Κρατα μια πισινή για το πρωταθλημα ομως.Οσο και αν χαιρεσαι σημερα.Τον οφη να σκεφτεσαι εσυ,εμεις θα νικησουμε ευκολα τον εργο.]Εαν δεν αλλαξει η διοικηση του ΠΑΟ κακα τα ψεματα παιδες μια ζωη πελατες του ΘΡΥΛΟΥ.....
Αυτη ειναι η ουσια και ολα τα αλλα τριχες κατσαρες.......και θα δειτε οτι την Κυριακη θα χασετε και απο τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γεια σου κοκκινο σαιτ.Να το χαιρεστε ρε mods γαυροBourdela-vristetouspanathinaikous.com
Μπραβο.
Όλοι γαύροι είμαστε εδώ!! Εγώ να φανταστείς έχω γιγαντοαφίσα του Κόκκαλη στο δωμάτιο μου.
Καλυτερα να παει να ψαξει κανα τραβελο και να μας αφησει εμας στον πονο μας.Ειναι γνησιος Ολυμπιακος αλλωστε και ειμαι περηφανος για αυτον που ειναι ολυμπιακος οπως και πολλοι φιλαθλοι του οσφπ.Βρωματε ψαριλα ρε,Πηγαιντε στο λιμανι να πεσετεΚρατα μια πισινή για το πρωταθλημα ομως.Οσο και αν χαιρεσαι σημερα.Τον οφη να σκεφτεσαι εσυ,εμεις θα νικησουμε ευκολα τον εργο.]
Επισκέπτης
Hρεμήστε δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς....
[size=13pt]H AΞIA TOY HTTHMENOY ΔINEI AΞIA ΣTON NIKHTH[/size]
μην εισαι τοσο σιγουρος....και σημερα ευκολα θα νικουσατε μεχρι τις 9:36...μετα ηρθε η αληθεια....Κρατα μια πισινή για το πρωταθλημα ομως.Οσο και αν χαιρεσαι σημερα.Τον οφη να σκεφτεσαι εσυ,εμεις θα νικησουμε ευκολα τον εργο.]
Η αξια του ηττημενου οχι του ξεσκισμενου...Hρεμήστε δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς....
Ρε σονυ ημουν ξεκαθαρος.Εγω ειπα κατι που ηταν εμμεση βρισια και αμεση και σε 5 δευτερολεπτα μονταριστικα.Οι γαυροι βριζουν μανες εδω και δεν υπαρχει η ιδια ευαισθησια.Και αναφερομουν στον ας φιλτερ που επεβλεπε το θρεντ,φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλουςΌλοι γαύροι είμαστε εδώ!! Εγώ να φανταστείς έχω γιγαντοαφίσα του Κόκκαλη στο δωμάτιο μου.
Χτες, ένας ΑΝΟΗΤΟΣ Παναθηναϊκός ποστάρισε ένα βίντεο με κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που ήταν Ολυμπιακός και το χλεύασε. Πέσαμε αρκετοί να τον φάμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ως Παναθηναϊκούς, διότι απλούστατα δεν είμαστε κάφροι. Τώρα, όλοι (η έστω πολλοί, θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν είναι όλοι τόσο ανεγκέφαλοι) οι γάβροι του σάϊτ προκαλούν, βρίζουν μάνες κλπ και κανένας δεν τους επαναφέρει στην τάξη, αντίθετα δείχνουν να επιβραβεύονται και να αποθρασύνονται. Μπορώ να ξέρω την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του σάϊτ για την περίπτωση που γίνονται (και γίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) καφρίλες; Ποιοι ας πούμε μπανάρονται, πότε και γιατί. Ευχαριστώ.
Ημασταν κουρασμενοι απο την υπερπροσπαθεια της κυριακης βεβαιως και δεν θυμαμαι ομαδα σε ενα 3ημερο να κερδιζει 2 φορες απανωτα τον αντιπαλο της.Και γκαλινοβιτς(ντροπη για τον Παο)και η κωλοφαρδια σας βεβαιως.Στο 45 σιγουρα εσεις θελατε να ληξει το ματς και δε νομιζω οτι περιμενατε να βαλετε κι αλλο γκολ.Εκ των υστερων και εσεις πολλα τραγουδια λετεμην εισαι τοσο σιγουρος....και σημερα ευκολα θα νικουσατε μεχρι τις 9:36...μετα ηρθε η αληθεια....
Χτες, ένας ΑΝΟΗΤΟΣ Παναθηναϊκός ποστάρισε ένα βίντεο με κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που ήταν Ολυμπιακός και το χλεύασε. Πέσαμε αρκετοί να τον φάμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ως Παναθηναϊκούς, διότι απλούστατα δεν είμαστε κάφροι. Τώρα, όλοι (η έστω πολλοί, θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν είναι όλοι τόσο ανεγκέφαλοι) οι γάβροι του σάϊτ προκαλούν, βρίζουν μάνες κλπ και κανένας δεν τους επαναφέρει στην τάξη, αντίθετα δείχνουν να επιβραβεύονται και να αποθρασύνονται. Μπορώ να ξέρω την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του σάϊτ για την περίπτωση που γίνονται (και γίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) καφρίλες; Ποιοι ας πούμε μπανάρονται, πότε και γιατί. Ευχαριστώ.
εγώ στα 5sec
Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας--->.Να το χαιρεστε ρε mods γαυροBourdela-vristetouspanathinaikous.com
--->φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλους
σε ζαλισε η 4αρα?
τι λες ρε φιλε?τι δικαιολογιες ειναι αυτες?Ημασταν κουρασμενοι απο την υπερπροσπαθεια της κυριακης βεβαιως και δεν θυμαμαι ομαδα σε ενα 3ημερο να κερδιζει 2 φορες απανωτα τον αντιπαλο της.Και γκαλινοβιτς(ντροπη για τον Παο)και η κωλοφαρδια σας βεβαιως.Στο 45 σιγουρα εσεις θελατε να ληξει το ματς και δε νομιζω οτι περιμενατε να βαλετε κι αλλο γκολ.Εκ των υστερων και εσεις πολλα τραγουδια λετε
κολοφαρδια?θελαμε να λειξει στο 45?πας καλα?δεν περιμεναμε αλλο γκολ?
μονο εσεις ησασταν κουρασμενοι?
ρε φιλε ξερεις απο μπαλα η τσαμπα μιλαμε?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
ρε ακορεστε δηλαδη οι αλλοι δεν ειχαν παιξει την κυριακη? δεν ηταν κουρασμενοι κι αυτοι.
Επισκέπτης
σήμερα η πράσινη είχε αντίγραφο του πίνακα μαθήματος του Ζότς αύριο θα έχει αντίγραφο του κυπέλου.
Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας
Να κάνω μια μικρή διόρθωση. Ο ας είναι φίλλερ (assfiller) δηλαδή γεμίζει κώλους, όχι ας φίλτερ........δεν τους φιλτράρει!!!
Επισκέπτης
Η αξια του ηττημενου οχι του ξεσκισμενου...
ΨAXNΩ τρίβεσαι επίμονα στην γκλίτσα του βοσκού...θέλεις να σου κοκκινίσει το κωλαράκι σου ε??? και μην κάνεις πάλι αναγωγή σε οπαδική λογική ε?
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
ο ολυμπιακος ειναι καλος στις αντεπιθεσεις. στο 2 45λεπτο μας εδωσε χωρο και ο μαλακας πεσειρο την πατησε. με αργους αμυντικους, αργα αμυντικα χαφ, την δεσποινιδα σεριτς. τι θελατε να γινει. ημασταν αδικιολογητοι απο αποψη προπονητη και παιχτων. Α ναι και μεγαλος παιχτης ο ποστιγκα
Ωχ!!!!!!ειπα κατι.καμια ομαδα δεν νικαει 2 φορες σε 3 μερες την αλλη.Τι λεει αυτο??ρε ακορεστε δηλαδη οι αλλοι δεν ειχαν παιξει την κυριακη? δεν ηταν κουρασμενοι κι αυτοι.
Δεν ειπα οτι δεν επαιξαν και αυτοι.Ειπα οτι ηταν πιο κουρασμενοι οι δικοι μας.Θυμασαι μηπως Αεκ-Ολυμπιακος 3-0 και μετα απο 3 μερες το 3-0 για την Αεκ σαν παραδειγμα??Εμας ο παικτης με τις πιο πολλες αντοχες ο καραγκουνης ηταν τραυματιας και δεν επερεπε να μπει και οι αλλοι ειχαν πυρετο.Παιζουν ρολο και οι συγκυριες,δε λεω οτι δεν κερδισατε δικαια,ισως κωλοφαρδα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K