Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ο τυπάκος που προσπαθείς να ανοίξεις διάλογο μαζί του δεν είπε -και συνεχίζει να λέει- μπινελίκια και ψέματα; Ρώτα και το φίλο σου το Βάσο, αν δεν με πιστεύεις.
Αγόρι μου πίστεψε με δεν θα ήθελες να ακούσεις πραγματικά μπινελίκια από μένα
Τον Βάσο τον έχω κοροϊδέψει και τον έχω ειρωνευτεί χοντρα ...αλλά μπινελίκια ποτέ
Φυσικά και απαντώ .... και ο personanongrata για πουστοκέφαλους μιλάει αλλά μιλάει και για μπάλα .... εσυ απλά χλεύαζες και έβριζες 2 μέρες τώρα και θες και επίπεδο ....όχι απαντήσεις σου χρειάζονται και τρυφερές κουβεντούλες ....σκεπάσου όμως γιατι ο Εφιάλτης είναι απόψε πραγματικός

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αγόρι μου πίστεψε με δεν θα ήθελες να ακούσεις πραγματικά μπινελίκια από μένα
Τον Βάσο τον έχω κοροϊδέψει και τον έχω ειρωνευτεί χοντρα ...αλλά μπινελίκια ποτέ
Φυσικά και απαντώ .... και ο personanongrata για πουστοκέφαλους μιλάει αλλά μιλάει και για μπάλα .... εσυ απλά χλεύαζες και έβριζες 2 μέρες τώρα και θες και επίπεδο ....όχι απαντήσεις σου χρειάζονται και τρυφερές κουβεντούλες ....σκεπάσου όμως γιατι ο Εφιάλτης είναι απόψε πραγματικός

Γι αυτό σου ξαναλέω: βρες μου δικά μου ποστ που ΕΒΡΙΖΑ και μην το παίζεις μούγκα στη στρούγκα. Για να σε δω!
ΥΓ Δεν ξέρω τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, αλλά δεν είμαι "αγόρι σου", δεν γουστάρω οικειότητες.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και πολύ καλα κάνεις. Αρκεί όμως και να θυμάσαι ποιοι γράφανε μόνο για γαμίσια, χυσίματα στη μάπα κλπ και ποιοι προσπάθησαν να κρατήσουν ένα επίπεδο. Και μιλάω ανεξαρτήτως ομάδων φυσικά.
Έχω ποστάρει διπλάσια από σένα εδω μέσα αλλά πράσινες τελίτσες δεν είδα ποτε
Ποιος λέει ψέματα Φέδρυ ....?
Αντε για υπνο καμάρι μου άργησες .... και αύριο έχεις δύσκολη μέρα ...πολύ δύσκολη
Μεγάλη Παρασκευή λέμε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αντε για υπνο καμάρι μου άργησες .... και αύριο έχεις δύσκολη μέρα ...πολύ δύσκολη
Μεγάλη Παρασκευή λέμε

Ποιες είναι οι πράσινες τελίτσες;

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Γι αυτό σου ξαναλέω: βρες μου δικά μου ποστ που ΕΒΡΙΖΑ και μην το παίζεις μούγκα στη στρούγκα. Για να σε δω!
ΥΓ Δεν ξέρω τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις, αλλά δεν είμαι "αγόρι σου", δεν γουστάρω οικειότητες.
Δεν ειναι οικιότητες σε είπα αγόρι για να μην παρεξηγηθείς ... κανονικά έπρεπε να σε πω .... κορίτσι μου .... αν και μετα απο αυτό όλες γίνονται ....γυναικες !!!!!

Επισκέπτης
Μεγάλη Παρασκευή λέμε
πως να δεις πρασινες τελιτσες αφου εχεις την προστασια των mods??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ο personanongrata για πουστοκέφαλους μιλάει αλλά μιλάει και για μπάλα .... εσυ απλά χλεύαζες και έβριζες 2 μέρες τώρα και θες και επίπεδο ....όχι απαντήσεις σου χρειάζονται και τρυφερές κουβεντούλες ....σκεπάσου όμως γιατι ο Εφιάλτης είναι απόψε πραγματικός
ΤΟ πουστοκέφαλος είναι το χαιδευτικό μου για τους κολλητούς μου γάυρους  :uglystupid: Ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι....Η πρόθεση καλή. Αλλωστε πολλοί από αυτούς με αποκαλούν βαζελωμένη πρασινάδα...... Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα καταλήξουμε σαν τους Φιλόπουλους. Εχουμε καταφέρει με πολλούς γαύρους οι μεν να μπινελικώνουν τις μαλακίες της ομάδας τους και οι δε της δικιά τους. Πίστεψέ με είναι τεράστια ομοιοπαθητική θεραπεία.  :2funny: :2funny: :2funny:
Και μιας και μιλάμε και για μπάλλα να πω ότι σε όλα τα παιχνίδια η ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα. Εάν οι παίκτες που έχεις έχουν ποιότητα θα στο πετάξουν το μπαλάκι εκεί που δεν το περιμένεις. Εχω δει αμέτρητα παιχνίδια την Μπάρτσα να κερδίζει με 3-0 και η αντίπαλη να εχει 65% κατοχή και καμμιά δεκαριά χαμένες ευκαιρίες. μεγάλο πράμα η ποιότητα. Μεγάλο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Νύχτα μάγκες ... Πάω να ονειρευτώ ντεζαβού το περυσινό 0-1 στο 89 στο Καραισκάκη...... :think: :rockon: :rockon: :rockon:

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Σκηνη απο το αυριανο εργο "Διασυρμος με 4 γκολ" στο βαζελο-μαγαζο:

Και μια απορια για τους πελατες επισεις: το..."κεντρο" εκει στην παιανια,με αδεια για...αναψυκτηριο το έχετε ή με άδεια...σκακιστικου συλλογου ?

Συνημμένα

• n16806146_32376356_4256.jpg
    n16806146_32376356_4256.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 17

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτή που έχεις κάτω από το νικ σου γιατι εσύ όντως έλεγες κακά λογάκια εδω μέσα

Κι εσύ που τα ξέρεις όλα, δεν μου λες και τα συγκεκριμένα κακά λογάκια που είπα; Γιατί κανένας και ποτέ δεν μου εξήγησε τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπα. Ελπίζω όμως να θυμάσαι κάτι "ωραία" ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ποστ για μανούλες (χτεσινά, ξέρεις πολύ καλά και ποιος τα έγραψε) όπως και άπειρα του γνωστού ρεπερτορίου για χυσίματα στη μάπα κλπ, που ουδόλως σε ενόχλησαν, εσένα το "σοβαρό".
Αν λοιπόν έχεις να πεις για μένα κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ, πέστο. Ειδ' άλλως, ζήτα και καμμιά συγγνώμη (επι της ουσίας όμως, και εμπράκτως, όχι τη θεατρινίστικη πιο πριν).

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ΤΟ πουστοκέφαλος είναι το χαιδευτικό μου για τους κολλητούς μου γάυρους  :uglystupid: Ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι....Η πρόθεση καλή. Αλλωστε πολλοί από αυτούς με αποκαλούν βαζελωμένη πρασινάδα...... Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα καταλήξουμε σαν τους Φιλόπουλους. Εχουμε καταφέρει με πολλούς γαύρους οι μεν να μπινελικώνουν τις μαλακίες της ομάδας τους και οι δε της δικιά τους. Πίστεψέ με είναι τεράστια ομοιοπαθητική θεραπεία.  :2funny: :2funny: :2funny:
Και μιας και μιλάμε και για μπάλλα να πω ότι σε όλα τα παιχνίδια η ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα. Εάν οι παίκτες που έχεις έχουν ποιότητα θα στο πετάξουν το μπαλάκι εκεί που δεν το περιμένεις. Εχω δει αμέτρητα παιχνίδια την Μπάρτσα να κερδίζει με 3-0 και η αντίπαλη να εχει 65% κατοχή και καμμιά δεκαριά χαμένες ευκαιρίες. μεγάλο πράμα η ποιότητα. Μεγάλο.....
Εγω φίλε δεν παρεξηγούμαι .... κατανοητό είναι και το μπινελίκι πολλές φορές .... εδω οδηγάμε και ρίχνουμε γαμοσταβρίδια στον βρόντο σε αγνώστους ...
Απλά από ορισμένους εδω μέσα έπεσε πολύ πρόκληση και νομίζω ότι πρέπει να απαντήσω και ανάλογα
Εξάλλου αυτοί βλέπουν μπάλα χωρις χρωματιστα γυαλιά ξεχωρίζουν μέσα στο Σάιτ
Όπως ξεχωρίζουν και οι άσχετοι ....Το τελευταίο ήταν για τον Vaso που κρυφοδιαβάζει !!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Κι εσύ που τα ξέρεις όλα, δεν μου λες και τα συγκεκριμένα κακά λογάκια που είπα; Γιατί κανένας και ποτέ δεν μου εξήγησε τι ΑΚΡΙΒΩΣ είπα. Ελπίζω όμως να θυμάσαι κάτι "ωραία" ποστ για μανούλες (χτεσινά, ξέρεις πολύ καλά και ποιος τα έγραψε) όπως και άπειρα του γνωστού ρεπερτορίου για χυσίματα στη μάπα κλπ, που ουδόλως σε ενόχλησαν, εσένα το "σοβαρό".
Αν λοιπόν έχεις να πεις για μένα κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ, πέστο. Ειδ' άλλως, ζήτα και καμμιά συγγνώμη (επι της ουσίας όμως, και εμπράκτως, όχι τη θεατρινίστικη πιο πριν).
Την συγνώμη μου για την παραπάνω καζούρα στους σοβαρούς Βάζελους του Σαιτ την είπα και την εννοώ
Απο σένα μόνο μια συγνώμη έχω να ζητήσω και να σε γράψω κανονικά απο δω και πέρα ....
Συγνώμη που έσκισα τον πάτο της ομαδούλας σου .... τοξερα οτι θα σε πόναγε .... αλλά έπρεπε να το ευχαριστηθώ
κι αν δεν σου φτανει αφτη η συγνώμη .....στα @@ μου

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την συγνώμη μου για την παραπάνω καζούρα στους σοβαρούς Βάζελους του Σαιτ την είπα και την εννοώ
Απο σένα μόνο μια συγνώμη έχω να ζητήσω και να σε γράψω κανονικά απο δω και πέρα ....
Συγνώμη που έσκισα τον πάτο της ομαδούλας σου .... τοξερα οτι θα σε πόναγε .... αλλά έπρεπε να το ευχαριστηθώ
κι αν δεν σου φτανει αφτη η συγνώμη .....στα @@ μου

Είτε μου φτάνει είτε δε μου φτάνει η συγγνώμη σου, ισχυρίστηκες οτι έβρισα (άρα ως εκ τούτου μου βάλανε λέει και την πράσινη τελίτσα), αλλά εξακολουθείς να μη μου απαντάς σ αυτό που σε ρώτησα, ΠΟΤΕ και ΠΟΥ δηλαδή έβρισα, κι ας γνωρίζεις -κατά δήλωσίν σου- ελληνικά. Δεν ξαναασχολούμαι άλλο μαζί σου, θέλω να διαλέγω τους συνομιλητές μου. Καληνύχτα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αναφερομαι αποκλειστικα και μονο στους λαγους που μας ειχαν σπασει τα αρχιδια τοσο καιρο στο θρεντ μας με απιστευτες προκλησεις.ορκα καραλιακουρα και λοιποι με γεια την πουτσα αδερφουλες ξαναβγειτε με μεγαλη γλωσσα και επαρση και εμεις θα σας δωσουμε την απαντηση που θελετε :birdman:
πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα πουτσα,μια ζωη παντα πουτσα φλωροι.αντε γεια σας αντε γεια σας αντε σπιτι,ξερετε :rockon:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Άκουσα πριν από λίγο για επεισόδιο με νεκρό (ή και 2 νεκρούς) κάπου στην Ανατολική Αττική. Αν είναι αλήθεια λυπάμαι και δηλώνω ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτά τα υποτιθέμενα Αθλητικά θέματα. Προτείνω δε στους υπεύθυνους του site να καταργήσουν τις θεματικές ενότητες των αθλητικών η να τις κλειδώσουν.
Φίλοι ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι λύνουν τις διαφορές τους διαλογικά. Με δίαλογο μπορεί να γίνει το πείραγμα ο έπαινος η κριτική.
θΕΡΜΆ ΣΥΛΛΗΠΥΤΗΡΙΑ στους γονείς και συγγενείς των αδικοχαμένων νέων. Δυστηχώς όμως και αυτοί φέρουν μερίδιο ευθύνης για αυτή την απώλεια όπως ευθύνη φέρουν όλοιοι πρόεδροι των ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ, οι δημοσιογράφοι και η Πολιτεία.

Επισκέπτης
Άκουσα πριν από λίγο για επεισόδιο με νεκρό (ή και 2 νεκρούς) κάπου στην Ανατολική Αττική. Αν είναι αλήθεια λυπάμαι και δηλώνω ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτά τα υποτιθέμενα Αθλητικά θέματα. Προτείνω δε στους υπεύθυνους του site να καταργήσουν τις θεματικές ενότητες των αθλητικών η να τις κλειδώσουν.
Φίλοι ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι λύνουν τις διαφορές τους διαλογικά. Με δίαλογο μπορεί να γίνει το πείραγμα ο έπαινος η κριτική.
θΕΡΜΆ ΣΥΛΛΗΠΥΤΗΡΙΑ στους γονείς και συγγενείς των αδικοχαμένων νέων. Δυστηχώς όμως και αυτοί φέρουν μερίδιο ευθύνης για αυτή την απώλεια όπως ευθύνη φέρουν όλοιοι πρόεδροι των ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ, οι δημοσιογράφοι και η Πολιτεία.
δηλαδή δεν το περίμενες αυτό ότι πάλι θα γινόταν  μια ημέρα με την αρρώστια που κουβαλάνε στο μυαλό?

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
δηλαδή δεν το περίμενες αυτό ότι πάλι θα γινόταν  μια ημέρα με την αρρώστια που κουβαλάνε στο μυαλό?
Ενας 24χρονος οπαδος του Θρυλου νεκρος και αλλος ενας 26χρονος χαροπαλευει,επειτα απο επεισοδειο που εγινε εχτες το βραδυ στην Λουτσα,οταν τρια ατομα,μπηκαν σε καφετερια και αρχισαν να διαπλικτιζονται με οπαδους του θρυλου που βρισκοντουσαν εκει."Εψαχναν να βρουν Ολυμπιακους" δηλωνει μολις τωρα ο πατερας του νεκρου στην ΝΕΤ απ'ευθειας..
Τι να σχολιασει αλλο κανεις....καλημερα (να την κανει  θεος) και σε εσας ολους τους συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες βαζελους.
Θα σταματησουν ποτε αραγε αυτα τα καραγκιοζιλικια ? - ειναι αλλο το καζο στον αντιπαλο,και αλλο να γυρνας με σιδερα για μανουρα...

Επισκέπτης
Ενας 24χρονος οπαδος του Θρυλου νεκρος και αλλος ενας 26χρονος χαροπαλευει,επειτα απο επεισοδειο που εγινε εχτες το βραδυ στην Λουτσα,οταν τρια ατομα,μπηκαν σε καφετερια και αρχισαν να διαπλικτιζονται με οπαδους του θρυλου που βρισκοντουσαν εκει."Εψαχναν να βρουν Ολυμπιακους" δηλωνει μολις τωρα ο πατερας του νεκρου στην ΝΕΤ απ'ευθειας..
Τι να σχολιασει αλλο κανεις....καλημερα (να την κανει  θεος) και σε εσας ολους συναγωνιστες μπουρδελιαρηδες βαζελους.
Θα σταματησουν ποτε αραγε αυτα τα καραγκιοζιλικια ? - ειναι αλλο το καζο στον αντιπαλο,και αλλο να γυρνας με σιδερα για μανουρα...
δηλαδή ρε Πάνο περίεργο σου φαίνεται αυτό δεν το περίμενες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΤΟ πουστοκέφαλος είναι το χαιδευτικό μου για τους κολλητούς μου γάυρους  :uglystupid: Ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι....Η πρόθεση καλή. Αλλωστε πολλοί από αυτούς με αποκαλούν βαζελωμένη πρασινάδα...... Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα καταλήξουμε σαν τους Φιλόπουλους. Εχουμε καταφέρει με πολλούς γαύρους οι μεν να μπινελικώνουν τις μαλακίες της ομάδας τους και οι δε της δικιά τους.

17/01/08 07:42  
Τραγωδία μετά το ντέρμπι
Αιματηρή συμπλοκή φιλάθλων στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία
Αθήνα
Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ επτά ατόμων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Απόλλωνος, στη Λούτσα.
Νεκρός είναι ένας 24χρονος και τραυματίας ένας 26χρονος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι δύο, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» μαζί με φίλο τους και τον πατέρα του νεκρού, ο οποίος τους άφησε στην καφετέρια και είχε πάει στο σπίτι.
Και οι δύο έχουν δεχθεί μαχαιριές στο θώρακα. Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, που κάνει έρευνες για την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες την ώρα της τραγωδίας, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια όπου κάθονταν οι τρεις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους οποίους προφανώς ήταν γνωστοί, καθώς κανένας από τις δύο πλευρές δεν φορούσε διακριτικά ομάδων.
Την ώρα εκείνη το κατάστημα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί του. Βγαίνοντας έξω όμως, οι επτά νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 24χρονο και τον 26χρονο με μαχαίρια.
Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου γύρω στις 3 το πρωί ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Πριν από δύο περίπου ώρες μιλούσα για νέους Φιλόπουλους όταν υπάρχουν κοπρόσκυλα και από τις δύο πλευρές. Σε έναν γαύρο πσαγμένο που μου την είπε εψές γιατί λέει ανέφερα κάπου ότι έχω περίεργη γνώμη για τη Δημοκρατία, του λέω λοιπόν ότι αυτή τη Δημοκρατία που υπερασπίζεται με νεκρούς εν καιρώ ειρήνης σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να την βάλει εκεί που ξέρει. Στη δική μου, όλα αυτά τα κοπρόσκυλα της "δημοκρατικής" ασυδοσίας και παράνοιας μπαίνουν στο μαντρί και βασανίζονται πάραυτα, όχι από τους αντιπάλους, αλλά τους ομοιδεάτες τους. Ουστ ρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom