1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Είσαι σε ένα σάιτ που το διαχειρίζονται άνθρωποι με αισθήματα και απόψεις. Είναι λογικό να έχουν προτιμήσεις. Και γω εάν ήμουν μοντεράτορας και ως βάζελος σίγουρα θα έκανα ασυναίσθητα επιλογές και διακρίσεις. Από κει και πέρα το να κλαψομουνιάζεσαι γιατί ο α ή ο β μοντεράτορας είναι γαύρος αποτελεί ανοησία. Εάν δεν θέλεις να μπαίνεις στο σάιτ μπορείς να φύγεις και να πας αλλού. Λυπάμαι αλλά η ζωή είναι άδικη. Αλλιώς δεν θα τρώγαμε ψωλιές κάθε λίγο και λιγάκι τα τελευταία 10 χρόνια. Το ίδιο ισχύέι από την αντίθετη για το μπάσκετ οπότε πάρτο αλλιώς. Η μπάλλα έχει το εξής καλό αλλά και κακό ταυτοχρόνως. Τη μια είσαι άρχοντας και την άλλη τελευταίος. Απλά πράγματα.Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας