Εσυ το ξεκινησες λεγοντας οτι κλαψομουνιαζω.Οταν λες κατι εχε υποψη σου,οτι μπορει να σου απαντησουν σε αυτο που λεςΑλλος το ξεκίνησε και μιλάει για επίπεδο. Δεν ασχολούμαι. Είπα. συγγνώμη στους λοιπούς.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ντρεπεσαι να πεις 15???Εγώ προσωπικά δεν πριζώνομαι με τους γαύρους όσο με έχει πριζώσει ο καρκινογιάννης. [size=30pt]5 γαμημένα χρόνια πίπες και πούτσες.[/size] Οι δηλώσεις τον μάραναν τον καραγκιοζάκο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αυτό που με πληγώνει περισσότερο ως βάζελο είναι το σκορ και η ομάδα. Χάσαμε με 4 μπάλλες από ένα χάλι πουστοκέφαλο χωρίς τα δύο εργαλεία του κέντρου. Ημαρτον με τα ροτέισιον και τις αλλαγές του Πασέ-ιρο
Επισκέπτης
[size=10pt]παλι κηδεια???[/size]
[size=20pt]παλι ξεφτιλισμα???[/size]
[size=30pt]παλι 4αρα???[/size]
Δεν ειπα οτι εκανε νικη την κυριακη ο Παο.Μην παραφραζετε το νοημα οσων γραφω,μονο αυτο ζηταω.Το νοημα ηταν οτι κατα γενικη ομολογια ημασταν καλυτεροι την κυριακη.μονο αυτο.Το αν βαζαμε αλλα 2γκολ την κυριακη οπου τα δικαιουμασταν δεν σημαινει οτι μονο τοτε θα κουραζομασταν.5 μέρες τώρα λέτε και γράφετε ένα σωρό μαλακίες
Για μια ακόμα φορά πήρατε απάντηση μέσα στο γήπεδο
Εδω μέσα κάποιος έγραψε λαγό τον Λεμονή
Κάποιος άλλος είναι τόσο ζαλισμένος που μιλάει για 2 νικες σε 3 μέρες ξέχασε ότι την Κυριακή
το ματς ήρθε ισόπαλο
Οι κολοφυλλάδες σας κυκλοφορούσαν με τους πιο προκλητικούς τίτλους της δεκαετίας
Εμεις σας φταιμε που δεν κρατήσατε πισινή
Εμεις σας φταίμε που για μια ακόμα φορά κλαψουρίζετε σαν κοριτσάκια
Μπας και νομίζατε ότι παίζατε με τα Τρίκαλα αυτές τις μέρες
Νομίζω κύριοι ότι ήρθε επιτέλους η ώρα τουλάχιστον να Σκάσετε !!!
Εσύ τώρα που είπες την μαλακία σου χάρηκες????
Έχω και άλλες, θέλεις να ακούσεις ?
2001, λεωφόρος 1-4
2008, καραϊσκάκη 4-0
Εμπρός για άλλα 7 χρόνια φαγούρα ))
Απλως ηθελα να πω οτι ημασταν καλυτεροι και φυσιολογικα πιο κουρασμενοι.Τωρα το παραπερα ειναι οτι εφταιξε ο πεσειρο που εκανε ροτεισιον στον μαλαρτζ,που δεν εφταιξε ο γκαλινοβιτς σημερα,αλλα εχει φταιξει σε πολλα ματς στο παρελθον(αν και ευθυνεται στο 2ο γκολ).Και μεταγραφες σαν του ποστιγκα ειναι γελοιο να ειναι εξαμηνες.Οσο δηλαδη θα του παρει για να προσαρμοστει?Αντι να τα σκασει να παρει για 2-3 χρονακια παικτες σαν τον ποστιγκα
Πολλά μας φταίνε, αλλά αντε βγάλε άκρη κ κυρίως αντε να ξεφορτωθείς το καρκίνωμα της οικογένειας. Κακοήθεις όγκος που μας σκοτώνει χρόνο με τον χρόνο.
Αντε καληνύχτα κ καλή υπομονή αυριο (αντε να ξεφύγω από τον πατέρα μου, θα αρχίσει το δούλεμα πάλι ο γαυρος).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δεν το είπα με κακή πρόθεση. Εννοούσα να σταματήσουμε τις κλάψες και να δούμε τι μπορεί να γίνει μπας και αλλάξει αυτό το χάλι. Αλλη μια χρονιά ντροπήε με μόνο υπεύθυνο τις διαρκείς λανθασμένες επιλογές του ταξιτζή. Εκανε και τον στραβοδόντη προπονητή δλδ. Ελεος γμτ τον πουστοκέφαλο. Ελεος.Εσυ το ξεκινησες λεγοντας οτι κλαψομουνιαζω.Οταν λες κατι εχε υποψη σου,οτι μπορει να σου απαντησουν σε αυτο που λες
Έχω και άλλες, θέλεις να ακούσεις ?
2001, λεωφόρος 1-4
2008, καραϊσκάκη 4-0
Εμπρός για άλλα 7 χρόνια φαγούρα ))
Δε μπορώ να αμφισβητήσω το ταλέντο σου στη μαλακία. Ευγε, Keep
Καληνυχτα σου.Τι να κανουμε αφου δεν μπορουμε να ξεφυγουμε απο τους Βαρδ...Δεν πουλανε.Ας πιεζουμε μονο να βελτιωθει η κατασταση.Πολλά μας φταίνε, αλλά αντε βγάλε άκρη κ κυρίως αντε να ξεφορτωθείς το καρκίνωμα της οικογένειας. Κακοήθεις όγκος που μας σκοτώνει χρόνο με τον χρόνο.
Αντε καληνύχτα κ καλή υπομονή αυριο (αντε να ξεφύγω από τον πατέρα μου, θα αρχίσει το δούλεμα πάλι ο γαυρος).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δυστυχώς αυτό εγώ έχω να το περάσω από ολόκληρο σόι. Γαμώ το σόι μου γαμω.Αντε καληνύχτα κ καλή υπομονή αυριο (αντε να ξεφύγω από τον πατέρα μου, θα αρχίσει το δούλεμα πάλι ο γαυρος).
Επισκέπτης
Δεν το είπα με κακή πρόθεση. Εννοούσα να σταματήσουμε τις κλάψες και να δούμε τι μπορεί να γίνει μπας και αλλάξει αυτό το χάλι. [size=50pt]Αλλη μια χρονιά ντροπήε [/size] με μόνο υπεύθυνο τις διαρκείς λανθασμένες επιλογές του ταξιτζή. Εκανε και τον στραβοδόντη προπονητή δλδ. [size=50pt]Ελεος[/size] γμτ τον πουστοκέφαλο. Ελεος.
Επισκέπτης
προς το παρον εσεις κλαιτε & μαλιστα με μαυρο δακρυ..γκεγκε???Pleasure και στα δικά σου!
Δυστυχώς αυτό εγώ έχω να το περάσω από ολόκληρο σόι. Γαμώ το σόι μου γαμω.
WARN στον 1personanongrata, έβρισε το σοι του
aarsenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ντρεπεσαι να πεις 100???????ντρεπεσαι να πεις 15???
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γμτ τον πουστοκέφαλο[size=20pt][/size]
Αυτό γιατί δεν το μεγαλώνεις; Δε σου αρέσει εεεεεε;;;;;
Αυτό γιατί δεν το μεγαλώνεις; Δε σου αρέσει εεεεεε;;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μα συνεχώς όμως......έβρισε το σοι του
βαζελακια με κουρασε η κλαψα σας..
Σας σιχαθηκα....
Σας βαρεθηκα....
Σας λυπαμαι... και με νυσταξατε...καληνυχτα και περαστικα σας πελατες αποτυχημενοι πουθεναδες!!!
Αφού δεν σου αρεσε γιατί εμεινες???? Το πούλοοοοοο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K