Επισκέπτης
προς το παρον εμεις σας χυσαμε & μαλιστα εις τετραπλουν για αλλη μια φορα..αντε τωρα να πλυθεις λοιπον & αυριο στα ξαναριχνω στην μαπα-οπου αλλου γουσταρεις..Ετσι βάζελέ μου. Χεσ τους πουστοκέφαλους.
προς το παρον εμεις σας χυσαμε & μαλιστα εις τετραπλουν για αλλη μια φορα..αντε τωρα να πλυθεις λοιπον & αυριο στα ξαναριχνω στην μαπα-οπου αλλου γουσταρεις..Ετσι βάζελέ μου. Χεσ τους πουστοκέφαλους.
Καληνύχτα κα σε σένα φίλε. Οι σωστοί χωράνε παντού ακόμα και αν διαφωνούν. Είναι τεράστια η διαφορά των δικών σου ποστ από κάποια άλλα σκουπίδια εδώ μέσα. Η πλάκα όταν είναι καλοπροαίρετη είναι δεκτή. Εγώ συνήθως περνάω καλά με τα πουστοκέφαλα φιλαράκια μου. Απλά τους έχω πει. Ρε μάγκες δεν έχει γούστο να μου την πέφτετε συνέχεια. Καλό είναι να υπάρχει νταραβέρι. Καμμιά συγγνώμη δε χρειάζεται. Ολα καλά. Συγχαρητήρια μέχρι την επόμενη φορά ;)Καληνύχτα φίλε έχεις δίκιο .... σε όλους τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς εδω μέσα συγνώμη αν το παρατράβηξα ...συγνώμη ειλικρινά
αφού μόνο εδώ ρε μάγκα ξεκαβλώνουν. Χεσ τους.Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.
Πάντως απόψε εκτονώθηκα μια χαρά στη μάπα σου.Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.
τραγουδα μικρη μου πελατισσα..τραγουδα..Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.
Με τέτοια γκόμενα στο αβατάρ "γάμησέ τα " περνάς....Για τον έτερο δε το συζητάμε έχει να γαμήσει από την εποχή του Περικλή..........(Μην ανησυχείς για μένα , μια χαρά τα πάω στην καθημερινή ζωή)
Πάντως απόψε εκτονώθηκα μια χαρά στη μάπα σου.
(Μην ανησυχείς για μένα , μια χαρά τα πάω στην καθημερινή ζωή)
αφού μόνο εδώ ρε μάγκα ξεκαβλώνουν. Χεσ τους.
Ωπ καλως τονα κι ας άργησε εσένα φίλε μου οι σφαλιάρες αρχίζουν από αύριο ?Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.
τι περιμενες απο τους πρωταθλητες της κωλοτουμπας-των τσιμπουκοδρομιων & του πεοθηλασμου???Ωπ καλως τονα κι ας άργησε εσένα φίλε μου οι σφαλιάρες αρχίζουν από αύριο ?
Γιατί αν θυμάμαι καλά είσαι 2 μέρες εδω μέσα και μας κάνεις τα αρχίδια τούμπανο
Τώρα που σου κάνανε εσένα τον κώλο τούμπανο σκέφτεσαι τις αυριανές σφαλιάρες ε?
Αφτες τις μαλακιες να τις έγραφες χτες και σήμερα το πρωί όχι τώρα που νυχτώνει και η πούτσα έφτασε τους 32 πόντους όσους και του Λουα Λουα
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια. Χίλιες φορές εσύ φραπεδιάρη μου. Κάνε μου καμμιά ενημέρωση να με πιάσει η κοιλιά μου απ το γέλιο.πεστα χρυσοστομε...
Πρέπει να είσαι συναρπαστικός ομιλητής άλλωστε, με πάμπολλα ενδιαφέροντα.
Αλήθεια, πόσες λέξεις είπαμε οτι ξέρεις;
Ωπ καλως τονα κι ας άργησε εσένα φίλε μου οι σφαλιάρες αρχίζουν από αύριο ?
Γιατί αν θυμάμαι καλά είσαι 2 μέρες εδω μέσα και μας κάνεις τα αρχίδια τούμπανο
Τώρα που σου κάνανε εσένα τον κώλο τούμπανο σκέφτεσαι τις αυριανές σφαλιάρες ε?
Αφτες τις μαλακιες να τις έγραφες χτες και σήμερα το πρωί όχι τώρα που νυχτώνει και η πούτσα έφτασε τους 32 πόντους όσους και του Λουα Λουα
peace μάγκες στο μπουρδέλα τελεία κομ είμαστε, όχι στο Καραισκάκη.....Κατά τα άλλα, ζήτησες και συγγνώμη που το "παρατράβηξες", έτσι; Αμ σε πιστέψαμε!
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια. Χίλιες φορές εσύ φραπεδιάρη μου. Κάνε μου καμμιά ενημέρωση να με πιάσει η κοιλιά μου απ το γέλιο.
βαζελακια με κουρασε η κλαψα σας..
Σας σιχαθηκα....
Σας βαρεθηκα....
Σας λυπαμαι... και με νυσταξατε...καληνυχτα και περαστικα σας πελατες αποτυχημενοι πουθεναδες!!!
πελατακο εγω δεν εβρισα κανενος την μανα - τις παπαριες στις κωλοφυλλαδες σας και στον προεδρο σας,που μας τα πρηξατε μια εβδομαδα τωρα,και στην Κανελλη την οπαδό σας που ωρυεται παντου ολο το βραδυ !! (θα μου πεις,ροζ φανελα,πο(ύ)στιγκα,Κανελλη - να πουμε τιποτα αλλο ?)Εαν σου βρίσω τη μάνα δε πιστεύω να κάνεις παράπονα????
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια.