Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας
Είσαι σε ένα σάιτ που το διαχειρίζονται άνθρωποι με αισθήματα και απόψεις. Είναι λογικό να έχουν προτιμήσεις. Και γω εάν ήμουν μοντεράτορας και ως βάζελος σίγουρα θα έκανα ασυναίσθητα επιλογές και διακρίσεις. Από κει και πέρα το να κλαψομουνιάζεσαι γιατί ο α ή ο β μοντεράτορας είναι γαύρος αποτελεί ανοησία. Εάν δεν θέλεις να μπαίνεις στο σάιτ μπορείς να φύγεις και να πας αλλού. Λυπάμαι αλλά η ζωή είναι άδικη. Αλλιώς δεν θα τρώγαμε ψωλιές κάθε λίγο και λιγάκι τα τελευταία 10 χρόνια. Το ίδιο ισχύέι από την αντίθετη για το μπάσκετ οπότε πάρτο αλλιώς. Η μπάλλα έχει το εξής καλό αλλά και κακό ταυτοχρόνως. Τη μια είσαι άρχοντας και την άλλη τελευταίος. Απλά πράγματα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΨAXNΩ τρίβεσαι επίμονα στην γκλίτσα του βοσκού...θέλεις να σου κοκκινίσει το κωλαράκι σου ε??? και μην κάνεις πάλι αναγωγή σε οπαδική λογική ε?
αυτη ειναι η γνωμη μου....τραβας ζορια?σχολιασα τα λεγομενα σου που ειναι παρομοια στο θρεντ του ολυμπιακου?
TEΛOΣ...όνομα και πράγμα....τα τελευταία χρόνια έχει πάψει να είναι ντέρμπι....Aφού γαμιώνται τα μαλακισμένα πράσινα παιχτάκια και έχουν κάνει τον Παναθηναικό πούτσα ομάδα...O Oλυμπιακός τουλάχιστον αφού καθάρισε και η "κλίκα" Aνατολάκηδων και λοιπών παίζει πολύ καλή μπάλα...
ασε μας ρε κολοτουμπα γιατι αρχιζεις να μου θυμιζεις καποιον που εχει χαθει τελευταια...

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Χτες, ένας ΑΝΟΗΤΟΣ Παναθηναϊκός ποστάρισε ένα βίντεο με κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που ήταν Ολυμπιακός και το χλεύασε. Πέσαμε αρκετοί να τον φάμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ως Παναθηναϊκούς, διότι απλούστατα δεν είμαστε κάφροι. Τώρα, όλοι (η έστω πολλοί, θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν είναι όλοι τόσο ανεγκέφαλοι) οι γάβροι του σάϊτ προκαλούν, βρίζουν μάνες κλπ και κανένας δεν τους επαναφέρει στην τάξη, αντίθετα δείχνουν να επιβραβεύονται και να αποθρασύνονται. Μπορώ να ξέρω την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του σάϊτ για την περίπτωση που γίνονται (και γίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) καφρίλες; Ποιοι ας πούμε μπανάρονται, πότε και γιατί. Ευχαριστώ.

Κλασσικός παναθηναϊκός ... ακόμα και στο bourdelosight ψάχνει να πατήσει στη διαιτησία :) :) :)

Επισκέπτης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & παντα τετοια πελατακια μου..
laplace,1personanongrata,orca,paralimnios,georgebest,GVG,axaxouxas,χχχχχ,tonnie,talos43,fethry,
neoklis79,Spartan_King,Ακόρεστος,zironvenom,alfa291,Πεοκρούστης,gangsta,XZ,triferos,hantok,zironvenom κλπ..
epikico7.jpg

παλι κηδεια???
παλι ξεφτιλισμα???
παλι 4αρα???

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Είσαι σε ένα σάιτ που το διαχειρίζονται άνθρωποι με αισθήματα και απόψεις. Είναι λογικό να έχουν προτιμήσεις. Και γω εάν ήμουν μοντεράτορας και ως βάζελος σίγουρα θα έκανα ασυναίσθητα επιλογές και διακρίσεις. Από κει και πέρα το να κλαψομουνιάζεσαι γιατί ο α ή ο β μοντεράτορας είναι γαύρος αποτελεί ανοησία. Εάν δεν θέλεις να μπαίνεις στο σάιτ μπορείς να φύγεις και να πας αλλού. Λυπάμαι αλλά η ζωή είναι άδικη. Αλλιώς δεν θα τρώγαμε ψωλιές κάθε λίγο και λιγάκι τα τελευταία 10 χρόνια. Το ίδιο ισχύέι από την αντίθετη για το μπάσκετ οπότε πάρτο αλλιώς. Η μπάλλα έχει το εξής καλό αλλά και κακό ταυτοχρόνως. Τη μια είσαι άρχοντας και την άλλη τελευταίος. Απλά πράγματα.
Για το ποιος κλαψομουνιαζει,
αστο.Εγω δει ποσο γραφικος εισαι και σου την πεφτουν ολοι σε αλλα θρεντ με αυτα που λες.Οποτε και εσυ μη μιλας με οποιους δε γουσταρεις απλως και οχι να τους το παιζεις ξυπνιος.Αν ησουν,θα το δεχομουν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ τώρα που είπες την μαλακία σου χάρηκες???? :jerking: :jerking:
νεοκλή άσε να περάσει η πίκρα σήμερα και μετά αρχίζεις τις κόντρες. Σήμερα δικαιωματικά δεν πρέπει να ανοίγουμε μέτωπα λόγω συναισθηματικής φόρτισης....

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Ωχ!!!!!!ειπα κατι.καμια ομαδα δεν νικαει 2 φορες σε 3 μερες την αλλη.Τι λεει αυτο??
Δεν ειπα οτι δεν επαιξαν και αυτοι.Ειπα οτι ηταν πιο κουρασμενοι οι δικοι μας.Θυμασαι μηπως Αεκ-Ολυμπιακος 3-0 και μετα απο 3 μερες το 3-0 για την Αεκ σαν παραδειγμα??Εμας ο παικτης με τις πιο πολλες αντοχες ο καραγκουνης ηταν τραυματιας και δεν επερεπε να μπει και οι αλλοι ειχαν πυρετο.Παιζουν ρολο και οι συγκυριες,δε λεω οτι δεν κερδισατε δικαια,ισως κωλοφαρδα.

????? και εγω βαζελος ειμαι. αλλα η διαφορα είναι πως την κυριακη δεν κερδισαμε τον γαυρο. και σημερα θα επρεπε να τους πιζμωσει περισσοτερο αυτο.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ετσι τους τον έκανε ο Θρύλος απόψε ...
URL]]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
νεοκλή άσε να περάσει η πίκρα σήμερα και μετά αρχίζεις τις κόντρες. Σήμερα δικαιωματικά δεν πρέπει να ανοίγουμε μέτωπα λόγω συναισθηματικής φόρτισης....

Τι μέτωπα ρε πούστη μου, που ο κάθε απόγονος πετάει την μαλακία του κ χαίρεται???? Αλλωστε 2 είναι αυτοί που με εκνέυρισαν επειδή ελεγαν χοντρές μαλακίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>Εγω δει ποσο γραφικος εισαι
Και γω κατάλαβα πόσο μαλάκας είσαι που την πέφτεις σε βάζελο
>και σου την πεφτουν ολοι σε αλλα θρεντ με αυτα που λες.
όλοι; Τους βλέπεις τετραπλούς μετά την τεσσάρα;
>Οποτε και εσυ μη μιλας με οποιους δε γουσταρεις
Αυτό κάνω. Αυτό θα κάνω και με σένα.
>απλως και οχι να τους το παιζεις ξυπνιος.
Το τι θα το παίζω είναι μαγκιά μου. Εάν και συ γουστάρεις πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου. Στα @@ρια μου.
>Αν ησουν,θα το δεχομουν
Είσαι βλάξ και το δέχομαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι μέτωπα ρε πούστη μου, που ο κάθε απόγονος πετάει την μαλακία του κ χαίρεται???? Αλλωστε 2 είναι αυτοί που με εκνέυρισαν επειδή ελεγαν χοντρές μαλακίες.
Τις είδα. Ασε τους μαλάκες να ξεκαβλώσουν. :jerking: :jerking: Αφού δε μπορούν να κάνουν διάλογο γιατί πριζώνεσαι; Εγώ προσωπικά δεν πριζώνομαι με τους γαύρους όσο με έχει πριζώσει ο καρκινογιάννης. 5 γαμημένα χρόνια πίπες και πούτσες. Οι δηλώσεις τον μάραναν τον καραγκιοζάκο

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το θα το παίζω είναι μαγκιά μου. Εάν και συ γουστάρεις πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου. Στα @@ρια μου.
>Αν ησουν,θα το δεχομουν
Συγχαρητηρια για το επιπεδο σου.Ευγε.Βρισε να ξεθυμανεις.Κι αυτο δεν εχει να κανει με το τι ομαδα ειμαστε,αλλα με τα απωθημενα σου.Αμα εισαι στερημενος,προσπαθησε να διορθωσεις τα προβληματα σου και οχι να επιτιθεσαι με βρισιες.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το θα το παίζω είναι μαγκιά μου. Εάν και συ γουστάρεις πήγαινε να παίξεις το πουλάκι σου. Στα @@ρια μου.
>Αν ησουν,θα το δεχομουν

Οχι κόντρες μεταξύ μας...

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τις είδα. Ασε τους μαλάκες να ξεκαβλώσουν. :jerking: :jerking: Αφού δε μπορούν να κάνουν διάλογο γιατί πριζώνεσαι; Εγώ προσωπικά δεν πριζώνομαι με τους γαύρους όσο με έχει πριζώσει ο καρκινογιάννης. 5 γαμημένα χρόνια πίπες και πούτσες. Οι δηλώσεις τον μάραναν τον καραγκιοζάκο

Σωστα γ αυτό κ σταματήστε εσείς οι 2 ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
????? και εγω βαζελος ειμαι. αλλα η διαφορα είναι πως την κυριακη δεν κερδισαμε τον γαυρο. και σημερα θα επρεπε να τους πιζμωσει περισσοτερο αυτο.
Απλως ηθελα να πω οτι ημασταν καλυτεροι και φυσιολογικα πιο κουρασμενοι.Τωρα το παραπερα ειναι οτι εφταιξε ο πεσειρο που εκανε ροτεισιον στον μαλαρτζ,που δεν εφταιξε ο γκαλινοβιτς σημερα,αλλα εχει φταιξει σε πολλα ματς στο παρελθον(αν και ευθυνεται στο 2ο γκολ).Και μεταγραφες σαν του ποστιγκα ειναι γελοιο να ειναι εξαμηνες.Οσο δηλαδη θα του παρει για να προσαρμοστει?Αντι να τα σκασει να παρει για 2-3 χρονακια παικτες σαν τον ποστιγκα

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
5 μέρες τώρα λέτε και γράφετε ένα σωρό μαλακίες
Για μια ακόμα φορά πήρατε απάντηση μέσα στο γήπεδο
Εδω μέσα κάποιος έγραψε λαγό τον Λεμονή
Κάποιος άλλος είναι τόσο ζαλισμένος που μιλάει για 2 νικες σε 3 μέρες ξέχασε ότι την Κυριακή
το ματς ήρθε ισόπαλο
Οι κολοφυλλάδες σας κυκλοφορούσαν με τους πιο προκλητικούς τίτλους της δεκαετίας
Εμεις σας φταιμε που δεν κρατήσατε πισινή
Εμεις σας φταίμε που για μια ακόμα φορά κλαψουρίζετε σαν κοριτσάκια
Μπας και νομίζατε ότι παίζατε με τα Τρίκαλα αυτές τις μέρες
Νομίζω κύριοι ότι ήρθε επιτέλους η ώρα τουλάχιστον να Σκάσετε !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom