Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε αφηστε τα μπουρδελα τα δικα μας και κοιτατε τι φτιαχνει παλι η μπαρτσα σημερα στο κυπελλο....
υπερβολές
Ρε τον Τακη εκανε ντου στο στουντιο...
Ψυχραιμια μαγκες, δεν εγινε τπτ. Με μιση ομαδα επαιζε ο ΠΑΟ σχεδον σημερα , μιας και ελειπε ο Μαριτς, ο Μητσος ηταν εκτος τοπου λογω αρρωστιας και ο Μπατιστ εχει χασει πολλους αγωνες.
Το οτι στον Παναθηναϊκο λειπει play maker να παιξει pick and roll ειναι ολοφανερο, οπως και το οτι λειπει σεντερ. Δεν θυμαμαι στα τοσα χρονια να εχει υπαρξει εστω ΕΝΑ ντερμπι που να μην εχει κανει τουλαχιστον ΕΝΑ καρφωμα στη ρακετα ο Μπατιστ μετα απο πασα κοντου.Αρα...γαμησε τα σημερα.
Το Πρωταθλημα εχει δρομο ακομη και αυτη η ηττα μονο καλο θα μας κανει. Οσο υπαρχει Ζελικο δε με τρομαζει τιποτα. Και ναι ρε, κανει λαθημ ανθρωπος ειναι, οχι θεος.
σωστοοοοοος ;)υπερβολές
ένα ματς πήραμε και το κάνανε σημαία.
στο τέλος ξυρίζουνε το γαμπρό
Τόσα χρόνια μας φυστικώνανε
με ένα ματς που πήραμε δεν άλλαξε τίποτα
εντελώς γελοίο το βίντεο
επί της ευκαιρίας - ο Τσουκαλάς τι επαγγέλεται; εκτός από γλείφτης εννοώ...
ενω ποδοσφαιρο και βολευ μας εχεις απο κατω ε;1. ΜΗΝ ασχολειστε στο μπασκετ με δαυτους... ( ειναι σαν να τους παω κοντρα στο water polo)...
2. ΜΗΝ φοβάστε την ομάδα μας όσο εχει προπονητη τον ΖΕΛΙΚΟ... ( τους εχω νικησει και με τον ΤΑΤΑΡΟΥΝΗ!!)
3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ - Η ΤΣΣΚΑ & Η ΒΑΡΕΖΕ με τα ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ τους... ( πανε να μας αποπροσανατολισουν... μην τσιμπατε...)
Υ.Γ. Όταν αναφερεστε σε δαυτους, παντα α' ενικο... γιατι ΕΝΑΣ ΜΑΣ όλοι τους... χρονια τωρα..
τυπε δεν πιστευω να μπερδευτηκες και να ηθελες να γραψεις εδω ε;;;;Ο Παναθηναικος χρειαζεται καποιον που να αντικαθιστα τον Διαμαντιδη,αυτος ειναι το βαρομετρο καλως η κακως...Οσο για τους φιλους μας τους γαυρους και περυσι μετα τον τελικο κυπελλου κανανε ονειρα για νταμπλ και μεινανε στα ονειρα...13 χρονια εχουνε να παρουνε πρωταθλημα, μην ξεχνιομαστε...
οχι δεν ημουν εγω τυπεΑκόμη με τον Βουγιούκα ασχολείστε ρε; Θα έχει τρελαθεί στο φτάρνισμα ο άνθρωπος.
Αλήθεια, ποιός ήταν εκείνος που τον έβριζε το καλοκαίρι στο Μουντομπάσκετ; Απόλυτε Τύπε, εσύ ήσουνα ή μήπως ο Κάρλος;
ο Βουγιούκας με τον Ζόλε θα μάθει μπάσκετοχι δεν ημουν εγω τυπε
φίλε τη φωτο του προφίλ την έχω σε μακο... Αλήθεια τι κάνει ο έφηβος; Γιατί ενοχλεί τον παίκτη μας...κουφαλες δεν θα παιθανουμε ποτε σαν τα σαλιγκαρια βγενεται καθε 1 φορα τα 4 χρονια τα υπολοιπα αργοτερα
φίλε τη φωτο του προφίλ την έχω σε μακο... Αλήθεια τι κάνει ο έφηβος; Γιατί ενοχλεί τον παίκτη μας...
Όσο για δαύτους πες τους να πουν στην Μανα τους να πει στον πατέρα τους να στείλει κανά φραγκο γιατί στερεψαμε στην Ελλάδα.
επί της ευκαιρίας - ο Τσουκαλάς τι επαγγέλεται; εκτός από γλείφτης εννοώ...