Περιεργο οχι ρε φιλε arion ,αλλα σε συγκριση με το περυσινο,με τον συγχωρεμενο τον φιλοπουλο,οπου ηταν "οργανωμενη" κατασταση "ποιος θα σφαξει ποιον",κτλπ-κτλπ,εδω περα εχουμε τελειως ασχετο θεμα,δηλαδη που θα μπορουσε να ηταν ο καθενας μας στην θεση του παληκαριου : πηγαν να πιουν ενα ποτο οι ανθρωποι μετα τον αγωνα στο στέκι τους,και μπηκαν "τσαμπουκα" οι αλλοι και εγινε το σκηνικο!!!!! οι μαρτυριες απο οσα ρεπορταζ εχω δει μεχρι στιγμης,μιλανε για ενα μαυρο αμαξι,το οποιο"γυρναγε" απο καφετερια σε καφετερια εκεινες τις ωρες,και οπως ειπε και ο πατερας του νεκρου πριν κανα 15λεπτο ζωντανα στην ΝΕΤ,οι τυποι "εψαχναν ολυμπιακους"...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τι σχέση έχει ρε παλλικάρι τώρα εάν είναι οργανωμένο ή όχι; Το θέμα είναι ότι υπάρχει νεκρός γμ την μάνα τους όποιοι κι αν είναι αυτοί που το έκαναν. Οσο για τα καμάρια μας τους προέδρους με δηλώσεις "κότες" και "γμστε τον ... τον Ολυμπιακό" να πάνε φυλακή πάραυτα ως ηθικοί αυτουργοί. Γαμημένη χώρα, γαμημένη δημοκρατία, γαμημένοι άνθρωποι, γαμημένα μυαλά. Αει σιχτίρ.Περιεργο οχι ρε φιλε arion ,αλλα σε συγκριση με το περυσινο,με τον συγχωρεμενο τον φιλοπουλο,οπου ηταν "οργανωμενη" κατασταση "ποιος θα σφαξει ποιον",κτλπ-κτλπ,εδω περα εχουμε τελειως ασχετο θεμα,δηλαδη που θα μπορουσε να ηταν ο καθενας μας στην θεση του παληκαριου : πηγαν να πιουν ενα ποτο οι ανθρωποι μετα τον αγωνα στο στέκι τους,και μπηκαν "τσαμπουκα" οι αλλοι και εγινε το σκηνικο!!!!! οι μαρτυριες απο οσα ρεπορταζ εχω δει μεχρι στιγμης,μιλανε για ενα μαυρο αμαξι,το οποιο"γυρναγε" απο καφετερια σε καφετερια εκεινες τις ωρες,και οπως ειπε και ο πατερας του νεκρου πριν κανα 15λεπτο ζωντανα στην ΝΕΤ,οι τυποι "εψαχναν ολυμπιακους"...
Επισκέπτης
όταν μέσα σε όλα τα μέσα ακόμα και εδώ καλλιεργείται η φανατίλα να θέλουμε να κάνουμε λίγο πλάκα να το διασκεδάσουμε και βλέπουμε μερικούς ενώ αυτοί θέλουν να το κάνουν αν τους πεις κάτι εσύ σε περνάνε γενεές 14 εσένα και την οικογένεια σου.Περιεργο οχι ρε φιλε arion ,αλλα σε συγκριση με το περυσινο,με τον συγχωρεμενο τον φιλοπουλο,οπου ηταν "οργανωμενη" κατασταση "ποιος θα σφαξει ποιον",κτλπ-κτλπ,εδω περα εχουμε τελειως ασχετο θεμα,δηλαδη που θα μπορουσε να ηταν ο καθενας μας στην θεση του παληκαριου : πηγαν να πιουν ενα ποτο οι ανθρωποι μετα τον αγωνα στο στέκι τους,και μπηκαν "τσαμπουκα" οι αλλοι και εγινε το σκηνικο!!!!! οι μαρτυριες απο οσα ρεπορταζ εχω δει μεχρι στιγμης,μιλανε για ενα μαυρο αμαξι,το οποιο"γυρναγε" απο καφετερια σε καφετερια εκεινες τις ωρες,και οπως ειπε και ο πατερας του νεκρου πριν κανα 15λεπτο ζωντανα στην ΝΕΤ,οι τυποι "εψαχναν ολυμπιακους"...
Επισκέπτης
οι πρόεδροι φίλε μου νομίζεις το κάνουν από αγάπη στης ομάδες? απλά χρησιμοποιούν της ομάδες σαν μέσον πίεσης για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.Τι σχέση έχει ρε παλλικάρι τώρα εάν είναι οργανωμένο ή όχι; Το θέμα είναι ότι υπάρχει νεκρός γμ την μάνα τους όποιοι κι αν είναι αυτοί που το έκαναν. Οσο για τα καμάρια μας τους προέδρους με δηλώσεις "κότες" και "γμστε τον ... τον Ολυμπιακό" να πάνε φυλακή πάραυτα ως ηθικοί αυτουργοί. Γαμημένη χώρα, γαμημένη δημοκρατία, γαμημένοι άνθρωποι, γαμημένα μυαλά. Αει σιχτίρ.
Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.
πηγη:in.gr
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ετσι είναι φίλε μου καλέ. Και τσιμπάνε οι κόπροι και δαγκώνουν όποιον βρεθεί στο δρόμο. Τι να πω ρε πούστη μου. Εξαλλος είμαι, και παρότι δεν γουστάρω χούντες και παρόμοιες καταστάσεις θέλω νόμο 4000 γι αυτά τα μουνιά που σκοτώνουν ανθρώπους για μισή μαλακία-ούτε καν ολόκληρη.οι πρόεδροι φίλε μου νομίζεις το κάνουν από αγάπη στης ομάδες? απλά χρησιμοποιούν της ομάδες σαν μέσον πίεσης για να αυγατίσουν τα κέρδη τους.
Επισκέπτης
τι θα πει 3 έλληνες και 1 αλβανός οι πραγματικοί ένοχοι είναι οι πρόεδροι των ομάδων σας με της εμπρηστικές τους δηλώσεις.Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες τρεις Έλληνες και έναν Αλβανό από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.
ο ένας γ@@στε τον ....... ο άλλος εχθές το βράδυ αποκαταστάθηκε η τάξη, ποια τάξη ποδόσφαιρο είναι δεν είναι πόλεμος.
Επισκέπτης
οι πρόεδροι αυτοί είναι επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο, αν υπήρχαν νόμοι σε αυτή την χώρα η επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας έπρεπε να τους την στερήσει άπαξ δια παντός.Ετσι είναι φίλε μου καλέ. Και τσιμπάνε οι κόπροι και δαγκώνουν όποιον βρεθεί στο δρόμο. Τι να πω ρε πούστη μου. Εξαλλος είμαι, και παρότι δεν γουστάρω χούντες και παρόμοιες καταστάσεις θέλω νόμο 4000 γι αυτά τα μουνιά που σκοτώνουν ανθρώπους για μισή μαλακία-ούτε καν ολόκληρη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εχθές έριχνα μια ματιά στο thread των Ολυμπιακών Το Μάη θα ναι ωραία... Είναι απίστευτη η μανία που τα χώνουν στον βασούλη, ο οποίος δεν έχει πειράξει και βρίσει κανέναν εδώ μέσα και ΕΙΝΑΙ και ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!. Δλδ είπε τη μαλακία του, έκανε την πλάκα του και πέσαν οι κόπροι να τον φάνε. Εγώ από επιλογή δεν ποστάρισα σε κανένα thread του Ολυμπιακού. Καμμιά πρόκληση σε κάτι που δε με αφορά. Ο καθένας στο σπίτι του. Η μανία ορισμένων άξεστων γύφτων και κομπλεξικών εδώ μέσα πραγματικά μου προκαλεί τεράστια απορία. Δεν είναι θέμα ομάδας, θέμα παιδείας και μυαλού είναι. Πάντως τη συγκεκριμένη φάση εάν είχα μπροστά μου κάποιους από τους χθεσινούς μπινελικωτές δε θα έμενα μόνο στο μπινελίκωμα....όταν μέσα σε όλα τα μέσα ακόμα και εδώ καλλιεργείται η φανατίλα να θέλουμε να κάνουμε λίγο πλάκα να το διασκεδάσουμε και βλέπουμε μερικούς ενώ αυτοί θέλουν να το κάνουν αν τους πεις κάτι εσύ σε περνάνε γενεές 14 εσένα και την οικογένεια σου.
Eννοείται πως δεν μπαίνω στο thread τους, αλλά με βάση τη γενικότερη στάση τους επόμενο δεν είναι?
Επαναλαμβάνομαι: αν οι οπαδοί κάθε ομάδας ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ "ξένα threads" δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ ΙΜΟ.
Όσο για το ΘΛΙΒΕΡΟ επεισόδιο στο οποίο αναφέρεστε, ΙΣΩΣ να μην είχε γίνει αν είχε αποδοθει δικαιοσύνη από τους αρμόδιους φορείς για τα επεισόδια στη Λαυρίου. Με το οπαδιλήκι που κυκλοφορεί είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιθανό κάποιοι να τη δουν "Death Wish 21st century"... (από την ταινία με τον Charles Bronson, για τους νεώτερους)
Kαι μετά ....ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Επαναλαμβάνομαι: αν οι οπαδοί κάθε ομάδας ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ "ξένα threads" δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ ΙΜΟ.
Όσο για το ΘΛΙΒΕΡΟ επεισόδιο στο οποίο αναφέρεστε, ΙΣΩΣ να μην είχε γίνει αν είχε αποδοθει δικαιοσύνη από τους αρμόδιους φορείς για τα επεισόδια στη Λαυρίου. Με το οπαδιλήκι που κυκλοφορεί είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ πιθανό κάποιοι να τη δουν "Death Wish 21st century"... (από την ταινία με τον Charles Bronson, για τους νεώτερους)
Kαι μετά ....ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Όταν βγαίνει ο βάζελος και λέει μπροστά σε κόσμο "γαμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό" κι όταν βγαίνει ο γαύρος και λέει σε ανοιχτή συνέντευξη "αποκαταστάθηκε η τάξη και είμαστε και θα είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα", κάποια ανεγκέφαλα ζωάκια χωρίς ίχνος παιδείας (καλά για μυαλό ούτε λόγος!) πορώνονται και γίνονται αυτά που γίνονται...
Δεν πειράζει όμως, απο΄την στιγμή που η πολιτεία δεν μπορεί να κάνει κάτι με τα μεγάλα λαμόγια, ας αφήσει αυτά τα ζωάκια να σφαχτούν μεταξύ τους να ησυχάσουμε κι εμείς. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν νομίζω να λείψουν από την κοινωνία ή από την παραγωγική διαδικασία αυτού του τόπου!!!
Δεν πειράζει όμως, απο΄την στιγμή που η πολιτεία δεν μπορεί να κάνει κάτι με τα μεγάλα λαμόγια, ας αφήσει αυτά τα ζωάκια να σφαχτούν μεταξύ τους να ησυχάσουμε κι εμείς. Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν νομίζω να λείψουν από την κοινωνία ή από την παραγωγική διαδικασία αυτού του τόπου!!!
Mαγκες που μπορω να ποσταρω το Review μου με το χθεσινο γαμησι του Ολυμπιακου???
Χωρις Λαδοπουλο δεν μπορειτε ουτε φαση να κανετε.....
Βαζελακια ελπιζω να σας αρεσε το δωρακι για τα 100 χρονια!!!
Καλος ο καινουργιος βοηθος του Λεμονη ο πεσειρο
Αντε γειαααααααααααααααααααααα
Α και κατι για τον Μπεκα επειδη μας ελεγε για δολοφονους την δευτερα,Θα μας πεις και εδω ποιοι δολοφονησαν τον οπαδο του Ολυμπιακου???
Α και κατι για τον Μπεκα επειδη μας ελεγε για δολοφονους την δευτερα,Θα μας πεις και εδω ποιοι δολοφονησαν τον οπαδο του Ολυμπιακου???
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Άκουσα πριν από λίγο για επεισόδιο με νεκρό (ή και 2 νεκρούς) κάπου στην Ανατολική Αττική. Αν είναι αλήθεια λυπάμαι και δηλώνω ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτά τα υποτιθέμενα Αθλητικά θέματα. Προτείνω δε στους υπεύθυνους του site να καταργήσουν τις θεματικές ενότητες των αθλητικών η να τις κλειδώσουν.
Φίλοι ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι λύνουν τις διαφορές τους διαλογικά. Με δίαλογο μπορεί να γίνει το πείραγμα ο έπαινος η κριτική.
θΕΡΜΆ ΣΥΛΛΗΠΥΤΗΡΙΑ στους γονείς και συγγενείς των αδικοχαμένων νέων. Δυστηχώς όμως και αυτοί φέρουν μερίδιο ευθύνης για αυτή την απώλεια όπως ευθύνη φέρουν όλοιοι πρόεδροι των ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ, οι δημοσιογράφοι και η Πολιτεία.
και εγω προτεινω να κλειδωθουν ολα τα αθλητικα θρεντ για να σταματησει επιτελους η μαλακισμενη φανατιλα που καλλιεργουν ορισμενοι δυστυχως κατα το πλειστον ολυμπιακοι.Εχει καταντησει αηδια το ζητημα....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Mαγκες που μπορω να ποσταρω το Review μου με το χθεσινο γαμησι του Ολυμπιακου???
ρε λαδοπουλε......αντε φαε καμια σπανακοτυροπιτα μπας και στανιαρεις πρωινιατικα!
χαζουλη αυτους θα τους πιασουνε σημερα κιολας εσεις που υψωνεται πανο για λευτερια κλπ και ηταν 500 ατομα στην λαυριου κ κανεις δεν ειδε τπτ δειχνει ποιοι ειστε και ειμαι σιγουρος οτι τα χθεσινα τσογλανια δεν θα εχουν μεγαλοδικηγορους....Mαγκες που μπορω να ποσταρω το Review μου με το χθεσινο γαμησι του Ολυμπιακου???
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Μη μιλατε ρε με 4 στο κωλο, μπουκωμενοι & τσιμπουκωμενοι. Αστο να ξεχαστει & μετα βγαζετε παλι γλωσσα. Αφου το ξερετε το εργο, το ζητε ξανα & ξανα πελατακια
Mπράβο μπράβο, φαγωθείτε....βρίστον κι άλλο........μήπως να παίξετε και ξύλο? πόσα λεφτά σου έδωσε η ομάδα σου χθες και πόσα στον άλλο? Μήπως σας καλέσανε και στα πάρτι που κάνουν οι ομάδες? Μήπως παίρνεις τον μισθό και τα έξτρα ενός ποδοσφαιριστή ή μήπως ζεις με 700-1000 ευρώ?
Μη μου πεις αυτός άρχισε πρώτος, γιατί εσύ το συνεχίζεις...είσαι πολύ πιο κοντά στο σημείο ΜΗΔΕΝ απ' ότι φαντάζεσαι.
Mπράβο μπράβο, φαγωθείτε....βρίστον κι άλλο........μήπως να παίξετε και ξύλο? πόσα λεφτά σου έδωσε η ομάδα σου χθες και πόσα στον άλλο? Μήπως σας καλέσανε και στα πάρτι που κάνουν οι ομάδες? Μήπως παίρνεις τον μισθό και τα έξτρα ενός ποδοσφαιριστή ή μήπως ζεις με 700-1000 ευρώ?
Μη μου πεις αυτός άρχισε πρώτος, γιατί εσύ το συνεχίζεις...είσαι πολύ πιο κοντά στο σημείο ΜΗΔΕΝ απ' ότι φαντάζεσαι.
Εσυ εισαι με καποια ομαδα για να σου δινει λεφτα??? Πας καλα? Που κολλαει ποσα βγαζει ο καθενας με την ομαδα του? Εγω κανω χαβαλε μετα απο ενα 4-0. Εσυ λυσε τα προβληματα του πλανητη ...
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Εσυ εισαι με καποια ομαδα για να σου δινει λεφτα??? Πας καλα? Που κολλαει ποσα βγαζει ο καθενας με την ομαδα του? Εγω κανω χαβαλε μετα απο ενα 4-0. Εσυ λυσε τα προβληματα του πλανητη ...
Κι εγώ χαβαλέ κάνω φίλε μου με την συμπεριφορά όχι μόνο τη δικιά σου αλλά και των άλλων...Εγώ έχω μυαλό και δεν είμαι με καμμία ομάδα, δεν ασχολούμαι καν με το ποδόσφαιρο.....Καλή σταδιοδρομία!
φιλαρακι να σου πω κατι υπαρχουν οπαδοι δολοφονοι αλλα υπαρχουν και οπαδοι που θα δουν το ματσακι τους θα φωναξουν και μετα θα παν σπιτι τους στις οικογενεις τους και θα κοιμηθουν και την αλλη μερα θα πιουν το καφεδακι τους και θα κανουν τη σχετικη καζουρα στον κολλητο . μη τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι. και εγω ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο αλλα εχω και αλλα ενδιαφερονταΚι εγώ χαβαλέ κάνω φίλε μου με την συμπεριφορά όχι μόνο τη δικιά σου αλλά και των άλλων...Εγώ έχω μυαλό και δεν είμαι με καμμία ομάδα, δεν ασχολούμαι καν με το ποδόσφαιρο.....Καλή σταδιοδρομία!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K