Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (0 μέλη και 294 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
...ποιος  Τσιλντρες  ρε  ?  Η  μεγαλυτερη  απατη  ηταν ο αφανας.....ανετα παιρνει τον τιτλο  του  πιο  οverrated  στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ.....ο χοντρος γαμα τωρα στην Μακαμπι , στον γαβρο δεν ηταν  αισθητη η παρουσια  του.....
Απλα τα πραγματα.......ο   ΟΣΦΠ  ενισχυθηκε  , ο ΠΑΟ  ειναι  ο  χειροτερος  που   εχω  δει στην  εποχη Ομπραντοβιτς......
για να μην τραβαει μακρια η κουβεντα, ο χοντρος το ιδιο μπασκετ ηξερε και επαιζε και περισυ και φετος, οταν στο n.b.a  ο αφανας ηταν ο καλυτερος 6τος παιχτης κατι παραπανω ηξεραν απο εμενα και εσενα οι αμερικανοι, για τον κλειζα παλι καλα που δεν μας ειπες οτι ειναι μυρωδιας.... στην θεση τους πους πηρε ο ολυμπιακος;; νεστεροβιτς, κεσελι, σπανουλι, και τον αυστραλο το κατσικι, η δεν μπορεις η δεν θες να δεις πθιο περα απο την μυτη σου, εχουμε φετοε προπονητη και αποροια αυτου ειναι και ο σεβασμος απο τους διαιτητες

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Ελααα ζελες λυσσαξτε τώρα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο σαρας καλως που εφυγε τυπε
κακως που δεν ηρθε αλλος ομως :2funny:
επρεπε να εχει φυγει πριν 2 χρονια αλλα ο κοντος φοβηθηκε μην ερθει σε ΄μας και τον κρατησε, το χειροτεροσας παιγχνιδι ηταν στον περυσινο τελικο του κυπελου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επρεπε να εχει φυγει πριν 2 χρονια αλλα ο κοντος φοβηθηκε μην ερθει σε ΄μας και τον κρατησε, το χειροτεροσας παιγχνιδι ηταν στον περυσινο τελικο του κυπελου
μονο στον τελικο ρε τυπε?ολη η χρονια ηταν τραγικη
μονο σε ενα παιχνιδι στους τελικους κατι ψιλοεκανε

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
O Ολυμπιακός άξια κέρδισε σήμερα
η μεγάλη διαφορά δεν ήταν στους παίκτες
αλλά στον Ίβκοβιτς ο οποίος έδειξε τι σημαίνει να έχεις προπονητή στον πάγκο (όχι γιαννάκης και μαλακίες)
συγχαρητήρια για τη νίκη
επίσης να πάνε να γαμηθούνε τα ζώα που πετάνε φωτοβολίδες
γιατί για ζώα πρόκειται

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
O Ολυμπιακός άξια κέρδισε σήμερα
η μεγάλη διαφορά δεν ήταν στους παίκτες
αλλά στον Ίβκοβιτς ο οποίος έδειξε τι σημαίνει να έχεις προπονητή στον πάγκο (όχι γιαννάκης και μαλακίες)
συγχαρητήρια για τη νίκη
γιατί για ζώα πρόκειται

Φιλε μου το παιχνιδι ΔΕΝ το πηρε σημερα ο Ιβκοβιτσ. Εκτος εαν πια μιλαμε οτι ειναι προπονηταρας οταν καποιος κανει τα αυτονοητα.
Αν τωρα μου τον συγκρινεις με τον Γιαννακη ΟΚ συμφωνω. αλλα δεν εκανε αυτος την διαφορα σημερα.
Σημερα επαιζε 1,5 ομαδα στο γηπεδο. ΔΕΝ ειναι δικαιολογια. Αλλα εμεις ποτε δεν μπηκαμε στον αγωνα. Ο κοουτσ εαν ειναι στοιχειωδως καλος το εκμεταλευεται.
μην λεμε τα αυτονοητα τωρα.

Για τα ζωα συμφωνω και επαυξανω. Θελουν και αλλο ξυλο!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου το παιχνιδι ΔΕΝ το πηρε σημερα ο Ιβκοβιτσ. Εκτος εαν πια μιλαμε οτι ειναι προπονηταρας οταν καποιος κανει τα αυτονοητα.
Αν τωρα μου τον συγκρινεις με τον Γιαννακη ΟΚ συμφωνω. αλλα δεν εκανε αυτος την διαφορα σημερα.
Σημερα επαιζε 1,5 ομαδα στο γηπεδο. ΔΕΝ ειναι δικαιολογια. Αλλα εμεις ποτε δεν μπηκαμε στον αγωνα. Ο κοουτσ εαν ειναι στοιχειωδως καλος το εκμεταλευεται.
μην λεμε τα αυτονοητα τωρα.

Για τα ζωα συμφωνω και επαυξανω. Θελουν και αλλο ξυλο!!!
εννοώ ότι αν ήταν ο γιαννάκης πάλι θα έχανε

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
γιατί για ζώα πρόκειται

....καποτε  πιστευα  οτι   ηταν  εξαιρεσεις......δυστυχως  εχω  πειστει  πλεον  οτι  αποτελουν αντιπροσωπευτικο  δειγμα  ενος  ολοκληρου  λαου
Δεν  υπαρχει  πουθενα  γυρω μας παιδεια  και πολιτισμος  για να τα βρεις στο γηπεδο.....και  αυτο   ειναι  το   προβλημα  ενος  λαου....οχι το  ΔΝΤ - απλα αυτο θα  δωσει την χαριστικη βολη-  αλλα  η  αγνοια  της  ιστοριας  μας  ,
 ο  νεοπλουτισμος  και  η αναγωγη του χρηματος σε υπερτατο αγαθο και η ανυπαρξια ηγετων που θα δωσουν οραμα.......
αν το προβλημα ηταν μονο τα 10 πρεζονια , ακομα θα εβλεπα φως στο τουνελ...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
....καποτε  πιστευα  οτι   ηταν  εξαιρεσεις......δυστυχως  εχω  πειστει  πλεον  οτι  αποτελουν αντιπροσωπευτικο  δειγμα  ενος  ολοκληρου  λαου
Δεν  υπαρχει  πουθενα  γυρω μας παιδεια  και πολιτισμος  για να τα βρεις στο γηπεδο.....και  αυτο   ειναι  το   προβλημα  ενος  λαου....οχι το  ΔΝΤ - απλα αυτο θα  δωσει την χαριστικη βολη-  αλλα  η  αγνοια  της  ιστοριας  μας  ,
 ο  νεοπλουτισμος  και  η αναγωγη του χρηματος σε υπερτατο αγαθο και η ανυπαρξια ηγετων που θα δωσουν οραμα.......
γιατί υπήρχε στα αρχαία χρόνια
όταν οι δελφοί έλεγαν ο μεν στους δε να σφαχτούνε μεταξύ τους?
Η παιδεία κι ο Πολιτισμός ήταν πάντα προνόμιο λίγων
σήμερα δεν υπάρχουν ούτε αυτοί οι λίγοι
τουλάχιστον στα αρχαία χρόνια υπήρχαν (λίγοι και εκλεκτοί, όχι η πλειονότητα)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε πουστη μου τι εχεις παρει σημερα;;;ρεσιταλ λεμε...συμφωνω απολυτα !!!!!

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

Δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο απλως να προσθεσω κατι?

η παιδεια κρινεται οχι μονο απο αυτους που τα κανουν αλλα και απο αυτους που ΔΕΝ κανουν τιποτα για να το αποτρεψουν ή να το τιμωρησουν. και μιλαω ΚΥΡΙΩ΅για τους προεδρους μας.
Γιατι δεν προστατευετε τις χιλιαδες των υπολοιπων? γιατι το ανεχεστε?

Στην Αγγλια γιατι ειχαν ΟΛΟΙ την βουληση και σταματησανε τον χουλιγκανισμο?
και αυτο θεμα παιδειας ειναι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Όταν βγαίνει η εφημερίδα του Δημητράκη και γράφει "Κάντε τους Έρωτα", τότε πως να πάρουν σοβαρά τις δηλώσεις των κοντών για ψυχραιμία;
και προσθέτω σε αυτό που λες
τις μαλακίες που έλεγαν από τα μεγάφωνα:
όχι υβριστικά συνθήματα κλπ
οι γιαννακόπουλοι τρέφουν αυτό το θηρίο
δυστυχώς

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όταν βγαίνει η εφημερίδα του Δημητράκη και γράφει "Κάντε τους Έρωτα", τότε πως να πάρουν σοβαρά τις δηλώσεις των κοντών για ψυχραιμία;
αυτο σου λεει αδερφε...ολα αλυσιδα ειναι ...και η εφημεριδα των κοντων και οι δικες μας βγαινουν με τετοιες μαλακιες απλα γιατι ξερουν σε ποιους απευθυνονται...και καλα κανουν απο την στιγμη που οι πελτες τις αγοραζουν αντι να τις μπουκοταρουν και να τις οδηγησουν η σε λουκετο η σε αλλαγη ροτας...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
γιατί υπήρχε στα αρχαία χρόνια

Υπαρχει  σε  αλλες  ευρωπαικες συγχρονες  πολεις.......οποιος  εχει   παρακολουθησει   αγωνα  στο  εξωτερικο  καταλαβαινει τι εννοω.........εχω  δει  πολλα......το  πιο  παραδοξο ηταν οταν ενα βραδυ στο Βερολινο βρεθηκα  σε  βαγονι του μετρο  οπου συνυπηρχαν  πρασινοι   φιλαθλοι  της  Βερντερ και κοκκινοι της  Λεβερκουζεν   και  τραγουδουσαν εχοντας κατεβασει τα μπιρονια  τους.....εγω στη μεση  φοβηθηκα οτι  θα βγω μαχαιρωμενος  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδιά καλησπέρα ...  :)

Δυο ερωτήσεις μόνο (που θα τις κάνω και στο αντίστοιχο/αντίπαλο θρεντ)

Ποιός νίκησε ΤΩΡΑ ;

Σε ποιά έδρα παίχτηκε το παιγνίδι ;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Παιδιά καλησπέρα ...  :)

Δυο ερωτήσεις μόνο (που θα τις κάνω και στο αντίστοιχο/αντίπαλο θρεντ)

Ποιός νίκησε ΤΩΡΑ ;

Σε ποιά έδρα παίχτηκε το παιγνίδι ;
o γάβρος στο ΟΑΚΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom