Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

pin

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κι εγώ χαβαλέ κάνω φίλε μου με την συμπεριφορά όχι μόνο τη δικιά σου αλλά και των άλλων...Εγώ έχω μυαλό και δεν είμαι με καμμία ομάδα, δεν ασχολούμαι καν με το ποδόσφαιρο.....Καλή σταδιοδρομία!

Παντα γελαω με τυπους σαν εσενα, που δεν καταλαβαινουν οτι χαβαλες (παντα χωρις βια) παει μαζι με τη μπαλα. Και τελος παντων αφου εχεις μυαλο & δεν εισαι με καμμια ομαδα τι αγχωνεσαι & γραφεις σε ποδοσφαιρικο threat με ολους τους υπολοιπους τους αμυαλους?

Καλη προοδο!

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
εγω λεω να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα.δε βοηθαει σε τιποτα να μιλαμε συνεχεια γι'αυτο το γεγονος.ζωα υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν,οσο θα βγαινουν οι μεγαλοπαραγοντες και θα φανατιζουν τον κοσμο.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ. Αλλά απ'την άλλη εύχομαι να ξεμυτίσουν οι γνωστοί αθώοι-δολοφόνοι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Παντα γελαω με τυπους σαν εσενα, που δεν καταλαβαινουν οτι χαβαλες (παντα χωρις βια) παει μαζι με τη μπαλα. Και τελος παντων αφου εχεις μυαλο & δεν εισαι με καμμια ομαδα τι αγχωνεσαι & γραφεις σε ποδοσφαιρικο threat με ολους τους υπολοιπους τους αμυαλους?

Καλη προοδο!

Καλά κάνεις και γελάς, εγώ γέλαγα όμως πριν μήνες και συνεχίζω όταν βλέπω πως σε αρκετούς στο φόρουμ με τα αθλητικά είναι στάση ζωής ο φανατισμός.

Επαναλαμβάνω, οι φανατικοί και πορωμένοι εδώ που γράφουν και βρίζονται είναι ακριβώς και χειρότερα σαν την Λουκά που μιλά για την θρησκεία, και σαν τον Ευαγγελόπουλο που λέει πως είναι εθνικος σταρ! Οι φανατικοί είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο αλλά και πιο κάτω.

Αφού λοιπόν δεν είσαι πορωμένος γράψε πιο όμορφα, αλλά βλέπω σε διακατέχει πόρωση!

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
οι ανθρωποι του ολυμπιακου ειναι πρωτυπα φιλοξενιας. πριν ξεκινησει το παιχνιδι καλωσορισαν τη αποστολη του παναθηναικου. ο sir takis ειπε "καλως τα,τα παιδια...καλως τα..4-0!!" κατι ξερανε..οι κουφαλες κατι ξερανε :boff:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εχθές έριχνα μια ματιά στο thread των Ολυμπιακών Το Μάη θα ναι ωραία... Είναι απίστευτη η μανία που τα χώνουν στον βασούλη, ο οποίος δεν έχει πειράξει και βρίσει κανέναν εδώ μέσα και ΕΙΝΑΙ και ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!. Δλδ είπε τη μαλακία του, έκανε την πλάκα του και πέσαν οι κόπροι να τον φάνε. Εγώ από επιλογή δεν ποστάρισα σε κανένα thread του Ολυμπιακού. Καμμιά πρόκληση σε κάτι που δε με αφορά. Ο καθένας στο σπίτι του. Η μανία ορισμένων άξεστων γύφτων και κομπλεξικών εδώ μέσα πραγματικά μου προκαλεί τεράστια απορία. Δεν είναι θέμα ομάδας, θέμα παιδείας και μυαλού είναι. Πάντως τη συγκεκριμένη φάση εάν είχα μπροστά μου κάποιους από τους χθεσινούς μπινελικωτές δε θα έμενα μόνο στο μπινελίκωμα....

Αυτό ακριβώς σου έλεγα αργά χτες, κι εσύ μου απαντούσες οτι εφόσον εσένα προσωπικά σε σέβονται, it;s ok. Τουλάχιστον εμείς εδώ έχουμε και κάποιους που προσπάθησαν να βάλουν φρένο στην καφρίλα, είτε όταν ποσταρίστηκε το βίντεο του παιδιού με ειδικές ανάγκες είτε γενικότερα.
Τέλος πάντων, τι να πω, είναι σαν να έχω φάει μπουνιά. Συλληπητήρια στους συγγενείς του νεκρού και μακάρι να σταματήσει ο κύκλος της μαλακισμένης βίας, που δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και λεκτική. Αλλά που...

pin

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπα δεν ειμαι πορωμενος ετσι οπως το εννοεις. Μενω παντα στο επιπεδο του χαβαλε. Αλλα με κουραζουν γενικευσεις οπως αυτες που κανεις. Αλλο να γραψεις συνειδητα 2 μαλακιες σε ενα forum για να πικαρεις τον βαζελο η τον γαυρο & αλλο τα μαχαιρια.

Επισης τελειως ακυρα οσα ελεγες τυπου: γιατι ασχολειστε με το ποδοσφαιρο αφου δεν σας πληρωνουν η δεν βγαζετε οσα οι ποδοσφαιριστες. Δεν εισαι με μια ομαδα για να σε πληρωνει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά από παρότρυνση αδελφού πρικραμένου βάζελου επαναφέρω το thread στην αρχική του υπόσταση και παροτρύνω άπαντες βάζελους να το μελετήσουν και να πράξουν αντιστοίχως:

Ενωτική κίνηση για πολυμετοχικό Παναθηναϊκό

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό καθώς σχηματίστηκε η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση που κάνει πρόταση για πολυμετοχικό σχήμα, αμφισβητώντας την απόλυτη κυριαρχία Βαρδινογιάννη.

Πρόκειται για κίνηση επωνύμων φιλάθλων και παλιών αθλήτων του Παναθηναϊκού, με συντονιστή τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θα ανακοινώσει λεπτομερώς τα σχέδιά της και την οργάνωσή της σε Συνέντευξη Τύπου και σύντομα θα δοθεί με ειδική διαδικασία η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν ή να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας με τρόπο κόσμιο και ειρηνικό, όπως ταιριάζει στις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ:

Υ.Γ.
Δεν θα ξενερώσουμε ποτέ.......

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Άντε να δούμε αν κ φοβάμαι οτι πρέπει να προχωρήσουμε σε πιο δραστικά μέτρα, κοινώς λαμπόγυαλο κ ξύλο στους τσατσους της διοικησης... 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε ποιόν αναφέρεσαι; Στον Κωστάκη ;; Σήμερα ζήτησε εξιλέωση με πρωτάθλημα.
Γαμώ τα γενέθλιά σας λαμόγια... Πέντε χρόνια τώρα από Μάρτη-Καλοκαίρι κι από Αύγουστο-Χειμώνα....
Αει χτιστίρ......

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εχθές έριχνα μια ματιά στο thread των Ολυμπιακών Το Μάη θα ναι ωραία... Είναι απίστευτη η μανία που τα χώνουν στον βασούλη, ο οποίος δεν έχει πειράξει και βρίσει κανέναν εδώ μέσα και ΕΙΝΑΙ και ΓΑΥΡΟΣ!!!!!!. Δλδ είπε τη μαλακία του, έκανε την πλάκα του και πέσαν οι κόπροι να τον φάνε. Εγώ από επιλογή δεν ποστάρισα σε κανένα thread του Ολυμπιακού. Καμμιά πρόκληση σε κάτι που δε με αφορά. Ο καθένας στο σπίτι του. Η μανία ορισμένων άξεστων γύφτων και κομπλεξικών εδώ μέσα πραγματικά μου προκαλεί τεράστια απορία. Δεν είναι θέμα ομάδας, θέμα παιδείας και μυαλού είναι. Πάντως τη συγκεκριμένη φάση εάν είχα μπροστά μου κάποιους από τους χθεσινούς μπινελικωτές δε θα έμενα μόνο στο μπινελίκωμα....
Λυπάμαι φίλε αλλά ο Βασούλης είναι ιδιαίτερα προκλητικός ....ίσως δεν έχεις διαβάσει τα ποσταρίσματα του γι αυτό τα γράφεις αυτά.
Ο Βασούλης εδώ και μήνες κάνει συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και δικαίως δέχεται και κριτική και μπινελίκια
Είναι ακριβώς ο τύπος που πάει απρόσκλητος σε ένα γάμο και ψιθυρίζει στο αυτί του γαμπρού ότι η νύφη πηδίοταν με άλλον το προηγούμενο βράδυ.
Ε όχι να κάτσει και στο τραπέζι !!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαμήσι και στρατιωτικό περιπατο στα πευκάκια θέλουν...ΟΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ.......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαλάρωσεεεεεεεεε.Έσπασες κ την καινούργια TV που πήρες;

Επισκέπτης
αν θέλετε 1ον σας αγοράζουμε 2ον αναλαμβάνουμε το μάνατζμεν σας , 3ον θα κάνουμε πρόταση στον πρόεδρο μας να κάνει σεμινάρια στον δικό σας.

Επισκέπτης
Χαλάρωσεεεεεεεεε.Έσπασες κ την καινούργια TV που πήρες;
βρήκε μια καλή πηγή που δίνει 5 τηλεοράσεις στην τιμή της μίας ήδη μετά την χθεσινή του έμειναν οι 4 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος βλέπουμε και για αυτές.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αν θέλετε 1ον σας αγοράζουμε 2ον αναλαμβάνουμε το μάνατζμεν σας , 3ον θα κάνουμε πρόταση στον πρόεδρο μας να κάνει σεμινάρια στον δικό σας.
μάααααλιστα..τα 2 παιδιά μπιφτέκια μαζί....σωθήκαμεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom