You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγω αυτα που ειπα σημερα για τον Παο δεν το ειπα για να δικαιολογησω τις ευθυνες τις ομαδας.Ισως θα επρεπε να τα πω αν χαναμε 1-0 και δεν ηταν η τεσσαρα-ξεφτύλα.Αλλα τι να κανουμε ηταν και καποιες συγκυριες.Δεν μπορουμε να πουμε οτι υπηρχε διαφορα μεταξυ των ομαδων για 4-0.Πρεπει και να σε θελει.Και επισης Ο ολυμπιακος μετα το 2-0 μας βαραγε,εκμεταλλευομενος την απογοητευση μας και οτι τα ειχαμε χαμενα.Εμεις οταν ημασταν σε αντιστοιχη θεση δεν πατησαμε τον γαυρο,ισως απο ανικανοτητα δεν ξερω γιατι.Τωρα η αιτια ειναι οι Βαρδινογιαννηδες,που δεν εχουμε ομαδα ανταξια του παρελθοντος και του ονοματος του Παο αλλα αφου και γαμιουνται και δεν πουλανε τι να κανουμε??/ισως αποχη δεν ξερω,αλλα θα ειναι σαν να πολεμαμε τον παο και οχι αυτους,οποτε......Δεν ξερω......Δεν το είπα με κακή πρόθεση. Εννοούσα να σταματήσουμε τις κλάψες και να δούμε τι μπορεί να γίνει μπας και αλλάξει αυτό το χάλι. Αλλη μια χρονιά ντροπήε με μόνο υπεύθυνο τις διαρκείς λανθασμένες επιλογές του ταξιτζή. Εκανε και τον στραβοδόντη προπονητή δλδ. Ελεος γμτ τον πουστοκέφαλο. Ελεος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και για να ανεβούμε ολίγον.
Δε θα ξενερώσουμε ποτέ, ποτέ.
..............................
Σαν ηρωίνη σα σκληρό ναρκωτικό
σαν το χασίς το LSD............
ΠΑΟ για σένα μαστουρώνει όλη η γη. Καληνύχτα στα πανάθια......
Κακηνύχτα στους πουστοκέφαλους.
Επισκέπτης
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει..
παλι 4 ρε πελατακια???????????????
ολοι αυριο παιανια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
ολοι αυριο παιανια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Ρε σονυ ημουν ξεκαθαρος.Εγω ειπα κατι που ηταν εμμεση βρισια και αμεση και σε 5 δευτερολεπτα μονταριστικα.Οι γαυροι βριζουν μανες εδω και δεν υπαρχει η ιδια ευαισθησια.Και αναφερομουν στον [size=20pt]ας φιλτερ[/size] που επεβλεπε το θρεντ,φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλους
καλα πρέπει να έχω σπάσει κανένα πλευρό με αυτό το ας φιλτερ.... ερε κατι κολοφιλτρα που κυκλοφορούν.
Επισκέπτης
ε πως δεν κλαις..ολο για δολοφονους δεν κανεις νυξεις???κλαψα δεν ειναι αυτο???κλαψε λοιπον μεχρι να ερθουν τα δικα μου οπως ευχεσαι καραγκιοζακο..Pleasure στα ΔΙΚΑ ΣΟΥ εννοώ, όχι στα δικά σας.
Και δεν είμαι από αυτούς που κλαίνε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Συμφωνώ στο σχόλιο για τον αγώνα. Στη Ριζούπολη ήμασταν για 8 αφού δεν κάναμε ούτε μισή ευκαιρία. Αχ ρε Σάλπι γαμώ τη γκαντεμιά μου. Για τα άλλα και τις ευθύνες άστο για αργότερα. Τώρα δεν υπάρχει νηφαλιότητα...Εγω αυτα που ειπα σημερα για τον Παο δεν το ειπα για να δικαιολογησω τις ευθυνες τις ομαδας.Ισως θα επρεπε να τα πω αν χαναμε 1-0 και δεν ηταν η τεσσαρα-ξεφτύλα.Αλλα τι να κανουμε ηταν και καποιες συγκυριες.Δεν μπορουμε να πουμε οτι υπηρχε διαφορα μεταξυ των ομαδων για 4-0.Πρεπει και να σε θελει.Και επισης Ο ολυμπιακος μετα το 2-0 μας βαραγε,εκμεταλλευομενος την απογοητευση μας και οτι τα ειχαμε χαμενα.Εμεις οταν ημασταν σε αντιστοιχη θεση δεν πατησαμε τον γαυρο,ισως απο ανικανοτητα δεν ξερω γιατι.Τωρα η αιτια ειναι οι Βαρδινογιαννηδες,που δεν εχουμε ομαδα ανταξια του παρελθοντος και του ονοματος του Παο αλλα αφου και γαμιουνται και δεν πουλανε τι να κανουμε??/ισως αποχη δεν ξερω,αλλα θα ειναι σαν να πολεμαμε τον παο και οχι αυτους,οποτε......Δεν ξερω......
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 263
- Πόντοι
- 286
Μεγάλε δεν σεας αφήνουμε εμεις να ξενερώσετε με τίποτα κάθε τρεις και λίγοΚαι για να ανεβούμε ολίγον.
σας φτιάχνουμε την διάθεση .... εχετε συνηθίσει πια στα πολύ σκληρά !!!
Επισκέπτης
αααααααα & για να μην ξεχνιομαστε ΠΕΛΑΤΕΣ μου..
πουτσα παλι
πουτσα παλι
οε οε
πουτσα παλι
πουτσα παλι
οε οε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχω πει ότι δεν ασχολούμαι με πουστοκέφαλους. θα το τηρήσω αν και σε βρίσκω με χιούμορ. Απλά η ώρα είναι δύσκολη για να συγκρατήσω τα γμστρδια.Μεγάλε δεν σεας αφήνουμε εμεις να ξενερώσετε με τίποτα κάθε τρεις και λίγο
σας φτιάχνουμε την διάθεση .... εχετε συνηθίσει πια στα πολύ σκληρά !!!
Δεν σε εβρισα Pleasure.
Δεν συζητώ με άτομα του επιπέδου σου. Το ότι διαβάζεις ΕΣΥ τι γράφω δεν με τιμά καθόλου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Φυσικά δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, αλλά δεν φταις εσύ γι αυτό.
Έχεις και "προστασία" εξ άλλου να βρίζεις τους πάντες και να μπανάρονται αυτοί.
ΤΕΛΟΣ μαζί σου. Ότι και να γράψεις δεν υπάρχεις.
Δεν συζητώ με άτομα του επιπέδου σου. Το ότι διαβάζεις ΕΣΥ τι γράφω δεν με τιμά καθόλου, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Φυσικά δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, αλλά δεν φταις εσύ γι αυτό.
ΤΕΛΟΣ μαζί σου. Ότι και να γράψεις δεν υπάρχεις.
Επισκέπτης
πες μου που εισαι & τι κανεις???Δεν σε εβρισα Pleasure.
ΤΕΛΟΣ μαζί σου.
εισαι ατριχος???
εισαι πανω στην τρελλα σου ε???
Ακριβως.Στη Ριζουπολη απο οτι θυμαμαι το ματς ημασταν για 7-1 ή και 8-1(δεν βλεπω με πρασινα γυαλια οπως κανουν τα γαυρακια εδω,αλλα παραδεχομαι αληθειες).Αλλα σημερα απο την αποδοση των ομαδων,το λογικο ηταν για 1-0.Το τι εγινε,Εγινε τωρα...προχωραμε μπροστα.Συμφωνώ στο σχόλιο για τον αγώνα. Στη Ριζούπολη ήμασταν για 8 αφού δεν κάναμε ούτε μισή ευκαιρία. Αχ ρε Σάλπι γαμώ τη γκαντεμιά μου. Για τα άλλα και τις ευθύνες άστο για αργότερα. Τώρα δεν υπάρχει νηφαλιότητα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ετσι βάζελέ μου. Χεσ τους πουστοκέφαλους.ΤΕΛΟΣ μαζί σου.
Επισκέπτης
οσο νυχτωνει η πουτσα μεγαλωνει..
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 263
- Πόντοι
- 286
Καληνύχτα φίλε έχεις δίκιο .... σε όλους τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς εδω μέσα συγνώμη αν το παρατράβηξα ...συγνώμη ειλικρινάεχω πει ότι δεν ασχολούμαι με πουστοκέφαλους. θα το τηρήσω αν και σε βρίσκω με χιούμορ. Απλά η ώρα είναι δύσκολη για να συγκρατήσω τα γμστρδια.
Επισκέπτης
καντε μας ενα σχολιο και για το 1-4 μεσα στο σπιτι σας ρε πελατακια..Συμφωνώ στο σχόλιο για τον αγώνα. Στη Ριζούπολη ήμασταν για 8 αφού δεν κάναμε ούτε μισή ευκαιρία. Αχ ρε Σάλπι γαμώ τη γκαντεμιά μου. Για τα άλλα και τις ευθύνες άστο για αργότερα. Τώρα δεν υπάρχει νηφαλιότητα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποια απόδοση μάγκα. Τα λαμόγια έκαναν 5 ευκαιρίες και έβαλαν 4 γκολ. Απλά πράγματα. Το 4-0 συνήθως αντικατοπτρίζει καθολική υπεροχή του νικητή. Νομίζω ότι ο πουστοκέφαλος σήμερα απλά εκμεταλλεύτηκε το κόμπλεξ των τελευταίων ετών. Είχα την αίσθηση ότι πέρυσι με το 0-1 στο 89 το είχαν ξεπεράσει. Εκ του αποτελέσματος έκανα λάθος.Ακριβως.Στη Ριζουπολη απο οτι θυμαμαι το ματς ημασταν για 7-1 ή και 8-1(δεν βλεπω με πρασινα γυαλια οπως κανουν τα γαυρακια εδω,αλλα παραδεχομαι αληθειες).Αλλα σημερα απο την αποδοση των ομαδων,το λογικο ηταν για 1-0.Το τι εγινε,Εγινε τωρα...προχωραμε μπροστα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95