Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λιγα λογια για το ματσακι εχθες πως το ειδα απο μεσα λοιπον δικαια κερδισε ο ολυμπιακος αν εξαιρεσεις τον νικολα ολοι οι αλλοι παικτες ηταν τραγικοι εχθες μπασκετ αλανας οποιος εβαζε ενα καλαθι επερνε και την επομενη επιθεση ουτε στα ερασιτεχνικα δεν γινετε αυτα
αυτο ακριβως τυπε

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σύλλογος Μεγάλος δεν υπάρχει άλλος...!!

Συνημμένα

• 166426_192211860794908_100000182851773_792775_6859047_n.jpg
    166426_192211860794908_100000182851773_792775_6859047_n.jpg
    143,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ρε   παιδια  , δεν  γινεται  κατι πρωτογνωρο......ακομα  κι εγω που ειμαι απλος  φιλαθλος  αναρωτιομουν  το καλοκαιρι  οταν ειδα οτι δεν αντικαθιστανται  Χοψωνιδης-Σαρας.....αν παθει  κατι ο Μητσος  τι  κανουμε ?     Οταν  πηραμε   τον  Σατο  αναρωτηθηκα ποιος  θα σουταρει απο τα 6.25 ?

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω  και σπαω το κεφαλι μου........ο  Ζοτς  αυτα  τα τοσα απλα θεματα δεν τα ειχε σκεφτει ?  

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Ρε   παιδια  , δεν  γινεται  κατι πρωτογνωρο......ακομα  κι εγω που ειμαι απλος  φιλαθλος  αναρωτιομουν  το καλοκαιρι  οταν ειδα οτι δεν αντικαθιστανται  Χοψωνιδης-Σαρας.....αν παθει  κατι ο Μητσος  τι  κανουμε ?     Οταν  πηραμε   τον  Σατο  αναρωτηθηκα ποιος  θα σουταρει απο τα 6.25 ?

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω  και σπαω το κεφαλι μου........ο  Ζοτς  αυτα  τα τοσα απλα θεματα δεν τα ειχε σκεφτει ?  
o σατο ειναι καλος παικτης δεν ειναι αυτος το προβλημα περισσοτερο φανηκε η απουσια του μαριτς εχθες

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
o σατο ειναι καλος παικτης δεν ειναι αυτος το προβλημα περισσοτερο φανηκε η απουσια του μαριτς εχθες
ακριβώς
επίσης φάνηκε η απουσία σάρας (τέπιτς-καλάθης είναι καλοί για τον ίκαρο)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπορείτε να κατέβετε Πειραιά και να το ζητήσετε κατ'ευθείαν από τους πατεράδες σας απόγονοι της οδου Φυλής.

Έλα πουτσα λαγουδάκια....θα σας κόψουμε και το μπάσκετ ....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο (υπο)κλέψας του (υπο)κλέψαντος

21/2/2006 18:55

Το μελάνι από το Vodafonegate δεν έχει στεγνώσει ακόμα και ένα νέο σκάνδαλο "έρχεται" να τινάξει... τη μπάνκα στον αέρα. Πάμε στοίχημα ότι κάποιοι υπέκλεπταν λογισμικό της Intralot και έφτιαξαν τη ζωή τους; Η Λιάνα Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κ. Αναστάσιο Καραμάριο μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο στοίχημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της βουλευτού του ΚΚΕ, τα άτομα αυτά είχαν βρει έναν τρόπο για να μπαίνουν στο λογισμικό μετά τη λήξη των αγώνων και να παίζουν εκ των υστέρων τα κερδοφόρα δελτία. Στον κατάλογο, σύμφωνα πάντα με τη Λιάνα Κανέλλη, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά στον επικεφαλής της Θύρας 7.

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Ο επικεφαλής της Θύρας 7 φέρεται ότι έχει κερδίσει 5,7 εκ. ευρώ[/size][/size],[/size][/size] !!!!!!!!!! ενώ επίσης στη λίστα περιλαμβάνονται παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές, προπονητές, ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της νύχτας. Στον κατάλογο, μάλιστα, δεν εμφανίζονται μόνο τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και τα μέλη των οικογενειών τους. Τα 1.200 αυτά άτομα κέρδισαν συνολικά 186 δισεκατομμύρια δραχμές στο διάστημα αυτών των ετών, ενώ όπως έκανε γνωστό η κ. Κανέλλη, υπήρξε παίκτης που αποκόμισε οικονομικά οφέλη της τάξης των 900 εκατομμυρίων δραχμών, μέσα σε έναν μόλις χρόνο. Όλα τα άτομα που περιλαμβάνονται στην λίστα, φαίνεται να έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.

"Τέτοια κέρδη δεν μπορούν να προκύπτουν από τη νόμιμη μαντεία, αλλά από παρέμβαση στο λογισμικό της εταιρείας, ώστε να παίζονται εκ των υστέρων τα δελτία", τόνισε η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως η κατάθεση των στοιχείων σημαίνει "την ασφάλεια της φυσικής μου παρουσίας στη Βουλή", ενώ συνέδεσε το θέμα με τη συζήτηση για τις υποκλοπές.

Κρατάει χρόνια...

Πριν λίγο καιρό, εξάλλου, είχε ξεσπάσει το θέμα της νομιμοποίησης κερδών, κυρίως του Αλέξανδρου Αγγελόπουλου μέσω παλαιών δελτίων του ΟΠΑΠ, τα οποία έβγαιναν στην αγορά. Η λίστα των 1.200 ονομάτων περιλαμβάνεται σε πόρισμα της Υπηρεσίας Ειδικών Ερευνών, η οποία κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης κατέγραψε όλους τους τυχερούς, που έχουν κερδίσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, όπως και εκείνους που κέρδιζαν μικρότερα ποσά αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο κατάλογος είχε καταρτιστεί με ευθύνη της επικεφαλής της υπηρεσίας, εισαγγελέως Πρωτοδικών κ. Μαλούχου. Αυτό δεν σημαίνει ότι και τα 1.200 άτομα έχουν ποινική ευθύνη ή αναμειγνύονται σε παράνομες ενέργειες.

Όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση, αυτή έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2004 και σε ό,τι αφορά ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παράγοντες του ποδοσφαίρου, οι αρχές κοιτούν και την περίπτωση των στημένων αγώνων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ζητήσει το πόθεν έσχες των εμπλεκόμενων προσώπων, καθώς και την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

"Σοβαρή καταγγελία"
Στο Sportime μίλησε ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σωτήρης Κωστάκος, ο οποίος δεν θέλησε να γίνει σαφής πριν ξεκαθαρίσει το θέμα, όμως ήταν εμφανές ότι έχει δώσει βάση στις καταγγελίες. "Πρόκειται, εφόσον επιβεβαιωθεί, για μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία, που γίνεται για πρώτη φορά, την οποία ασφαλώς θα συνεκτιμήσει η αρμόδια εισαγγελική Αρχή".

Πηγή:
ρε καρλο ...λιανα καννελη... λιανα κανελλη...τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει... :think: :think: :think:
ααααα αυτη που της προτειναν να αναλαβει προεδρος στην παε παο δεν ειναι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε καρλο ...λιανα καννελη... λιανα κανελλη...τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει... :think: :think: :think:
ααααα αυτη που της προτειναν να αναλαβει προεδρος στην παε παο δεν ειναι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
παντελονια φορας η οχι;ειναι ψεμα το οτι μεσα στην πρωτη δεκαδα των πιο τυχερων παιχτων στοιχηματος ειναι ο τσουκαλας,ενας αλλος που εβγαινε στην εκπομπη της θυρας λεφτα ο ακης,αλλα και η γυναικα του σαλλονικη του αντιπροεδρου του σαπιου επι κοκκαλη;η απλα δεν το γνωριζεις οποτε συγχωρεμενος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κουιζ για δυνατους λυτες και ανθρωπους με μυαλο οποτε γαυροι αποκλειονται...
γιατι ο κοκκαλης για να δωσει το στοιχημα στον οπαπ εβαλε ορο να μην αλλαχτουν τα μηχανηματα που υπηρχαν τοτε; :think:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
o γιαριτς πηγε στην σιενα! δεν θα χαλαγε κανεναν αν ερχοταν πισω απο τον διαμαντιδη  :huh:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
o γιαριτς πηγε στην σιενα! δεν θα χαλαγε κανεναν αν ερχοταν πισω απο τον διαμαντιδη  :huh:

θα χάλαγε την σιένα :sunglasses:

δυστυχώς μάγκες, αλλά είναι παραπάνω από εμφανές ότι φέτος ακολουθούμε πολιτική λιτότητος... :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα χάλαγε την σιένα :sunglasses:

δυστυχώς μάγκες, αλλά είναι παραπάνω από εμφανές ότι φέτος ακολουθούμε πολιτική λιτότητος... :(
το μπασκετ αργοπεθαινει ολο και λιγοτερες χωρες ασχολουνται πλεον...λογικο ειναι καποια στιγμη να συμβει και στην ελλαδα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
το μπασκετ αργοπεθαινει ολο και λιγοτερες χωρες ασχολουνται πλεον...λογικο ειναι καποια στιγμη να συμβει και στην ελλαδα.
νομίζω αλλάζει
πιστεύω ότι θα γίνει σε στυλ NBA με συγκεκριμένες ομάδες από κάθε χώρα
τα τοπικά πρωταθλήματα θα είναι πιο πολύ για ανάδειξη ταλέντων

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
παντελονια φορας η οχι;ειναι ψεμα το οτι μεσα στην πρωτη δεκαδα των πιο τυχερων παιχτων στοιχηματος ειναι ο τσουκαλας,ενας αλλος που εβγαινε στην εκπομπη της θυρας λεφτα ο ακης,αλλα και η γυναικα του σαλλονικη του αντιπροεδρου του σαπιου επι κοκκαλη;η απλα δεν το γνωριζεις οποτε συγχωρεμενος.
Οπα μωρη λελετα, που ρωτας και για παντελονια. Και που το ξερεις εσυ οτι ο Τσουκαλας ειναι μεσα στη πρωτη δεκαδα τυχερων παικτων? εεεε? που το ξερεις? Τι κυλοτακι φορας;?
Ακουστηκε μεχρι του οτι ο Θειος πουλησε τα μηχανηματα με τον ορο να μη αλλαχτουνε :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα μην ειναι και ον-λαιν με το λαπτοπ του Τσουκαλα !!!!
Ακουστε λοιπον κατι που σε μερικοι απο εσας λογω μικρης νοημοσυνης ειναι αδυνατο να το σκεφτητε, (αλλα και η λεσβια  :think:)
Εστω οτι μου πεφτουνε στα χερια λεφτα, πολλα λεφτα, ειτε γιατι τα πηρα στο μπαρμπουτι, ειτε γιατι φυτεψα χασισι, ειτε γιατι εκανα βιζιτες, ειτε γιατι ληστεψα το εθνικο θυσαυροφυλακιο, η οτι στο διαολο εκανα. Τα λεφτα αυτα μου ειναι σχεδον αχρηστα, αν δεν μπορω να τα ξεπλυνω. Τι να τα κανω αν δεν μπορω να φτιαξω την βιλα των ονειρων μου, αν δεν μπορω να παρω τα σκαφη μου, αν δεν μπορω να παρω την Μερσενταρα μου? Ενταξει θα παρω  ενα δυο τρια Rolex, θα κουβαλησω τον Βερσαζε στην ντουλαπα μου, θα παρω 1, 2,3 ....100 city tours, αλλα μεχρι εκει. Τι να κανω λοιπον για να τα νομιμοποιησω? η μια εταιρεια μαιμου στην οποια θα εμφανιζω κερδη, (αν μπορω να το κανω) η θα πιασω ενα, δυο, τρια 10 πρακτορια προ-πο, και θα τους πω: ΑΓοραζω τα κερδισμενα λαχεια, προ-πο, στοιχημα, λοτο, κλπ κλπ με 20% παραπανω. Εσυ λοιπον που κερδισες ας πουμε 5000 ευρο σε ενα δελτιο, και δεν σε ενδιαφερει να τα δηλωσεις στην εφορια, το πουλας σε εμενα 6000  ευρω, οποτε και οι 2 ημαστε κερδισμενοι. και εσυ εβγαλες 1000 στο τσαμπε, και εγω αρχιζω να ξεπλενω. Καταλαβατε ποιπον καλα μου παιδακια πως γινεται το παιχνιδι?????
Ακου !!!!!!  το λαπ-τοπ του Τσαουκαλα συνδεμενο on-line με το στοιχημα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom