ΤΟ πουστοκέφαλος είναι το χαιδευτικό μου για τους κολλητούς μου γάυρους
Ελπίζω να μην παρεξηγιέσαι....Η πρόθεση καλή. Αλλωστε πολλοί από αυτούς με αποκαλούν βαζελωμένη πρασινάδα...... Αν δεν το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα θα καταλήξουμε σαν τους Φιλόπουλους. Εχουμε καταφέρει με πολλούς γαύρους οι μεν να μπινελικώνουν τις μαλακίες της ομάδας τους και οι δε της δικιά τους.
17/01/08 07:42
Τραγωδία μετά το ντέρμπι
Αιματηρή συμπλοκή φιλάθλων στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία
Αθήνα
Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ επτά ατόμων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Απόλλωνος, στη Λούτσα.
Νεκρός είναι ένας 24χρονος και τραυματίας ένας 26χρονος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι δύο, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» μαζί με φίλο τους και τον πατέρα του νεκρού, ο οποίος τους άφησε στην καφετέρια και είχε πάει στο σπίτι.
Και οι δύο έχουν δεχθεί μαχαιριές στο θώρακα. Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, που κάνει έρευνες για την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες την ώρα της τραγωδίας, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια όπου κάθονταν οι τρεις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους οποίους προφανώς ήταν γνωστοί, καθώς κανένας από τις δύο πλευρές δεν φορούσε διακριτικά ομάδων.
Την ώρα εκείνη το κατάστημα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί του. Βγαίνοντας έξω όμως, οι επτά νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 24χρονο και τον 26χρονο με μαχαίρια.
Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου γύρω στις 3 το πρωί ο 24χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Πριν από δύο περίπου ώρες μιλούσα για νέους Φιλόπουλους όταν υπάρχουν κοπρόσκυλα και από τις δύο πλευρές. Σε έναν γαύρο πσαγμένο που μου την είπε εψές γιατί λέει ανέφερα κάπου ότι έχω περίεργη γνώμη για τη Δημοκρατία, του λέω λοιπόν ότι αυτή τη Δημοκρατία που υπερασπίζεται με νεκρούς εν καιρώ ειρήνης σε ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις να την βάλει εκεί που ξέρει. Στη δική μου, όλα αυτά τα κοπρόσκυλα της "δημοκρατικής" ασυδοσίας και παράνοιας μπαίνουν στο μαντρί και βασανίζονται πάραυτα, όχι από τους αντιπάλους, αλλά τους ομοιδεάτες τους. Ουστ ρε.