Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ημασταν κουρασμενοι απο την υπερπροσπαθεια της κυριακης βεβαιως και δεν θυμαμαι ομαδα σε ενα 3ημερο να κερδιζει 2 φορες απανωτα τον αντιπαλο της.Και γκαλινοβιτς(ντροπη για τον Παο)και η κωλοφαρδια σας βεβαιως.Στο 45 σιγουρα εσεις θελατε να ληξει το ματς και δε νομιζω οτι περιμενατε να βαλετε κι αλλο γκολ.Εκ των υστερων και εσεις πολλα τραγουδια λετε
Δεν ήθελα να γράψω αλλα μετά απο αυτά που ακούω επιβάλλεται!!!!Διαβάζω στην πράσινη της Κυριακής 1 άρθρο που κορόιδευε τους παίχτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τους ανέφερε ως "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ"!!!!!!Και χαρακτηριστικά έλεγε πως ο παο έχει πολλούς παίχτες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ενώ ο Λεμονής θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ"!Λοιπόν φάνηκε λοιπόν ποιά είναι κουρασμένα παληκάρια...Και το συμπέρασμα είναι πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν θα έτρωγε 4 απο τον παο(μιλάω για τα σημερινά δεδομένα) και αυτό είναι απόδειξη για το πόσο ΜΙΚΡΗ ομαδούλα είναι ο παο...ΠΑΝΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Επισκέπτης
Μπορείς να μου παραθέσεις αυτά τα ποστ που λες οτι έγραψα και οτι ισχυριζόμουνα οτι θα σας γαμήσω? Αν φυσικά όταν λες κάτι το εννοείς και δεν το λες αέρα πατέρα. Αλλά να μου πεις, ψύλλους στ άχυρα ζητάω.
Η γυναίκα αυτουνού που μας έκανε κωλοδάχτυλο στη Λεωφόρο (ναι, αυτού που πέρασε σαν σταματημένο προχτές ο Εντόϊ) θα είναι άραγε στην εξέδρα να τον ..καμαρώσει;     :boobies:

Γιατί, τι θα αλλάξει αύριο; Θα μπει ο Μπελούτσι και θα κάνει τη διαφορά;       :2funny:

Τι εσωτερικές δηλαδή να κάνει ο Λεμονής χωρίς Λεντέσμα- Στολτίδη; Είναι τα απότοκα του μικρού και ευέλικτου ράστερ.  :2funny:
Έλα μωρή Πανάθα, τέλειωσέ τους!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω ειναι ολο το νοημα..με 2 γραμμες αποδιδεις την πληρη πραγματικοτητα του θρεντ"τον μαη ειναι ωραια με την κουπα στον περαια"
Φίλε το διάβασα. Τόσα κιλά μαλακία σε τόσες λίγες γραμμές δεν έχω δει πουθενά. Εχω ξενερώσει τόσο μ αυτό το θέμα και με όλους τους αγάμητους που προσβάλλουν όποιον τους καβλώσει που αποφάσισα να ρίξω ένα μπινελίκι και να την πουλέψω απ το σάιτ. Σιχάματα που μου χαλάνε τη διάθεση πιο πολύ κι απ το αν έτρωγα σήμερα 7 απ το γαύρο. Ουστ ρε μπετόβλακες κοπρόσκυλα. Ουστ ρε.

Επισκέπτης
πικραααααααααααααααααααααααααααα..
κλαμμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα..
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααα παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ακουσα πως μαζευτηκαν περιπου 70 ατομα στην παιανια και οταν φτασανε οι παιχτες, τους χειροκροτησαν ειρωνκα και τους γιουχαραν. ρε αν δεν παρουμε πετρα οι πουστιδες δεν θα φυγουν ποτε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
1personanongrata o "κύριος" προστατεύεται!

Έχει το ελεύθερο να βρίζει τους πάντες. Αν απαντήσουν μπανάρονται...

Δεν έχει νόημα (ΙΜΟ) να κάνουμε διάλογο με όλους....

Με βάση τη στατιστική υπάρχει και η κανονική κατανομή (Bell curve)...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Κατά τα άλλα, ζήτησες και συγγνώμη που το "παρατράβηξες", έτσι; Αμ σε πιστέψαμε!
Όχι συγνώμη ζήτησα απο τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς ...όχι απο σένα και κάτι άλλους που δεν βάζανε γλώσσα 5 μέρες τώρα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Και που ισχυρίζομαι οτι θα σας γαμήσω?
Αλήθεια, ελληνικά μιλάς;

Ελα ρε μάγκα , μην παίζουμε με τις λέξεις ... δέξου μια φορά το ownage να σώσεις και μούρη , μην ξεφτυλίζεσαι έτσι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όχι συγνώμη ζήτησα απο τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς ...όχι απο σένα και κάτι άλλους που δεν βάζανε γλώσσα 5 μέρες τώρα

Τα γραπτά σου μένουν, μικρέ μου. Και δείχνουν την καφρίλα σου. Τόσο σ' αυτό όσο και στο θρεντ των γάβρων.
Πάντως με ευχαριστεί που δεν μου ζητάς συγγνώμη. Δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. Ο καθένας κάνει οτι του επιτρέπει η παιδεία του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ αγαπητέ μου φίλε προσπαθώ εδώ και αρκετές μέρες να μιλήσω για μπάλλα. Απλά πετάγονται κάτι σφηνόπουτσες ένθεν κακείθεν και γαμάνε το διάλογο. 2-3 μάλιστα το μόνο που κάνουν είναι να αλληλομπινελικώνονται διαρκώς. Ελεος. Εγώ έριξα το μπινελίκι μου και δεν ξανασχολούμαι. Οι μοντεράτορες πρέπει να ανοίξουν ένα thread που να λέγεται αλληλομπινελικώματα, να μεταφέρουν όλους τους μπετόβλακες εκεί και να αφήσουν τους λοιπούς να κάνουμε την πλάκα μας και το νταραβέρι μας. Βαρέθηκα να ακούω για πίπες, πούτσες, χύσια, γαμήσια, ξεκωλιάσματα, ψωλιές..... Τις γκόμενες μόνο δεν βλέπω πουθενά και αυτό με ανησυχεί φίλε μου.....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[size=15pt]ετσι-ετσι..οπως μετα την ριζουπολη..παλι κωλοχανειο σας εκανα..παλι θα πηδατε τοιχακια..[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως πρεπει να χεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου.
το ποστ μου ηταν για να ενημερωσω το ποσο χαλαρη ηταν η αντιδραση των οπαδων της ομαδας μου. γι'αυτο μην γινεσαι εριστικος

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ αγαπητέ μου φίλε προσπαθώ εδώ και αρκετές μέρες να μιλήσω για μπάλλα. Απλά πετάγονται κάτι σφηνόπουτσες ένθεν κακείθεν και γαμάνε το διάλογο. 2-3 μάλιστα το μόνο που κάνουν είναι να αλληλομπινελικώνονται διαρκώς. Ελεος. Εγώ έριξα το μπινελίκι μου και δεν ξανασχολούμαι. Οι μοντεράτορες πρέπει να ανοίξουν ένα thread που να λέγεται αλληλομπινελικώματα, να μεταφέρουν όλους τους μπετόβλακες εκεί και να αφήσουν τους λοιπούς να κάνουμε την πλάκα μας και το νταραβέρι μας. Βαρέθηκα να ακούω για πίπες, πούτσες, χύσια, γαμήσια, ξεκωλιάσματα, ψωλιές..... Τις γκόμενες μόνο δεν βλέπω πουθενά και αυτό με ανησυχεί φίλε μου.....

Ο τυπάκος που προσπαθείς να ανοίξεις διάλογο μαζί του δεν είπε -και συνεχίζει να λέει- μπινελίκια και ψέματα; Ρώτα και το φίλο σου το Βάσο, αν δεν με πιστεύεις.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Να το χαλαρώνουμε σιγά σιγά...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο τυπάκος που προσπαθείς να ανοίξεις διάλογο μαζί του δεν είπε -και συνεχίζει να λέει- μπινελίκια και ψέματα; Ρώτα και το φίλο σου το Βάσο, αν δεν με πιστεύεις.
Φιλε μου όπως μου φέρονται φέρομαι. Οταν μου δείχνεις σεβασμό, πράττω ομοίως. Δεν ανοίγω πόλεμο με κανέναν εφόσον δεν με προκαλεί. Είμαι του αμυντικού δόγματος ξέρεις... :uglystupid: :uglystupid:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Καληνύχτα φίλε έχεις δίκιο .... σε όλους τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς εδω μέσα συγνώμη αν το παρατράβηξα ...συγνώμη ειλικρινά
Fethry ...είσαι αγράμματος παιδί μου ?
Άλλος σου διαβάζει ?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ωραία.Για πολλοστή φορά δεν μπορούμε να κάνουμε έναν ωραίο διάλογο και γράφει ο ένας για τον άλλον μπινελίκια και 'γαμήσια' φυσικά πίσω απο πληκτρολόγια.Πετσοκόβω τα πόστ με τα μπινελίκια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωραία.Για πολλοστή φορά δεν μπορούμε να κάνουμε έναν ωραίο διάλογο και γράφει ο ένας για τον άλλον μπινελίκια και 'γαμήσια' φυσικά πίσω απο πληκτρολόγια.Πετσοκόβω τα πόστ με τα μπινελίκια.
Αιντε ρε πάνο παλλικάρι μου..... Εχουν κουραστεί τα μάτια μου απ τις πιποπουτσοχυσοπλακομουνοκαταστάσεις σε αυτό το thread...... :idiot: :idiot: :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Και πολύ καλα κάνεις. Αρκεί όμως και να θυμάσαι ποιοι γράφανε μόνο για γαμίσια, χυσίματα στη μάπα κλπ και ποιοι προσπάθησαν να κρατήσουν ένα επίπεδο. Και μιλάω ανεξαρτήτως ομάδων φυσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom