Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εαν δεν αλλαξει η διοικηση του ΠΑΟ :helpplea: κακα τα ψεματα παιδες μια ζωη πελατες του ΘΡΥΛΟΥ..... :dancing:
Αυτη ειναι η ουσια και ολα τα αλλα τριχες κατσαρες.......και θα δειτε οτι την Κυριακη θα χασετε και απο τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ......  :headbang:
Κρατα μια πισινή για το πρωταθλημα ομως.Οσο και αν χαιρεσαι σημερα.Τον οφη να σκεφτεσαι εσυ,εμεις θα νικησουμε ευκολα τον εργο.]

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κρατα μια πισινή για το πρωταθλημα ομως.Οσο και αν χαιρεσαι σημερα.Τον οφη να σκεφτεσαι εσυ,εμεις θα νικησουμε ευκολα τον εργο.]
Καλυτερα να παει να ψαξει κανα τραβελο και να μας αφησει εμας στον πονο μας.Ειναι γνησιος Ολυμπιακος αλλωστε και ειμαι περηφανος για αυτον που ειναι ολυμπιακος οπως και πολλοι φιλαθλοι του οσφπ.Βρωματε ψαριλα ρε,Πηγαιντε στο λιμανι να πεσετε

Επισκέπτης
Hρεμήστε δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς....

[size=13pt]H AΞIA TOY HTTHMENOY ΔINEI AΞIA ΣTON NIKHTH[/size]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μην εισαι τοσο σιγουρος....και σημερα ευκολα θα νικουσατε μεχρι τις 9:36...μετα ηρθε η αληθεια....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Όλοι γαύροι είμαστε εδώ!! Εγώ να φανταστείς έχω γιγαντοαφίσα του Κόκκαλη στο δωμάτιο μου.
Ρε σονυ ημουν ξεκαθαρος.Εγω ειπα κατι που ηταν εμμεση βρισια και αμεση και σε 5 δευτερολεπτα μονταριστικα.Οι γαυροι βριζουν μανες εδω και δεν υπαρχει η ιδια ευαισθησια.Και αναφερομουν στον ας φιλτερ που επεβλεπε το θρεντ,φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλους

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
--->.Να το χαιρεστε ρε mods γαυροBourdela-vristetouspanathinaikous.com

--->φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλους

σε ζαλισε η 4αρα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χτες, ένας ΑΝΟΗΤΟΣ Παναθηναϊκός ποστάρισε ένα βίντεο με κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που ήταν Ολυμπιακός και το χλεύασε. Πέσαμε αρκετοί να τον φάμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ως Παναθηναϊκούς, διότι απλούστατα δεν είμαστε κάφροι. Τώρα, όλοι (η έστω πολλοί, θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν είναι όλοι τόσο ανεγκέφαλοι) οι γάβροι του σάϊτ προκαλούν, βρίζουν μάνες κλπ και κανένας δεν τους επαναφέρει στην τάξη, αντίθετα δείχνουν να επιβραβεύονται και να αποθρασύνονται. Μπορώ να ξέρω την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του σάϊτ για την περίπτωση που γίνονται (και γίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) καφρίλες; Ποιοι ας πούμε μπανάρονται, πότε και γιατί. Ευχαριστώ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
μην εισαι τοσο σιγουρος....και σημερα ευκολα θα νικουσατε μεχρι τις 9:36...μετα ηρθε η αληθεια....
Ημασταν κουρασμενοι απο την υπερπροσπαθεια της κυριακης βεβαιως και δεν θυμαμαι ομαδα σε ενα 3ημερο να κερδιζει 2 φορες απανωτα τον αντιπαλο της.Και γκαλινοβιτς(ντροπη για τον Παο)και η κωλοφαρδια σας βεβαιως.Στο 45 σιγουρα εσεις θελατε να ληξει το ματς και δε νομιζω οτι περιμενατε να βαλετε κι αλλο γκολ.Εκ των υστερων και εσεις πολλα τραγουδια λετε

pin

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τρελη πουτσα στα βαζελακια με ωραια μπαλα απο το Θρυλο. Πρεπει να ειναι πολυ ασχημο να εισαι Παναθηναικος αυτα τα 10 τελευταια χρονια... Ηττες & ντροπη.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Χτες, ένας ΑΝΟΗΤΟΣ Παναθηναϊκός ποστάρισε ένα βίντεο με κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που ήταν Ολυμπιακός και το χλεύασε. Πέσαμε αρκετοί να τον φάμε, γιατί δεν μας αντιπροσωπεύει ως Παναθηναϊκούς, διότι απλούστατα δεν είμαστε κάφροι. Τώρα, όλοι (η έστω πολλοί, θα ήθελα να πιστεύω οτι δεν είναι όλοι τόσο ανεγκέφαλοι) οι γάβροι του σάϊτ προκαλούν, βρίζουν μάνες κλπ και κανένας δεν τους επαναφέρει στην τάξη, αντίθετα δείχνουν να επιβραβεύονται και να αποθρασύνονται. Μπορώ να ξέρω την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του σάϊτ για την περίπτωση που γίνονται (και γίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) καφρίλες; Ποιοι ας πούμε μπανάρονται, πότε και γιατί. Ευχαριστώ.

εγώ στα 5sec

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
--->.Να το χαιρεστε ρε mods γαυροBourdela-vristetouspanathinaikous.com

--->φυσικα και δεν γενικευω απο τη συμπεριφορα του για αλλους

σε ζαλισε η 4αρα?
Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ημασταν κουρασμενοι απο την υπερπροσπαθεια της κυριακης βεβαιως και δεν θυμαμαι ομαδα σε ενα 3ημερο να κερδιζει 2 φορες απανωτα τον αντιπαλο της.Και γκαλινοβιτς(ντροπη για τον Παο)και η κωλοφαρδια σας βεβαιως.Στο 45 σιγουρα εσεις θελατε να ληξει το ματς και δε νομιζω οτι περιμενατε να βαλετε κι αλλο γκολ.Εκ των υστερων και εσεις πολλα τραγουδια λετε
τι λες ρε φιλε?τι δικαιολογιες ειναι αυτες?
κολοφαρδια?θελαμε να λειξει στο 45?πας καλα?δεν περιμεναμε αλλο γκολ?
μονο εσεις ησασταν κουρασμενοι?
ρε φιλε ξερεις απο μπαλα η τσαμπα μιλαμε?

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ρε ακορεστε δηλαδη οι αλλοι δεν ειχαν παιξει την κυριακη? δεν ηταν κουρασμενοι κι αυτοι.

Επισκέπτης
σήμερα η πράσινη είχε αντίγραφο του πίνακα μαθήματος του Ζότς αύριο θα έχει αντίγραφο του κυπέλου.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει λιγακι και μετα απαντα μου.Ειπα οτι δεν γενικευω γιατι σε πολλα προηγουμενα ποστ μου,ειπα οτι ο ας φιλτερ εκανε οτι εκανε και οτι σε αυτον αναφερομουν.Το οτι ειπα μια υπερβολη μετα δε λεει κατι.Νομιζω οτι φανηκε με ποιον τα εβαλα.Και συγνωμη στον σονυ και σε αλλους που επιβλεπουν σωστα το σαιτ και οχι οπως ο ας

Να κάνω μια μικρή διόρθωση. Ο ας είναι φίλλερ (assfiller) δηλαδή γεμίζει κώλους, όχι ας φίλτερ........δεν τους φιλτράρει!!!

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ο ολυμπιακος ειναι καλος στις αντεπιθεσεις. στο 2 45λεπτο μας εδωσε χωρο και ο μαλακας πεσειρο την πατησε. με αργους αμυντικους, αργα αμυντικα χαφ, την δεσποινιδα σεριτς. τι θελατε να γινει. ημασταν αδικιολογητοι απο αποψη προπονητη και παιχτων. Α ναι και μεγαλος παιχτης ο ποστιγκα :jerking:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ρε ακορεστε δηλαδη οι αλλοι δεν ειχαν παιξει την κυριακη? δεν ηταν κουρασμενοι κι αυτοι.
Ωχ!!!!!!ειπα κατι.καμια ομαδα δεν νικαει 2 φορες σε 3 μερες την αλλη.Τι λεει αυτο??
Δεν ειπα οτι δεν επαιξαν και αυτοι.Ειπα οτι ηταν πιο κουρασμενοι οι δικοι μας.Θυμασαι μηπως Αεκ-Ολυμπιακος 3-0 και μετα απο 3 μερες το 3-0 για την Αεκ σαν παραδειγμα??Εμας ο παικτης με τις πιο πολλες αντοχες ο καραγκουνης ηταν τραυματιας και δεν επερεπε να μπει και οι αλλοι ειχαν πυρετο.Παιζουν ρολο και οι συγκυριες,δε λεω οτι δεν κερδισατε δικαια,ισως κωλοφαρδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom