Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καληνύχτα φίλε έχεις δίκιο .... σε όλους τους σοβαρούς Παναθηναϊκούς εδω μέσα συγνώμη αν το παρατράβηξα ...συγνώμη ειλικρινά
Καληνύχτα κα σε σένα φίλε. Οι σωστοί χωράνε παντού ακόμα και αν διαφωνούν. Είναι τεράστια η διαφορά των δικών σου ποστ από κάποια άλλα σκουπίδια εδώ μέσα. Η πλάκα όταν είναι καλοπροαίρετη είναι δεκτή. Εγώ συνήθως περνάω καλά με τα πουστοκέφαλα φιλαράκια μου. Απλά τους έχω πει. Ρε μάγκες δεν έχει γούστο να μου την πέφτετε συνέχεια. Καλό είναι να υπάρχει νταραβέρι. Καμμιά συγγνώμη δε χρειάζεται. Ολα καλά. Συγχαρητήρια μέχρι την επόμενη φορά  ;)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτι τέτοια πύρκαυλα τυπάκια σαν κι αυτά που μας έχουν σπάσει τα @@ ποστάροντας τα ίδια και τα ίδια, βγάζουν το άχτι τους και νομίζουν τώρα οτι είναι κάτι, οτι κάτι αντιπροσωπεύουν. Αύριο όμως, που θα αρχίσουν οι κανονικές σφαλιάρες και τα προβλήματα της καθημερινής ζωής, θα σκύβουν κανονικά το κεφάλι στο αφεντικό (και όχι μόνο σ' αυτό) και δεν θα τολμούν να πουν ούτε λέξη. Τους λυπάμαι.
αφού μόνο εδώ ρε μάγκα ξεκαβλώνουν. Χεσ τους.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πάντως απόψε εκτονώθηκα μια χαρά στη μάπα σου.
(Μην ανησυχείς για μένα , μια χαρά τα πάω στην καθημερινή ζωή)

Επισκέπτης
τραγουδα μικρη μου πελατισσα..τραγουδα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τέτοια γκόμενα στο αβατάρ "γάμησέ τα " περνάς....Για τον έτερο δε το συζητάμε έχει να γαμήσει από την εποχή του Περικλή..........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πάντως απόψε εκτονώθηκα μια χαρά στη μάπα σου.

Πρέπει να είσαι συναρπαστικός ομιλητής άλλωστε, με πάμπολλα ενδιαφέροντα.
Αλήθεια, πόσες λέξεις είπαμε οτι ξέρεις;

Επισκέπτης
4 μεσα στην λαγοφλωρο,3 στην ριζουπολη,4 σημερα στο τηγανι..μια ζωη θα σας γαζωνω..απο πισω & απο μπρος δηλαδη εντος & εκτος..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ωπ καλως τονα κι ας άργησε εσένα φίλε μου οι σφαλιάρες αρχίζουν από αύριο ?
Γιατί αν θυμάμαι καλά είσαι 2 μέρες εδω μέσα και μας κάνεις τα αρχίδια τούμπανο
Τώρα που σου κάνανε εσένα τον κώλο τούμπανο σκέφτεσαι τις αυριανές σφαλιάρες ε?
Αφτες τις μαλακιες να τις έγραφες χτες και σήμερα το  πρωί όχι τώρα που νυχτώνει και η πούτσα έφτασε τους 32 πόντους όσους και του Λουα Λουα

Επισκέπτης
Αφτες τις μαλακιες να τις έγραφες χτες και σήμερα το  πρωί όχι τώρα που νυχτώνει και η πούτσα έφτασε τους 32 πόντους όσους και του Λουα Λουα
τι περιμενες απο τους πρωταθλητες της κωλοτουμπας-των τσιμπουκοδρομιων & του πεοθηλασμου???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πεστα χρυσοστομε...
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια. Χίλιες φορές εσύ φραπεδιάρη μου. Κάνε μου καμμιά ενημέρωση να με πιάσει η κοιλιά μου απ το γέλιο.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Πρέπει να είσαι συναρπαστικός ομιλητής άλλωστε, με πάμπολλα ενδιαφέροντα.
Αλήθεια, πόσες λέξεις είπαμε οτι ξέρεις;

Μήπως θέλεις να ξεθάψω τα χτεσινά σου post που θα μας γαμούσες κτλ ?
Πάρε τις τέσσερις εκτονώσεις στη μάπα σου τώρα και κάνε μώκο....Καραγκιοζάκο .

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κατά τα άλλα, ζήτησες και συγγνώμη που το "παρατράβηξες", έτσι; Αμ σε πιστέψαμε!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια. Χίλιες φορές εσύ φραπεδιάρη μου. Κάνε μου καμμιά ενημέρωση να με πιάσει η κοιλιά μου απ το γέλιο.

Βάσο δεν σε ξέρω, αλλά πως τους αντέχεις βρε παιδάκι μου; Τελικά είναι χειρότερο να είσαι ίδια ομάδα με κάτι τέτοιους κάφρους παρά αντίπαλος.  :)

smartakias

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βαζελακια με κουρασε η κλαψα σας..
Σας σιχαθηκα....
Σας βαρεθηκα....
Σας λυπαμαι... και με νυσταξατε...καληνυχτα και περαστικα σας πελατες αποτυχημενοι πουθεναδες!!!

Eτσι...ξεχνάτε εύκολα.. βαζελάκια π#$%^&*&^%$...βγάλτε το σκασμό τώρα,και πείτε μας ευχαρηστώ που δέν φάγατε 7...!!!
μόνο γλώσσα είσαστε και τίποτα άλλο...

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εαν σου βρίσω τη μάνα δε πιστεύω να κάνεις παράπονα????
πελατακο εγω δεν εβρισα κανενος την μανα - τις παπαριες στις κωλοφυλλαδες σας και στον προεδρο σας,που μας τα πρηξατε μια εβδομαδα τωρα,και στην Κανελλη την οπαδό σας που ωρυεται παντου ολο το βραδυ !! (θα μου πεις,ροζ φανελα,πο(ύ)στιγκα,Κανελλη - να πουμε τιποτα αλλο ?)
Πεσε για υπνο "κυπελουχε" γιατι αυριο εχεις να αντιμετωπσεις και την "επομενη" ημερα !!!! μπορει και στον υπνο σου να δεις κανα ονειρο οτι εισαι μεγαλη ομαδα !
Δεν φταις βεβαια εσυ,αλλα το οτι ο θρυλος δεν σου εριξε 7-8 γκολακια σημερα,να παρεις τους δρομους !

Συνημμένα

• xroniapollaus9.jpg
    xroniapollaus9.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 15

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρε βασούλη τι να πω.... Κερδίζει η κωλοομάδα του ενός ή του άλλου και κάνουν λες και πήδηξαν καμμιά κατοστή μουνάρες. Ημαρτον ρε πούστη μου. Αρρώστεια.

εδω ειναι ολο το νοημα..με 2 γραμμες αποδιδεις την πληρη πραγματικοτητα του θρεντ"τον μαη ειναι ωραια με την κουπα στον περαια"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom