το ερμηνευσαν σαν συμπλεγματικη συμπεριφορα της διοικησης τους και απο τις εντονες πιεσεις τους οι φανελλες αποσυρθηκαν και περαν καποιων φιλικων του καλοκαιριου δεν χρησιμοποιηθηκαν σε επισημο ματς πρωταθληματος!!!
ανακαλυψαν βεβαια την πρωτοτυπια να ειναι οι μοναδικη ομαδα στον κοσμο που φορανε αστερακια στην φανελλα στο μπασκετ...
και λεω ανακαλυψαν γιατι αν ηταν καθεστως αυτο θα υπηρχαν και φωτο με την φανελλα του βαζελου με το 1 αστερι μετα την πρωτη κατακτηση οπως φυσικα και δικη μας παλι με το ενα στερι μετα την κατακτηση του ευρωπαικου το '97...
συντροφε...εγω εσυ και οι αλλοι ξερουμε την πραγματικοτητα...
αυτο δεν φτανει;πιστευει; οτι αυτοι δεν γνωριζουν αυτα που λεμε;;
αρα τι ψαχνεις; εχεις την απαιτηση κιολας να την παραδεχτουν;
ετσι και αλλοιως ποιο τιμιο θα ηταν στην θεση του καθε αστεριου να υπηρχε μια σφυριχτρα...
κατι σαν εξασφυριχτρος ενα πραμα...
οποιος παραποιει την ιστορια του ειναι χειροτερο απο το να την ξεχναει...απλα γιατι δεν την σεβεται ;)
δες σε παρακαλω το παρακατω λινκ...